Erkek Arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor güzel bir sürpriz hazırlıyorum gecesinde de romantik bir ortamda beraber olucaz planlarım bozulmazsa ama ben 164 boynundayım 70 kiloyum biraz kiloluyum yani zayıflayacağım bir buçuk ayda daha ama ne giyebilirim o gece sizce? Gecelik vs renk model ne olabilir fikirlerinizi bekliyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNeden kendini de erkek arkadaşın kadar değerli görmüyorsun?
Onun doğum günü sürprizi için, onun seni daha güzel ve çekici bulması için, onun senin kilondan rahatsız olmaması veya kilon konusunda seninle alay etmemesi için, hatta kim bilir kilon sebebiyle seni beğenmeyip ayrılabileceğini ve daha türetilebilecek bir sürü ihtimalden herhangi biri veya birkaçı için zayıflamak yerine; niçin kendin için zayıflamıyorsun?
Ona değil kendine sağlıklı ve fit bir vücut, ve bu vesileyle daha sağlıklı bir hayat armağan etmen temennisi ile..41 Yorumla
Soran+1 yılZaten yapıyorum onu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKırmızı saten bir gecelik giy eğer gece beraber olacaksanız. Mutlaka siyah çorapla veya jartiyerle süsle ince olsun tabii ki çorabın. Yüksek topuklu giy zaten boyun da müsait. Kendimi özel hissetmemi sağlamak istiyorsa hiçbir zaman yapmadığı kadar özel görünmeli gözüme.
072 Yorumla
Soran+1 yılHiç böyle bir farklılık yapmamıştım çok etkilensin vay be desin istiyorum güzel fikirler Sağolun :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ki daha önce hiç yapmadıysanız mutlaka bu dediğim kıyafetleri giyin, aklını bir daha sizden alamayacak :)
Soran+1 yılKırmızı saten gecelik altına siyah ince Çorap diyorsunuz siyah gecelik daha iyi olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılOlur tabii ki muhteşem olur ama çorap da siyah ya o yüzden kırmızı olsun demiştim geceliğiniz
Soran+1 yılTamam o zaman ben bile heyecanlandım :)
Cevap sahibi+1 yılHaha tavırlarınla çok cool, çok asil, çok keskin bakışlı falan ol ama yani duruşunla bile nutkunu tuttur erkeğine :) O kadar ateşli görüneceksin ki dokunursa yanmaktan korkacak. Başarıyla tamamlarsan sensiz tek bir an bile geçirdi mi içi içini yiyecek, sensiz mutlu olamayacak :)
Soran+1 yılBenim amacım da o. Düz saçlar ve kirmizi ruj arti guzel bir parfümle bu is tamamdir. zaten ortam mumlar vs romantik olacak :)
Cevap sahibi+1 yılHadi canım ambiyansı muhteşem yapmışsın ya. Ortam mum ışığıyla aydınlansın sadece. O zaman kırmızı saten gecelik çok daha iyi olacak. Gecelik çok kısa olsun ama zaten siyah ince çorabın olacak, çorap olabildiğince açıkta kalmalı. Saçların uzun mu? Düz saçlar, kırmızı ruj ve kırmızı oje tabii ki hem el hem de ayak tırnaklarına. İlk etapta bunlar yeterlidir. Gidişat için ekstra şeyler gerekirse onları da ayarlayalım :)
Soran+1 yılBana bir link gönderir misin gecelik örmeği
Cevap sahibi+1 yılwww.gecemodasi.com/.../...Saten-Gecelik_7894_1.jpg
www.modadiyari.net/.../...celik-%C3%B6rnekleri.jpg
marcamarca.com.tr/.../...n-gecelik-kirmizi-1-1.jpg (bunu siyah ince külotlu çorapla giyebilirsin, jartiyerle utanırım dersen)
marcamarca.com.tr/.../...n-gecelik-kirmizi-1-1.jpg
www.marifetlikadin.com/.../...nt-provocateur17.jpg
www.cimribayan.com/.../...30-ab91-66886900312f.jpg (Bu aşırı uç, ileride evlenince falan olur anca.)
İçlerinden beğendiklerini söyle, daha çok atarım sen bunlara bak da şimdi.
Soran+1 yılAdriana lima'nın üstündekini beğendim en çok
Cevap sahibi+1 yılZevkli oldugunu tahmin etmistim zaten. Fikirlerin cok orijinal cunku. Onu yazdik kenara, fotograflari kaydet begendiklerini. Uygun oldugun zamanlarda yeni gecelikler ve kombinler bakalim
Soran+1 yılDigerleri cok hosuma gitmedi fiziğime de uygun olmali malum en guzeli ikinci
Cevap sahibi+1 yılTabi canim kesinlikle fiziginize en uyugunu sececegiz. 2yi yazdik o zaman kenara. Boy kilo ve vucut olculeri alabilir miyim? Nasil kesim bir elbise sececegimize karar verelim
Soran+1 yılVücut ölçüsü bilmiyorum kendi evimde değilim şu an ama 164 boyum 70 kiloyum biraz göbeğim var bacaklarda toplu genelde kilom :(
Cevap sahibi+1 yılSorun degil bu geceligi ve corabi giydikten sonra ve yuksek topuklulari cektikten sonra dunyanin en seksi kadini sensin :) ruj, ojeler ve jilet gibi saclari sakin unutma ama
Soran+1 yılĆorap nasıl açıkta kalacak peki
Cevap sahibi+1 yılElbisen dar ve cok kisa olcak coraplar direkt meydanda olacak iste :)
Soran+1 yılTam bir ince kulotlu çorap mı yoksa jartiyer çorabı gibi yarım mı yani
Cevap sahibi+1 yılJartiyer corabiyla daha seksi gorunursun. Benim tercihim ince kulotlu coraptan yana ama sevgilin muhtemelen jartiyer isteyecektir
Soran+1 yılTamam kırmızı kısa saten geceliğin altına siyah jartiyer :)
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle :) jartiyerin ince olsun ama ten rengi gibi duracak kadar ince de degil, kalin sayilacak kadar kalin da degil. İstersen ona da ornekler atarim
Soran+1 yılÇok sevinirim
Cevap sahibi+1 yılTamamdir bu aksam girebilir misin? Saat ver gece girebilirsen kombin yapcam sana
Soran+1 yılGirerim
Cevap sahibi+1 yılTamamdir ben sana birkac link atarim onlari tartisil icinden ortak bkr secim yapariz
Soran+1 yılTamamdir
Cevap sahibi+1 yılGelcem birazdan pcye
Soran+1 yılBekliyorum
Cevap sahibi+1 yılBaşlıyorum burada mısınız?
Cevap sahibi+1 yılzoyyah.com/Source/urunler/635036223869067046.jpg
www.ceycey.net/images/ceycey/leg-logosuz/1051.jpg
maskicgiyim.com/pictures/2013461397_dl791831.jpg (Bu biraz sade olur, seksiliği düşüktür.)
4.bp.blogspot.com/.../...-Jartiyer-Siyah-Corap.jpg (Sade ve Zarif)
www.ceycey.net/images/ceycey/yeni/m8843-1.jpg
munbagi.com/.../...z-yari-dolgulu-dagi-600x900.jpg (Takım 1)
iccamasirshop.com/img/p/247-415-thickbox.jpg (Takım 2)
marcamarca.com.tr/.../...ah-jartiyer-takim-1-1.jpg (Takım 3)
marcamarca.com.tr/.../...ah-jartiyer-takim-1-1.jpg (Takım 4)
www.kadinlarkulubu.net/.../...larkulubu-net-04.jpg (Takım 5)
Takımlar daha cazip geliyor bana ama önemli olan sizin tercihiniz. Takımlardan 1-2 ve 4 tercihim. Tekli olanlardan siz seçin bakalım.
Soran+1 yılGeceliğin içine takım yakışır mı ki :/ ilk linkteki çok güzeldi bence
Cevap sahibi+1 yılEn buyuk avantajin cok zevkli olman. İlk linkteki benim de cok hosuma gidiyor. Haklisin geceligin icine takim olmaz, takimi baska zaman yaparsin baska ozel gununuzde. Jartiyere uygun cok seksi bir sutyen tak ama cok siradan olmasin. Baska begendigin var mi yoksa secimimiz 1. corap gibi mi?
Soran+1 yıl1 ve 4 diyorum ikisi aynı sanırım diğerleri çok sade görünüyor zaten günlük gibi. bu 1 ve 4 jartiyer çorabı mı yoksa normal çorap mı peki
Cevap sahibi+1 yılJartiyer çorabı ama askısız. Yani takım halinde değil sadece çorap. Seçimlerinizin ikisi de çok başarılı. O modellerin askılılarını alın ama daha seksi duracaktır. O kopçası başlı başına çekicilik katacak size. Dediğim gibi çorabın kalınlığını iyi seçin. Ne ten rengi gibi olsun ne de opak çorap gibi.
Soran+1 yılTamam teni gösteren ince siyah bittiği yeri böyle Dantelli çoraplardan alırım çoraba uygun Dantelli jartiyer zaten o jartiyer askıları her çoraba uyumlu sanıyorum?
Cevap sahibi+1 yılEvet uyumlu, askıyı ayrı da alabilirsiniz ama seçtiğimiz çorapların askılı olanı varsa direkt öyle alın garati olsun. Harika görünmenize çok az kaldı
Soran+1 yılMart'a kadar sabırla bekliyoruz :)))
Cevap sahibi+1 yılOo daha varmis biraz da sikilasin, afet-ul devran olun :)
Soran+1 yılEvime döner dönmez spor artı Pilates hemen :)))
Cevap sahibi+1 yılSevgilin dunyanin en sansli erkegi :) ara ara buradan yaz sana cesitli kombinler yapalim, iliskiye renk katmak icin cesitler sart :)
Soran+1 yılŞanslı olduğunun farkında ama bu kadar uğraşımın onda birine bile değmeyen biri ben yinede seviyorum olsun diyorum :)
Cevap sahibi+1 yılLanet olsun hep böyle olur zaten ya senin gibi mükemmel kadınlar hep gösterilen özeni hak etmeyen erkekler için emek harcıyorlar. Onun için forma giriyorsun, harika sürprizler hazırlıyorsun ve ona hayatının en güzel gecesini yaşatacaksın. Umarım o günden sonra başı döner ve sana köpek gibi aşık olur :)
Soran+1 yılDuygularını etkiler mi bu hazırlayacağım gece?
Cevap sahibi+1 yılAşırı derecede etkilemesi gerekir normal bir erkekse. Hisleri sönmüşse yeniden canlanıp, doruklara ulaşması gerekir. O geceden sonra sana duygusal anlamda çok fazla bağlanıp, tüm kalbini sana teslim etmesi gerekir normal şartlarda.
Soran+1 yılInşallah öyle olur da bu sıkıntılara değer
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle ben de çok istiyorum dilediğiniz kadar mutlu olmanızı. Sizi kaybederse onun adına üzülürüm. Sizin bir kaybınız olmaz, tek üzüleceğim nokta hak etmeyen birine güzel bir gece yaşatmış olmanız olur.
Soran+1 yılO gün son gecemiz olacak zaten ben pes ediyorum artık diyeceğim düzelmezse aramız
Cevap sahibi+1 yılEğer son geceniz olacağını hissederseniz birlikte olmayın. Yani ona çok büyük zevkler yaşatın tabi ama hak etmediğini hissederseniz son aşamaya hiç geçmeyin. Pişman olursunuz hak etmeyen birini ödüllendirdiğiniz için.
Soran+1 yılOna Bekaretimi ve bu böyle büyük bir Aşkı vermişim daha büyük bir ödül veremem ki
Cevap sahibi+1 yılBir de onunla beraber olmadan önce bakire miydin? Sinirden elim ayağım titriyor ya nasıl üzülüyorum böyle iyi kızların seninki gibi kötü erkeklere en büyük ödülü verip sonra takılmamasına. Umarım seni bırakırsa dünyanın en kızı tarafından acı çektirilir ve aldatılır.
Soran+1 yılEvet o eline dokunduğum ayrıldığım ilk insan
Soran+1 yılSarıldığım öptüğüm vs herşey
Cevap sahibi+1 yılAllah'ın belası herif ya seni dünyanın en mutlu kadını yapamıyorsa yazıklar olsun.
Soran+1 yılGenital siğil bile bulaştırdı me diyorsun
Cevap sahibi+1 yılRica etsem bu sefer ilişkiye girmesen olur mu? Her şeyi yap, tüm fantezileri yap ama son kez sana sahip olma fırsatı verme.
Soran+1 yılIllaki ister kocanım der zorla yapar hatta ö yüzden doğum günü hediyem olsun bir kez daha
Cevap sahibi+1 yılTamam doğum günü hediyesini verip ayrıl ve lütfen o güzel kalbini hak eden birini mutlu et bundan sonra olur mu?
Soran+1 yılÖyle yapacağım :)
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim şu ana kadarki tüm tavsiye ve isteklerime karşılık verdiğiniz için. Diliyorum ki hayalinizdeki sizi mutlu edecek erkeğe ait olursunuz bundan sonra :)
Soran+1 yılUmarım Hayırlısı olur herkes için
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Çok iyi birisiniz belli çok sevmişsiniz yoksa bu kadar teslim olmazdınız ona ama artık aklınız başınıza gelmiş. Son hediyesini verip öyle postalayın da içine otursun tüm yaptığınız iyilikler.
Soran+1 yılZaten uyuduktan sonra görebileceği yere bir mektup koyucam o erken kalkar once görür diye başından sonuna tüm hislerimi geçen iki yılı her şeyiyle ya benimle mutlu olmak istersin devam edersin ya da bu yaşayacağımız en özel son gün olsun ben hayatından gideceğim yazacağım bakalim ne diyecek :(
Cevap sahibi+1 yılYa üzgün ifade koymayın ne olur siz her şeyin en iyisine layıksınız, o gider çok daha iyisi gelir belki ileride :(
Soran+1 yılBöyle sevemem başkasını :))
Cevap sahibi+1 yılBence sev, bir pislik için iyi insanlara kötü davranma :) Hak etmeyeni sevmedin diye hak edeni cezalandırma :)
Soran+1 yılŞu doğum gününü bir atlatalım diğer ilişkilerimi düşünürüz artık :)
Cevap sahibi+1 yılEheh kafaya koymuşsun o günü yap bir önce de sonra yine konuşuruz kafanı toparlamak lazım senin :)
Soran+1 yılKesinlikle :)
Cevap sahibi+1 yılElimden geleni yaparım bu iyi insan için ne gerekirse her göreve hazırım, şimdilik o güne hazırlıyım seni yeter :)
Soran+1 yılÇok sağolun :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim lafı bile olmaz. Tek yapmanız gereken, her ihtiyacınız olduğunda bana buradan ulaşın, her konuda yardımlaşalım yani böyle iyi insanlara faydamın dokunması beni çok mutlu ediyor :)
Babydoll degilde jartiyer daha iyidir bence ya her zaman tam ciplakliktansa yari aciklik daha iyidir bide giydiginden çok o gunki performansin önemli bide bir ayini kilo vermeye ugrasana kadar teknik anlamda gelistirmen kendini daha mutlu eder iyi eğlenceler size :)
08 Yorumla
Soran+1 yılTeknik anlamda geliştirmek derken
Soran+1 yılÖrnek ver mesela
- +1 yıl
Ya soyleki mesela agzini aldigin anda karsindaki ucmuyor doğru yapamazsan o kadarda zevkli değil belin ve kalcani doğru kontrol edebiliyor musun ya da bacaklarini acil yatip bütün isi adamami birakiyorsun çok tecrübesiz bir kizla takilirken bazen kast yapmak daha az yorucu ve daha zevkli gelebiliyor ama bazi kizlar da ipleri eline alip Kiz gibi inletebiliyor adami :)
Soran+1 yılOralde çok iyiyim sürekli istiyor ters ilişkiye gireceğiz doğum günü diye fantezi olsun
- +1 yıl
Yanlis anlama ben sana iyisin korusun demedim sadece yardimci olmak için düşüncemi paylastim oralde iyi olman harika ama bir buçuk ayda sahada gelisebilir sin onu demek istedim vericegin iki kilodansa vücudunu daha iyi kullanan coook daha büyük arti analda seven insana coook güzel bir hediye ama alistirma yapmani tavsiye ederim son hafta sikca çünkü pek yapmiyosan acir zorlanirsin hayal ettiğiniz gibi olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
bu tarz bir kıyafet olabilir.
https://img5.mynet.com/ha5/z/zerrin-ozer-sahne.jpg03 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte olacağız
Soran+1 yılÖzel bir gece anlamında
Jartiyer artı ince külotlu çorap tanga dantelli kilot vibratör
00 Yorumla
+1 yılben bısı gıymeyen sevgılılıerımı daha coks evıyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılAma o ana kadar da değişiklik olsun dedim etkilensin
- +1 yıl
iç çamasılerın guzel olsun dekolte olmasın ama gogusler bellı olsun tayt mayt gıyme elbıse ıyıdır ya bırde su seksı coraplardan yukarodan goguslerden baglanan
Soran+1 yılLink yok mu dediklerini canlandıramadım
bu soğukta kesinlikle sıkı giyin maazallah toton donar :D
14 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Soran+1 yılMartta doğum günü daha
+1 yılBeyaz bir bluz siyah mini etek siyah ince külotlu çorap siyah ince topuklu ayakkabı
03 Yorumla
Soran+1 yılGece için dedim..
- +1 yıl
Bunları giy içine de siyah külot siyah sutyen yeter
Soran+1 yılBana etek yakışmıyor ama kiloluyum ya :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtek giysin yeter. tenhada sıkıştırıp dayamak için idealdir
00 YorumlaKesinlikle tayt tarzı bedenini saracak elbiseler giyme
00 YorumlaHiç bişey giymemesinden
01 Yorumla
Soran+1 yılO ana kadar vay be demesini istiyorum etkilensin
O gece bir şey istiyorsa jartiyer olsun giyecekse.
018 Yorumla
Soran+1 yılÖzellikle istemiyor surpriz yapacağım kırmızı saten gecelik altına Dantelli jartiyer ve çorap düşündük dümdüz saçlar kırmızı ruj ve ojelerle beraber?
Soran+1 yılNe tepki verir sizce :)
Soran+1 yılBana yeniden aşık olması için yeterli mi? :)
Soran+1 yılO da yeter napalım :)
Soran+1 yılYok değilim bahsettiğim kisi de ilk sevgilim ilk iliskimi de onunla yaşadım
Soran+1 yılBen çok seviyorum onunda bağlılığı var tükeniyoruz aslında beni tüketti demek daha mantıklı ama beni arzulasın gözü benden baskasını görmesin istiyorum bunu başarmanın tek yolu bu çünkü cinselliğe çok düşkün biri. Eğer olmazsa zaten kendi yoluma gideceğim
Soran+1 yılNeyle bağlanır
- +1 yıl
Hoşgörü ile, sevgiyle en azından benim için. Zaten kişiliği olsa kendini tutar kızlığını alıp uzaklaşmazdı senden. Benim kız arkadaşlarım bakire değildi. Cinsellik ikimiz istersek oluyordu. Ama kız akradaşım bakireyse öpüşmekten ve elleşmekten fazla ileri gidemezdim.
Hediye alırsın, güzel sözler söylersin, onu dinlersin. Ama bunu yapanlar sevilmiyor işte...
Soran+1 yılEvet malesef benim gibi seveni asla bulamaz kendisi de bilir ama gel gelelim ilgisi bitti bana :(
Soran+1 yılOna en güzel hediye o olur çünkü yapabileceğimin en iyisini yapayim gerisini düşünmem artık
Siyah her zaman iyidir
08 Yorumla
Soran+1 yılKırmızı saten gecelik altına siyah Dantelli jartiyer ve Dantelli çorap düz saçlar kırmızı ruj ve ojeler nasıl?
- +1 yıl
Harika baya iyi bir kombin olur ben mesela takım iç çamaşırı seviyorum 2 renk hoşuma gitmiyor ama bahsettiğin gecelik olayı iyi kırmızı dikkat çeker her zaman ojesiz kesinlikle olmaz önemli faktör bence çözdün sen ya dediğin gibi harika bence şuanda aklıma gelen. En mantıklı olan olay
Soran+1 yılBir erkeği yeniden kendine bağlamak içi iyi bir yöntem mi cinselliğe farklılık katmak etkilemek?
Soran+1 yılBir kere deneriz sonrasında uğrasamam giderse gitsin ya :D
Soran+1 yılMesela başka ne farklılık yapılabilir
+1 yılkırmızı herzaman iyidir
05 Yorumla
Soran+1 yılModel?
- +1 yıl
transparan tarzı olur ve tanga
Soran+1 yılKırmızı sütyen de lazım ona şimdi
- +1 yıl
tabiki ama çok tatlı olursun bak ben sana diyim yanii
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim ama link gönderseydiniz iyiydi
+1 yılprofil resmimdekinden giysin bu tarz siyah olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılNerden bulabilirim
- +1 yıl
googleye siyah iç çamasır fantazi yaz siteler cıkar görsellerden
+1 yılzayıflamana hiç gerek yokk süpersinn
03 Yorumla
Soran+1 yılNe giyeyim
- +1 yıl
zevkler ve renkler tartışılmazmış.. benim favorim siyah dizboyu etek ve siyah düz kilotluçorap
Soran+1 yılGecelik bişeyler diyorum ben ama
+1 yılkendine ne yakıyorsa giysin o bilir ne giyeceğini
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç denemediğim için ne yakışır bilmiyorum
Jartiyer tabiki.
012 Yorumla
Soran+1 yılYakışır mı banada
Soran+1 yılRenk?
Soran+1 yılMesela bir link gönderir misin
- +1 yıl
Bak bu çok hoş ; www.icgiyimgece.com/.../siyah-Jartiyer-takim-3.jpg
Soran+1 yılGuzelmis gercekten :)
Soran+1 yılTabi tabii peki bunlar hsngi mağazalarda satılır internetten alamam
Soran+1 yılCoo teşekkkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecelikmi seni tikecek yani
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılŞanslıymış :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıltanga giy bebegimö :D
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadar mı?
Cevap sahibi+1 yılsevişirken zaten çıkarcaksın :D
Soran+1 yılO zamana kadar etkilensin beni daha cok istesin istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılSaten gecelik daha iyi olmaz mi
Cevap sahibi+1 yıldaha iyi olur canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılyatakta vücut çorabı:DDD file falan oluyo ya :D
01 Yorumla
Soran+1 yılEnteresan bişeye benziyo
+1 yılçıplak ol yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılO ana kadar vay be demesini istiyorum etkilensin
- +1 yıl
Tang olmasın kesinlikle onun yerine dar bir çamaşır ve üstler serbest ve mutlaka vücut vücuda masaj yap çıldırtırsin
mürdüm babydoll
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaç yaşındasın?
02 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayım
4 ayÖnce zayıfla tontis
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler beraber olduğunuz kadının ne giymesinden hoşlanırsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler