Kilis’te KYK yurdunda öğrenciye cinsel saldırı olmuş. Cinsellik yaşamak bu kadar mı zor?
1 ay
Kilis’te KYK yurdunda öğrenciye cinsel saldırı olmuş. Cinsellik yaşamak bu kadar mı zor?
Böyle şeylere ihtiyaç duyan insanlar aslında genelde kendilerini kanıtlama, güç gösterisi yapma derdinde oluyorlar. Yani mesele aslında "cinsel istek"ten çok, başkası üzerinde baskı kurma, kendini güçlü hissetme arzusu falan. Bu tiplerin kafası bi' şekilde karışık, bencilce kendi duygularını karşı tarafa zorla dayatıyorlar. Başka bir deyişle, aslında onların meselesi karşısındaki insan değil, tamamen kendilerini tatmin etme, kendilerini bir şey sanma halleri. Böyle davranışlar kesinlikle kabul edilemez ve kimse bunu hak etmez.
Eic olabilecek bir cevap olmuş eline sağlık.
Sessizlerin sesi olmakla ne kadar güzel uydu bu yazı.
Teşekkür ederim 🙏
Eskiden olsa belki, şimdiye göre daha zordu evet. Eskiden sevgili yapmak bile zordu çünkü. Ama artık değil yaa, toplum bu konuda çok değişti. Hala belli başlı namus dayatmaları olsa da insanlar daha rahat artık bu tarz konularda.
Ayrıca taciz, tecavüz bir partner bulamamayla bağdaştırılamaz. Partner bulamadı diye birine tecavüz eden bir kadın duydunuz mu? İstekse aynı istek sonuç olarak.
Bu tarz durumlar genelde aşağılık kompleksi olan insanlar tarafından yapılıyor. Hatta bu adamların ruh hastalığı boyutu öyle bir gelişmiş ki kendilerine "incel" diye bir isim koymuşlar ve dünyanın her yerinde çeteleşiyorlar. Kendi sosyal becerisizliklerini ve tipsizliklerini kadınların suçu olarak kabul ediyorlar ve dünyanın en haklı şeyiymiş gibi Twitter gibi mecralarda boy gösterisi yapıyorlar.
Tabi bu gruptan olmayanlar da taciz tecavüz girişiminde bulunuyorlar ancak baktığınızda aynı düşünce yapısına sahipler. Tamamen kendini geliştiremeyen, çirkin ya da asosyal tipler bu şekilde kendilerini kanıtlamaya çalışıyor yani
Harika bir analiz ve cevap.
Böyle bu etikette etkileşim almayacağı belli ama sorulması gereken sorulara böyle cevap verilince işte budur diyesim geliyor.
Eline sağlık çok iyi.
maalesef bunlar bizi çokça rahatsız eden gerçekler olduğu için kimlerle iletişim kuracağımızı seçmemiz gerekiyor. Bunun için de ister istemez analiz konusunda gelişiyoruz 🙃
Evet ama herkes bu şekilde, bu kadar gelişemiyor. Saygılar efenim.
Saygı bizden efenim 🙃
Eig için teşekkürler 😊
Ricalar
Ben bunun erkeğin çirkin, tipsiz veya açık konuşmak gerekirse bir b. k olamamış olması ile ilgili olduğunu zannetmiyorum. Geçmişe dön bak mesela Ted Bundy en iyi örnektir. Adam o kadar yakışıklıymış ki tüm kadınlar ona hastaymış, kariyerli birisi adam avukatmış ve hatta o kadar elit takılıyormuş ki komşuları bile asla katil olabileceğine ihtimal vermemişler, konduramamışlar. Bu patolojik bir durum bu insanların çocukluğuna bakmak gerekiyor. Ama günümüzdeki bu tarz olaylarla ilgili olarak şunu söyleyebilirim maalesef cezalar caydırıcı değil yani adam gidiyor kadını öldürüyor taciz ediyor tehdit ediyor serbest bırakılıyor veya 2-3 sene yatıp çıkıyor. Yine aynı şeye geliyoruz burada herkes gerçekten anne baba olmamalı ya çünkü ne yazık ki gördüğümüz bir tacizcide, bir sapıkta yine bir anne babanın eseri. Bunun libido ile falan alakası yok bence konu boşalmaksa eskorta da gidersin zor bir şey değil parana geçer sözün, zevkine bakar kalkar giyinir geri dönersin evine. Bu tarz insanlar acı çektirmekten zevk alıyor.
Farklı bir yerden bakmışsın ve güzel bir yer burası.
Normalde diğer cevaplarına alışıktım ve beğeniyordum tarzını.
Bu cevaplarının da maşallahı varmış.
Aynı şekilde düşünüyorum, örneğin de çok yerinde oldu.
Her şeye verecek bir cevabım vardır gerçekten Merkür Başak benim ne yapayım :D
Herkes bir şekilde cevaap veriyor ama cevapları böyle vermek ayrı bir meziyet.
Burçlara çalışıcam bak aklımda o jdjd
:D çalışmalısın su enerjisi hissettim sende burcun ne
Senin Merkür, Su yükselende var jdjsk
Başak mı asgfjf
Yaşayacak mıyım? Jdksk
😂
Bu bir cevap değil ama olmaz jdjdk
Bu işlerden anlıyorsun belli ki.
Yaşayacak mıyım doktor hanım? Hdjdj
Teşekkürler 💫
Ricalar
Cevap
5Cevap
Benim kaldığım kyk yurdunda 1 hafta önce bir adam yurdun girişindeki kaldırıma oturup bizim yurda bakarak mastürbasyon çekti.
Polisi aradık, adam fermuarı bile kapatamadan yaka paça emniyete götürüldü 😇
Bu da benim verebileceğim bir örnek😇
İyi yapmışsınız.
Sence sebebi ne bunların?
Eskor*tlar ücretli adamlar rahatlamıyor
Ekonomik cjdjjd
Zengin gidebiliyor basıyo parayı buluyor deep fhroat yapacak kariyi.
Fakir öyle mi?
Değil doğru.
Cinsel saldırının sapkınlık olduğunu düşünüyorum. Sadece ruh hastası birisi, başka bir insanın ırzına geçmeye çalışır.
Belki de kişiye cinsel saldırıda bulununca içindeki o pislikten barınan yönleri tatmin oluyordur. Hâkimiyetin kendisinde olduğunu sanıyordur.
Nedeni her ne olursa olsun sonucunda böyle varlıkların idam edilerek bu dünyadan temizlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Konunun psikolojik kısmından yorumlamışsın güzel olmuş.
Bir şeyler yapılması gerek ama ne.
Abi bı kere kız KYK yurdunda erkek çalışan ne arıyor kim olursa olsun kızlar yurtta yani açık giyiniyor bijama falan kimmolsa azar ben olsam zor dururum ama orada çalışmak istemem çünkü yani bizimde kardeşlerimiz var oraya kim onu koymuşsa o sorumlu olayı biliyorum kıza taciz etmiş kızda müdüre bildirmiş şikayet edeceğim diye müdür (bayan) kısa sus demiş susturmus kızı keşke o müdüre yapılsaydı
Ben detayı okumamıştım, zaten haberi görünce benim şalter attı.
Yazman iyi olmuş, öğrnmiş oldum.
Tespitlerin ve fikirlerin de doğru.
Bir şeyler değişmeli mutlaka ama ne zaman olur bilmiyorum.
Cinsellik yaşama amacı yok ki. Onun kafasında tecavüz fantezisi var. Bu kadar basit.
Fanteziyi kafada oluşturan da cinsel güdü değil mi?
Aseksüel yapsak hormonal müdahale ile, yine o fanteziyi kurar mıydı?
Fanteziyi kurduran cinsel yönelim değil, ruhsal yönelim.
Hımm değişik.
Peki neden başka bir şekilde uygulamaya geçmiyor da cinsel olarak geçiyor sence?
Yani zarar verme yönelimi ise başka bir şekilde de olabilirdi.
Bu tip fantezileri olan insanlar genelde geçmişte istismar edilmiş insanlar oluyorlar. Hepsi diyemeyiz ama çok fazla bir oranda öyle.
Yaşatılanı yaşatma diyorsun.
Yine farklı bir cevap geldi.
Çok soruyor gibi oluyorum ama hakkını veriyorsun ne yapayım jdjdk
Sorabilirsin. Farklı düşündüğümün farkındayım.
Sadece farklı değil. Dolu da aynı zamanda. Yani gerçek ve doğru düşünce geliyor.
Yoksa farklıyım ve farklı düşünüyorum ben diye dolanan çok hesap var çoğu da mavili.
Sende evet farklı ama arkasında bilgi var, boş değil.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim nazik düşüncen için.
midemiz bulandı resmen artık ya valla aşağılkk insanlar yüzünden kadınlar artık her erkeği aynı kefeye koyuyor çok can sıkıcı bir durum 😏
Bu sitede aynı kefeye konulacaklar da var da evet genelleme kötü oluyor.
Ülkede sokak hayvanlarına katliam yapılana kadar bu sapıklara katliam yapılsın yeminle ağzını burnunu kırmak istiyorum böylelerinin
Bence de hiç fena fikir değil ama katliam yerine kısırlaştırma yapilarak bitki seviyesine indirme olabilir.
Ot gibiler zaten.
Yaşamak değil zor olan istediklerini elde etmek istiyorlar bence... Bilmiyorum açıklanabilirliği yok ki
Böyle bir şeyin istenmesi de garip bir durum o zaman.
Bunlar insan değil. Akılları fikirlerini bir yere kaçırmış kendilerini dizginleyemen mahlukatlar.
Ağzına sağlık infini.
Çünkü karaktersiz oğlak çocukları oldukları için.. sapıklar işte.
Çok aç olan es**orta gitsin çevredeki masum insanları rahat birisin artık pis sapiklar
çünkü sapıklar maalesef..
Bence de zor..
Normal yollarla elde edilemediği için.
Anlamıyorum bende nasıl bir kafa yaşıyorlar
Kerhaneler kapatilmamaliydi
Ahahaha bu Pp ile bu cevabı görünce kahkaha attım şu soruda bile jdjsks
Jdksks
Yok onu yapamayanlar konuşuyor jdjdk