peki o ates alev gıbı vücudu niye oldu
gecıktırıcının etkısımı yanı?
Sen bunları söylediysen o ilişkide tat kalmaz. Erkeğe böyle şeyler söylemeyin. Ben geciktirici almadığım halde geç boşalıyorum ve 30 - 45 dk sürebiliyor. Sen keyfine bakıp birden fazla kes orgazmı tatsana ne zorluyorsun ;)
iyide hep bencil davranıyor benim istediğim tarzda pek yapmıyor üsüdüğüm halde seks yapıyoruz ya da onun istediği pozisyon oluyor ben mutlu olamıyorum ön sevısme dahi yok hemen giriş yapıyor
söyle önüne gelen ilacı kullanmasın. vega 100 alsın. hem tamamen bitkisel hem geciktiriyor hem de güçlendiriyor...
o ilaçlar kalbi etkiliyor dikkat.
Cevap
19Cevap
geciktirici kullanmadım hiç bilmiyorum ama ben mesela daha önce çok (afedersin) azgın doyumsuz bir kızla ilişkiye girmeden önce bir elizabetten sonra 35 dakika sürmüştü. belkide öledir.
İlaç aldığı kesin? Boşalma sayısında da artış oldu mu?
evet eskiden 3 4 damla gibiydi simdi avucum dolucak nerdeyse
Kaç kez boşalabiliyor ardarda oda önemli?
bir defadan sonra daha bosalmıyor önceden hergun yapardık ınan smdi haftada 1 ya da 2 kez seks yapıyoruz bu sabah konusduk onceden kafam rahattı sımdı degıl dıyor ve bana sabah seks yaparken dk tutuyormuyuz ya dk tutalım artık dedi neden bunu dedi sence
bir ilaç duydum süreyi uzatan ondan kullanıyor olabilir.
hiimm :/ of ya...
seksten sogutcak beni...
ben ona nasl sorcam tekrar?
geç boşalması senin için avantaj bence.
olayı geciktirdin mi sonuç bu oluyor işte :.. size diyoruz sık sık yapın, geciktirmeyin, bak geciktirince yakıyormuş...
geciktirici kullanıyorda sen neden seksten soğuyorsun?
Kullanıyor olabilir düşün ki sobanın her yeri kapalı sen ha bire odun atıyorsun kızarır ve sonunda büyük patlama gerceklesir
Ilac kullanio. kesinlikle dikkat et kalpine bise olmasin
yanı kullandıgı ıcın o kdr sıcak dımı?
Sen nâsı bir kadınsın adamın Performansını artırcam diye kalpten götüreceksin :)
bundan memnun değil misin yani?
geciktirici kulaniyor
Olabilir hap da kullanıyor olabilir
canısı geçiktirici kullanımış ciddiyim
yanı bu yuzden alev gıbıydı
cayır cayır yandım evet
İçine 3 harfli girmiştir:D
tecrübe kazanmıştır ondandır. kedidir kedi:)
keşke bunu kendine sorsaydın :)
yok kızım diyor hep öyle seyler kullanmıyor dıyor eskıden komıdının onunde sıyah metal kutu gormusdum bana jel felan demişti sprey gibiydi artık piyasada yok göremıyorum etrafta onumu kullanıo acaba ya bılmıyorumkı
Bu aralar hiç oral yaptın mı sevgiline
yüksek ihtimalle..
geciktirci vücud ısısını arttırırmı yani? ondanmı oldu bu sıcaklık
penise sürüldüğü için penisin yanmasına neden oluyor. hoşuna gitmedi mi yoksa ?
cayır cayır yandım ama ıyıydı
ne güzel işte :)
ıyıde ben kullanmasını ıstemıyorum ya..
neden sebep ne oral yaparken tadı ağzına mı geliyor sebebi ne ?
Sıcak olması daha iyi değil mi?
Olabilir. :)
Muhtemelen.
En İyi Cevaplar