- Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılSen hiç hastalanmıyor musun, grip olmuyor musun buda benzer bir durum. Vajina enfeksiyon kapmıştır, mantar oluşmuştur, adet öncesi veya sonrasına dek gelmişsindir...
Her kanının başına gelebilecek bir durum bu. Ama her kadın mutlaka olacak diye bir şey yok. Kimi yılda 1-2-4-5 kere bu durumu yaşar, kimi hayatı boyunca 3-4 kere bu durumu yaşar.
Burada önemli olan o bölgenin her idrar bitiminde düzgünce temizlenmesi, o bölgeyi rahatsız edecek, enfeksiyon kapmasına, mantar olmasına neden olabilecek unsurlardan uzak durması gerekir.
Yani bu konuda temizlik, hijyen, titizlik şart.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. kişiden kişiye değişir. temizliğe, kişiye ve o bölgede bir hastalık/rahatsızlık olması kokuyu etkileyebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkonusabılırsın oda onlemını almıs olur edet donemı enfeksıyon temızlemedıgı ıcınde olabılır bıcok neden var bence sole snde hastalık kapabılırsın ayrıca butun kızlarda bole bısey yok koku ve mıkroplara karsı fıtıller var onerebılırım ıstersen alır verırsın oda anlamıs olur
11 Yorumla
Soran+1 yılkonuşsam bana alınmasından çekiniyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yıllan pis kızların tuvatete gittikten sonra şaylerini yıkamaynaların kokar..sonra ilişki öncesi yıkarlar ama koku sinmiştir..çiş ve kaka kokar
yoksa temizkızın tuvalet sonrası şeylerini yıkayan kızların kokmaz..ten kokar bideoranın doğalve güzel bi kokusu vardır22 Yorumla
Soran+1 yılsanırım artık oral yapamıycam :(
Cevap sahibi+1 yılkıçını yıkamay biri bana - vermiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılbunun icin bir cok neden olabilir.. Bidankinde birlikte dusa atlayin sende elinle orasini oksarsin maanayla temizleye calisirsin :D :D sonra ciktiginizda devam edersin ahahhaha
31 Yorumla
Soran+1 yılbu iyi fikir
+1 yılEnfeksiyon kapmıştır.Ne biçim kız pis kızmış o hiç koku kendisine gelip doktora gitme zahmetinde bulunmamış mı.Demekki pis gezmeyi seviyor
20 Yorumlabütün kızlarda olurmu bilmem ama kilolu bauğyanlarda ve yaşı biraz ilerlemiş bayanlarda genelde olur. Belkide dediğiniz gibi temizlik eksikliğindendir...
00 Yorumla
+1 yılşimdi hava sıcak , otobüsle gezdirirsen kızı terler tabi ... oral yapmadan evvel tut kolundan sok banyoya al eline hacı şakiri köpürt biraz iki üç sabun yıka ne koku kalır ne başka birşey :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbanyo yapın terlemeyle bile olabilir direk dışardan gelip yaptıysanız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaz onceki gizli arkadas bu konuyu fazlaca taktın kafaya
04 Yorumla
Soran+1 yılya napyım istediğim cevabı alamadım bu bütün kızlarda aynımı ?
Cevap sahibi+1 yılarkadasın dedği gibi adet zamanında olabilir
Soran+1 yılbu gün yine aynı çileyi çekemem bu kokuyu bidaha koklarsam bayılırım..
Cevap sahibi+1 yıl:)))farkında degldr.hafıften uyarablrsn..
Kişiden kişiye değişir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar