Sevgilimle sevişirken kan aktı?

Üç buçuk yıllık bir ilişkim var birbirimizi cok seviyoruz ama benim ailem henüz bilmiyor ben bakireydim cok yakınlasıyoduk ama sokmuyordu gecen hafta yanlıslıkla icimd girdi kan aktı yani sonra iliskimizi ciddiyr bindirme çabaları var 1 haftadır sanki 40 yıllık evli karı kocaymışız gibi davranıyor kan aktığı için kendini bazı şeylere mecbur mu hissediyor baskı hissediyor üstünde herhalde diyip dün sabah hicbiseye mecbur hissetme kendini bu tavırların yüzünden iliskimizin bitmesini istiyorum ayrılalım dedim hiçbisey demedi. Kalktım bende yanından eve geldim dün gece bir kız arkadasımla eğlenmeye cıkmıstık internetten görmüs bir dünya cirkin mesaj atmıs sen bu kadar basit misin ucuzmusun pislik hiç napıcamben demiyomusun vs bende cok sinirlerim bozuldu onunla bidaha konusmak dahi istemiyorum ama barısmaya calısıyor özür diliyor evlenmek istiyomus benle. Napıcam kafam cok karısık
Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaşlar siz geri zekalımısınız yanlıslıkla derken yanlıslıkla öpüstük sevistik demiyorum zaten cok ilerliyoduk yine cok ilerlemistik kaygan işte son nokta yanlıslıkla oldu mal mısınız nesini anlamıyosunuz
Sevgilimle sevişirken kan aktı?