Sevgilim sevişirken ağzımı kapatıyor. Neden?
Zevk aldığım için inliyorum.. İnlememden rahatsız mı oluyor? Kötü hissetmeye başladım artık :/
Zevk aldığım için inliyorum.. İnlememden rahatsız mı oluyor? Kötü hissetmeye başladım artık :/
Sado Mazo ilişki tarzında çok görülür baskı uygulamak hoşuna gidiyordur biraz daha araştır derim hoşuna gitmeyen birşeyi kimse kimseye yapmaz bence fantezi olarak şiddet eğilimi var adamda oda hoşuna gidiyor
Olabilir..
Eğer çiftlerde sorun olmazsa bence en zevklisidir. Biraz acı biraz keyif biraz mutluluk biraz sert herşey dahil yani Sado Mazo ilişkide en canlı birlikteliktir.
Kesinlikle
O zaman sende detaylı bir şekilde araştır bilgi edin konu hakkında hadi onuda geçtim örnek olarak bir sabah beraber olduğunuz zaman önceden kalk çocuk uykudayken bir şal veya atkı gibi birşey ile ellerini başının üstüne al bağla gözlerinide bir kuşak ile kapat sonra vücudunu öpmeye başla uyandığı zaman ellerini tut ve öyle kalmasını söyle seni göremeyeceğini ve istediğini yapacağını söyle kontrol'ü eline al kafana göre takıl istediğin herşeyi yap sonra geriye çekil yan tarafa uzan ona serbest olduğunu ve istediğini yapabiliceğini belirt bakalım gözlerini aç adam ne yapıyor :D
İki nedeni vardır bir sesin çok çıkıyordur konu komşu vs iki erken boşalmamak için yapıyordur seste ister istemez baya etkiler.
Baski pskolojisi. Bagirip bagrmasan ble istemsiz sekilde agzini kapatablir. Habersz gzlice birilerinden saklanircasina hissi yaratir. Bu ndenle zevki daha ust kademeye tasir.
Cevap
19Cevap
Bulunduğunuz ortamdan dolayıdır. Birisi duyar diye korkuyordur eleman !!!
sevişirken ağzını filan şapırdatıyorsan eğer senden sogumustur
Ne alaka oyle bir sey yapmiyorum
Sevgilim diye başlamışsın cevabı vermişsin kocan olsaydı böyle bir sorun yaşanmazdı
Bende kapatırım. Hem baskı kurmak hoşuma gidiyor hem de bazen çok çığlık atanlar çıkıyor.
ben evlenmeden ilişkiye karşı olan biri olduğum için yaptığının yanlış olduğunu söylemek isterim.
ağzını komşular duymasın dıye kapatıyordur. ama dediğim gibi zina yapmak büyük günah
Ses fazla çıkıyırsa ondandır sonra komşular ne der dimi...
inlemen onu azdırmalı
neden kapttığını sor konuşun çare bulun
egemenlik kurmak için yapıyordur ya da çığlık atarsın diye korkusundan
konu komşuyu dökmek istemiyordur:) Çok mu bağırıyorsun
niye buraya soruyorsun sevgiline söyle?
Kolaydı
oda ole zevk alıyodur tecavuz süsü veriyo heralde.
tecavüz fantezisi var.
Komşuların duymasını korktuğu içindir
sorsana ona
komşular?
Evet olabilir
sevişirken ağzını filan şapırdatıyorsan eğer :D
Başkaları sesini duymasın diye olabilirmi.
Agzin kokuyordur kanka
Herkesi kendin gibi pis sanma beybisi
Ne sevişken millet olduk mk :D
çok fazla p*rno izliyor
hoşuna gidiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar