Tuvaletini yaparken orgazm olan tek kadın ben miyim ya. Resmen sıfatım değişiyor.
Anormalim onu anladım ama hastalık mıdır bu nedir yani?
Anormalim onu anladım ama hastalık mıdır bu nedir yani?
hayır normalsin zaten anal bölge çoğu kadının cinsel bölgesidir en çok zevk aldıkları noktalardandır onun içindir ki bir çok kadın vajinal seksten daha çok anal seksi tercih eder.
bu şarkı benden sana aşkım mustafa topağolu gerizekalı sevgilim benim :)
Allahimm sana geliyorumm. bune arkadasim sifatin acidan degisiyordur zevkten degildir o..
İnsan tuvaletini yaparken ah uh der mi ya bir şeyler oluyor bana içerde...
Hahaa yardim etsinler sana ANAL meraklisi cok var burada bir el atin arkadaslarr anal yapsalar zevkten uzaya falan cikarsin ozaman sikinti belli yani yapcak bisey yok ihtiyac sonuctaa :))
Neyi neyin yerine koyuyorsun noluyor naptin sen ya :(
Cevap
32Cevap
Orgazm mi oluyorsun nasıl ne ara 1dk içinde çıkarırken nasıl orgazm oluyorsun hemen. Sana anal yapmak lazım bende diyom benim eski sevgilim neden bu kadar zevk alıyor inliyordu anal yaptığımız da demek bundanmis hshshs
ne sıçıyorsan artık yediklerini sağ sağ mı çıkarıon napıyon :) rahatlamayla karıştırıyorsun bence... orgazm değildir ya o :) ıkınma olabilir o sesler...
Sıçarken çok rahatlıyorum ama kesinlike orgazma benzer bir haz değil :)) sen doktora git
https://hizliresim.com/k1EdNA :( :( . .
Ckarken boyleysen girerken biseler ne olur tahmin edemiyom :) ama bir anormallik var bir yardım al derim
Senin içerde bir temazsızlık mı var ne normalde girerken çıkarman gereken iniltiler onlar kısa devre yapmış senin toton git bir baktır :))
Cok sıkıştığında wc ye gifip rahatlamak gibisi var mi :)
olabilir analdan zevk alan kadın çok tatlım sanırım sende zevk alıyorsun analdan bir ara parmakla anusnu dene
anal istiyorum desene şuna kısaca :) lafı oradan buradan dolaştırıp yorulacağına :)
alla halla dün küçük tuvalet dıye bırı sormustu bugunde buyumus :D
Demek ki anal yapsam sana nirvana ya ulaşacaksın :)
boşver sadece sıçarak orgazm olan kaç kişi varki tadını çıkar bol bol ye :)
ancak çok kalın penisli bir erkekle mutlu bir seks hayatın olabilir bence
çok şanlısın hergün zevk alırsın yani anal dene ozaman çok seversin :D
bende oluyu uzun sure bosalmasamm buyuk tuvaleteı yaparken bosalıyumm
hahah :D ulan psikopatmısınız ya :D :D
Kabızken mi sadece? :)))
Salın beni denizleree
Anal sekste uçarsın sen.
Kaç günde bir sıçıyorsun?
Tobe yaaa 😏 bu nasıl birşey tiskindim
Hiç Normal Gibi Gözükmüyor.
kesınlıkle sen ya hastasın ya da sapık:DD
İlginç azmışsın sen :)