Az önce arkadaşım anlattı büyük bir sırrını. Amcası tarafından taciz edilmiş baya baya ama. Hemde 5 yaşındayken. Üzgünüm ama böyle pislikler var. Bende eniştem tarafından taciz edildim. Korkulu günler yaşadım. Onla tek kalmak istemezdim. Dua ederdim tek olmayalım diye. 10 11 yaşlarınyadım o sıralar. Sizinde böyle bişey oldumu merak ediyorum tek bizmiyiz. Gizli olun yinede benle paylaşın. ya da siz birilerini taciz ettinizmi Aileden birilerini. Hikayelere karnım tok gerçekleri yazın. Yoksa eğer böyle bişeyiniz en büyük sırrınız nedir?
Cevabın nedir?
+1 yılMerhaba;
şu an 13 yaşındayım ama sene önce yani tam tarih olarak söylemek gerekirse,17 temmuz 2017 tarihinde saat 15 sıralarında ben de taciz edildim. Olay şu şekilde pazardayız ben Teyzem yengem ve annem elbise bakıyoruz bayan alanında kıyafet beğendim gittim seçiyorum sonra bir adam 55 60 yaşlarında arkamda yapıştı Korktum ve titremeye başladım kalbim hızlı hızlı atmaya başladı. Ama sonra yanlış anladığımı düşündüm ve hemen o kötü düşünceden kurtulmak için 2 adım yana kaydım oraya da geldi bu sefer emin oldum taciz edildiğime ve gözlerim doldu. Yengem o sırada aynı alanda ama farklı bölgede köşede duruyordu elbise bakıyordu. Arkasından geçtim ve yanına geçip kolunu tuttum Adam oraya gelmeye çalıştı ama kadınlar baya çok kıyafet baktığı için fırsat olmadı Sonra kadınlar geri çekildiler adam oraya yani yanıma geldi devam etti yapışmaya o sırada yengemin hiç birşeyden haberi yok yengemin kolunu sıkmaya başladım yengeme ağlayarak ve hıçkırarak gidelim diye yalvardım çünkü çok korkuyordum Adam korktu ve geri döndü o alandan çıkarak hızla uzaklaştı. Hala korkuyordum. Yengem ne olduğunu tabataslak anladı çünkü başka neden ağlıyor olabilirim ki yengem o sırada annemi çağırdı anneme fısıldayarak bişeyler söyledi duymadım sonra oradan 1 azıcık uzaklaştık tabi annem ne olduğunu sorup duruyordu ama ben nasıl söyleyebilirdim ki anne ben Taciz edildim demeye hem korkuyor hem de utanıyordum arkama baktım adamı tekrar yaklaşık 10 veya 15 adım gerimde gördüm yine ağlamaya başladım ama sessizdim annem farketmedi. Her neyse demek istediğim koskoca 2 sene geçti ama bu sabah gibi hatırlıyorum ve kendime çok kızıyorum 2 sendeir çok fazla kızıyorum keşke o gün susmasaydım da esnaflar o şerefsiz namussuza haddini bildirselerdi ama... Her neyse anlattığım sadece 1 kişi var o zaman anlattığım zaman gözlerim doldu ve ağladım. Genelde böyle şeylerin olduğunu yani tacizlerin olduğunu biliyordum ama hemen unuturum sanıyordum ama öyle olmadı... O gün bu gündür erkeklerden çok korkuyorum...30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaslarımla lokanta oyunu oynuyorduk.
10 yaşındaydıml
yan binada 21 yasında sisko biri cocuk vardi abi diyorduk
ben yasıma göre albenisi olan fizik hatları cok güzel biz kızdım herkes ben begenirdi ve makyaj yapardim bakardim bu yasta.
cocuk geldi senin hesap defterin nerde yokki dedi nasıl yani dedim garsonculuk oynuyorsunuz yemek sıparıslerını yazman lazım dedi bende var gel bıze vereyım dedi tamam dedm kabul ettm
evıne gittik kapıyı kıtledi bana kız kardesıın barbı bebeklerını gosterdı uslu durursan sana bunları vercem dedı ve ben barbı bebek hastasıydım babam almazdı hep baskaları hedıye ederdi cok sevınmısdım 20 25 tane dolabda vardı yanı bana gazete getirdi okumayı bılıyormsn dedi hyr azcık dedim benim arkamdan sarıldı beni sırt üstü yatırdı üstüme cıktı gazeteyi okutmaya calıstı napdgıını anlamadm sonra penısınden sıvı geldi korktm noldu dedm altınama ısedın abi hahaha dıye gulmustum sonra abım seslendi cama tas atti bu cocuk korktu beım uzermden kalktı hadı cık gıt dedi hanı bebek vercektin dedm agladm evden cıktıgımda abım yoktu annemın arkadası ne oldu dedı evıne aldı anlattm herseyı sonra ablada o cocugun rkadasına söledi onlar onun evıne dovmeye gıtmıs bıse yapamamısşar sonra abım ve ablam ogrenmıs o cocugu sokakta yaklayıp dovduler sonra cocuk orayı terk etmiş ve ben o cocugu ara sıra goruyorum ben cok gzeulleitm hbuyurum artık 25 yasındym benı goruo ama tanımıo ve mıdem bulanıor su ankı aklım olsaydı onu lınc ederdim :(14 Yorumla- +1 yıl
Vay mk
Cevap sahibi+1 yılne oldu?
Soran+1 yılAy çok kötüü. Aynen şuanki olsa varya asla izin vermezdim.
- +1 yıl
Vallaha hep kandiriliyos daha cocukmusun bende esgi sevgili bildim erkek 18 yasimdaydim bana parmakladi zor serr hep ölmek istedim aileme anlatmadim
Gizli Üye(36-45)+1 yılTaciz ile tecavuz arasinda eylem farki vardir.. tacizde yanilgi olur tecavuzde ise kati sonuç... Erkek kişi aşiri sevgiden belki ileri boyutlara varacak teknikler kullanabilir zira bunu kadinlardada goruyoruz.. biliyorumki bazi kadinlar beni operken agzinin suyunu siliyorum optugu yerden.. simdi beni tacizmi etti? Etse bile bu anlik sevgi yogunlugudur. Yargilarken insani icgudulerimizin aktif oldugunu biliyoruzda neden yaklasimlarimizinda bu sekilde işledigini dusunmuyoruz?
07 Yorumla
Soran+1 yılBana bakarmısın bir kadınla adamdan bahsetmiyoruz. bir adamla çocuktan bahsediyoruz. Ne bu taciz değilmi? Hadi genç kız olsun kadın olsun ama değil çocuk ya cocuk ne demek bu biliyo musun? Hayat karartıyo
Cevap sahibi+1 yılSenin kizliginimi bozdu? Saldirarak zorla elemi geçirdi? Zaten boyle bir durum varsa o kisi sıkintili bir kisidir. Derhal bildirilmeli ve gerekli cezayi gormeli. Ama kisi amcaniz ya da dayiniz sizleri boyle minciklayarak seviyorsa bu taciz degildir! Ayrimi iyi yapin diye genel manada diyorum.
Soran+1 yılHayır kızlığımızı değil ama hayatımızı bozdular. Oynama bahanesiyle eniştem beni elliyordu. Tek kalınca dudağımı somuruyordu bu sevme mi? Sen yeğenini somururmusun ellermisin. Beni boynuna alırdı cinsel bölgemi boynuna sürerdi. O arkadaşımında babası uzak yerdeymiş amcası onlarda kalıyomuş gece gelmiş beş yaşındaki kızın cinsel bölgesini kafasını dayayıp yalamış daha sonraki günlerde penisini göstermiş zorla dokundurmuş. Bu sevgi mi? Sen fazla iyi düşünüyorsun. Malesef herkes senin gibi iyi niyetli değil. Sen yapamazsın belki ama onlar yaptı ve niceleri... !!!
Cevap sahibi+1 yılIlginç demekki sapik kişilikler ama her ailede çikacak degil... bunun kordinesini ve guvenligini saglayacak yine yakin taniyan kisiler olmali... cevremizde yoksa cok kotu bir durum Allah muhafaza
Soran+1 yılYa ailemiz bizi korurda diyemiyo insan. Şimdiki aklım olsa bidaha yaparsan anneme söylerim desem yapmayacak ama insan içten ağlıyo sadece kimseye diyemiyosun ve cezasız kalıyolar kimsede koruyamıyo seni
Cevap sahibi+1 yılNeyse bu kadar kotu dusunme geldi gecti iyiki tecavuz etmedi... Aklina getirmeden pozitif dusun ve deki o unun aptalca hatasiydi oda muhakkak piman olmustur geldii gecti hayat devam ediyor zamanla herkes olgunlasiyor diye dusun... Negatif oldukca kinlenirsin ve bu durum sende sendrom haline gelir
Soran+1 yılGecti gitti...
Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. böyle bir durumu yaşadığın an, korku ve panik halinde aile büyüklerine derhal anında anlatmalı insan. Bunu yapanların yanına kar bırakılmamalı. Hatta bu konu ilkokul da cocukların bilinçlenmesi adına , eğitim olarak anlatılmalı. Kimbilir senin gibi kaç cocuk bu duruma maruz kalmış ve korku yüzünden hayatı boyunca kötü psikoloji ile yaşıyor, yaşayacak. Kücük çocuklara bu konu ile karşılasınca korkmadan anlatması gerektiğinin güveni verilmeli bence..
33 Yorumla
Soran+1 yılBencede haklısın. Okullarda öğretilmeli kesinlikle. Biz söyleyemedik onlar söylemesini bilsinler..
Soran+1 yılDoğru
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
18Cevap
+1 yılNe gelirse genelde akrabadan geliyor.. bn yasamadim öyle bisey ama akrabamdan baska kötülük gördüm (büyü gibi).. yha akraba diyosun kendi kanindan canindan ama en cok zarar verende onlar oluyor!!
Sizin adiniza da üzüldüm.. böyle hayvanlar var ne yazikki11 Yorumla
Soran+1 yılNe yazikki var.
+1 yılbayan olmanın en zor yanıda bu işte memlekette hayvan cok
83 Yorumla
SoranÇok kardeşim çok. O günler geride şimdi ki aklım olsa azına ederdim onun ama işte geçti gitti utanıyo insan
- +1 yıl
bu iyi günlerimiz erkeklere bile tecavüz edildigi bir ülke burası
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkulda 23 nisandan dolayı süslemeler falan olmuştu bende 10 11 yaşlarındayım bir balon beğenmiştim çok onu almak istedim okul dağılmıştı okula girdim sınıfta beni hademe yakaladı napıyosun desi ben korktum jiç dedim çıkıyodum sıkıştırdı dur nolur yapma amca dedim taciz etti belki daha da ileriye gidecekti çocukları vardı benimle yaşıt onlar geldi ben kaçtım o kadar ağlamıştım ki ama kimseye söyleyemedim ilk kez buraya yazıyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılOfff kötü bişey. Ben çoğu kez yaşadım. Oyun oynamış gibi bizle boğuşuyodu kendisiyle birlikte beni odaya kilitliyodu diğer kuzenleri salonda bırakıyodu zorla beni öpüyodu. Aşşalık herif.
Cevap sahibi+1 yılAllah ıslah etsin
İyiki yakın tanıdık biri tarafından taciz edilmedim. Ama bigün sabah 8de garaja giderken ara sokagin birinde bisikletli bir cocuk arkamdan gelip taciz etmişti çok iğrenç ve korkunçtu o günden beri nereye gidersem gideyim otobus kullaniyorum
41 Yorumla
Soran+1 yılKötü bişey aileden olması. Somra yüz yüze bakıyosun. Gülüyorum ona ama unuttum sanmasın.. unutulmuyor bak
Gizli Üye(30-35)+1 yıl14 yaşındaydım ve yanımda küçük kızkardeşim vardı. (3 yaşındaydı) eve yürüyorduk kendi sokağımızda ve birisi arkamdan bana sarılarak boynumu sıkmış ve kalçalarımı ellemişti. "ne tatlı şeysin l*n sen" demişti. Bunu kimseyle paylaşmadım bu kadar ayrıntılı. Hala hatırladığımda içim soğur vücudum garip bir tepkime veriyor aklıma geldikçe. çok kötüydü çok. ne yazık ki bayan sadece türkiyede değil tüm dünya ülkelerinde bunlara maruz kalıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok uzgunum..
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10-11 yaşlarındayken öz be öz amcam tarafından edildim.15 yaşındayken de sevgilim tarafından. Amcamı aileme söylediğimde yanlış anlamışsındır deyip beni umursamadılar. Yaşama sevincim yok her gözümü kapadığımda o anlar geliyor, küçük bir kızın hayallerini kocaman ve soğuk elleriyle alan canilerin yanına kalmasın.
30 Yorumla
+1 yılUlan böyle erkekler böyle pislikler yapıyor sonra bizim gibi zararsız erkeklere güvenemiyorlar.
Ayrıca taciz yapan erkeklerin beyin yoksunu olduğunu düşünüyorum çünkü 5 10 dakikalık zevk için kızda psikolojik bir travma yaşatıyorsunuz. Siz hayatınıza mutlu mutlu devam ederken taciz ettiğiniz kızların psikolojilerini nasıl etkilediğinizin farkında bile değilsiniz.50 Yorumla
+1 yılYaşım 21. gercekten kızların halini anlıyorum şimdi. erkek olduğum halde onlarca kız kadın tarafından tacize uğradım pazarda otobüste akrabalikta gibi gibi bir çok geleli otobüste zorla yapışıp duruyorlardi ben kaçtıkca yapışıyorlardi. ne zaman binsem tacize uğruyorum.
20 YorumlaAllah yardimciniz olsun ve kimseye böyle bir korku yasatmasin..
41 Yorumla
Soran+1 yılAmin amin. Aileye söylemek istiyon olmuyo. Arkadaşım yıllar snra söylemiş ama benimkini allahın kulu bilmiyodu ilk o öğrendi yeni.
Allah hepinizin yardimcisi olsun hanimlar isinjz gercekten zor o.. cocugu cok
41 Yorumla
Soran+1 yılAmin
+1 yılBende 11 yaşındayken daha ergen bile değildım komşu kızından tacıze uğradım ben cok sevmıştım bir daha istemıştım kadın bana dedı ki kocamdan bu kadar zevk almadım ama senden alıyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende çocukken ayakkabı boyacılığı yapıyordum. Adamın biri ayakkabı boyama bahanesiyle tecavüz edecekti bana. Korkup kaçmıştım, kimseye söyleyememiştim
12 Yorumla
Soran+1 yılErkek olarak daha kötü gibi
Cevap sahibi+1 yılMaalesef öyle, insanlar hayvanlaaşmış durumda
bir donem mutemadiyen edilirdim. sonra tipimi bozdum kurtuldum:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbende edildim. lisedeydim o zamanlar otobüste bir kız tarafından
02 Yorumla
Soran+1 yılOha
- +1 yıl
ohoo bu sadece bir tanesi. daha cok var bende.
Gizli Üye(36-45)+1 yıltacız ettım mı etmedım mı bılmıyorum benden 3 yaş buyuk kuzenım vardı ben 15 yaşındaydım 18 19 a kadar yakınlaştık o da bırşey demedı. Cinsel bırleşme olmadı ama evcilik oynar gibi diğer şeyler oldu
00 Yorumla
+1 yılDüğünde yeni oluyo bu bir bayan tarafından taciz edildim popomu ellemisti bir kaç kez ben 21 yaşındayım bayan 30 35 civarlariydi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhalamın kızları tarafından sürekli...
şimdi hepsi evli..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 kez falan intihar etmeyi düsųndüm su an yazarkn ble ellerim titriyo anlatamadm kimseye nasl anlatlrki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6 yaşındayken teyzemin kızı tarafından birkaç birşeye maruz kaldım :/
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Cevap sahibi+1 yılNe bilim işte benden 2 yaş büyüktü zorla öperdi beni
pantolonumu falan indirir üstüme yatardı falan
anlattıkca kötü oldum bak evli şimdi 2 çocuğu var niye hatırlattın ki bana :/
Soran+1 yılİkinizde küçükmüşsünüz ama. bir adam ve bir çocuktan bahsediyorum ben
Cevap sahibi+1 yılErkeğin başına pek gelmiyor böyle şeyler ama kızlara gerçekten üzüldüm allah korusun kızlarımızı böyle serefsizlerden
Soran+1 yılAmin allah korusun. Ben elimden geldiği kadar koruyorum. Eniştem benden sonra daha yeni geçen yıl başka kuzenime de böyle davranıyodu o küçük işte tam bana yaptığı yaşlarımdaki gibi. Onu alıp teyzem yokken beni götürdüğü gibi evlerine götürüyordu hiç istemiyodum adım gibi emindim öyle yaptığına hep aynı şeyler. Soruyodum ne yaptınız diye hiç derdi hep. Sonra yollamamaya başladım. Gitme onla yalnızken dedim anladı zaten o. Ne kadar bişey dmesede benim bildiğimi biliyodu çocuk farkındaydım. Asla tek bırakmam ben olduğum sürece
14-15 yaşlarında taciz edilmiştim
34 Yorumla
Soran+1 yılKim tarafından
- +1 yıl
o zamanlar liseye gidiyordum sigara alkol her şey vardı klasik okuldan kaçıp içmeye gitmiştik tabi ilk içmeye başladığım yıllardı hemen sarhoş olmuşum tabi o sıra yakınım olarak gördüğüm sınıf arkadaşlarımdı baya darp izi vardı hatta mahkemelik olduk ama onlar ceza filan hiçbir şey almadı
Soran+1 yılKusura bakma da kaşınmışsın sen :) taciz değil bu. Allah bilir en iyi ama böyle yapanı s*kerler dim sana.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl15 yasindayken kuzenimi sikmeye basladim hala da firsat buldukca yapiyorum ;)
00 YorumlaMaalesef böyle şerefsiz insanlar var.
32 Yorumla
Soran+1 yılEvet malesef..
+1 yılAnnene anlatsaydin böyle amcami olur
37 Yorumla
Soran+1 yılEniştem. Anlatamadım. Başına gelmezse bilemezsin
- +1 yıl
Benimbasima bir erkekden geldi 18 yasindaydim
Soran+1 yılNasıl oldu?
- +1 yıl
Oglan parmakladi beni ölmek istedim evlences dedi aileme anlatmadim
Soran+1 yılPislik işte
- +1 yıl
Evet napcam. allahimdan utaniyom hep kötülük istedim ben böyke biri deyildim her gece agliyom cok sükkür ben öyle deyil diyordum
evet akrabamız tarafından
24 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
+1 yılKeşke bizde taciz edilsek. Tabi kızlar tarafından.
03 Yorumla
SoranDeli sin
- +1 yıl
Sanırım evet.
+1 yılMusluman ülke birbirini beceriyor
15 Yorumla
Soran+1 yılYazıklar olsun
- +1 yıl
Yanlısmıyım? Banamı onlaramı yazık?
Soran+1 yılOnlara yazık tabii
- +1 yıl
İnan bunları duydukca insan lanet ediyor boyle zihniYETİM insanlara