Benim titriyor. Dünyanın en yakışıklı adamı da olsa soğuyorum, libidom anında düşüyor 😕😕
1 ay
Benim titriyor. Dünyanın en yakışıklı adamı da olsa soğuyorum, libidom anında düşüyor 😕😕
Özellikle bağlaç hatalarını ısrarlı şekilde devam ettiren birini görmek rahatsız edici. Bir de bu kişi lisans mezunuyum derse.
Teşekkür ederim.
Doğru itici bir yanı var bir de böyle bile bile olunca daha kötü 😂
Tek soruda 4-5 tane yazım yanlışı yapan var, ya arkadaş bunlar hiç mi türkçe dersine girmemiş, anadilinde bu kadar yanlış nasıl yapılır aklım almıyor
Bazı insanların nasıl nefes alabildiğine bunu nasıl başardığına şaşırıyorum ben 😂😂
Teşekkür ederim 🙏
Cevap
18Cevap
Benim mesajlarımı görsen kalp krizi geçirirsin herhalde o zaman :D
Bazen öyle saçma şeyler çıkıyor ki hızlı yazacağım diye. Kendim ayar oluyorum ahhaa
bahsettiğim öyle yanlışlar değil, ayrı yazılması gereken de’yi bitişik yazıp bitişik yazılması gerekeni ayrı yazanlar falan :)
Yani Türkçe fetişi de başka bir fetiş tabi haklısın :D :D
Ben genelde dikkat ederim ama kaçırdığım da oluyor haliyle :D
Arada kaçırmak mazur görülür. okuma yazmayı söktüğümden beridir düzenli kitap okuyorum ve benim için doğru yazılmış bir metnin etkisi büyük. kelimelerin gücüne inanıyorum ve güzel kurulmuş bir cümle benim için çok etkileyici. bu fetişse evet var fetişim
Kötü bir şey olarak demedim aslında ya. Yanlış anlaşıldım sanırım. İyi ifade edilen bir metin tabiki karşıdaki insana güzel hissettirir.
Ne fetişler var. Buna can kurban :D
Hahahhahha KS ye soyliyelim imla kuralları diye de bir konu açsın, orada bu paylaşımlarını yaparsın
Bu hastalık awk kimse kusursuz değildir kelime dağarcığım iyi olmasına rağmen bazen ben de klavyenin azizliğine uğruyorum. Çok absürt bir yazım hatası olmadıkça bu tür hataları da görmezden geliyorum.
arada bir yapılan basit hatalardan bahsetmediğimi anlamış olman gerekirdi, klavyenin azizliğine uğramakla anadiliyle yazdığı üç kelimelik cümlede 5 yanlış yapmak ayrı.
Ahmak insan zaten konuştuğu gibi yazar, zeka seviyesi düşük birini yazım şeklinden anlaman çok normal. Ama bunu takıntı haline getirmek de bir hastalık sayılır
E ne yapalım bas konuş yapıyoruz tek tek harf mi tuşlanır buradan Allah aşkına 😅
Baya takıntılısın o zaman sen bu yazım hatalarına
takıntılı değilim ama karşımdaki insanın az biraz okur yazarlığı da olsun isterim tabii
Sonunda bu konuda beni anlayan birisi çıktı 👌🏼
Yok önemsiz noktayı koymak önemli
Libido hep yüksek düşmez ama gıcık eder insanı.
KeEsinrLikle bane de üyle oLouyor
:):)
Her zaman libido ile mi geziyorsun?
Buu ben
Libido ne alaka
gerçekten öyle. düzgün Türkçe önemli.
Takılma bu kadar 🙄
Titremiyor
Yüksel mi ki şu an
Oww sıkıntılı
Yanlız gibi mi😄