- 2 ay
La böyle kızları nereden bulup dalga geçiyorlar. 🤣🤣
La neyini soruyorsun. Engelle geç.
Ya böyle kızlar nasıl hayatta kalıyor anlamıyorum. 🤣🤣
09 Yorumla- Soran2 ay
Geçende KS den biriyle tanıştım benimle evlenmek istiyor diye soru sormuştum, sen de gelip sövmüştün o kişi benim abi😃
- Soran2 ay
Şimdi bu adam terapist değil mi yani, çok da iyi konuşuyor ağzı iyi laf yapıyor.
- 2 ay
Ya hu yaş 16 filan mı
- 2 ay
Bunları nasıl soruyorsun. Kafanın içinde beyin yerine lahmacun mu var? 🤗🥰
- Soran2 ay
Yaşım 20, ve evet lahmacunu çok severim sürekli lahmacun düşünürüm, kafamın içinde lahmacun var hep 😂😂
- 2 ay
Nerden bildim ama. Bana üstsüz foto atarsan tüm dertlerini yok ederim.🤣🤣🤣🤣
- Soran2 ay
Ya abi dalga geçme. Dertleşecek insanım pek yok, o yüzden böyle insanlardan medet umdum bir an. Neyse zararın neresinden dönsek kardır
- 2 ay
Yaz bana çocuk.
- 2 ay
Teşekkürler bot.
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 2,8b cevap paylaştı. Umarim inanmadın. Gerçek bir terapist o sekilde bir resim istemez. Gecenin bir yarısı hastasiyla konuşmaz. İşi gücü olmayan klavye delikanlısı bir sapık o. Kendine dikkat et. Yüzünü gözünü aileni sakın paylaşma...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Terapist öyle olmaz, sapkının önde gideni bu, Aile, akraba fotoğrafı gönderme bir daha kimseye , gerekirse kız fotoğrafları var, indirip gönderseydin, Terapistler böyle ne konuşur ne derler, bir Terapist olaraktan , Terapist sertifika (sertifikalarını) göndermelerini isteyebilirsin, nerede eğitim aldığını ve tekrar söylüyorum, inanmayın bunlara , bunlar sapkın
13 Yorumla- Soran2 ay
Evet haklısınız. Yok göndermek istemiyorum diyorum, senin sorunun burada işte güven problemin var kullanılma korkun var bunu yenmen lazım diyor bir de
- m2 ay
Merhaba,
Dikkat et!
Öyle bir şey yok. Uzun zaman önce bir kız çıplak resim atmıştı sonra tehdit edilmişti...
Uzak durun...13 Yorumla- 2 ay
Kelime oyunu.
- Soran2 ay
Evet evet, süslü cümleler kurarak güya terapist havası vermeye çalışıyor
- 2 ay
Yıllar önce vardı bu tarz şeylere itibar etmeyin mutlu günler diliyorum
Hiç bir terapist bikinili foto istemez
21 Yorumla- Soran2 ay
Evet haklısın. Benim kullanılma korkum varmış, erkeklere karşı korkum varmış. Bunu yenmem için hemen şimdi bikini giyip foto atmam lazımmış. Atmam diyorum bak hala korkuyorsun bunu yenemeyiz enerji okuması yapıcam okuyamıyorum diyor dıdjbff
- Gizli Üye(18-24)2 ay
Gerçekten bunu sorguluyor musun. Bir terapiste ihtiyacın var ama sapık olanına değil düzgün brş terapiste
02 Yorumla- Soran2 ay
Ah ahh, KS den beleş terapist buldum konuşayım bari dedim o da sapık çıktı
- Cevap sahibi2 ay
😂😂 ucuz etin yahnisi olmazmış
- 2 ay
Tabiki de değil
Seninle oyun oynuyor
Fiziğini beğenmiş olmalı
Kaç gündür konuşuyorsunuz04 Yorumla- Soran2 ay
Daha dün akşam, nasılım sorusu sormuştum. Saçlarının ufak dokunuşa ihtiyacı var dedi. Başka biri kuaför müsünüz diye sordu. O da kişisel gelişimci ve terapistim ilişki sorunlarıyla vs. bir çok sorunla ilgileniyorum dedi. Ben de bana da kişisel gelişim terapisi yapar mısınız yazayım da dedim, o da tamam dedi öyle
- Soran2 ay
Yani ben atladım sazan gibi
- 2 ay
Nasılım sorunu merak ettim bana linkini atar mısın
- 2 ay
?
- 2 ay
trol soru heralde 🤣🤣
14 Yorumla- Soran2 ay
Trol gibi ama gerçek, dün gece yaşadım olayı maalesef
- 2 ay
O zaman sormana bile gerek yok, herşeyin sen de farkındasın aslında. Ama tabii buralarda fıkra gibi anlatılabilir. Bu tiplerin ne kadar salaq olduğunu herkes görmeli
- Soran2 ay
Bu tipler derken benden mi, ondan mı bahsediyorsun
- 2 ay
ondan bahsediyorum ama, senin de onunla bu kadar konuşman hiç te akıllı insan işi değil valla kusura bakma
- 2 ay
Bikinine mi terapi yapıcakmış
02 Yorumla- Soran2 ay
Bikinili fotomla enerji okuması yapacakmış. Senin kullanılma korkun var, bak hala bana güvenmiyorsun bunu yenmen lazım diyor bir de
- 2 ay
Ahahah çok akıllıymış aptal herif
- 2 ay
Bikinili halinle terapi yapacak demek ki gadası
02 Yorumla- Soran2 ay
Bikinili halimle enerji okuması yapacakmış. Ruh halimi yorumlayacakmış
- 2 ay
Tamam
Terapist olduğuna emin miyiz
00 Yorumla- 2 ay
terapistlere inanma :D
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)2 ay
Olabilir yanii biraz tanii bakalimm cikar ortya
00 Yorumla - 2 ay
Sapık 😂
02 Yorumla- Soran2 ay
Baştan dedim ben buna, seviyeli konuşucaz işi flörte döndürmeyin diye. Saçmalamayın lütfen dedi, ben de inandım dedim bu ciddi bir adam yazayım. Sonrası malum
- 2 ay
Bende doktorum bak ihtiyacın olursa ama nudesiz çalışmıyorum haberin olsun 😂
- 2 ay
Gereksiz birsey
00 Yorumla Cinsellik konusunda 8,3b cevap paylaştı. Uzak dur
00 Yorumla- 2 ay
istekli terapiste denk gelmişsin
00 Yorumla - 2 ay
Sence? xd
00 Yorumla sapık
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)2 ay
Engelle gitsin :d