30 ya da 30 yaş üstü olup hala bakire kalabilen varmdıır acaba gercekten bende merak konusu oldu bu acaba o yasa kadr ewlenmemişsem hala bakire kalabilirmiyim :DDD
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl30 yaşındayım ve bakireyim. hiç kimseyle bişi yaşamadım ve evlenene kadar da yaşamayı düşünmüyorum.
bu kişiyle alakalı bir durumdur. buradaki hemen hemen herkes maşallah her haltı yemiş. aynı toplumda yaşıyoruz hangi ara yaşıyosunuz bu kadar şeyi, kimle nasıl yaşıyosunuz hiç Allahtan da korkmaz mısınız. asıl hayret edilecek kişiler sizlersiniz. ne Allahtan korkmanız kalmış ne kuldan utanmanız. kız olsun erkek olsun cayır cayır cinsellik yaşıyosunuz ve bunu söylerken utanmıyosunuz...2717 Yorumla
Soran+1 yılpeki ewlenmeyi sennmi düşünmedn bu bir ihtyc byerde bunu verende allah seks olmasa nasıl dünyaya gelcektn hiç düşündünmü bu kdr ince yerlerinii :)
Cevap sahibi+1 yılseks bir ihtiyac olabilir ama helalim olmayan biriyle bunu yaşayıpta 2 dakikalık dünya zevki için öbür dünyanı yakamam. Kuran'da net bir şekilde çok büyük günah oldugunu ve zina oldugunu anlatmış. Allah bunu verirken bize önümüze gelenle ya da kafamıza göre bunu yaşayın dememiş. gönderdiği kitapta herşeyi anlatmış. Evlilik de kader. doğdugun anda evlenecegin kişi alnına yazılmış. Allah ne zaman uygun gördüyse o zaman geldiğinde evlenirim. evlenmeden çook büyük günah oldugunu bile bile bunu yapmam. bu yaşıma kadar yapmadım diye bir yerim de eksilmedi ayrıca. çok matah bişi değil yani... dünyaya gelme meselesi de annemle babam evlenmiş ve ben olmuşum. Allahın emrettiği gibi. başka soru?
Soran+1 yılpeki madem bu kadar tutucu ve muhafazakarsın bu steyede gelmişsin nişanlıoldugun halde !!! benim anlamadıgım cinsel yaşam konusunu ne demeye takip edersin :))))
Cevap sahibi+1 yılBenim nişanlı oldugumu kim söyledi?
Bu bahsettiğim muhafazakarlık ya da tutuculuk değil. ALLAHTAN KORKMA KULDAN UTANMA...
Öyle değilim de diyelim ki muhafazakar ya da tutucuyum cinsel yaşam konusunu takkip edemeyecek miyim? siz mi belirliyosunuz kimin neyi takip edecegini
Soran+1 yılcok pardon yanlıs yeri okudum.. ama bnce merak ediosun ve istiosun öyle olmasa takip edip burdaki yorumlarıda okumazsın ben takip edemezsin demedm ben belirliorumda demedm ama az cok insan pskolojsinden anlıorum hee ben bunları ayıpmı karsılasıorum hayır ama burada namus abideliği yapmanın lüzumu yok dye düşünüyorum sonucta bende hala bakireyim ama böle bsy de yapmıorum ;)
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılcinsellik istemiyorum bu yargı yanlış. istesem bu yaşıma kadar yapardım ki şu an bile yapabilirim. merak ediyorum şöyle ki; yarın bir gün evlendiğimde yanlış bişi yapmamak için. araştırıyorum okuyorum bilgi sahibi oluyorum. yoksa kim kimle nasıl yapmış bu benim umrumda değil. ayrıca bunu yapmamak ya da yapmak istememek namus abideliğiyse evet namus abidesiyim. kabul ediyorum...
Soran+1 yılpekii yarın birgün kocan ewlendiğinde sana sormıcakmı bunları neden biliosun dye gerçi hoş okumakla uygulamak bayaaaa bayaaaa farklı oluyor ögrendiğini sanıyorsun neyse uzatmaya gerek yok namuslu ablacım.:D
Cevap sahibi+1 yıl@gamsız83 Baştan aşağı okursanız ben kimseyi kınamadım. sadece kendi düşüncelerimi belirttim. ben bitek burada gördüm bu kadar cinsellik yaşayan ve bunu açıkça ikrar edenleri. farklı toplumlarda yaşıyoruz da benim mi haberim yok acaba? anlamadıgım konu bu
Soran+1 yıliide ben yadrgamadım sadece tuhafıma gitti bu kdr muhazafakar bir insanın burdaki cinsellik konusu takip etmesi hepsi bu :D
- +1 yıl
Ewet arkadaşlar iyi güzel herkez bişiyler yazmış tartışılmış. Yanlız bişiy i asla unutmayın kimse kimsenin ne olacağını bilemez bu bir kimseyi müslüman değil seks yap anlar diyede yargılamayaz sakına işte bu şirk tır. Müslüman bir insanı sen müslüman deilsin diye suçlamak dinden çıkmak demektir. Her kez in bu konuda bir birine saygı duyması gerekli allah (c. c ) herşeyin hesabını zaten soracaktır. Siz burada hakim lik savcılık im aman lık yapmayın insanlara doğruyu gösterin. Yapıp yapmamak onun elinde.
Cevap sahibi+1 yılkimseyi yargılamak benim haddim değil. ben en başta fikrimi belirttim. ben bu şekilde yaşıyorum. nefsime hakim oluyorum. bu neden bu kadar acayip ve tartışma konusu oldu onu anlamadım. her koyun kendi bacağından asılır. kimse kimsenin yerine hesap vermeyecek. bu kadar büyütülecek bir konu yok. nefsinize hakim olamıyorsanız sizin bileceginiz iş. herkes cinsellik yaşayacak diye bir zorunluluk ta yok. dediğim gibi herkesin kendi hayatı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılnişanlım 30 yaşında ve bakir. Allahtan korkan bayanlarla tokalaşmaktan bile kaçınan helalini bekleyen bir insan. kadınlarda da vardır elber
1414 Yorumla- +1 yıl
ulan nereden bılıyosun bakir oldugunu o dedı sende ınan.
Soran+1 yılwayyyy süpermiş bende duymsutum böle 28 ysında ve baikirim dyen erkek peki siz hc bsy yasamıomusunuz ya?
Cevap sahibi+1 yılhayır yaşamıyoruz soran. evliliğin de bir özelliği olmalı di mi :) arada kızıyorum diye elimi tutuyo o kadar.
@revolution2 elbette güveniyorum sözüne güvenmesem neden nişanlamayım ki. ayrıca insanlar kendilerini hareketleriyle ele verirler.
@kimtutar 30 unda bakir bir erkek varsa bakire bayan da vardır illa ki demek istedim aslında örneğimde. ben bakireyim 20 yaşındayım.- +1 yıl
bir erkeğin bakir olduğunu asla bilemezsn aslaaa güvenemen kendını kandırmana yardımcı olur.
Cevap sahibi+1 yıl@revolution2 belli görgü ve aile terbiyesi almış zinadan uzak duran bir erkek olması zaten beni doğrular nitelikte. geçmişinde yaptığı bazı hatalar olmuş ve bunları onu bırakacağımı göze alarak bana anlattı. eğer bu hataların içinde cinsel ilişki olsaydı onu da anlatırdı.
- +1 yıl
bunu senın özelinde soylemıyorum ama sız kızlar cok safsınız!!
Soran+1 yılbunu dyen bir erkeksze siz düşünün işte erkeklere asla guven olmadıgını :D
Cevap sahibi+1 yıl@revolution2 zaten ben erkeklere güvenmiyorum kocam olacak adama güveniyorum. hayatıma alacaksam diğerlerinden farklı olmalı di mi... ona bakılırsa kızlara güven olmaz diye o da beni bırakabilir kan görse bile kesin diktirmiştir diyebilir. ya da kanamam olmasa bile benden şüphelenmeyebilir. güvenmek çok ince bir çizgidir. birine güvenmek için de güvenmemek için de tonlarca sebep var. sen istediğini seçersin.
- +1 yıl
işte bu yuzden ne erkekte bakirlik ne de kızda bakirelik aramak saçmaaaa benden önce yaşadıkları için bir insanı nasıl olurda yargılarım benden sonrası onemlı bana sadık kalsın yeter! sizde bence bunu arayın bakırlik bakirelik önmeli değil bu yuzden.
Cevap sahibi+1 yıl@revolution2 oğluma "baban gibi bir adam ol" demek istiyorum ben. bu yüzden her konuda dikkatli yaşamalı evleneceğim adam.
Soran+1 yılbncede haklısın ama bu iş brzda insanın karakterni gösterio yani smdi biz bilmiomuyuz her hafta bryle yatmasını bırakın sizi güveniziiz falan benm kendi bedenime saygın var yani bu yüzden yapmıorum yoksa guvenmedkleri filan hikaye
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle. insanın hal ve hareketleri düşünceleri yaşayışı onun kim olduğunu gösterir. buna göre seçim yapılır zaten. yoksa herkes herkesi kekler...
elbette vardır sende 26 yaşında bakire olduğunu yazmışsın bakirelik bir zardan ibaret değil istemişsin yapmışsın cinsellik tamamen hormonlarla alakalı kimi insan vardır ölene kadar yapmaz kimi insan vardır ergenliğini atlatır atlazmaz yaparlar burada önemli olan irade meselesi senmi hormonlarına sahip çıkıyorsun yoksa hormonlarınmı sana sahip çıkıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bir kişi tanıyorum,68 yaşında ve bakire, nerden biliyorsun diye soracak olursanız söylim, önden vermiyor ve bakire olduğu için bende istemiyorum. bakire ama namuslu değil. gerisini sen hesap et artık
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpardon 38 olacaktı. özür
Soran+1 yılnoluyo dedm bir anda :D nyee bakire ama namuslu değil diosun sncta bnce en önemlisi o yani smdi bir herkesle normal sevişip öpüşmek var bide ilişkiye grmek var ikisi farklı sey değilmi?
Cevap sahibi+1 yılama ben öpüşmekten bahsetmedimki, vijinal ilişki haricinde her türlü seks yapıyoruz
Soran+1 yılpeki amacı nee ciddimisiniz yani gerdek gecsini filanmı bekliyor yani 38 yasında ki bir kadın hala neyi düşünür ki :)
Cevap sahibi+1 yılçok ciddiyim valla, ahanda sana yemin. ama neyi beklediğini bilmemiyorum
Soran+1 yılgerdek gecesini bekler demekki kutsal bsy tabi sende sewiosan o zmn sizde skntı yok :D
Cevap sahibi+1 yılyorum yok, en azından burada ulu orta tartışılacak konu değil. nokta
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
42Cevap
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. O kadar çok var ki aklınız durur.. Toplumumuz şu anda çok entresan bir durumda... Evlenemeyip evinde oturan anasına veya babasına bakan 45 yaş üstü çok bakire kadın mevcut.. Aslında hayat gördüğünüz gibi değil o kadar acımasız ki anlatması son derece zor.. Bu internet olayından sonra PC lerin ucuzlayıp yaygınlaşması sinema seyircisini bile düşürmüş durumda dolayısıyla sosyalleşme bozulmak üzere..
20 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. ben de oyle bırını tanıyorum cok da ciddi biri , bu konuları konuşmadık ama bakire olduğunu cok yakın bır arkadaşından duydum , hatta o arkadaşa nasıl sabrettıgını ve tatmin detayını sordum , bunu ona sormak çok riskli dedı ve kaldı oyle. ama ne zaman görsem merak edıyorum ne yapıyor ne edıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 27 yaşındayım ruhumda bedenimde bakire... çünkü zinaya karşıyım...
110 YorumlaBizim komşu ayşe var o hâlâ evli değil ve bakire :D
20 YorumlaOnu bilmem de 30 a kadar mastürbasyon yapmamışsa bir sürü cinsel sorunu bünyesinde barındırıyordur.
13 Yorumla
Soran+1 yılbncede öyle :D
Soran+1 yılbnce yıllanmıştır hahaha
Cinsellik konusunda 325 cevap paylaştı. Valla bizim binada bir teyze var hić evlenmem iş ve hala bakire olduğunu söylüyorlar yaşı 50 kadının lakabı ise kız fatma. :):)
16 Yorumla
Soran+1 yılhahaha var demekki öleleride ama ben normal olduklarını düşünmüyorum
Soran+1 yılhislerini hrmonlarını kabbetms kadın oldugunu anlayabiliyomu acaba D:DD
Soran+1 yılyok ben sanmıorum öyle ölür gider o :D
20 yaşında bile tek tük çıkıyor... sabır taşı hediye edilebilir bu kızımıza...
10 Yorumlaneden böyle bişey yapıyorsun bizede yazık değil mi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl26 Yaşında erkek bakir varsa kız bakire de vardır yani ama kadınlar daha azgın oluyor bilemiyorum. :))
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl34 yaşındaki bakire olduğunu sokunca anladığım bir hatunla beraberim :))
11 Yorumla
Soran+1 yılohaa sölemeişmiydi
hala bakire kalabilirsin bu tamamen senin elinde olan birşey ;) elbette 30 ve üzerinde bakire vardır bakire olmayanda vardır
00 Yorumla68 yaşında bakire var önden vermiyo diyen vardı midem kalktı ya
01 Yorumla
Soran+1 yılyanlıs yazmıs o :D
+1 yılBizim şirktte var 1 tane çevremdede tanıdığım var öyle 25-35 arası kalan kalıyor ama işleri zor ya :/
00 Yorumla
+1 yılkalanlar var ama onlarda da sanırım psikolojik sorunlar çıkıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılbncede pskolojık sorun yaratablr yaani bende başladı mesela:D
- +1 yıl
o halde bir evvel çaresine bakman lazım :d
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden çok mu garip. Asil garip olan 18-20'lik kizlarin evlenmeden bekaretlerini kaybetmeleri.
81 Yorumla
Soran+1 yılevet oda garip onu savundugumu yazmadm ama diğer trlüsüde garip bence
Zar çürümez ise sorun yok
elbette kalan dünya kadar insan var
illa durtturmeli mi?00 Yorumla
+1 yılvardır insanın ruhu faişe ise 15 ten sonra komple zarla kaplasan yine yırtar çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar burada bizim tanıdığımız biri evlendi aldığı kız oğlan kızdı ve 30 un üstüydü
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılayrıca 24 yaşındayım bu zamana kadar hiç ilişkiye girmedim yani bakirim
Gizli Üye(36-45)+1 yıl30 a kadar bakire kalanlar genelde sonrasında 30 yılın acısını cıkarıyorlar :)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen Varım bakirim o kadar da kizla çıktım ama hiç ilişkiye girmedim sadece elini tuttum opusme yok
00 Yorumla
+1 yılvarsa da bunlar son kalanlardır
01 Yorumla
Soran+1 yılhahahah bencede bak bu doğru :D
50 yaşında bile vardır
07 Yorumla
Soran+1 yılya zaten sewmeden asla bsy yasayamam ben ama mutsuzum yani ewlenmek istiorum oda olmuyor bilmiorum nereye kdr gider böle
Soran+1 yılişte bu cok yanlıs bir düşünce bnce Seksi bir kere yasadınmı gerisi hep gelir ama öbür türlü yasadıklarını sevdiğinle yasıyorsan bakire ama namuzsuz sayılmazsın sonucta erkeklerin zihniyeti bu değilmi bir kere yaptysa hep yapmıstır ;)
Soran+1 yılpeki ne demeleri gerekiyor?
neden olmasınki , sen bakiremisin hala?
023 Yorumla
Soranevet bakire sayılırsa öleyim abi:D
Soran+1 yılevet bunu saklamam erkek arkdslarımada sölüyorum
Soran+1 yılya zaten hc bsy yasamadm dyen yalan söler bnce
Soran+1 yılaynen bnde onu diorum bide brrz bakımlı ve güzelsen hiç imkanın yok yani bir şekilde yasatıolar :DDD
Soran+1 yılgüzelim demiorum ama dısarda genelde gözler üstümde olduguna göre bir cekiciliğim var demekki :D
Soran+1 yılbence cok mantıklı cunkü söyle onu yaptıgın zaman devamı gelir yani iş çıgrından cıkar ama öbür türlüsünü gercekten bryle sevgili oldugunda brzda olsa mecburen yapıyorsun ve sürekli yapmak gerekmiyor bence cok farklı seyler hee birde tabi güven konusunda eksiye düşmüş oluyorsun
Soran+1 yılevet sadece ben değil herkes öledir diyorum
Soran+1 yıldugusal bir insan olmasamda tamamen mantık insanıda değilim mutlu olmak için brazda dugularla hareket etmek gerekir simdi erkek arkadsın oldugunda aşağıdaki arkdslarınki gibi bakir olması gerekirki sende bsy yapmayasın ama smdi farklı bir tarzda olup karsındada muhafazakar adamda bekleyemezsn hepsi biribiryle baglı yani geniş bir mesele ben kmseyi kandrmıyorum içim rahat :D
Soran+1 yılkötü tepkiler almadım tabi ama genede güvenirler genel olarakda güven veren bir kişliliğe sahipmişim :)
Soran+1 yılAynen ole 26
Soran+1 yılTSKLER :)
şu an bakıremısın..
04 Yorumla
Soranevet xD
Soran+1 yıl26 :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDayım 37 yaşındaki bir bakireyle evlendi :D
04 Yorumla
Soran+1 yılnerden bilioısun kardeşim açıp baktınmı :D töbe ya
Cevap sahibi+1 yılEvet tam 10 yıl önceydi kadın annemin iş arkadaşıydı bizim evde tanıştılar dayım yurtdışından gelip bizde kalıyordu. yine bigün bizde gizlice konuşurlarken benim okuldan geldiğimi farketmediler odamda onları yakın yakın konuşurken gördüm kız oğlan kızım diyodu ne demek o
Soran+1 yılhımm way anasını beee :DDD ama kız oglan kız olmak için o zmana kdr hc bir erkeğin dokunmamıs olması gerek :D
Cevap sahibi+1 yılValla öyle diyolardı ben bilemicem ben çocuk olduğum için o zamanlar beni takan yoktu odamda test ettiler gitti o kızlık muhabbeti falan bitti çocuk muhabbeti başladı. yani 37sine kadar duran var gerçekten :D
+1 yılşu anda kaç yaşındasın
00 YorumlaO yaşı bekleme,
Gel evlenelim, garanti olsun :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 26 yaşımdayım hala bakirim tatlım.. sende bakiremisin?
09 Yorumla
Soran+1 yılsenmisin bakir ha dittir :D
Cevap sahibi+1 yılinanmıyorsun değil mi.. sanki keyfimden bakir kaldım :/
Soran+1 yılhee o zmn malsın kardeş :D
Cevap sahibi+1 yılveren olmadı ne mallığı. genel eve de gitmem. tecavüz mü edeyim karıya kıza? eskortlarada güven olmuyor.
Soran+1 yılnye veren olmadı iştee u devrde veren bulamamak mallık oliy :D
Cevap sahibi+1 yılsen çok verdin galiba
Soran+1 yılyok yawrum weren oluyo dedm almasını bilene işine bak hadi
Cevap sahibi+1 yılversene bana kaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yılhe gördüm sende 26ıymışsın. bir de bana diyosun malsın diye seni de isteyen olmamış. 26 yaşında bakiresin
Merak edicek baska seymi buLamadın. :D:D
00 Yorumla
+1 yılbenbence vardir kalmali yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPas tutmustur la o bay/bayan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher türlü bakire 30 yaş üstü itina ile bozulur
00 YorumlaNiye çokmu garip
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 22 yaşindayim ve hala bakir im
00 YorumlaNeden kalmayasın ki?
00 YorumlaOlanlar var
00 YorumlaOlmazmi cok vardir
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılCevremde çok var
00 Yorumla
+1 yılvardırr
00 YorumlaVardır elbet
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılvar tanıdıklarım
02 Yorumla
Soran+1 yılkaç yasındalar
Cevap sahibi+1 yıl30 un üstü
+1 yıldayanabilirmisin
00 YorumlaEvde kalmışş :D
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. vardır elbet