Biseksüelim ve benimle aynı yönelimde bir kadınla beraberim, aşk yaşıyorum. Bakireyim ve ilkim, hatta sonum olsun istiyorum. İlkimde straponu önden ilişkiyi onun tamamen aktif olmasına kadar kabul ettim, ama anal seksi kabul edemem. İnancıma ters bir kere... Benim için zevkten çok eziyet olacak. İstemiyorum da zaten o kadar steril sayılmaz ama o bunu çok istiyor. Sınır çizdim ilk defa bir konuda. Başka ne isterse yapacağım. Yine de merak ediyorum, neden anal sekse takmış durumdalar? Neden bunu bu kadar isteyenler oluyor? Yaşayanlar cevaplasın.
Cevabın nedir?
Bir kaç kişiye bu şekilde cevap verdim, sana da aynı şekilde cevap vereyim.
Üniversitede bununla ilgili bir araştırmaya katılmıştım.
1. si erkek ve kadın açısından kötü çünkü mikrop kapma riski var.
2. si erkek açısından peyroni rahatsızlığına sebep olabilme olasılığı var. Penis kırılması olarak da bilinir, anlamaz bile kişi, eğiklik ortaya çıktığında anlar. Ameliyat ile düzeltilebilir ama penis boyu kısalır, çok da meşakkatli bir ameliyattır. Vereceği acı fenadır.
3. sü kadın açısından çok büyük bir soruna sebebiyet olur. Anüste ki kaslar dışarı doğru açılan kaslardır. Dışarıdan gelen gelen baskılara dayanacak kaslar olarak yaratılmamışlardır. İlişkinin ilk aşamalarında büyük acı hatta kanamaya sebep olabilir, devamında da ilerleyen dönemlerde büyük tuvaletini tutamamaya kadar gider bu kas zedelenmesi.
4. sü pis bir durumdur. Rahatsızlık vericidir. Eşleri cinsel olarak bir birinden uzaklaştırabilme ihtimali vardır.
Sonrasına sen karar ver.21 Yorumla
Soran+1 yılBenim aklım başıma geldi. Eşcinsellik kesinlikle savunulmamalı ve insan tedaviye yönelmeli. Doğuştan bir durum değildir ve Allah yasaklamıştır. Allah bu günaha bulaşan herkesi ıslah etsin.
En İyi Cevaplar
Eşcinselliğe ya da biseksüelliğe günah diyen cahil arkadaşlara selam olsun eşcinsellik ya da biseksüellik günah değil arkadan girmek ya da girdirtmek günah. Alın nihat hatipoğlu bunu cevaplıyor
https://www.youtube.com/watch?v=5O_yXvmLG7c14 Yorumla
Soran+1 yılEn anlayışlı cevaptı teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim bir söz vardır ya imam osurursa cemaat sıçar diye burdan biri bilmesede yalan fetvalar dağıtıyo diğerleride islamı desteklesinde ne olursa olsun diyip onlarda bilmeden araştırmadan takip ediyolar + verip. Olurmu arkadaş ya yanlış bilgiyi desteklemek islama zarar verir. Yalan söyleyenler için ayet bile vardır bunun islam için olup olmaması önemli değil.
(Yalan söyleyenler, iftira edenler, ancak Allahü teâlânın âyetlerine inanmayanlardır. İşte onlar, yalancıların ta kendileridir.) [Nahl 105]
Hatta Hz. Alininde bir sözü vardır bunun için : Allah indinde en büyük hata, yalan konuşmaktır. - +1 yıl
Ayrıyetten analın zevkini merak ediyosan buraya bak www.kizlarsoruyor.com/.../q94320-anal-seksi-ilk-nasil-denediniz en iyi görüşe
Soran+1 yılBenim aklım başıma geldi. Eşcinsellik kesinlikle savunulmamalı ve insan tedaviye yönelmeli. Doğuştan bir durum değildir ve Allah yasaklamıştır. Allah bu günaha bulaşan herkesi ıslah etsin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım bende tam tersi korkudan dolayi vajinaldan kaciyorum. Heteroyum. En buyuk fantezm bir trans hani bayan gibi ama aleti olck illa :) neyse temizlik diosan dusun basligini cikar. İlik seviyeye geldiginde deligine tut. Sokmasan bile suyu tazyikli acinca girio iceri su. İcine doldugunu hisset sonra ikin. Bunu 3-4 kere yap. Hijyenik oluyo o zaman. Sonra bir guzel nemlendirici sur kokulu. oh mis. Ben bosalmiorm analda ama sert olunca haz alıyorum
49 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYikama sonrasi kuruma olmamasi icin nemlendirici bir losyon kullanmasi iyi olur. İliski icinse ok sicak hisset var bende ama az kullanmak gerekio yoksa zevk almio erkek. Bebe yagida olabilir
Soran+1 yılBen vajinal birleşmeyi tercih ediyorum. Korkunun üstüne gitmezsen de yenemezsin benden söylemesi.
- +1 yıl
işte ön yargılarından arınmış özgüvenli yeniliklere açık hayattan zevk almasını bilen bir kadın bravo taktir ettim.
- +1 yıl
Neden trans.. ile..
Yani ne farki olacak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla ben deli gibi alıştım bana mükemmel geliyor:) temizlik kolay duşun başlığını çıkarıp yapıyorum harıka hemen şip şak:)
68 Yorumla- +1 yıl
O duş başlığı yerinde olmak istemezdum öğk
Cevap sahibi+1 yılhaha snr olmak ısterdın ama:9
Soran+1 yılVajinal ve analın his farkını anlat bana
Cevap sahibi+1 yılvajinal çko başka his olarak yani zevk olarakta ama anla bambaşka vajınalle hıc bır alakası yok sadece hızle var bence ıksınıde yerı farklı
Soran+1 yılTarif et
- +1 yıl
heey
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
45Cevap
+1 yılAnal seks Din'en kesinlikle yasak, eşcinsel ilişki daha az yasak diye bir şey yok.
Hatta Lut Kavmi eşcinsel ilişkiden dolayı helak edilmiş bir kavimdir. Bu derecede ibretlik bir şeydir. Anal ilişkiden dolayı helak edilen bir kavim v. s duymadım ama.
Senin yaptığın Din'in kurallarını kılıfına uydurmak.
İşine geleni al, gelmeyeni alma.22 Yorumla
Soran+1 yılOnlar sadece eşcinsel olduğu için değil baş kaldırdıkları için helak oldu kurdukları cümleleri okumuşsundur ve arkadan ilişki yasaklandı hepsini okudum. Beni ithaf etme hergün dua ediyorum. Ve aşık oldum. Yaradılışa aykırı evet, ama değişmiyor.
Eğer ki bunu sana yapacak kişi uzmansa ya da deneyimli diyelim;
Temizliği yapıp, kayganlaştırıcı kullanıp önce parmaklarıyla hafif hafif genişletirse ve sonra girerse ve vajinanı okşarsa öyle bir zevk alırsın ki...
Günah farklı bir konu. İnancım diyorsun ama kadınla birlikte olmak isterim diyorsun biseksüelim diyorsun. Tezat kavramlar.14 Yorumla
Soran+1 yılAşığım anlıyor musun? Yaradılışa aykırı olduğunu kabul ediyorum fakat değişmiyor.
Soran+1 yılBence de
+1 yıllezbiyen ilişki inancına ters değil anal seks mi ters? :D
Anal seksi deneyimsiz birisiyle yaşamanı hiç tavsiye etmem. deneyimli birisiyle tadına doyamazsın deneyimsiz birisiyle nefret edersin ayrıca straponla yapacaksan hiç yapma daha iyi.016 Yorumla
Soran+1 yıl:) Ya sen orayı karıştırma yaradılışa aykırı farkındayım inkar da etmiyorum edemem, ama aşığım hem de deliler gibi ve sevgiliyim. Anal seks dinen tamamen yasak bunu özellikle istemiyorum. Deneyimli biri ama ben istemiyorum farklı şekillerde zevk vereceğim.
Soran+1 yılBu aşkımızı güçlendirir
- +1 yıl
Bir kere dini kafana göre yorumlamaktan vaz geç eşcinsellik ne kadar yasaksa ya da evli olmadığın birisiyle kadın olsun erkek olsun cinsel ilişkiye girmek (buna sevgili olmak bile dahil) ne kadar yasaksa anal seks de o kadar yasak ondan fazla değil emin ol.
Ayrıca sen olayı hep duygusal tatmine odaklamışsın kadın cinselliği ve orgazmı çok komplekstir ve bunun psikolojik olduğu kadar da fiziksel yönü de vardır her ne kadar sevgilini çok arzulasan da içine bir plastik girecek onun için de zevk alabileceğini düşünmüyorum madem biseksüelsin en azından ilk anal seksilerini arzuladığın ve anal seks konusunda deneyimli bir erkekle yaşa neden diyecek olursan özellikle ilk seksler ve yine özellikle anal seks bir sanattır. hayatın boyunca çok ama çok zevk alabileceğin bir seks çeşidini nefret edeceğin bir şey haline dönüştürürsün deneyimsiz birisiyle. hele bir plastik parçasıyla asla yapma derim
Soran+1 yılYasak değil demiyorum ki ben.. Fark var yine de, burada duyguyla bir birleşme söz konusu sadece cinsellik olarak söylemiyorum olayı. Anal sekse karşıyım çünkü bu sadece zevk için yapılan bir şey. Bilgilendirme için teşekkürler yine de
- +1 yıl
sanki vajinal seks zevk için yapılan bir şey değil mi :D çok güldürdün beni :DDDD sen tamamen hayat bakmak istediğin gibi bakıyorsun aslında hayat hiç senin düşündüğün gibi değil yüzlerce kere anal seks yapmış anal seksten en nefret eden kadınları bile anal seks delisi yapmış birisi olarak söyleyeceğim en önemli şey
"anal seksten zevk almayan kadın yoktur zevke veremeyen erkek vardır " olay bu kadar basit ama kesinlikle bir kadınla anal seksten zevk alamayacağın konusunda eminim bence reddetmeli ve o deneyimi bir erkekle yaşamalısın. ama mutlaka anal sekste deneyimli bir erkekle.
Soran+1 yılSenin tercihindir ister yaşa ister yaşama. Ondan başkasının bana dokunmasını istemiyorum. Erkek gibi bir kadın zaten. Çoğu erkekten daha adam ve yakışıklı :) Ben günahına girmek istemiyorum sadece sağlıklı da bulmuyorum dokunması haz verebilir ama girmesini istemiyorum. Bunun dışında sınırım yok.
- +1 yıl
bence de girmesine izin verme ama anal bölgene mutlaka oral yapsın bak nasıl zevkten delireceksin ;)
- +1 yıl
ayrıca şu imitasyon hacı-hocalığı bir kenara bırak üzerinde hiç güzel durmuyor
bızımla deyılsın :D
Soran+1 yıl:D Güldürdün... Off inancımdan kime neyse amma çok açıkladım sonuçta herkesin kendine. Kendi doğrularıma göre yine bildiğimi yapıyorum. Girmediği sürece de sorun çıkarmam. Biz iki bayan mutluyuz.
- +1 yıl
yaaa güzelim valla yazmıyım diyorum ama dayanamıyorum girse ne olurrrr girmese ne olur biraz mantıklı düşün yaa bunun dini açıdan ne gibi bir farkı olabilir :DDD
Soran+1 yılFarkı var. Emin ol.
- +1 yıl
Yok arkadaşım yok emin ol yok delirtme beni :DDD
Soran+1 yılVar da görsen keşke
- +1 yıl
Arkadaşım neden olayları kendi istediğin gibi yorumlama konusunda bu kadar ısrarcı ve başarılısın ?
- +1 yıl
Yalan yanlış fetvalar verme dostum eşcinsellik yasak değil anal ilişki yasak https://www.youtube.com/watch?v=5O_yXvmLG7c burada nihat hatipoğlu bunu söylüyor ve açıklıyorda.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNasıl olsa lezbiyensin dinen uygun olmadığını biliyorsun hep seviyorum diyorsun onun için herşeyi yaparım da diyon onun mutlu olmasını ve zevk almasını istiyorsan bence alışmaya çalış sonra sende zevk alırsın daha zevkli geçer seks hayatınız a n artik dinen bakmayacaksin bu ise bakarsan lezde olamssin sadece seks ve zevk almak için yapacaksin
05 Yorumla
Soran+1 yılSadece zevk değil mevzu. Öyleyim diye inançlı olmadığımı göstermez bu. Fantezi olarak bakmayın biseksüelliğe ciddi bir ilişkiye geçiyor olay
Cevap sahibi+1 yılSende bu ise dinen bakarsan yürümez her zaman günah olduğunu her ilişkide aklına gelecek o zaman rahat olamayacaksin bu iste sen dini ayrı bir yere bırak sen lezbiyenlige duygusal bakiyorsun anala mantıkla yanasiyorsun sonra dinen uygun olmadigini öne suruyorsun senin dusuncelerin isine gore yapmaktir sen en güzeli ilişkide partnerini memnun etmeye bak nasıl olsa gunaha giriyorsun analida yapsam değişmez alışmaya bak ask herşeye değer
Soran+1 yılZararın neresinden dönsen kar. Giriyorum ama bu istediğim her şeyi yapmamı gerektirmez inançsız değilim aşkımdan vazgeçemiyorum diye.
Cevap sahibi+1 yılSenin lez olmanla anal yapmak arasında fark yok nasıl olsa aşkın için herşeyi göze alıyorsun bence analida aşkın için yapmaya çalış çünkü bunu bugün yapmassan yarin mutlaka yapacaksın çünkü aşkın sana ısrarla sana isteyecek ve sende bir gün iki gün geri çevirecek sin sonra hayır deyemeyeceksin yani boşuna direniyorsun direnme alışmaya çalış bak göreceksin ask sana neler yapacaksin
+1 yılBir kez anal yaptım pelartnerim istedi diye 15 yıl önce zevk tatdığımı söyleyemem fakat o zevk almıştı acıya rağmen.
01 Yorumla
+1 yılCevapladım..
P. s = Detayları okumadım, sadece başlığa istinaden cevap verdim. şimdi sorabilirsin.02 Yorumla
Soran+1 yılZaten sordum.
Cinsellik konusunda 325 cevap paylaştı. Güzel düşünüyosun. Bu düşünceden vazgeçme. Anal yapan bütün kadınlar gayet ler 50 yaşlarında sonra altına sıçacaklar. Tutamayacaklar. Her türlü hastalıkta orada.
13 Yorumla
Soran+1 yılSağlıklı da bulmuyorum...
Dilediğini yapmakta özgürsün arkadaşım. Beden senin bedenin. Yeterki ruhuna ve epifiz bezine eziyet etme. Saygılarımla
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de bazen bir elimle kendimi parmaklarım diğer elimle mastürbasyon yaparım ve çok zevk alırım. İlk başta yapınca bir suçluluk psikolojisi oluyo ama sonra yapa yapa insana doğal bir şey geliyo...
02 Yorumla
Soran+1 yılVe yol yakınken tövbe et bulaşma kendini daha fazla alıştırma yazık edersin
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeği anlarım da bunu straponla yapmak isteyen kadını anlamadım. Arka delik daha dar ve erkekler her zaman kadınların kalçalarını hayal ederler arkadan sahip olmak istememiz bu yüzden. Biraz da sadistlik tabii.
010 Yorumla
Soran+1 yılSadistlik! İşte bu... Sahibe ruhlu... Ben onun ilk kız sevgilisiyim erkeklere dahi hiç teslim olmamış birisi birlikte olduğum kişi. Yani acı vermekten haz alma iç güdüsü diyebiliriz...
Cevap sahibi+1 yılAynen ben de biraz acı çektirmeyi severim ama dövmek, kırbaçlama falan sevmem. Ama mazoşistlik de var bende. Tırnaklanmak hoşuma gidiyor bir de boynumu iz yapacak kadar ısırtabilirim o kadar. Uç noktalarda olmayacaksa bu tarz şeyler güzel. Anal seks hiç yapmadım ama yapmak isterim.
Soran+1 yılYapmazdım yerinde olsam aç oku inançlıysan tabi... Hükümler kesin
Cevap sahibi+1 yılAslında ben seks hiç yapmadım, sevgilim de olmadı. Cinsellik adına birçok şeyi öğrendim ama.
21 yaşına girmeye az kaldı. Ben bir şeyler yaşamak istiyorum da imkansız gibi çok utangacım belki de sosyal fobim var, bilemiyorum. Sevgilim olsa, para yine harcayacağım o kıza. Hem para, m hem zaman gidecek belki kız bana kalçasını bile elletmeyecek. Yanlış anlama duygusuz biri de değilim. Ama seks yapmak istiyorum.
Soran+1 yılSeks için hiçbir kızın duygularıyla oynamaman güzel. Bence sosyal aktivite bul kendine ilişkin olur zamanla ama yeter ki kalıcılıktan yana olun
Cevap sahibi+1 yılYa zaten çok kız var okuyorum ben. %75 i kız fakültenin. Gidip bir kıza ben senden hoşlandım diyemem. Bir kez demiştim o da whatsapptan :(
Soran+1 yılSeni geliştirecek kitaplar oku filmler izle arkadaş takıl bir de kızın yüzüne söyle. Söylemeden önce mutlaka provasını yap küçük sürprizler hazırla olur o iş
Cevap sahibi+1 yılFilmler izliyorum zaten, fakat sevgili olacağım kişi benimle seks yapmaz zaten. Benim amacım seks, şu an birine aşık değilim ki gidip birine teklif edeyim :/
Soran+1 yılBana anlatma git derdine çare bul
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir sure sonra alisiyorsun acilarin zevke donusuyor onden daha cok zevk veriyormus hatta dene bence ilk once alistirsin.
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDeligini alistirsin diyorum
Soran+1 yılİstemiyorum... Onu farklı şekillerde de tatmin edebileceğime eminim.
Cevap sahibi+1 yılYap demedim dene bence dedim :))))
Soran+1 yıl:) Meraklısı değilim
Cevap sahibi+1 yılBilemem.
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnal seks ve strapon ayrı bir keyftir yeterki doğru şekilde yapılsın ben gayette zevk alıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2- Eşinin dışkı yerinden yani anüsünden yaklaşmak Zevceye arkasından yaklaşmak büyük günahlardandır. Peygamber (sav): "Allah bir kadının dübüründen münasebette bulunana rahmet nazarıyla bakmaz" buyuruyor.(İbni Mace
04 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden istemiyorum ben de zaten
Cevap sahibi+1 yılarkadan sarılmaktan bahsetmiyor arkadan yani anüsünden yaklaşmaktan söz ediyor kardeşim
+1 yılNiye yalnız olduğum anlaşıldı.. Bütün kızlar yavaş yavaş lez oluyor :(((
25 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
Sevgilinle resmini koysana merak ettim :)
Soran+1 yılHayır buraya koymam
- +1 yıl
Yüzünü kapatırken olsa koy ya (:
İnancina ters olabilir ama sende iman eksikligi olusmus emin ol imanin biraz kabarmis olsa boyle biseye kalkismazsin
06 Yorumla
Soran+1 yılAşığım ya aşık! Bir anda oldum
Soran+1 yılÖlümün aslında ne kadar yakın olduğunu gördüm. Ve Allah'a nankörlük ettiğimi farkettim ve bu kötü yoldan vazgeçtim.
sanki biseksüel olmak günah değil buda modern cahil ya
144 Yorumla
Soran+1 yılBen aykırılığı kabul ediyorum. Cinselliğini kontrol edebilirsin ama duygularını edemezsin :) Biseksüelim ama bu demek değildir ki iki cins arasında kararsızım. Aşık olduğum insanla kendimi paylaşırım. Paylaşıyorum da.
Soran+1 yılDüzgün konuş
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnancında lezbiyen ilişki var anal yok öylemi:):):):):)
14 Yorumla
Soran+1 yılİnancıma da ilişkimi katmıyorum yaradılışa aykırı olduğunu inkar etmiyorum. Aşığım ve değişmiyor.
- +1 yıl
Hayirdir nenoldu ne degisti neden boyle dusundun cok merak ediyorum seni ve dusuncelerini
Soran+1 yılÇok şey değişti ama sizi ilgilendirmez. İyi günler
+1 yılNeden Cok İstenıyor Cünkü Pornlarda cok yapıldıgı için merak ediyolar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla özenmeyin...
+1 yılHangi inanca sahipsin acaba müslüman değilsin belli de hangi dinde var anal günah olduğu?
01 Yorumla
iyi bir kaydırıcı ile bu zevki tat canım . ağrısada alışırsın zamanla
01 Yorumla
anal manal hayat gidiyor işte. yapan yapar yapamayan kızar
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılişi bilen bir kız ise analda aldığın zevke doyamazsın. Yaptığım kızlar her zaman istemeye başlardı.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin inancina anal ters geliyorda biseksuellik ters gelmiyor mu pardon inancin ne
34 Yorumla
Soran+1 yılO da ters geliyor ama değişmiyor. Aşığım...
Cevap sahibi+1 yılBnce vazgec bu sevdadan
Cevap sahibi+1 yılseni canı gönülden tebrik ediyorum doğru olanın farkına varmışsın
Biseksüel olup ilişki yaşaman inancına uyuyor yani?
01 Yorumla
bu ne perhıs ne lahana turşusu ınançlısın ve lezssınn sen söyledıklerıne ınanıyomusunn
010 Yorumla
Soran+1 yılİnancımı benden iyi mi bileceksin :)
Soran+1 yılYok. Ben yaradılışa aykırı olduğunu kabul ediyorum ama aşığım. Aşk her şeyi yaptırıyor insana. Eşim gibi görüyorum onu o da beni aynı şekilde.
Soran+1 yılAşkımı bırakmam
Soran+1 yılSaygı yok ki sende yorum yapmak sana düşmüyor kendi ilişkimin ayrıntıları bende. Hadi sana iyi günler
Soran+1 yılDedikleriniz çelişiyor gayet de ediyorsunuz daha fazla da yazmayın bundan sonraki sözlerinizi dikkate almıyorum
+1 yılbiseksüelsin ve inancına ters diye mi analdan kaçınıyorsun? yavrum sen konuyu çok yanlış anlamışssın..
34 Yorumla
Soran+1 yılHislerini seçebilir misin
- +1 yıl
bizi insan yapan şey hislerimiz.. insanlığını elden bırakma
Soran+1 yılEn çok tutunduğum şey o, bırakamam. Hissettiğin kadarsın... Ve hissettiklerim oldukça derin.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen neye ınanıyonda ınancıma ters dıyorsun
senın yaşantın yukardan aşşaya ters bı analmı kaldı03 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi kınama
Cevap sahibi+1 yılkınadığım bışey yok anlatmak ıstedığım zaten tercıhın ınanca ters anal bunun yanında teferuat kalır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende zevk alacaksın. doğru yapılmış bir anal seks gayet tatmin edici olur :)
010 Yorumla
Soran+1 yılOnu bu konuda tetiklemek istemiyorum yaptığı şey doyumsuzluk.
Cevap sahibi+1 yılBDSM tarzı fantezileri de var mı?
Soran+1 yılŞimdilik yok :)
Cevap sahibi+1 yılİlerleyen günlerde olabilir, çünkü seni arkadan becermek istiyor olması pek normal gelmedi bana. Anladığım kadarıyla cinsel hayatınızda çok yeni.
Soran+1 yılBakireyim dedim yeni bile sayılmaz. :) Onu başka fanteziere yönlendirmeye çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılBakireliğini bozmamak için yapılabilirdi, ama anladığım kadarıyla önden girmesine de izin vereceksin.
Eğer her şeyinle onun olmak istiyorsan bence anal seksi bir tabu olarak göre, veya bunun için tartışma, bir çok kadın analdan da zevk alıyor ve sen daha fazla zevk alabilirsin bu da partnerini daha çok tatmin edebilir, şahsen benim eşimin daha çok zevk alması her şeyden daha çok etkiliyor beni :)
Soran+1 yılBen zaten ona aidim :) Her şeyimle... Ama anal... Sağlıklı değil yoksa bir derece... Kararlıyım istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHer şeyinle derken cinsel anlamda bahsediyorum. Sağlıklı değil kısmına katılmıyorum çünkü gerekli ön hazırlıkla hiçbir problem kalmıyor. Ama bu bir tercih meselesi gene ben ilişkinizde problem olmaması açısından söylemiştim.
Soran+1 yılTeşekkürler
Anal inancina ters biseksuel olmak degil.
ilginc.52 Yorumla
Sen şimdi bekaretini bir bayana mı verdin?
12 Yorumla
Soran+1 yılVereceğim
günah psikolojisi bozulmuş insanlar
21 Yorumla
ortalık karışmış düzen bozulmuş
01 Yorumla
+1 yılSen buna bakireliği verecekmisin?
012 Yorumla
Soran+1 yılKendimi vereceğim
- +1 yıl
Yapma etme la karşına bir adam çıkar sonra aşık olursun kalırsın ortada anal da iğrençlik isteyen çok kız oluyor yapmıyorum
Soran+1 yılAferin yapma da zaten. Ben aşık olmadım hiç bir erkeğe. Çıkarsa beni olduğum gibi kabul edecek yoksa ben hayatıma almam öyle birini. Aşık olduğum kişi bir kadın. Biraz ilginç gelebilir ama onunla mutluyum.
- +1 yıl
Yaptığın yanlış ama hayat senim hayatın herkes bizim gibi ne varsa onu kabul etmiyor ama :)
Soran+1 yılHayatımdaki kişinin herkesten bir farkı olmak zorunda :)
- +1 yıl
Ama garip bir durum ben bakire olmasa çıktığım kızdan her şeyi öğreniyorum sen bana desen bekareti bir kıza verdim diye error verirdim :)
Soran+1 yılDemem mi gerekiyor özel hayat bu :)
- +1 yıl
Ben öğrenmediğim kızla çıkmam :)
Soran+1 yılBen de 0 yaşanmışlık arayanlarla olmam
- +1 yıl
En iyisi 0 arayan gitsin kendine baksın ilk önce :)
Soran+1 yılYani
Hangi inancı benimsiyorsun?
01 Yorumla
+1 yılsakın yapma hem saçma hem acılı hem günah
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen.
+1 yılBiseksüellik ve zina inancına ters değil yani:)
12 Yorumla
Soran+1 yılTers ama duygu yaşıyorum bir derece kabul edilebilir umudu... Ama bunu yaparak lanetlenmiyorsun. Arkadan ilişki konusunda çok katı kurallar var.
Biseksüel`lik inancına ters gelmiyor mu ¿
01 Yorumla
Soran+1 yılGeliyor. Tövbe ettim
+1 yılSenin bir kadınla olman inancına ters değil mi?
01 Yorumla
+1 yılcanlı ve sıcağı varken soğuk ve yapayı niye?
07 Yorumla
Soran+1 yılOlaya sadece cinsellik olarak bakmıyorum kadının yaşattıģı duygu o tutku, kokusu bile anlatılmaz yaşanır
- +1 yıl
iyide bunun normali karşı cinsle olanı değilmi
Soran+1 yılEvet. Ben anormalim.
Soran+1 yılO da normal değil erkeksi çekiyor beni
- +1 yıl
erkek varken erkeksi? korkudan hem cinslerinizde buluyorsunuz çıkışı yani.. en azından hamilelik derdi yok he
Soran+1 yılErkeklere güvenemiyorum... Geçmişimle ilgili. Bir kadın beni çok daha mutlu etti.
Gizli Üye(36-45)+1 yılhangi inanç bu baacım?
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHahshahahha ne güzel. Buna sevindim 😂👍
+1 yılkadın bu kafaya koymuş seni anal :))
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMillette ne fantaziler varmis
01 Yorumla
Günah
12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum.. m
Cinsellik konusunda 316 cevap paylaştı. Bunu alın burdan
02 Yorumla
Soran+1 yılGereksiz yer yapma
Gizli Üye(36-45)+1 yılinancına ters?
11 Yorumla
+1 yılVazgec bu islerden
01 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam