Ilk seferinde beş dakika bile sürmüyor ikincisinde de 10 dakika anca sürüyor yine hemen boşalıyor. Ama üçüncüde ve sonrasında da bitmek bilmiyor. Sizce normal mi ilk ikide bu kadar çabuk boşalması. Geciktirici hap kullansak işe yarar mı? bir zararı var mı hapların?
Cevabın nedir?
+1 yılBunlar arka arkaya olmaz ilkinden sonra tadı kaçar biraz zaman geçicek bide 3. hiç kıymeti yok. Erken boşalma terapileri var. Seanslara katılsın eşler birliktede katılıyor geciktirici spreyler var işe yarıyor ayrıca kremler var antideprasan kullanabilir geciktirici etkisi var bir hap taha var yeni çıktı ismini hatırlamadım şu an. Zaman ile yıllar geçtikçe tecrübe kazandıkça kendini kontrol edip bu beceriyi kendisi kazanabilir minimim 20 . 30 dk sürebilir boşalması daha uzun sürer ise iki taraf içinde sıkıntı olur.
10 Yorumla
+1 yılNormal değil, haplar riskli. Kendini kontrol etmeyi öğrenmeli.
Ama sende akıllıca davranabilirsin ;) olayı fantezisel hale getir! Madem çabuk boşalıyor ilkinde ağzına al ve boşalt, sonrasında 2. de beraber olun tabi burada şu önemli; adam 1. kez boşalmasından sonra arkasını dönüp yatmadan seninle sevişmeye ve boşaldıktan sonrasında yeniden sertleşene kadar sadece seninle ilgilenmeye özen göstermeli.
Diğer türlü şehir içi dolmuşu gibi dur kalk soğutur insanı :)36 Yorumla
Soran+1 yılBekliyor zaten ikincisi icin sarılıyo falan ama benden kaynaklanir mi sence? Yani cok zevk aldigi icin olabilir mi cunki tecrubesiz degil bir cok kisiyle iliskiye girmis yani.
- +1 yıl
Yeme bunu :) klasik erkek yalanıdır o. Çok sıcaksın, çok darsın, beni çok tahrik ediyosun v. s
Çok kişiyle seks yapmak demek geç boşalacak anlamına gelmiyor.
Ayrıca, bir adam yazdığın sürelerde boşalıyorsa o adamın çok kişiyle beraber olduğu konusunda da şüphe duyabilirsin ;) çok kişiyle seks = tecrübe demek, tecrübe = kendini kontrol etmeyi öğrenmek demek.
Soran+1 yılEvet haklisin bencede belki erkeklik egosunu tatmin etmek icin boyle yalan soylemis olabilir ama duzelir mi bu? Zamanla duzelir seks hayatimiz duzenli olunca falan diyo
- +1 yıl
İyide bende bunu anlamıyorum! Hergün seks yapan herkesin ister istemez boşalma süresi düzelir :) önemli olan düzensiz seks hayatında kendini kontrol edebilmek. Ayrıca bu sözlerim sadece hayatındaki kişiye değil, bana, ona, buna. Genel anlamda tüm erkekler için böyle olmalı bu durum.
Benden sana nacizane tavsiye; bir beraberlikte sekste sorunlar varsa deneyip uğraştığınız halde çözülmüyorsa uzatma derim.
Seks olmayan hayat çekilmez, evlilik ya da flört hiç çekilmez.
Soran+1 yılSayende tecrubesiz oldugunuda anlamis olduk sagol dusuncelerin icin
- +1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHastahaneye gözüksün bence bilinmeyen hapları almayın görüyorsunuz alanların sonunu onlarında miligramı var doktor uygun olanı verir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eski sevgilimde daha yapmaya başladığı an boşalıyordu yapamıyorduk bile:-) yine iyiymiş
15 Yorumla- +1 yıl
Ciddenmi? Siz oyle sevisiyormuydunuz yani? :)) senmi afetsin o mu afetzade :))
Cevap sahibi+1 yılYa olabilir bunda gülüncek bir şey yok çocuk çok yakışıklıydı kaslı yüzü güzel fiziğide öyle ama o sonu vardı doktora gitcekti biraz düzelmişti şimdi ayrıyız atlatmıştır o sorunu
- +1 yıl
Yapma yaw gulinecek bisey degil cocuga degil ben durumunuza guldum. Ne yapiyordunhz sonra? O bosalinca sen?
Cevap sahibi+1 yıl:-) ne yapıyım ilk bir şaşırdım ama belli etmedim çünkü çocuğun elinde olan bir şey değildi
Soran+1 yılBizimde oyle yaa hic bir b*k anlamiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
Normal abartma burada ki malların yazdığına bakma sen bunu oku. 60 saniyeden azsa birleşmeden sonra sorun vardır.
www.sabah.com.tr/.../genc-erkeklerin-sorunu-sadece-5-dakika10 Yorumla
+1 yılOna çok çabuk boşalma denmezki ilkinde 1 dkkadan az sürede boşalıyorsa erken boşalma denir. Sevgilin gayet normal.
00 YorumlaDemek ki sevgiline göre sadece '' 5 dakika '' bu konuyu sevgilinle konuşmalısın :) istese boşalmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılTutamiyo
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBazı haplar var bu konu için üretilmi. İçinde kalma süresi mi ilkinde 5 dakika?
00 Yorumla doktora gorunmesı lazım ılkı belkı olabılır de gene de sıkıntılı
00 YorumlaBen ön sevişmeyi çok uzun tutarım sevgilimin zevki önemlidir :)
2 saat kadar önsevişme 1 saat seks ;)01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnedense bende ılkınde cok gec bosalıyorum 45 dakıkayı buluyor partnerım bundan hıc memnun degıl..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 942 cevap paylaştı. zamanla iyi olacaktır
10 Yorumla
+1 yılşukret sen buna bozma duzenı devam
10 Yorumla
+1 yılTecrübesizler böyle işte
10 Yorumlabir doktora görünsün
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılzamanla alısır merak etme
00 Yorumla
+1 yılgeciktirici macun kullansın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. iyi iyi normal
00 YorumlaNormal
10 YorumlaDaha comezdir
10 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılNormaldir.
00 Yorumla
+1 yılOn sevişmeyi uzatin