2 ay

KS de tanıştığım bir terapist, benden bikinili fotoğraflarımı istedi, sizce sapık mı?

KS de kişisel gelişimci ve terapist olduğunu, bir çok sorunla ilgilendiğini söyleyen erkek bir terapiste mesaj attım kişisel gelişim için, kendisi soruma yazmıştı. Biraz konuştuk instamı istedi verdim. Sonra benden sürekli foto istedi aile fotonu at kendi fotonu at gibisinden. Sonra cinsellikten konuyu açtı, nasıl erkeklerden hoşlanırsın yatakta sertliği sever misin, şu an arzulu musun, kendini göstermeyi seviyorsun öyle bir enerji aldım bana şu an bikinili fotonu at dedi. Dedim ne mi münasebet diye, sen çok korkulusun, korkularını aşman gerek bunu yenmen için de şimdi bikinilerini giyip taze foto atman lazım, fotodan enerji okuması yapıcam dedi. Başka şeyler üzerinde duralım dedim, hayır bu aşamayı atlamadan olmaz önce bikinili foto atman gerek dedi. Gece saat 3 de bir de. Yarın konuşalım dedim, müsait değilim olacaksa bu akşam bitirelim işi senin sorunlarını çözelim dedi. Ağzı çok da iyi laf yapıyor bir de hızlıca yazıyor. Merak ettiğim sizce bu adam gerçekten terapist mi yoksa sapık mı?
Güncellemeler
2 ay
Bir de sadece teslim ol, sende istiyorsun atmayı korkuların engel oluyor, hayata dair korkularını yenmen için bunu yapman lazım diyor dndnbf
Güncellemeler
2 ay
Arkadaşlar bu terapist bana yazdı buradan, engelledim diye benden özür dileyeceksin, saygısızlık ettin, farklı bir enerjidesin falan diyor
KS de tanıştığım bir terapist, benden bikinili fotoğraflarımı istedi, sizce sapık mı?