Pardon senin sorunun ne? Yok, cidden bir sıkıntın var senin.
Yahu bir şey yaşanmış ve adam zaten seviyor seni, üstüne bir de senin kötü hissetmemem, yaşananlardan dolayı sende olumsuzluk olmaması için adam "merak etme seni bırakmayacağım" mesajı vermiş resmen. Cidden bazı kadınları anlamak mümkün değil. Adam sahipleniyor bu da ayrılıyor. Allah akıl fikir versin.
Mecbur hissedip hissetmediğini o bilir, sen bilemezsin. Belki o daha da yakın hissetti. Kendi kafanızda bazı eylemleri farklı yorumlama huyunuz cidden insanı kanser eder.
Sahiplenilmeye ihtiyacı yokmuş, ailesi varmış. Ailen bir yere kadar yanında senin, daha sonra seni sahiplenecek ve senin sahipleneceğin birisi olacak. Eş diyorlar ona da.
Cidden uzak durulması gereken tipte birisin. Yaptıkların, söylediklerin, eylemlerin... Hiç birinde mantık yok...04 Yorumla
Soran+1 yılBu kafadaki birinin beni haptıklarımı mantıklı bulmamasına şaşırmıyorum ben kızlığımı koz olarak kullnacak bir kız değilim 3 yıldıd evlilik demeyen adam gün ayarlamaya calısır oldu sırf kan aktı diye, kendini mecbur sanıyo ben ezik bir kız değilim evlenmek istiyosa ben olduğum için evlensin kan aktığı için deüil. Sizin gibi düsünenler yüzünden bir dünya mutsuz evlilik var, benim için aslolan kan değil onun ve benim mutluluğum
- +1 yıl
Biraz yukarıya çık kendi yazdığını oku.
Benim eski bir sevgilim daha önce evlenip boşanmış birisiydi. Evet bazı şeyleri bir yere kadar dert ederim ama ölüm kalım meselesi yapacak kadar değil.
Benim gibi düşünenler dediğin? Sevdiğine sahip çıkanlar mı? Sen nereden biliyorsun mecbur hissettiğini. Sevdiği insan kötü duruma gelmesin diye oluşmuş olabilir mi bu mecburiyet.
Benim kafamda bir sıkıntı yok, bence sen kendi kafanı bir sorgula. Kimse sana kızlığını koz olarak kullandığın yönünde bir yakıştırmada bulunmadı, sevgilin dahil. Senden başka bunu bu şekilde anlayan yok.
Seni sevmese kendini sorumlu hissetmez. Yaşını bilmiyorum ama olgun bir insan olmadığını gayet anlayabiliyorum. Böyle bir şey yaşandı diye daha fazla sahiplik ve aitlik hissetmiş sadece sana. Kan o bu falan değil, sevdiği için adam üzerine titriyor. Mutluluğun için yani. İkinizin mutluluğu için.
Merak etme, herkes benim gibi düşünse ahiretlik olurdu bütün ilişkiler, dediğin şekilde mutsuz değil...
Soran+1 yıl3.5 yıl boyunca sürekli kavga eder seviserek barısırdık bana ben seni ciddiye alsam kafayı yedirtirsin bana ben ciddi gördüğüm kızı kısıtlarım vs diyip bana karısmaya calısan biri o ben buna hic müsade etmedim kavga ettil bir cok defa
En İyi Cevaplar
Sevdigimle oldum ayaklari yapma hic. Sana sahip ciktigi icin ayrilip ertesi gece eglenmeye cikiyorsan o laflari fazlasiyla hak etmissin demektir. O adam seni senden daha cok dusunuyor. Tum bu davranislarina ragmen senden ozur diliyor ve sen bu adami kacirirsan aklina tukureyim. Ailene de yazik, hicbir seyden haberleri yok. İleridr baskasiyla evlenip sevdigimle birlikte oldum diye anlatacaksin ama bu sekilde anlatma sakin. Sevdigimle birlikte olup sonra terk edip gece ortamlarina aktim dersen pek sahip cikacagini sanmiyorum sana. Ozetle bu adama geri don.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne sevişirken? resmen s... mişin akıcak tabi. birde yanlışlıkla demiş ee yuhh yaneee kaç tane bakire yanlışlıkla içine almıştır? kolaymı öyle looop girmesi
13 Yorumla
Soran+1 yılCok ilerlemistim
Soran+1 yılİlerlemistik
Cevap sahibi+1 yılergen 17 misin de farketmedin ilerlemiştik tik te tıktık:D 27 yaşındasın
+1 yılsevmediğin biriyle sırf birlikte oldun diye barısma bence seni seven hertürlü halinle sever
12 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum aslında ama bu kadar yıl cinsellik bir arada tuttu bizi, cok anlasamıyoruz hayatı dar etmeye gerek yok ne ona ne bana
- +1 yıl
senın kararın sonucta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Demek ki seni gerçekten sevdiği kadara saygı da duyuyormuş ve kızlığını bozduğu için sana karşı vefa borcu olduğu kanısı ile seni eşi gibi sahiplenmiş... Bence sen yanlış yapmışsın.. Çoğu erkek ohhhistediğimi aldım hadi eyvallah derken o sana iyice bağlanmış.. Hemen onun ile bağını güçlendir ve geleceğe ümitle bak.. Şanslı olduğunu bil.
16 Yorumla
Soran+1 yılYa bunlar güzel şeyle tabi ama beni bir kan icin karısı yapmayı düsünüyosa bu bana değer vermediini gösterir 3 yıldır hayatındayım ben bu adamın
- +1 yıl
Üç yıldır senin ile yaşadıklarını bir tart göz önünden geçir bir ker... acaba senin ile yalnız cinselliğin için mi beraber oldu yoksa gerçekten seni sevdiği için mi? Sade cinsellik düşünseydi kızlığını bozduktan sonra aldırmazdı bile... O sizin aranızda ki geçirilen ilişkiye bağlı.. Fakat en azından sana kızlığın bozulduğu için vefa göstermesi sana saygısı olduğunun bir kanıtıdır..
Soran+1 yılYa doğulu olduşu için böyle düşüniyor, biraz çalkantılk bir iliskimiz oldu bana sürekli ben karısmadığım hatunu sahiplenemem vs diyordu bende kıskanıp karısmasından cok bunalıp karıstırmıyordum kendime sürekli kovaladı cocuk benim gittiğim yerleri biraz arkamı topladı yani ben ona hakveriyorum bu konusa son 1 yıldır sözlerini dinlemeye basladım cıkma dedi cıkmadım yeri geldi ama büyük ölcüde müdahalede bulunamadı yine. 3 yıl boyunca hep kavga ediyorduk sadece yakınlasıp sevistiğimizde düzeliyoduk aynı gün yine kavga ediyoduk bizi 3 yıl bir arada tutabilen cinsellik aslında
Soran+1 yılYanlıslkla girdi kızlığın benim için önemi vardı ama kan akınca basit bisey olduğunu anladım
Gizli Üye(36-45)+1 yılYabi sana önem verdi seni yüzüstü bırakmadı diye suçlu mu oldu? Bırak o zaman ne düşünüyosun ki? Hatta sen düşünmediğin için böyle diyosun ki. Her erkek öyle sorumluluk sahibi de olmaz ;)
Hareketlerini maruz görmelisin onu gerçekten seviyorsan insan gibi konuşarak herşeyi de çözebilirsiniz. Kendşne ondan sonra başka biriyle yakıştırıyosan amenna... Ama ben şahsen yaşanılanların kalıcı olması taraftarıyım. Anlık zevk için değildir umarım o kadar yakınlaşma filan
Sürçi lisan ettiysem kusura bakma..04 Yorumla- +1 yıl
Bunun gibilere takmayan tip lazim
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani benim gibileri mi? Kötü bir yorum da yapmadım ama..
Soran+1 yıl3 yıllık iliski hicbisey anlık değildi. Ama o ana kadar benimle evlilik nişan konusmayan adam tarih belirlemeye calıstı bu gururuma dokundu ben kızlığmı koz olarak kullanıp zorla al beni dicek bir kız değilim ki
Cevap sahibi+1 yılZaten olaya öyle bakma kızlığını bozdu diye değil kızlığını bozacak kadar güvenini kazanmış yakınmışsınız bak 3 yıl diyosun bide biraz sakince ardniyet olmadan oturup konuşun duygu yaratmak zor bozması kolaydır...
ihtisasım gereği yorumlayım (E. Ünv. Tp. Fak.) bu kararın hayatındaki en önemli karar olacak iyi düşün. ileride pskl. trapi de alma ihtimalin çok yüksek. şimdiden bir tanıdığın psikoanaliz uzmanına danış öyle karar ver, ailen çok anlayışlı ise mutlaka ailene aç. bu tür çok vak alarla karşılaştım şuanki düşüncen ile ilerdeki düşüncelerin çokçok farklı olucak bunu iyi bil. geçmiş olsun
111 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürler onun yanlıs bir karar alıp pisman olmasını kendimde pisman olmak istemiyorum mutlu bir evlilik herseyden önemli bence
- +1 yıl
haklısın. illaki bir ömür için tek şey mutluluk, yinede iyi düşün sonuçta sevdiğin için teslim oldun oda sevdiği içinmi bunu yaptı? en değerli şeyini aldı? iyi ölçmek lazım veya daha önce başkasındanda aldımı rol gereğimi teklif etti araştırmak gerek öyle zeki-sinsi bakalarla karşılaştım ki bunu taktik gereği yapan çok can yakanlarda var
Soran+1 yılYok doğulu o 3.5 yıllık iliskimiz boyunca ben değer verdiğim hatuna karısırım kafasında biriydi bende hic karıstırmadım cocuk hep arkamı topladı son bir yıldır daha uslu takıldım tam iliski son bir yıldır oldu yani 3.5 yıldır sürekli kavga edip öpüsüp sevisince barısırdık cinsellik üzerine kurulu bir iliskiydi yanlıslıkla girdi içime bilerek yapmadık
Soran+1 yılBende sağlık okuyorum tıp değil ama, sizin kadar biliyorum yapıyı. Uyarılmıstı ve gidip gelirken yanlıslıkla girdi bu mümkün
- +1 yıl
ok. sen öyle diyorsan öyle olsun sağlıkçı öğrencim ;) tıp kazan öğrencilerde 1sınıfta ordinaryüs zanneder kendini 2sınıfta prof. 3...4...5...6.. vs intörn olduklarında hiç bişey bilmediklerini vizit gezerken idrak ederler. belki senin vajen kasların olağan dışı yaratılmış anatomik bir mucizedir ;) gizli kullanıcı olduğun için anatomik paylaşım yapamadım. neyse umarım ömür boyu mutluluğun için doğru karar ile sağlıkçı teşhisinden daha isabetli sonuca varırsın
Soran+1 yıl:)) güzel bir paragraf olmuş tıp öğrencilerini eleştirmişsiniz ama en önemli detayı atlamışsınız tıp öyle bir bilim ki 20 yıllık hekim dahi olsan hala öğrencisindir, sürekli birşeyler okur öğrenirsin. Bu yuzden kendimi yeterli görmedim bir ego yoktu yazımda siz nasıl anladınız bilmiyorum ama kaldı ki tıp öğrencisi değilim sadece insan anatomisi hakkında bilgi sahibiyim o anki yakınlasmamız sonucu yanlıslıkla icime girdi anatomik olarak vajina buna müsade edebilecek yapıda:)
Soran+1 yıl:) tipik tıpçı egoları, saygısızlık etmek istemem ama aynı hocalarımız gibisiniz:)) bilerek icimd girmedi belki icinde olduğumuz pozisyon buna müsade etti bilmiyorum o anlık hazlada farketmedik yaşamış olduğum an icin mümkün değil gibi kesin kararlar verebilmeniz gerçekten ilginç. Üstelik vajina yapısı gereği uyarıldıkça kayganlaşan bir organ. Neyse
Soran+1 yılİyiyim tesekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçmalama bu hareketleriyle soğudu dediğin şey adam yaptığının sorumluluğunu almak istiyor. Eyvallah hakaret etmesi olmamış ama senin de kendini mecburmuş gibi hissedik çabalamasından soğuman çok saçma adam gibi adammış ki yaptığının arkasında durma gerekliliği hissetmiş. Rahatsız olduğun bir durum varsa alır karşına konuşurdun ayrılmak istiyorum ne demek? Hayatı ve olayları bu kadar basite almayın. Yarın çok pişman olursun ama iş işten geçtikten sonra anladığında hiçbir değeri kalmayacak.
08 Yorumla
Soran+1 yılOnun yanlıs bir karar almasını istemiyorum beni bozdu diye almaya calıstığı karar ya onu da beni de ömür boyu pisman ederse? O kadar alısmıssınızki bencil kızlığını koz olarak kullanan kezban tiplere beni rahat buluyosunuz
Cevap sahibi+1 yılMesele şu ki bu insanı zaten seviyor ve gelecek düşünmüyorsan onunla bu derece yakınlaşmazdın. Kusura bakma içime girdi diye illa benimle evlenecek diye bir şey yok mantığı çok yanlış bir mantık. Neden dersen eğer bu kızla mutlu olacağını düşünmüyorsa o zaman birlikte olmayacaktı. Aynı şekilde sen de bu adamla bir gelecek düşünmüyorsan baştan söyleyip ona göre ne yaşayacaksan yaşarsın. Ama senin bekareti önemsememen senin problemin. Evet önemsemeyebilirsin ama yarın karşına ister istemez çıkacak o zaman keşke yapmasaymışım diyeceksin.
Eyvallah seni kabul eden öyle etsin bunu baştan söylersin bilir kabul ederse öyle eder ama o iş o kadar basit değildir. Tecrübeyi tecrübe etmemek lazım. Zor gerçekten söylemedi deme.
Mutlu olacağına inanmıyorsan yine onunla birlikte olma ama bundan sonra senin için bazı şeylerin kolay olmayacağını bil.
Eğer diktiririm insanları aldatırım dersen o senin bileceğin iş ama Allah yaşatmasın beni bana yalan söyleyip bakireyim diye aldtn bir kız istmm
Cevap sahibi+1 yılAyrıca bekaretini alan erkekten sorumluluk beklemesi kadar doğal bir şey yok. Eğer sorumluluğunu alamayacaktıysa yapmasaydı kardeşim.
Hea kız baştan demiştir benim için önemli değil seninle duygusal bir şey beklemiyorum bekaretimi alabilirsin o kızın bileceği iş ama bence akıl işi değil.
Soran+1 yılDürüstlük herseydir öyle bisey yapmam kızlık gercekten cok önemsiz benim icin bir kaygım yok beni ben olduğum için seveni bulurum
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım hakkında hayırlısı olsun.
Soran+1 yılYa iliskimizin basında hep espri yapıyodum ben takılalım ya filan diye o ciddi oldu hep ama ciddi tarafından cok korkuyorum onun doğulu cünkü abilerini biliyorum 9 kardeşler nasıl sahipleniyolar biliyorum ben yengeleri gibi olamam onun
Cevap sahibi+1 yılİşte hayat senin tercihlerinin olumlu ve olumsuz her türlü geri dönüşümü yine sana olacaktır. Ölç biç tart neyi isteyip istemediğini biliyorsan ona göre hareket et.
Cevap sahibi+1 yılAma tadını kaçırmadan sahiplenen erkek candır ;-)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen mlın tekisin. Başkaları bozdu attı der ama malkızım sana sahip çıkan seveni ise sahipsiz değilim gibi beynsz bir düşünce ile yargılıyor kenara itiyorsun. O çocuğun kafasını skim ki seni sktikten sonra sittiri çekmedi. O zaman köpek olur peşinden koşar ağlardın. pis kasar.
13 Yorumla
Soran+1 yılbir olay yuzunden namusuma laf edebilcek seviyede değilsin hatta edemezsin defol benim sorumdan
Cevap sahibi+1 yılNamusuna laf eden olmadı bynsz kasarlık sadece bacak arası ile olmaz sende beyin olsa bunu anlardın. Ruhun kasar senin. Kişiliğin yok mallıkta zirve yapmışsın.
Cevap sahibi+1 yılBir kan için değer verişyorsa demiş ya sen tam malsın ya beynini skim senin. skip atmalıydı seni
Len birakin sunu kendi haline ne hali varsa gorsun surda 10 sene sonra gorum bnbu ceske o cocukla evlenseymisim demee baslar neyimis yasi 20 miymis k. b guzelim is evlenmeye geldimi hersey sevgi degildir bunu unutma eger bu cococukla evlnmezsen emin olilerde nevlenirsin nede gorur evlensen bile saf salak biriyle evlenirsin k. b bakir olmayani kimse istemez...
00 YorumlaHer haltı yiyorlar sonra bunu bir haltmış gibi burada anlatıyorlar.
Adam seni eşi gibi görmüş. Bir hata yapmış kızlığını almış. Kıskanıyor doğal olarak. Ama seninde neyse * et.
Ne genişlik yahu.10 YorumlaYaptığınız şey kişide ilk etapda pişmanlık ve bir takım düşünceler oluşturur. İLk bir kaç gün söylenen sözler ve yapılan davranışları düşünmeyerek sakinleştikten sonra ne yapacağınıza karar verin.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım en mantıklı cevabı siz verdiniz.. Pismanmısın neden trplere giriyosun dedim asıl sen pismanmısın dedi. Kendini benle evlenemye mecbur hissediyor ben oyle ezik acınası bir insan değilim
Analadığım hadarıyla şu anda bakire olup olmaman senin için önemli değil. Önemli olsaydı onun yaptığını sen yapardın. ee madem önemli değil neden 3 buçuk yıldır birlikte olmadın da yüzeysel ilişki yaşadın.
06 Yorumla
Soran+1 yılBilerek almadı kızlığımı yanlıslıkla oldu. Benim için önemliydi ama kan akınca o kadar büyük bir anlamı olmadığını farkettim. Oda kendini bişeylere evlenmeye mecbur hissetti ben yanlıs bir karar almasını istemem sırf kız değilim bozdu diye öyle acınası ezik bir insan değilim bunu koz olarak kullanıp gel beni al demem
Soran+1 yılEvet rahat bir kız olmakla suclayıp hakaret etti bana hakaretinden dolayı konusmak istemiyorum onunla
Soran+1 yılZaten yıllArı düsünüyorum hep, cok anlasamıyoruz evlenemem güvenip de. Bekaret hicbisey değilmis bunu anladım
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevmiyorsan ve ileriye dönük mantığın da kabul etmiyorsa sırf o kan yüzünden hayatını yakma derim.
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürler..
Gizli Üye(30-35)+1 yılMillet ortada bıraktı diye sızlanır haspamda özgür kız rolleri kesiyor.
Ne güzel işte çocuk sana sahip çıkıyor, seviyor demek ki.14 Yorumla
Soran+1 yılYa sanki buna mecburmus gibi davranıyor yok şöyle yaparız sunu yaparız kan icin evlencekse evlenmesin ya
Cevap sahibi+1 yılBen öyle olduğunu düşünmüyorum.
Onunla evlenmeyeceksen kiminle evleneceksin başka?
Soran+1 yılEvlilik evlikik diye neden başımın etini yiyeyim ki daha 20 yasındayım
Cevap sahibi+1 yılHa pardon o zaman bu kadar geniş bir insan olduğunu bilmiyordum.
+1 yılsiz kadinlar guzel hicbirsey haketmiyorsunuz cocuk daha ne yapsin? seni o gun terketse sana kopek gibi davransa daha cok hosuna giderdi tabiki hepiniz aynisiniz
00 Yorumla
+1 yılSon gunlerde skismenin adi sevismek oldu anasini satayim
00 Yorumla
+1 yılSeni ondan baska alan olmaz onuda bir dusun ben erkek olsam almam iyi bir dusun bence
24 Yorumla
SoranNeden sevdikten sonra ne önemi var ki tatlım
- +1 yıl
Valla bizim ulkemizde oyle bir dusunce yok bakir olmayan bile bakire istiyor o yuzden soyledim tatlim
Soran+1 yılDaha cok isterler canım:) hepsi bir aşka bakıyor. Erkekler ne oro.. lara aşık oluyor alıyor onları. bir sevdiğimle oldum diyemi ortada kalcam:)
- +1 yıl
Ben burdaki yazanlara gore soyledim sadece seni sen olarak sevip alanda olur elbet ^^
+1 yılbakire olmak veya olmamaktan öte bu adamı istiyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yılYa onu seviyodum ama bu hareketleriyle soğuttu beni
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3buçuk yılda kapının bütün kilitlerini kırmış parçalamış en son tam aralamıış içeri giremeden ilişkiyi bitiriyorsun? Üzüldüm arkadaşa. Allah senin de binbir türlü belanı versin.
00 Yorumla
+1 yılsonra diyorlarki karı milletinin nesini anlamıyorsunuz al sana acık önergi
bırakıp gitsen suç
sahip cıksan gene suç
:D00 YorumlaAdam yaptiginin arkasinda durmaya calismis birakip terketmis olssydi seni soracagin soru farkli olurdu alacagini aldi gitti derdin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi düşün derim yapıpta kızın suratına bakmayanlar var..
11 Yorumla
Soran+1 yılYa seviyoruz birbirimizi.. Ama sırf kan icin bugune kadar ailelerimiz bile tanısmamısken bir ay sonra şu olur şunu alırız şu gün nişanlanır evleniriz planları yani kendini mecbuf hissediyo gibi geldi
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe malsin yaa boku yemiş bide üstüne atar yapiyosun başka çare var mı bebe seni seviyor kiskaniyor demek salak kız barış evlen
14 Yorumla
Soran+1 yılBaşka çare mi var derken? Ne münasebet ya:)
Cevap sahibi+1 yılBakirelik gitti elden salak
Soran+1 yılSenin gibi kezolar bekareti böyle koz olafak kullanır işte:)
Cevap sahibi+1 yılGeri zekali kendini yaptirmissin marifet diye anlatiyosun neyin kafasindasin hadi iyi kasarlanmalarrr :*
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe desem bilemedim zar gittiyse bakirede değilsin artık gerçi sevişmiş bakire olacaktın ayrılmasanda tüm erkeklerin niyeti seni becermek olacak bundan sonra ne desem bilemedim
00 Yorumla
+1 yılTürkiye şartlarında ayvayı yedin ben olsam evlenmem şimdiki gencler zaten bakire olup olmadığını şıp diye anlar geçmiş olsun
00 Yorumlabirlikte olmuşsun yanlış olsa bile
seviyorsan devamm evlenmelisinnnn00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılisteyrek yaptın üzülme , ayrıca ona bağımlı olmaman da çok güzel.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak sevmeye böyle giden bir kıza yazmaz hemen paçayı kurtarır kaçar. kıymet bil derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılikinci ele hayır , madem yedin bir halt git evlen onunla
10 Yorumlaumarım düşündüğüm gibi olmaz
00 Yorumla
+1 yılAffet bence özür diliyo baksana seviyo seni
10 Yorumla
+1 yılSana sahip çıkıyor dediğine bak
13 Yorumla
Soran+1 yılSahip cıkılmaya ihtiyacım yok ki benim zaten bir ailem vs var. Sadece kendini mecbur hissetmesi zoruma gidiyor
- +1 yıl
Bu durumda sahip çıkması doğru olan tamam ailen vardır ama bu çok farklı bir durum burada neler okuyoruz erkek paçavra gibi atıyor kızı gururuyla oynuyor bak sevgilin yaptığı hatayı düzeltmek için uğraşıyor
Soran+1 yılHata olarak görmüyorum. Neden öyle bir çabaya girdiğini anlamıyorum ben kızlığımı koz olarak kullanacak kadar ezik bir kız değilim bozdun beni al diye ağlayacak değilim, neyin çabası bu yani
+1 yılAdamın senı sahiplenmesi mi sogutuyor senii...
02 Yorumla
Soran+1 yılSahiplenmesi değil 3.5 yıl boyunca evlilik lafı etmeyen adam birden evlilik diyor. Sırf birlikte olduk diye yanlıs bir karar almasına müsade mi edeyim
- +1 yıl
tabıkıde musade etmeyeceksın oturup konuscaksın ve 3.5 sene cıddı bır sure oturup konusabılırsın
+1 yılbakıyoruda aramıza yeni kaşarlar katılmış
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnen katıldı
- +1 yıl
allah ıslah etsin senın gıbılere başka ne denir
Yanlışlıkla soktu demek.
00 YorumlaÖzgür kız olmak istemiyorsan evlen
00 YorumlaSkmis geçmiş
bişey olmaz00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaşkası almaz artık seni... Bence git evlen...
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir derdim yok seven erkek hertürlü sever bunu biliyorum öyle bir kaygım yok
+1 yılboşverrrrrrrrrrrrrrrrrr
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılcanım artık seni bu halinle kim alır peki
05 Yorumla
Soran+1 yılBu halinle derken? Siz erkekler ne hakla kadınları o gibi bu gibi diye sınıflandırıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılcanım ben bakir biriyim evleneceğim kişinin de bakire olmasını isterim. kaldı ki erkekler bakir olmasa da evleneceği kızın bakire olmasını ister olmayanı almak istemez almazda
Soran+1 yılİğrencsiniz he bakire kız da bakir olmayanla evlencekti. Bakir olman kadınları sınıflandırma hakkı vermiyor sana hastamısınız psikopatmısınız bu ne gerizekalıca bir düşüncedir
Cevap sahibi+1 yılhasta olan sizsiniz bakir olan erkek bakire olmayan kızla evlenmez kaldi ki erkek bakir olmasa da bakire olmayan bir kızla evlenmez. her zaman acaba ile yaşayamaz evlense de hep içinde kuşku olur bunlar yaşamın gerçekleri
Soran+1 yılYa sen malmısın. Senin yobaz düsüncelerinle neden boğusuyorum ben burada ya. Düsünceni kendine sakla bakir bakir takıl erkek kezosu
+1 yılHamilesin
30 YorumlaEvlensene gerizekalı
04 Yorumla
Soran+1 yılKendini buna mecbur hissetmesi gururumu kırıyor
Soran+1 yılÖyle biri değil, bu güne kadar evlilik lafı yoktu ama
Kızım sen m*lmısın?
00 Yorumlahayirli olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen orrospulasmaya baslamissin nomissiz
56 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir paragraftan bir insana parayla birlikte olan kadın yakıştırması yapacak kadar dar ve mal bir insansın seni tebrik ediyorum bu senin zirven
Cevap sahibi+1 yılBenim adim Ender once ENDER derken besmele cek len yosma, ayni freni patlamis arabaya benziyon nereye toslican belli degil nomissiz arvat
Soran+1 yılAhahahh * am*n feryadı
Cevap sahibi+1 yılBenede bilet kescen mi lo nomissiz bir de men bakem tadina sene pankorat da virecem
Soran+1 yılElinin tadına bakarsın anca yabancı değilsindir
Cevap sahibi+1 yılArvat umah umah opem sene sonra yuvas yuvas soyem sene abbarinnn
+1 yılevlen
00 Yorumla
+1 yılevlen bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaç ölü yaralı var:p
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem