Beklenmedik anda gelen kısa mesajda bu ifade yer alıyorsa, nerde olsanız kuş gibi uçar yanına mı gidersiniz, yoksa geceyi bekle seni tam olarak nereye yatıracağımı göstereceğim diye cevap mı yazarsınız?
1 ay
Beni altına yatırmak parayı dolara yatırmak kadar harika sonuçlar verir denmek istenmiş ya da ben öyle ima ederdim😈😂🤣
Haha tabi ki de😂
Ne diyon derim hkjj adam gibi ne istiyorsan söyle derim. İma sevmiyorum.😃
Cevap
9Cevap
Şu Türkçemiz ne güzel bir dil ☺️ 'altın gibi benim de değerim senin gözünde hep böyle değerli kalsın.. gittikçe daha da artsın..' demek istemiş..
😅 öyle tabi..
Tam mı, yarım mı, çeyrek mi, cumhuriyet mi, külçe mi yoksa gram mı diye sorarım 😊
Dolar da, altın da önemli. Kafayı 3 harflilerle yemenin âlemi yok 😅
Sevgilim yok bunu attığında ne durumdayız görmem lazım ona göre bizimde bir cevabımız olur mutlaka olur
😂😂😂😂😂
Bende bilmiyom neyi ima ettiğini ama galiba açık ve net olan şey heyecan vardır 😂
🤣🤣🤣🤣
Oooo bunun manası çok derin 😂 bilezik gibi geçiririm demek istemiş 😂
@ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ haha 😂😂
Hayırparayı gayrimenkule yatırırım der resti çekerim. Beni yanlış yatırıma sevk eden bi partner yatakta da memnun edemez
Sevgilim olmaz 🤣🤣 ama eşim böyle bir şey attığını düşünce 😂😂 biraz saçma durdu
Çok özel bir şeyi de yazmak herkesin o an yükselip sevgilisine. Ne yazacağını bilemeyiz
Ben altına kısmını altın anlamında anladım sanırım gerçek bir yatırımcıyım.
Altında kalayım canım çıksın demek istemiştir.
Böyle bir şey derse altıma alırım o anlamda demediyse de artık çok geç olur sksnsmks
yatirim tavsiyesi veriyo iste, altin dusmus yatiramam o yuzden derim
Harcamaların düzensiz olduğunu ima etmeye çalışıyor olabilir. Hiçte anlamadığım şeyler tüh
Paranı çarçur etme altına yatır değer kaybetmez demek istemiş
Sjsjsjsk evet
Embesil olduğunu ahsh
Ya ama yaaaa 😅😅
Aması yok öyle benim için. Tercih meselesi tabi
Ben at sürme taraftarıyım
oyun istiyor ablası ahsjfoffkglgl
A baza olduğunu
😂😂 kötü seyler olabilir
Evlilik görüyorum hocam
Çokta masum şeyleri değil :D
Laf oyunlarına gerek yok kdjd