Erkek arkadasimin penisi 23-24 cm mis dogru mudur? Ya aslinda dogru resmini gördüm ve şok oldum affedersnz ama icimden essek seyi gibi dedim resmi görünce. . Ailelerimizde biliyor ciddi bir iliskimiz var. Yani inşallah evlenecez. Korktuğum acaba çok can acitir mi? Bide sert seviyormus beyimiz o büyüklükte ve sert dusunmek bile istemiyorum acisini? Ben mi buyutuyorum yoksa?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlar bazı erkeklerin epey büyük oluyor. Hatta sevgilimde demişti okuldan bir arkadaşı vardı 30 cm den aşağı değildi görünce ben şok aldım ağzım açık kaldı dedi. Yani sevgilim okuldan arkadaşını söylüyordu en büyük kaç cm var diye sorduğumda öyle dedi. Yalanım varsa... dedi yalanda atmaz zaten sevgilim.
Neyse soruna gelelim büyük penisler sadece acı verir.05 Yorumla
Soran+1 yılAci mi zevk sıfır mi diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılİnternette yapılan yorumlar o yönde yani acı daha fazla duyuyorlarmış kadınlar. İdeal boyda ki penisler daha çok zevk veriyormuş tabi özellikle işlev çok daha önemlidir. Şahsen ben büyük bir penis istemem hepsini alamam ki içime tam ideal boyda olmalı o şap şap sesini duymak isterim kalçama vurması gerekir yani yaparken (tokat değil demek istediğim anlamışındır zaten demek istediğimi).
Soran+1 yıl24 cm hepsini alamaz dimi bir bayan
Cevap sahibi+1 yılBen alabileceğini pek sanmıyorum.
Buna benzer bir soru sorulmuş hatta.
www.kizlarsoruyor.com/.../q236560-kadinlar-penisin-ne-kadarini-icine-alabilir
Vajina esnek bir organdır. Erişkin kadınlarda 7 ile 15 cm arasında bir derinliği olabiliyor. Önemli olan derinliği veya penisin ne kadar uzun olduğu değildir. Önemli olan:Vajinanın iç duvarları sinir hücrelerinden yoksun olduğundan kadınlar için penis büyüklüğü bir fark yaratmaz. Gerçek şu ki : Bir klitoral ve vajinal (g-noktası) orgazm vardır. Klitoral orgazm daha şiddetli ve yoğunken, vajinal orgazm daha ''derin'' ve ağır hissedilir. Klitoral orgazm daha çok klitorisin uyarılmasından meydana gelirken, vajinal orgazm penisin vajinanın ilk 7cm'lik girişinde ( burada hassas sinir uçları bulunmaktadır ) uyguladığı baskı ve sürtünmeden oluşur. Cinsellik esnasında bu bölgeleri uyarabilmek için penis en az 7 cm vajinaya girmeli ve bu uzunlukta da baskı uygulayabilmek için belirli bir kalınlığa sahip olmalıdır.
EİC seçilene bak 2 yorum daha var.
Cevap sahibi+1 yılBence penis büyüklüğü kadınlarda woow demek ve vay be diyip o linkte ki son görüşte ki gibidir eic seçilende.
Penis boyu takıntısı bayanlarda şunda var çok p*rno izliyorlar bilinç altlarına yerleşiyorlar bide sağda solda kadınlar büyük sever reklamı ohhh iyice gidiyor psikoloji.
Erkekler ise bunalıma giriyor benim penisim 18 cm değil 20 cm değil evlenince eşimi tatmin edemicem ya beni başkalarıyla aldatırsa gibi düşüncelere kapılıyorlar. Mesela yaz google'ye bir çok erkek penis boyundan şikayetçi sırf bu reklamlar yüzünden. Hatta dikkat ettin mi bilmiyorum ama 10 cm peniste ki bir erkek bile gayet işini iyi yapıyor numara filanda yapmıyor yani o bayanda pek bağırmıyor ama vajinası da epey geniş gayet normal bu da pek bağırmaması.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer gerçekten öyleyse geçmiş olsun canım üzüldüm senin adına :)
Ama bir yandanda kendini şanslı hissedebilirsin 12 cm in altına yatanlarda var kendini bununla teselli et :)32 Yorumla
Soran+1 yılIki kati ya :(
Zevkini alınca uçarsın merak etme. Çok güzel vajinal orgazm yaşayacaksın.
İlk girişte canın yanacak.04 Yorumla
Soran+1 yılSadece ilk giriste mi sonra alisr mi? Ve aşırı buyuk degil mi?
Soran+1 yılDar tabikide
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sana fazla gelirse paylaşırsın... Onu bulamayan da var..;)
02 Yorumla
Soran+1 yılKimse paylasmam :P
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
39Cevap
Troll bence :D
burası kenya merkez
25 santim herkez :D70 Yorumla
+1 yılBirbirinize şeyinizin resmini çekip mi yolluyorsunuz iğrenç
11 Yorumla
Soran+1 yılBek cekmedm hic. O ben inanmayinca cekti.
Ona böyle yap
https://i.hizliresim.com/qmvR1Q.jpg30 YorumlaPenisten girip insallah diye devam etmek nedir abi.
02 Yorumla
Soran+1 yılSacmaladgnin keske farkinda olsan..
- +1 yıl
Sevgilin yazsa seni sorsa. Bakire bir sevgilim var 23 u duyunca korktu diye ya da sevgilimin olculeri x x x kukusu da cok Dar alirken zorlanirmi diye hosuna gidermi. Hem diyosun ins ewlenicez hemde bu derece ozel dusundugun bir olayi yerlerde gezdiriyosun. Cevaplarini bir oku once sen.
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 18 ıle fena oluyorum bayılma derecesı senı dusunemıyorum bacım. eger dogruysa allah yardımcın olsun
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin hanıma yetmiyor demek ki @ThumbBoy
+1 yıl00 Yorumlaat soyundanmı geliyor 23-24cm nedir... eger hakkaten öyleyse ve sert yaparsa acıdan kıvranırsın vajinanı parcalar o be
06 Yorumla
Soran+1 yılOyle mi gercekten ya :(
Soran+1 yıl:( malesef dogru guclu kasli flnda
Soran+1 yılIktidarszlikla alakasi yok tazmanya canavari gibi o konuda da fazlasyla istahli :(
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılresmlerde sana öyle gelmiştir. artı sen ilk olarak onunkinimi gördüm
03 Yorumla
Soran+1 yılIlk onu gormedm gerçekte buyuk zaten belli oluyo
Cevap sahibi+1 yıldiğerlerini nerde gördün onunki nerden anladın gerçekte büyük olduğunu
Cevap sahibi+1 yıleyer doğruysa hapı yuttun sen durum hiç iyi görmüyorum
+1 yılHerkesmi evlenmeden önce birbirine şeyinin resmini gönderiyor yoksa sizdemi problem var.
30 YorumlaMimarlık mı okuyor?
Yanında T cetveli ile dolaşıyormuş01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka herkes bilmiyor mu nerdeyse kac cm oldugunu?
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlk basta aci olabilir ama ileride yasnaacak haz inanilmaz alisirsin korkma ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılOda bana dedi ki millet senin yerinde olmak ister, herkes boyle kocasi olsun ister sense korkuyorsun :/
Cevap sahibi+1 yılAbartmis biraz
+1 yılHer gece çocuk doğurmak konusunda bir hayli tecrüben olabilir.
10 Yorumlamümkündür olabilir canın ömür boyu yanacaktır hazırlıklı ol birde minyonsan bittin sen adam çatır çatır s*kecek yani
00 YorumlaGirilebilecek alan belli oldugu icin gerisi disarda kalacak dert etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılResimden belli olmayabilir yakından cektiyse büyük gozukur
015 Yorumla
Soran+1 yılHayir bende ole dusundum bir kac tane resim atmisti inanmama ihtimalim kalmasin diye. Uzaktanda gene kocamandi :(
Cevap sahibi+1 yılSen ilk defa mı penis gördün peki?
Soran+1 yılHayr
Cevap sahibi+1 yılkarşılaştırma yaptın yani kafandan o zaman doğrudur
Soran+1 yılHayatmda hic boyle bir penis gormemistm :/
Cevap sahibi+1 yılya ne kadar söylesen de inanasım gelmiyor açıkçası bu boyutta penis anca zencilerde olur 19 falan desen inanıcam ama 23 -24 pek inanasım gelmiyor
Soran+1 yılBende inanmiyordum. Burdan kimsenin inanmayacagini da biliyordum. Hatta troll falan diceklerde dedim ama vallahi billahi gercek.
Cevap sahibi+1 yılkalınlığı nasıl peki?
Soran+1 yılIste oda korkunc bide kalin ya odun mübarek
Cevap sahibi+1 yılo zaman sana kolay gelsin ne diyim sen minyon tipli biri misin zayıf mısın kalıplı mı?
Soran+1 yılMinyon degilim ideal kilomdaym zayf degilim
Cevap sahibi+1 yılbir sorun olmaz takma kafaya işin bir de zevk tarafı var
Soran+1 yılZevk olur mu acaba acidan
Cevap sahibi+1 yılilkten acı olur tabi o kadar çok olacağını sanmam daha doğrusu duyduklarımın çoğu öyle diyor acı çekenleri de duydum ama onların sayısı çoz az acı olmadan zevk olmaz gözünde büyütme yani yoksa kendini kasarsın zaten yaptınmı kendin istersin artık sürekli
Soran+1 yılValla düşününce çok korkuyorum bakalim umarm dedgn gibidr.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsımdıden onyargılı olma
sen onu kedıye cevırırsın02 Yorumla
Soran+1 yılNasil cevircem
Cevap sahibi+1 yılben nerden bılıyım senın erkek arkadasını hem kızlar buyuk sever
acı fılan korkma sımdıden
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlayışlıysa sorun olmaz diyecektim ama bide sert seviyosa yandın sen. senin boyun kaç
04 Yorumla
Soran+1 yıl166. Anlaysli falan degil anladgm kadariyla yatakta aci cektirmeyi seviyor
Cevap sahibi+1 yılboyunda kısa ki alamassın. sen ölçtün mü 24 cm nereye kadar uzandığını üzerinde
Soran+1 yılYok olcmedim onu mu hesapliyim bide
Cevap sahibi+1 yılyaklaşık olarak bak bakalım nerdeyse ağzından çıkacak. işin zor koşarak uzaklaş o bölgeden
+1 yılKırk yıllık oduncuyum böyle balta görmedim.
70 YorumlaAlışırsın :D
62 Yorumla
Soran+1 yıl:( :(
- +1 yıl
Alıştırma mi yapsak
Gizli Üye(30-35)+1 yılYedikçe alışırsın canım boşver..
30 Yorumla
+1 yılSallıyor seni korkutmak için yapmış
06 Yorumla
Soran+1 yılHayir iste bende oyle saniyordum. Dogru söylüyor. Sonradan şok olmayayim diye simdiden alistriyo bu fikre beni :/
- +1 yıl
Canlı canlı gördün mü?
Soran+1 yılHayir gormedm
- +1 yıl
İnanma o zaman bende 30cm derim bir iki resim bulup atarım zor değil
Soran+1 yılValla gidip acip bakacam. Inanmayip napcam evlenince karsima çıkınca ben sana demistim der artik
- +1 yıl
Senin şansın artık afiyet olsun ;-)
+1 yılBüyütmeden yapabilirsen ne mutlu sana derim ben :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOoovvv cok feeciiii :)
07 Yorumla
Soran+1 yılFazlasiyla :(
Cevap sahibi+1 yılAlisana kadar nazik davransa bari :/
Soran+1 yılSanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman ona o kadar buyuk penisle sert iliski yaparsaniz rahminde zorlanmadan dolayi yara olusabilecegini anlat inanmazsa netten gercek oldugunu goster seni seviyorsa nazik davranir e arada bir de olur yani canim napacaksin :)
Soran+1 yılBak bu fikri sevdm saglikla ilgili birsey sonuçta insan olsun azcik :)
Cevap sahibi+1 yılEvet ve uydurma degil arastir bak ;)
Soran+1 yılTamam canim tsk ederim arastrcam daha detayli :)
bu ada zenci geni mi taşıyor :D
05 Yorumla
Soran+1 yılYuzde yüz turk :)
Soran+1 yılTurk yaw
Soran+1 yılTamam iletirim
+1 yılHayrli isler bol s.. ler
20 Yorumlayarra yedin yawrum gecmiş olsun :D
00 Yorumla
+1 yılEvleniyimu senle baska biseymi
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenecez inşallah. Hic birlikte olmadk oyle sevişme falan da olmadi. Sadece boyutunu soyledi resim gonderdi evlenince pskolojikmen hazr olayim diye
- +1 yıl
sert severim neymis arkadan isterse sasirma o zaman
Soran+1 yılDaha neler
- +1 yıl
Sert nrdemek bilmiyosun herhalde
+1 yılSevgilin aslen afrika veya somalili falanmi.
01 Yorumla
Soran+1 yılTürk dedimm ya
Gizli Üye(30-35)+1 yıl22 xm gördüm yakından :)
25 Yorumla
Soran+1 yılKorkunc dimi
Cevap sahibi+1 yılVallla bana korkunc gelmedi tam tersine harika
Soran+1 yılOyle miydi gercekten
Cevap sahibi+1 yılvalla ben menu kaldım yanı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 18 cm zor dayanıyorum işin zorr :D
16 Yorumla
Soran+1 yıl:/ :/
Cevap sahibi+1 yılayrıl ayrıl :D
Soran+1 yılBunun icin mi
Cevap sahibi+1 yılacılıı bir hayatın olacak :)
Soran+1 yılDeme öyle :(
Cevap sahibi+1 yıldemedi deme diyorum :)
+1 yılo büyütmüş sen büyütme bence
10 YorumlaSöyle bahçeyide sulasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşin zor mu zevkli mi bilemedim
10 YorumlaAfrikadan özel sevgili mi getirttin :D
00 Yorumla
+1 yılne çıkarsa bahtına artık.
kolay gelsin :) :) :)00 Yorumla
+1 yıltr ortalamalarına aykırı :))
00 Yorumla
+1 yılVurdukça su çıkar kuyudan
10 YorumlaOrtadan ikiye böler seni:)
00 Yorumla
+1 yılArkasına yetiştiriyor desene ;) Hahayttttt
20 YorumlaTürkmü bu arkadas?
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet Türk anada turk babada
Gizli Üye(36-45)+1 yılTrollllll sazan avi fakeeee
01 Yorumla
Soran+1 yılUff bir git ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesin büyütücü kullanıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir kullanmiyor hic birsekilde
+1 yılsarılır yatarsın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOff kız canım çeti @Mnita senin ki nasıl
00 YorumlaSevimsiz bence
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında sevimsz durmuyordu ama ama şok verici etkisi vardi ben cidden dona kaldm resmi görünce :/
+1 yılvay senin haline
03 Yorumla
Soran+1 yılVayy ki ne vay
- +1 yıl
hayat sana vay kiki vay vay
- +1 yıl
:D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir sey olmaz et degil mi nede olsa büzüşür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞanslı seni :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSansli mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılyandın sen
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılrivayet muhtelif...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıçtın :D
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri