Kızlar 21
cm penis cok mu büyük kız arkadaşım on dakika Sonra nolur çıkar biraz duralım diyor bence abartıyor sizce
cm penis cok mu büyük kız arkadaşım on dakika Sonra nolur çıkar biraz duralım diyor bence abartıyor sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hayvan gibi dalma sende.. biraz kızı da düşün ki mutlu bir birliktelik olsun. aynısını nişanlım yapsa ben geçiririm ona, bunu biliyor bu yüzden bana göre hareket ediyor. sonuçta ikimizde mutluyuz.
Zaten yavaş yavaş girdiriyorun ama dayanamiyiru. Cikart diyor
yavaş yavaş girmesi değil olay, arada bekle bir nefes al. kızda dinlensin. şöyle diyeyim sana nişanlımınki 22 cm bende 43 kiloyum. o bana göre hareket ediyor bu yüzden sıkıntı yok. sende kızı dinleyerek git.
Yerine göre dinliyorum ama motivasyon kaçıyor dur dur dur cikart diyor zevkim kalmıyor sıkıntı yani oda senin gibi ufak tefek bişey sen nasıl alistirdin acimiyormu artk
bencilce davranma :) zevk alıcam diye işkenceye döndürme bunu, sen onun için davran bak nasıl değişecek her şey.
Umarım değişir yoksa sırf bibyizden bitebilir ilişki
daha neler duyuyorum :/
Senin tabsiyelrini uyacak yarın bulusacagiz bakalım anlatırım sana:)
amacın karşındakini mutlu etmek olsun. sadece ona çalışrsan esas kazananın sen olduğunu anlarsın.
Biliyorum zaten sıkıntı yaptığım o zevk yerine acı vermek istemiyorum ona
işte böyle :) sonuçta mutlu olmak için yaptığınız bir şeyi eziyete dönüştürmeyin, iyi eğlenceler ikinize de :)
Tsk ederim çok kibar sin :)
düşünceli olmak her zaman kazandırır ;)
Senin yaş kac?
Çök olgun geldin bana da
23 :)
Küçüksun daha :)) nerelisin
demekki yaş değil karakter meselesi :)
Evet haklısın lay lay lom değilsin belli
ulan nerdeyse dolandırıp kcıına sokmalık boyda sen abartıo diosun :DDDD
Abaryiyitsun benim dilimde normal insaninkinin iki katı ona da ınan ma sen ama
hheh dili uzun olanın s. ikide uzun oluyo demekki :D
Bilmiyorum ama dilim çok uzun ve kalın oral yaptığı m zaman kız ark. Dilin penis gibi diyor
Satndart normal ölçü 12-16 cm.. Bunun üzeri 18-20 cm biraz büyük üstü ise anormal sınıfına giriyor.. Bir kadının rahim yolu 18-20 cm tolere edecek şekilde ama yinede kadına acı vermekte..
Abi doğru da on dakikada çıkaralım nolur dur dur dur diyor bir bk anlamıyorum sinirleniyorum bir iki kez öyle bıraktım yapmadım sırf bu nedenle tampon mu koysak
Sao l abi ama ben kendimi kaybediyorum o pozisyonda hem daha dar oluyor misyonere göre neyse kontrolü ona bırakacağım saol tsk ederim
dur sımdı kızın bırı gelır ver onu bana bebegım der yarın bulusursunuz.. suratına tukurur yollar sonrada.. kucuklugunden degıl yalancılıgından:)
Seninki kesin küçük :) tepki den belli
Burnunumu karistiriyorshn onunla :))
Zekam var ben hep onla ovunurum keşke 16. Falan olsaydı ama ben buyuttumm bunu böyle normalde 18 di 3cm egzersiz le buyuttujm bence sende dene altı ayda dört beş cm büyüyor ama ben birakamadim biraz daha biraz daha derken :))
Cevap
10Cevap
benim 17 cm bunda bile acı çekiyorlar. Gizliyim kendimi de. gerçekten sallamıyorsan baya acı çektirrisin.
Ordan çocuk çıkıyor 21 dediğin ne ama bu ufak tefek abartıyor biraz ağlayacak nerdeyse
Dardır birader. Vajina dar olunca çocuk çıkmıyor ordan. Yıpratma kızı.
yok canım. benimki de aynı boyda. çok hoşuna gidiyor.
Ki biraz ufak tefek bişey dir dur dur diyince nefrim dönüyor bıraktığım bile oldu yarıda sırf bu nedenle
pek sanmam ya. sen keyfine bak.
21 cm nin hepsini mi sokuyon?
Evet zaten hepsini sokmassam gel git yaparken yine girerko normalden iki üç cm büyük zaten öyle fazla fark yok ki 25 falan olsa neyse
ortalama ustunde yinede :D
Benim dilimde normal insanın dilinden iki kat büyük. Opusurken dilimi kullandığım da agzima penis girmiş gibi oluyor diyor :))
haha :D
Hani bir resim var ya adam dilini cenesine dogri uzatmis aynen ışte hem büyük hem kalın :)) oral da. Çok ise yariyor penis bile olmasa ben bu dille çok kız bosallttim :))
seninde her şeyin buyuk be :D
Elimde büyük hakka ten be :))) ama kaba saba biri canlandırma gözünde yakışıklı sayılırım :)) daha cirkinsin diyen olmadı gözünde koca dilli koca elli koca penisli gibi :))) kalmak istemem
ok :D
Nerelisin sen?
papua yeni gine :D
Su kuru kara beni kesip duran kız sen misin gözün hep aşağıda ama :))
ne diyon be
Espirine espiri yaptimm :))) bana bakıp duran su kara kız senmisi. Diyorum deliii :))
saçmalamaya başladın iyice. tamam yazmayı burada bitiriyom artık. yetr.
Dur be ne dedim ki eğlenceli birine benziyorsun başka bir soruda buluşalım mi?
bu sitede 20 den aşağısı yok zaten.
kanıtla l*n 21 cm sallıyonuz a q kanıtlamayana girsin mi o 21 cm
O değil bence sen abartıyorsun bebiş
Yok be bebis kız çok ufak tefek bişey o abartıyor
Hemen ayrılmak mi lazım alışır Ζamanla
Bilemiyorum kız 47 kilo ufak be :)
at yalanını skm inanı derler adama..
Sanki 30 cm dedim 21 gayet normal bo boyut benim dilimde normal insanlardan ki kat büyük ellerimde :)) seyimle ovunmiyorum ama dilim le pvunurum hep :)))
Utopyan baya genismis ergen
Ergen mi :)) ulan ben 29 yaisndayim saçmalama
Utopyan genislemis baya o zaman :))
bir kaybol mk sıkko
Tamam kavga etmiyelim hepimizinki 25 cm :D
Laf atanlar kesin 12 . 13 cm olanlar ama boyutun önemli olmadığını en iyi ben biliyorum emin. Ol
kız görünce kaçtı mı :D
Kaçmadı ama zırt birt cikartalim diyor sinirleniyorum. Tadı kaciyor biraz ufak tefek sanırım ondan :))
la olum sende hiç koyma yerine öyle açıkta kalsın hep :D
Tampon yapacam bidaha böyle derse matkaplara takiliyorua fazla çekmesin diye :)))
:D:D:
Reklamlar
Gizliden neyin reklamı :) durmadan dur nolur cikartalim diyor zevkim kaçıyor sinir oluyorum sorayim dedim sanısanıktan tefek bişey ondan oluyor ama seks in büyüsünü bozuyor
kendinde dene bir bak bence
Sapık sapık konuşma sirda ciddi bişey soruyoruz. Geveze
abartımı değilmi görürsn işte
Yaw he he
La bir s.. git yalanını s2m
Gel bana sok onu
Pek büyük değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar