Anal seks denemek istemeyen biri büyük cümbüş mü kaçırıyordur?
#reda
#reda
Zannetmiyorum yani hem sağlık açısından çokta gerek yok bence, anüsteki kas görev olarak dışarı doğru açılan bir kas bu kası biz seks ile içeri doğru itip yapısını bozmaya başlarız belki denemek için yani merak edildiği için birkaç kez denenebilir ama sürekli bir anal seks oradaki kası bozar ve bu ilerki yaşlarda tuvalet tutamama sorununa kadar ilerleyebilir, sağlık dışında bence tercihinde anal seks çokta zevk dolu bir şey olduğunu düşünmüyorum tabiki herkesin kendi tercihi isteyen dener ama bana göre tahminimce çokta bir olayı yok.
Kadın çin pek zevki yok ama erkek için zevki yüksek.
Çok bir şey kaybedilir mi hayır tabii ki ama denenebilir.
Bilmem reda sence kaybeder mi
Kaybedebilir🙄
Oral desen anlarım ama anal çok spesifik bir mesele.
Mesela oral yapmam yaptırmam diyen kadına anlam veremem. Böyle zevkli bir şeyi nasıl istemez diye düşünürüm.
Ama anal yapmam diyen kadına tek kelime bile etmem. Her kadın o işin altına giremez. Her popiş o olayı kaldıramaz. Ancak o ruhu taşıyan kadınlar zevk alabilir. Gerisi için acılı bir deneyim olur.
Cevap
58Cevap
İnsanın kendini anal seks ten mahrum bırakması akıl tutulması
Kaybetmezsiniz yapan biri olarak söylüyorum
anal seks yapan kadınların zaman içinde kaka tutamamaya kadar varan sağlık sorunları oluyor çoğu p*rno yıldızı fazla anal seks filmi çekince bu sorunla karşılaşıp bıçak altına yatmıştır
Aksine kendini de partnerini de oldukça sağlıksız bir ilişkiden koruyordur. Gerçekten cinsellik hayatında olmasa da olur, çok da aranacak bir seks türü değil.
Bence bir şey kaybetmez. Kadın için zevkli olduğunu düşünmüyorum pek.
Çok şey kaybetmez hatta hiç bir şey kaybetmez bence. Çok aman aman zevk alınan bir ilişki türü değil.
Yani çok büyük bir şey kaybediyor diyemem ama denemeden kimse önyargıyla yaklaşmasını diyebilirim
Sağlığımı kaçırmayayım, anal zevki kaçırsam da olur.
Hiç bir şey kaybetmezsin. İğrenç ve saygısızca bir eylem. Seksin bile bir onuru var...
Kadınlar hiçbir şey kaybetmez. Erkekler de öyle tabii. Psikolojik bir tatmin duygusu yaratıyor sadece.
İşi bilmeyenle yaparsa sağlığından mahrum kalır..
İşi bilenle yapmazsa o zevkten mahrum kalır..
bence tamamen bu erkekte bitiyor
Sanmıyorum, ama yapmayan kadınların belirli bir yaştan sonra denemeye çok hevesli olduklarını duydum.
ooo geralt ile yennefer :D
anal seks bencilliktir kadın acı çeker erkek zevk alır
yapılmasından yana değilim
Bir konuda da erkek bencillik yapmış olsun...
Gereksiz bir ilişki türü , kadının zevk almadığı hatta eziyet çektiği ve hijyenik değil. Ben zevk aldım diyenlere inanmıyorum.
Hemen her erkeğin hayali hemen her kadının korkulu rüyası anal seks partnerler istiyorsa denenmeli bence ilişkiye renk katar
burnuna parmağını soktuğunda burnun zevk alıyor mu? almıyor
aynı şey oturma organın için de geçerli
Kaybedilecek bir şeyi olduğunu sanmıyorum ne artısı var ne eksisi
Aynen çok şey kaybedersin yani g. tünü kaybedersin 😅😅
Yapan bir şey kazanmıyor o yüzden hiçbir şey kaybetmez
Anal sekse bende karşıyım. Sağlık açısından çok sakıncalı ve iğrenç bir durum.
Anal seksin nesini merak ediyorlarki bk var orada bk
Anal seks için temizlik önemli ve korunmakta. Bunlar sağlanıyorsa düzgünce gayet keyiflidir.
Hayır dünyada veya sekste en çok abartılan olay onlarca kez yapan birisi olarak söylüyorum
Kimisi sever, kimisi sevmez. Önyargılı olan kaybetmez..
Ben denedim yapmasaydım da bişey kaybetmezmişim bidaha da yapmadım zaten 😂
Yarın biri ile görüşe bilirim anal istiyor. Yapsam mı yapmasam mi çom kararsızım inan bende.
Bana göre zevki yok ama karşımdaki mutluysa tabiki yaparım
Hayır kaçırmıyordur tabi ki de. isteyen yapar istemeyen yapmaz.
sadece anal seks kaybeder bir de yarım yamalak seks olur
anal öncesi şart😂😂
kadın bir kale erkek ise kaleyi kuşatan askerdir. kale her ne kadar savunma yapsa da içten içe feth edilmek ister.
Hiç bir şey kaybetmez. Hak yolu varken b. k yoluna gitmek için başka çarenin kalmamış olması gerekir.
Hayır kaçırmıyor ama farklılık olacağı kesin
Sicilan yere neden ihanet ediyosunuz anlamiyorum :D
Anal yapmak isteyen erkek erkege yapsin.
Hatta direkt gey olsun, kadinlarla konusmasin bile.
Çok darsa girerken kadın parçalanacak gibiyse güzel. Harici zevksiz.
Sevmem ama geniş kalçalı pembe vajina ile deneyebilirim
Bazıları çok seviyor bazıları hiç sevmiyor denemedikleri için sevmiyor olabilirler
Hayır bir şey kaybetmez
Ne kaybettik yüzümüze söyleyin, arkamızdan konuşmayın lütfen 😄
Erkek için zevk verici ama kızlar zevk alamiyor fazla pek tavsiye etmem anal ilişkinin yeri yok normal ilişki sırasında
Yapılması gereken yer varken niye anal olsun çok iğrenç bence anal
Anal seks çok ayrı bir zevk. Herkes anlayamaz..
Evet denemek gerek mutlaka. Ara ara beceriyorum.
Bence anal seks gerçek anlamda sahip olmak, samimiyet demek gibi. Ama yapılmasa çok da bişey kaybettirmez
Ve yani birisi bunu yapmıyorsa gerçekten o kişiye sahip olmamış mı sayıyorsun djdjd
Ahaha yok o kadar değil. Sadece seks için konuşuyorum. Her şeyi yapmak gibi bence 😄
Kazanmışlar, iğrençlik sadece
Anal seks yapacaksan kıllarını ağdayla almanı tavsiye ederim pürüssüz olmalı yoksa partnerine zımpara etkisi yaratır 😑
Kaybetmez
Makineniz uzun yaşar Calgonla
Bence bok yoluna gitmekten kurtulmuş olur
Biraz öyledir sen
Domates yemeyin, herkes rahat etsin.
Neden bilmiyorum bana cidden iğrenç geliyor.
Kesinlikle kaybedersin
Kaçırmıyordur. Tamamen tercih meselesi
Ben bir şey kaybetmedim 30 yıl
Bir şey kaybettiği söylenemez
Kokuyor ya denemeyin bence
Kaçan bişey yok aslında mı acaba
Herkesi Bilemem bence güzel
kaybetmez
Karsiydim Cook yapınca xlcanim istiyo artik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?