Hangi fantazilerini yapmak istersiniz ya da yaptiniz :)? Esim ile yeni seyler denemek istiyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek şerit gidip gelen şehirler arası yolda hatun oral yaptı bana hem aracı dikkatli sürmem gerek, hem hızı ayarlamam lazım, hem hatun yalayıp emiyor, adrenalin, zevk güzel bir deneyimdi. Boşalmadım ama hoştu yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılIymis :)
En İyi Cevaplar
Selam ;)
En güzeli habersiz plansız fantezilerdir.
Örneğin bir aksam Yemegine cikarsin eşsiz ve çamaşır giymeyin bunu da farketmesini sağlayın :)09 Yorumla
Soran+1 yılIymis bende bugun taytima delik acdim Parka gitik:D aksam
Soran+1 yılYurtdisi :) bende
Soran+1 yılSchweiz
Soran+1 yılburada doguduk
Gizli Üye(30-35)+1 yılkulağına fısıldayarak "her şey serbest bu gece" demek..
birde ayaklarımın yalanması tabiki.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecavüz fantazisini seviyoruz biz. Ben kaçıyorum o kovalıyor yakalayıp işi bitiriyor... :D
04 Yorumla
Soran+1 yılBende cok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılBence müthiç zevk veriyor bana.. d
Soran+1 yılKime wermez ki:)
Cevap sahibi+1 yıl:D :D
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
45Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılNette tanıştıpım bir kadın İstanbul aktarmalı izmire gitti. Atatürkten gece 2 de gelip sabiha gökçene 6 uçağına götürmemi rica etti (uzun süredir tanışıyoruz normal bir arkadaş gibiydik) geldiğinde aldım merterde mc donalds da yedik içtik. Sonra yola koyulduk. Boğaz köprüsünde bana oral yapmaya başladı. Sabiha gökçene kadar. Otobanda kenara çektim boşaldım hepsini yuttu. Saat 4 gibiydi. Uçağa 2 saat vardı ben aracı İstanbul parka sürdüm ormanlık arazıde buna bir güzel döşedim😍 ondan sonra her ay istanbula geliyor.
Hikaye diyin ama ben döşüyorum hacı 👍00 Yorumla
+1 yılburdada bişey anlatmaya gelmiyorki adamı sapık ilan ediyolar :D
19 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki gayet normal bisey
- +1 yıl
normal birşeyde burdakiler bayağı bir anormal
- +1 yıl
sanki cinsellik bölümde vaaz vercez töbe töbe :)
Soran+1 yılYani öyle
- +1 yıl
bir sınırınız varmı?
Soran+1 yılSinir esim ile ben aramda hic yok
- +1 yıl
fantastik bir maske taksın eşin istersen sende takabilirsin ya da gözlerini bağlasın senin birisini seçin işte. Işıkları kapatın mumları yakın loş bir ortam olsun sevdiğiniz bir şarkıyı açın alttan ufaktan çalsın sex’e duygu eklemiş olursunuz güzelce vücudunu yağlasın masaj yapsın seni ilk önce rahatlatsın o sırada kulağına derin derin nefes alıp versin tahrik olduğunu tahrik ettiğini hissettirsin sonra buz alsın eline tüm vucudunda gezdirsin vucuduna yavas yavas damlatsın vede ister video kaydı ister sadece ses kaydı alabilirsiniz o arada ilerde lazım olur ilk sevişdiğiniz anı kulaklarına fısıldasın hazzınız daha cok artacaktır buzu öpüşerek sana verebilir sen buzu emerken oda gögüslerini emmeye başlar daha bu fantezinin başı uzar giderde bukadarı yeterli devamınıda siz getirirsiniz artık adamız sapığa cıkamasın :D
Soran+1 yılHersey iy maske haric maskeden korkarim bide buz ile donarim ben
- +1 yıl
gözleri bağlar ozaman sıcak bir ortamda başlarsınız donmazsın merak etme o duyguları yaşamaya başlayınca sıcagıda soğuguda hissetmezsin :)
+1 yılMesele eşin ayakta iken seni amuda kaldırp belinden tutsun birbirinİZE oral yapın uyar mı?
03 Yorumla- +1 yıl
Hoşuna gitmedi mi?
Soran+1 yılIymis makine degilim kiherkese cevap werim bak ki kac kisi yazio:)
- +1 yıl
Sen de haklısin ama beni gör aradan çıkar yani neler var neler anlaşılan sen en Seksi seven ve çılgınliga koşuyorsun ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşin su tesisatcisi olsun lavabonun altina girsin, tornavida felan istesin senden göz kirpsin o arada, tam tornavidayi uzatirken yanlislikla kucagina otur :) falan filan iste.. sonra borumu döşer? civata mi sikar ona kalmiş..
01 Yorumla
Soran+1 yılIymis :)
+1 yılGeçen antalyada grup seks için bazı sıtelere yazı yazan bır cıft vardı ahlak polisi onları goturdu :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil
- +1 yıl
ınternet uzerınden farklı bır cıftmıs gıbı bulusma teklıf ettı. ordan goturdu ıste
Soran+1 yılAnlamadim ki ys
2 hatunla seks..
gerçekleştirme yolunda emin adımlarla ilerliyorum :)01 Yorumla
Soran+1 yılIymis
+1 yılTecavüz polis hemşire hizmetçi el ayak bağlama kelepçe ne ararsan yaptım
02 Yorumla
Soran+1 yılKlasik cok bunlar :)
- +1 yıl
Klasiklerin dışına çıkmamak lazım sonra millet araya 3. Alıyor swinger yapıyor arabada seks yapın havalar ısınsın ormanda yapın :)
+1 yılBen kaplıcaları çok seviyorum banyolar her tarafı buhar müthiş oluyor ama çok uzun süre kalamazsınız...
06 Yorumla
Soran+1 yılNe demek
- +1 yıl
Ne demek derken?
Soran+1 yılKapica
- +1 yıl
Termal bilmiyormusum yer altından çıkan doğal su
Soran+1 yılHayir Bilmem ki nasil birsey
- +1 yıl
Sen nerelisin?
Cik ustune vur kirbaci vur kirbaci vur kirbaci hahah :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağlam bir ip bulun seni tavana bağlasın havada ileri geri salıncak gibi birlikte olsun buda birşey denememiştir bir çok kişi deneyin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle birsey satilio seks salincagi onu olmaya düsüniorum
Cevap sahibi+1 yılAynen bu değişiklik olabilir duşta filan denemişssinizdir zaten ayrıca sabah güzel oluyor aç karnına adamın ellerini bağla başının üstünde gözlerinede birşey ört tercihen iç çamaşırı oral yaparak uyandır sonrasında kurtulmak isteyecektir hakim olan kişinin sen olduğunu söyle sonrasında belirli bir zaman sonra geriye çekil ve ellerini çöz adama istediğini yapabiliceğini söyle bakalım neler oluyor o hırs ile :)
+1 yıliki kız bulup viskimi yudumlarken sevişmelerini izlemek.
03 Yorumla
Soran+1 yılBulamiion mu
- +1 yıl
Bulmaktan ziyade sadece kafamdaki düşünce.
Icraatını gerçekte dönüştürmek istemeyenlerdenim.
Soran+1 yılAnladim
Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Denize çırılçıplak girip epey yüzdükten sonra deniz kenarında sevişmek istiyorum
015 Yorumla
Soran+1 yılIymis :) yazin denicem ben
Soran+1 yılKimse yoksa tabiki
Soran+1 yılSaten hep tangayla dolasiom evde Ben :)
Soran+1 yılSor
Soran+1 yılIstemez ki önüne 100 Kari koysam yine kimseye Bakmaz okadar yani
Soran+1 yılHayir istemez tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimle dün konustuk. ayaklarini nutellaya batiracak ben de emerek temizleyecem ^^
02 Yorumla
Soran+1 yılIyrenc :D
Cevap sahibi+1 yıl:) temiz bir ayak ile el arasinda fark yoktur ve bazen igrenc seyler zevk verir sinirlari zorlayiniz seksi bayan :) hem gururunuz da oksanacak ayaklariniz yalanirken ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkıllı telefona seks pozisyonları uygulamasını indirin ve hangi pozisyon gelir iki dakika onu uygulayın
09 Yorumla
Soran+1 yılCok iy fikir ya indiriom simdu
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım kolay gelsin
Soran+1 yılSaol
Cevap sahibi+1 yılSonucunu merak ettim bak haberdar edersin artık işe yaradımı yaramadı mı diye
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılSöz mü
Soran+1 yılYarin denicem ozmn olur
Cevap sahibi+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılKız ne oldu denedin mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilimin taytının paçasından girip külodundan trambolinden zıplar gibi zıplayıp havada şekiller çizmek isterdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
Soran+1 yıl? ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlerde geciktiriciyi fazla sıkıp karım dur öldüm bittim diyene kadar son sürat devam etmek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzeldwn yazsam burya yazılmyo herşey :)? Guvenilirm sorun olmaz. Bana mesaj atarnsn. Buvarada benim hayalimdekş, beğendim banteziyi, yapmlsnz
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz kb
+1 yılmesajlaşarak bir kızla seks muhabbeti yapmak isterim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen hemşire ol oda doktor olsun bu kıyafetlerle sevişin doktor bey falan muhabbeti :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarlı havada ıssız yerde sevısıp bırbırınızı soyun sonrada senı karın ustune yatırıp altına alıp gerısını aldn :P
02 Yorumla
Soran+1 yılÜsüsrüm
Cevap sahibi+1 yılUsumezsn yavrucugum rahat ol o an zatem sana ates basacak yanacan kudurcan zevkten
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGörülme ihtimalinin oldukca yüksek oldugu bir yerde sevismek..
03 Yorumla
Soran+1 yılAsansör
Cevap sahibi+1 yılOrda yaptik
Cevap sahibi+1 yılCok fantezi var da, esinle ikinizin de bunlara ayni oranda acik olmaniz lazim
Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Evin her köşesinde çiftleştiniz mi?
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet :)
Soran+1 yılEvet bugun Park da yaptik :)
Soran+1 yılEvet bide dönen Tabak war böle dönio aldin bilmiom
Soran+1 yılAynen
+1 yılCinsel hayatınız monotonmu. Kaç yıllık evlisiniz.
05 Yorumla
Soran+1 yılMonoton ne ki 2 sene
- +1 yıl
Memnun değilsin sanki öyle anladım doğrumu eşinin yerinde olsam yataktan çıkartmam seni hiç fantaziden konuşuyoruz şu an sevişmenin ilişkiye girmenin yeri ve zamanı olmaz bana göre kafa dengi partner olsun yeterki bir mağazanın deneme kabini olur asansör olur arabanın içinde olur luna parkta dönme dolapta olur nereyi ister isen tabii ilişki içerisinde cinsel oyuncaklarda kullanılır anal ve gurup hariç her şeye varım ben partnerim mutlu olsun bende mutlu olim tabiki bu sana bağlı eşin ne durumda ne düşünür severmi fantaziyi?
Soran+1 yılYok ondan degil ben Hergün esime baska birsey ile süpriz yapiyorum ondan... Evet esim de seviyor fantasizi yi
Soran+1 yılBizde dah Yeni basladik outdor yapmak
- +1 yıl
Ben ters anladım demekki en güzel şey insanın eşi ile mutlu olması birbirinizi tanıyorsunuz istekerinizi zevklerinizi bilirsiniz cinsel uyum çok önemli duygusal yònden uyuşuyorsa seks yaparkende birbirlerini anlarsa çiftler ne mutlu onlara fantazi çok önemli eşler arasında sizi kutluyorum eşiniz şanslı.
Snirsiz fantazi herşey olabilir
10 Yorumla
+1 yılSevgilimin koltuk altını öpmek istiyorum <3
00 Yorumla
+1 yılBirbirinizi Sevin Sevgi İle Aşk İle Bakın..
06 Yorumla
Soran+1 yılYapiorz saten
- +1 yıl
Yaratıcı Olun Kopya Çekmeyin! ;)
Soran+1 yılKopya. Ne Alaka ya yeni sey örenmek Biz Hergün bir yeni sey denedimiz icin yeni fikir almak istedgim
- +1 yıl
Yangına Bak.. Diyecek Sözüm Yok. İyi Akşamlar.
Soran+1 yıl? Cok sacma
- +1 yıl
Saçmalık Bende KALSIN..
+1 yılSöylesem yapabileceksin sanki, birde soruyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaparim
Everestin tepesinde yapmak
08 Yorumla
Soran+1 yılDonarsin orda
Soran+1 yılOraya gidene kadar ölürüsn ama :D
Soran+1 yıl:Dhaha yolun basinda yap yoksa cok gec olur
Soran+1 yılNerden böleydim ben Everest deyince aklima donmus insanlar geldi zewk olarak o yolu gitiler
sen burdasında eşin nerde onu merak ettim
015 Yorumla
Soran+1 yılAilesinde. şu an
Soran+1 yılNe ki
Soran+1 yılYok ben burada en güzel kizm fotomu görüp tanitsin benk
Soran+1 yılRezil olurum
Soran+1 yılYok ben de baska güzelim baskasi cirkin derse yalan olur :D Rus a benziom
Soran+1 yılYani altin oran war ya yüzüm yani kusur yok... Yazmam ben evliyim sonucta
Soran+1 yılöyle ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılburdan herşey açık yazılmaz ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Cevap sahibi+1 yılokunuyor yazılamaz burdan her şey.
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. eşimi su tesısatçısı yapmak ısterım
00 Yorumla
+1 yılikinizinde ifadesini almaya geleyimmi :d
00 Yorumla
+1 yılmisafir olarak kaldığın bir evde sevişmek
01 Yorumla
Soran+1 yılYaptik cok :Dnotmaö bisey
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir evleneyım kafamda deli sorular. D
20 Yorumlasen biri ile yaparken kocan izlesin bu ne mk
012 Yorumla
Soran+1 yılTöbe töbe
Soran+1 yılHayir demedim nerde
Soran+1 yıltürkcem iy degil bide... Yaparim yazdim istesem yani yazmaliydim galiba ama öyle iste
Soran+1 yılO ne
Soran+1 yılHihi tamam yine bisey anlamadim ama nese
Soran+1 yılBugun Park da yaptik
69 vazgeçilmezdir ;-)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlican duvara karsi agzina burnuna vura vura
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUçaktan atlayip soyunup havada seks yapmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvucut çorapları var mesela
08 Yorumla
Soran+1 yılNasil birsey
Cevap sahibi+1 yıltransparan bir giysi oldukça seksi ve genelde sadece vajina kısmı acık olur. onu çıkarmadan ilişki deişik bir deneyim
Soran+1 yılIy fikir :) denicem
Cevap sahibi+1 yılpişman olmayacaksın ;)
Soran+1 yılBencede:)
Cevap sahibi+1 yılaraştırdın sanırım biraz :)) seninde bana vercegin bunu yap muhakkak dediğin bir tavsiyen var mı :)
Soran+1 yılEvet netten baktim simdi.. ikinci anlamadim ne dedini
Cevap sahibi+1 yılsende bana bir fantezi tavsiyesi ver demiştim deneyipte memlun kaldıklarından
Gizli Üye(30-35)+1 yılfantazi yaparken yaralanmada senn
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılHaha okadar Kim abartir
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüreşin fizikleriniz yakınsa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl+18 izle teknikler kap
00 YorumlaCuckold yapın.
03 Yorumla
Soran+1 yılO me
Soran+1 yıltamam
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYazsam kaldırılır.
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılüniforma fantezileri
04 Yorumla
Soran+1 yılHangi uniforme iler
- +1 yıl
sekreter
hemşire
hizmetçi
Soran+1 yılTamam yeni bisey degil ama benim icin
- +1 yıl
ama o role de gireceksin falan daha fazla zevkli olur.
her soruya açıkmısın
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHayir
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?