Bakire değil ise ne yapmalıyım?

Kız arkadaşım ile 7 aydır çıkıyoruz o 17 bende 18 yaşındayım bunları tekrar tekrar yaş sormayın diye konuştu yazıyorum. Onunla konuşurken bir şekilde muhabbet cinsellik ten açıldı zaten Son zamanlarda sıksık konuşuyoruz. Herneyse bana zamanında mast yaparken Bozduğunu söyledi kendisi yurtta kaldığı için bu tarz şeylerden haberim yoktu cahildim ne olduğunu bilmiyordum filan dedi. Ben ona tüm kalbim ile inanıyorum güveniyorum fakat beynim dur diyo bir düşün ya yalansa diyo. Çok ağzını aradım nasıl bir yanlış yaparsan yap kabulüm dedi sırf itiraf ettsin diye yok. Birde bu konu açılınca bir anda sesi soğuk bir şekilde geliyor kapansın der gibi ben soruyorum bu soruyu. O ben sevdiğim adama yapamam bunu diyor yapsaydım gözlerinin içine bakamazdım diyor. Aslında o da emin değil tam bozulup bozulmadığından aklımda bunu öğrenmek için iki yol var birincisi büyük bir yemin ettirip içimi rahatlatmak Kuran-ı Kerim é el bastırmak gibi ya da bekaret testi yaptırmaya götürcem gibi çünkü ciddi düşünüyorum ve bekaret benim için çok önemli birşey fakat ona çok güveniyorum bu konuda fakat beynim içimdeki ses susmuyor. Sizce ne yapmalıyım ben.

Ha kız veya erkek arkadaşlar sakın kalkıp bana bakirelik orda değil akılda olur veya zamanında çok başla deneyimleri olup bakire olanlar var filan demeyin. O öyle birşey yapmaz adam gibi önerisi olan var ise yazsın yoksa modernlik den dem vurup onun bunun altına yatan biri bakirelik önemsiz diye savunma yapmasın bana
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellemeler
+1 yıl
#rez 2
Bakire değil ise ne yapmalıyım?