- 2 ay
Evet ortaokuldayken Türkçe Öğretmenimi arzuluyordum ders boyunca öküzün trene baktığı gibi bakıyordum bacaklarına sınıftan para toplayıp 1 metrelik cetvel aldırıyordu her hafta o cetveli kafamda kırıyordu bir şey demiyordu ama baktığımı anladığı için ama ben bakmaya devam ettim kırılan cetvelleri sayamadım bu arada
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Böyle bir soruyu açıkçası doğru bulmuyorum. Çünkü öğretmenlik kutsal bir meslektir. Ergenlik döneminde böyle duyguları hissedenler olmuş olabilir. Fakat bunu burada dile getirmek ve buna zemin hazırlamak çok yanlış öğretmenliği ve cinselliği burada eşleştirmek hiç hoş değil fikrimi demek zorundaydım kusura bakmayın.
73 Yorumla- 2 ay
Elbette fikrine saygı duyarım. Ben de bir eğitimciyim. Ancak özellikle lise ve üniversite yıllarımızda cinsel olarak arzuladığımız öğretmenlerimiz mutlaka olmuştur. Ya da kadınların özellikle asker ve polis gibi üniformalı erkeklere ilgi duyması gerçeği de vardır. Bu arzuyu duyuyor olmak o mesleğin saygınlığına bir leke düşürmez.
- 2 ay
Yorumumda zaten dile getirdim. Lise, ergenlik döneminde böyle duyguları hissedenler olmuş olabilir. Normaldir. Fakat hissettiğimiz her duyguyu dile getirmek yanlıştır. İki kişi arasında konuşabilir. Fakat burası geniş bir kitleye hitap ettiği için doğru bulmuyorum. Teşekkürler.
- 2 ay
Dershanede tarih hocası vardı üniversite sınavına hazırlandığım dönemlerde ama ne kadındı boy pos endam mihrap yerindeydi ve güzel kadın gibi bir mağara adamıyla evliydi adam bataklıkta yürüyen komodo ejderi gibi yemek yiyordu😄
01 Yorumla- 2 ay
Ve her güzel kadın gibi olacaktı
- Gizli Üye(30-35)2 ay
Alttan alta bu düşünceyi gençlere empoze etmek ne kadar doğru bilemedim eğitimci olduğunuzu söylüyorsunuz bir de
Burada belli etmeselerde 18 yaş altı çok üye var. Sorularınızın göz önünde olduğunu unutmayın ona göre davranın lütfen...
20 Yorumla - 2 ay
Evet lisede bir tarihçi vardı zaten hepimiz erkekti hepimizi birden tahrik edici giyiniyodu gelde arzulama
00 Yorumla - 2 ay
Biz okula bişeyler öğrenmeye gittik hocamızı arzulamaya değil.
20 Yorumla - 2 ay
Evet 1 den fazla ama saygımdan uzak tutum düşüncelerimi
00 Yorumla - 2 ay
Valla ingilizce hocam vardı orta okulda fena tutulmuştum o kadına zamanında
00 Yorumla - 2 ay
Olmaz mı? Ortaokulda matematik öğretmeni vardı. Geçnde gördüm ama dikkatimi çekmedi eskisi kadar
00 Yorumla - 2 ay
dershanede öğretmenim olmuştu. onun yüzünden matematiği tam yaptım :D
00 Yorumla - 2 ay
Şu an var hem cinsel hem duygusal
30 Yorumla - u2 ay
Hayır öyle bir karaktersizlik yapmam.
10 Yorumla Hayır öyle bir şey düşünmen
00 Yorumlailkim öğretmenimdi, teşekkürler.
10 Yorumla- 2 ay
Olmadı ogeetmenlerime saygı da kusur etmem
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)2 ay
Evet ortaokulda vardı
00 Yorumla - 2 ay
Olmaz mı be
00 Yorumla Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır
00 YorumlaHayır olmadı
00 YorumlaOlmuştur
00 YorumlaOlmadı
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)2 ay
ortaokulda müzik öğretmenim