Bu tarz söylentiler doğru mudur? Kendi cinsiyle ilgili cinsel şeyler seyrederken bundan keyif hisseden bir insanın yönelimi farklılaşmaya doğru gidiyor diyebilir miyiz?
1 ay
Hayır yapmaz ama şöyle bir durum var ki onu izliyorsa zaten biseks olabilir jdjdk
Mesela ben hiç eşcinsel videolar izlememiştim, hiç ilgimi çekmedi merak da etmedim. Çünkü beni güdüleyen bir şey yok oraya.
Eğer kişi merak ediyorsa bir şekilde oraya güdüleniyorsa altyapısında bir şey vardır bununla ilgili.
Çünkü izlenmesinin çoğu sebebi kişinin kendini oradaki karakterlerin yerine koymasıdır. Koyamıyorsa, koyamayacaksa zaten izlemez. Çünkü zevk alamaz. Eee beyinde boşa benzin yakmaz jsjsk
Kesinlikle katılıyorum jxjxj
Artık random atarken j den başka harf kullan🤣🤣 tarz edinmişsin j harfini🤣🤣
K ile random attığını hiç görmedim 🤣 d gördüm ama. Onda da ikinci harf mutlaka j oluyor.
Djsjsk şeklinde
Heh hemen yapıştırdı randomu xjsjs
Mesela benim de belli bir stilim var. X ile başlamayı seviyorum.
X ile başlamak bana aşırı kızsal geliyor. Kızlara daha çok yakışan bir random stili gibi. Erkek atarsa gaydir filan mesela xjdkdj
Böyle şeyleri hissetmek bazen sadece bir meraktan ya da anlık bir durumdan kaynaklanabilir. Bu olay hemen “yönelim değişiyor” demek anlamına gelmez. İnsan bazen farklı şeyler deneyip merakını gideriyor. Sonuçta herkes kendini keşfetme yolunda bir şeyler yaşar. Zamanla kendini daha iyi anlarsın.
Doğru
Yapmaz izlemekle yaşamak farklı şeyler jzlediginden aldığın hazzı yaşarken almayabilirsin
Gayet mantıklı
Bence hayır bende gayleri izlemeyi seviyorum ama gay olabilirmyim hayır 😂
Mantıklı djdjsj
Cevap
22Cevap
Bende lezbiyenleri izlemekten keyif almıyorum lakin kesin olarak eminimki lezbiyen degilim:)
Bence kendine bir cinsel kimlik ya da tercih bulmak zorunda degilsin. Keyif aldigin neyse ( bununda limiti var özellikle yasal sınırlar ve kimseye zarar vermeden) yap. Izlemek keyif veriyorsa sadece izlemeye devam et ve rahatsız olup, kendini sorgulamadan keyifine devam et. Gördüklerini tecrübe ederek kesfetmek istersen hiç durma dene. Sadece tavsiyem parter konusunda seçici ol. İlk tecrübem oldugunu ogrendiginde anlayış gösterip, seni rahatlatabilecek, yumuşak davranabilecek ve aynı zamanda mentorluk yapabilecek tecrübeli birini tercih et. Malum biz erkeklerin ilk seksi genelde tavşan ciftlesmesi gibi olur tam bir rezalet. Hele bir de kızında ilkse tam bir ömürlük travma. Ama kız hemcinsin ile boyle bir sorunun olmayacak en azından 30 senden kat ve kat uzun olacagi kesin 😀
Ben hep derim bir şeyi sevip sevmediğini, doğru olup olmadigini vs denemeden bilemezsin. Yap sevmezsende en azından bir daha düşünmezsin.
İki kadının sevişmesini yani lezbiyen p*rno izleyerek zevk alan ve mastürbasyon yaparak boşalan binlerce erkek olduğu gerçeğini göz önünde bulundurursak eşcinsel ilişki yaşayan bir çifti izleyerek zevk almak kişinin eşcinsel yönetimleri olduğu anlamına gelmez bence..
Mantıklı
İzlemeyi seven bir memeleketiz. İnşaat izlemek amele yapmıyorsa o da yapmaz 😂 Şaka bir yana bence meyilli olduğunu gösterir ama tabi seçeceği yolu kendisi bilir
Djdjdjdj
Biseks olan iki kişi sevişirken onların aldığı hazzı izlemeyi, çıkardıklar sesi duymayı sever o insan. Çünkü birkaç filmde bu tarz sahnelerde bunları hissettim ama yönelimimde bir gram değişim olmadı.
Hiçbir şekilde yapmaz sadece o anki heves, insanların hevesleri merakları değişebilir. Mesela daha önce les seven daha sonra farklı şeye ilgi gösterebilir önemli olan insanların merakları. Bilimsel olunca tesadüf düşünmek zor
Yok ya bence yapmaz ama hani devamlı izlenirse uygulama isteği oluşur mu orada bi kararsız kaldım
Oluşabilir.
Ülke biseks ozaman 😂, bence onları izlemek daha zevkli ve bunun bizim de biseks olduğumuzu göstermez belki azıcık merak uyandıra bilir o kadar 😂
Biseksüelim izlesem de izlemesem de
Bu paradoksun neresindeyim o zaman 😂
Tam ortasında xjx
İyi 12den vurmuşuz o zaman hahah 😂😂😂
Bence yapmaz ve çok hoşuma gider bir kere deneyimledim bunu
Yani ben yillardir izliyorum biseksleri. Lakin hic biseks olmadim. Alakasi yok bence.
sanmam ya benimde hoşuma gidiyor :d inşallah yapmaz :D yapmamalı
Lezbiyen bazen çekici olabiliyor ama daima normal ilişkiler iyi bence 😂
Lezbiyenleri seviyorum canlı istemek izliyorum ölmeden 😅
İlk defa duydum. Ama lezbiyenlerin sevişmesini izlemek isterdim
Yapmaz. Ben zevk almıyorum heteroseksüelim ama lezbiyen bir çifti izleyip zevk alsam kendime biseksüel demem.
Bilemedim ya. Kız kıza sevişilmesini mi izliyosun?
Hayır.
Hepimiz biseksüeliz zaten
Dbdnjsushsh
Kadınların sevismesini izlemek gerçekten keyifli
Çok saçma bir önerme. Öyle olsa şimdiye kadar birbirine kedi videosu atanların kuyruğu çıkmıştı.
İzlemekle zevk almam yapmak isterim
Yoo ben seyretmeyi seviyorum ama biseks değilim
beni yapmıyor yani :) izlemesi çok keyifli
severim ben de. yapmaz
Karımı izlemek isterdim
Hayır yapmaz
Yapmaz
Sanmam.
Yapabilir
Hayırr