Travestileri beğenebiliyorum ilişkiye bile girerim. Kadın gibi giyinen çok kadınsı fizikli, crossdresserları da beğeniyorum.
Neyim ben çözemedim. Pişman da oluyorum aslında :S
Neyim ben çözemedim. Pişman da oluyorum aslında :S
Travesti ile transseksuel ayridir.. travestiler sadece kadin kiyafeti giymekten hoslanirlar.. transseksueller ise kiyafet + cinsel iliski...
bazi transseksueller kadinlara cok yakin oluyorlar ancak ses tonlari ele veriyor. he egilimin bence heteroseksuel yine.. sen sadece farkli olan ceker hissine kapiliyorsun hepsi bu. yoksa vajina olmadigini gorunce seks isteyecegini sanmiyorum.
Sayin cokbilmis, bilmedigin konularda konusup da insanlari yanlis yonlendirme. Bilgi kirliligi seni!
Simdi dinle: Travesti ile transeksuel arasindaki tek fark transeksuelin ameliyat olup cinsel organini aldirmasidir. Hatta vajina da yaparlar. Ancak Travestinin erkeklik organi yerindedir. goguslerinde silikon ve ostrojen hormonu takviyesi alir. Ikisi de cinselligi dibine kadar yasar. Ama transeksuel sadece pasif olurken, travestiler aktif de olabilir.
@mrgspot hakkaten tam bir malsin. her transseksuel ameliyat olmaz..
lgbti.org/.../
oku da ogren.. b*k atmadan once.
Ya allahin g. rizekalisi.
"travestiler sadece kadin kiyafeti giymekten hoslanirlar.. transseksueller ise kiyafet + cinsel iliski..." bu yorumun ustune sen hala burada misin?
Travestiyle aralarindaki tek fark erkeklik organidir. Ameliyat olmaksizin transeksuel olmak mumkun mu sence?
@mrgspot verdigim linki halen okumamissin belli ki. o link escinsellerin sitesinde. iyice oku bakalim. " ameliyat transseksuel " kismi da mevcut ve travestiler sadece masturbasyon yaparken cinsel iliski acisindan dusunurler yani bunu eyleme donusturmezler... bilip bilmeden bence atip tutma daha fazla. hadi nasss... senin sikko hakaretlerini dinleyemicem.
Sadece kadın kıyafeti giyene crossdresser denir. Crossdresser erkek ya da kadın olabilir. Travestiler cinsellik de yaşıyorlar. Kendini tamemen kadın hisseden ameliyatsız transeksüeller de var evet. Biri bana demişti transeksüel kızım diye ama ameliyatsızdı doğru
sadece önemsemiyorsun cinsiyet değiştirmelerini. ama tamamen bir erkeğe karşı eğilimin varsa biseksüel olabilirsin.
Erkeklere yok.
Kocum sen crossdresserlara ilgi duyuyorsan tam olarak escinselsin diyemem. P. pili kadinlardan hoslaniyorsun diyebilirim. Azdigin zamanlar istiyorsun, bosalinca geciyor dimi?
Aynen öyle azdığım zaman önüme travesti veya çok kadınsı cd ver kayarım aga.
Özgüvenim çok düşük, yokluktan da oluyor sanırım aga. Kadınsı gaylerle kamerada sanal seks bile yaptım çokça. Kalçası kılsız olması yetiyor. Biseksüel olabilirim :S
Alayını öğrendim de sen de bayağı biliyorsun. Sende mi ilgilisin aga?
Oğlım kuyu suyu varken sen neden boru suyuna yöneliyorsun:))
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar