Filmlerdeki kadınlar işiyor. Ondan bahsetmiyorum.
1 ay
Filmlerdeki kadınlar işiyor. Ondan bahsetmiyorum.
Aslında bunu yaşayabilmek kolaydır ama her zaman da olacak bir şey değildir, bir gün yaptın ikinci gün olmaz bu erkeklerde de öyledir
Zamanla beklemek ve lif tüketimini iyi yapmak gerekir spermi arttıracak olan yiyecekler yenmelidir, benim önerim maden suyu için ve acı biber turşusu tüketin bu ikili gerçekten sperme fazlasıyla faydası dokunuyor kendimde test ettim ve gördüm gerçekten
Fışkırarak boşalma diye bir şey yok o gelen sıvı idrardır ve idrarla birlikte titreyerek boşalır kadın. Buna sebep olan şey ise kadınlardaki g noktasıdır. Eğer bir erkek kadının g noktasını yeteri kadar uyarırsa kadının çişi gelir. Kadınlar bu hissi deneyimlemek için illa bir erkeğe ihtiyaçlarıda yok. G noktasının nerede olduğunu bilmeleri ve mastürbasyon yaparken g noktasını sürekli uyarmaları yeter. Bir süre sonra kadın sıkıştığını hisseder ve sidikle birlikte boşalır.
Kadınlar tek seferde yoğun bir boşalma yaşayamadığı için muhtemelen. Full odaklanma ve doğru birikimle ancak. Ki zihnen yoğunlaşmak çok zor kadınlar için.
Bu peki neye göre oluyor? Ben hep fışkırarak boşalıyorum. Diğer türlü hiç olmadı. Kimisi idrar diyor ama çıkış yerleri farklı
Sanmıyorum idrar olduğunu
İdrar değil
Filmlerdeki kadınlar işiyor ama gerçeği öyle değil.
Moderatörüm😅 kural dışı yazma sende
Teşekkür ederim eic için
Ricalar efendim :)
Cevap
7Cevap
Erkeğin beceriksizliği demekki kadını yeteri kadr orgazma ulastieamiyor azdiramiyor zevke gtiremiyor
Benim hayatıma giren birçok kadından sadece bşr tanesi bunu yaşayabiliyordu.
Her kadın yaşayamıyor.
Her kadının vücudu bir değil ama öyle bi boşalma olduğunu sanmıyorum çişi öyle sanıyor olabilr misn 😄😄
İlkokul bebesi mi zannettin bizi?
Hayır da belki izledgn şeylerde ötürü öyle bi beklenti içine girmiş olabilrsn dıe düşündm
Kesinlikle erkekte sorun
Eskiden merak ettiğim bir konuydu. Google'da yazılan yazılar ve diğer kadınların söylediklerine göre aslında bunun idrar olduğunu öğrenmiştim. İzlediğimiz film ve videolarda ise izleyiciye daha fazla seyir zevki verebilmek adına farklı yöntemlere başvurarak kadınların boşalmış gibi gözükmesini sağlıyorlarmış. Aslında idrardan başka bir şey değil 🙃
Ayrıca neden hepsinde olmuyor hâlâ bilmiyorum. Sanırım tuvalete sıkışık olmaları gerekiyor 😄
Çok azdır diil hiç yok, kadınlar da olan şey gerçekten aşırı derecede zevk alıyorsa kıvamı erkek menisi kıvamında olan yoğun bir sıvı akışı olur ve adeta oluk oluk akar ama hiçbir şekilde erkekte olduğu gibi bir fışkırma söz konusu diil
Ben bile fışkırarak boşalmıyorsam bence öyle bişey yok. 😀
Benim hayatıma giren birçok kadından sadece bir tanesi bunu yaşayabiliyordu.
Çok çok az kadın yaşayabilior bunu n
Bu mümkün mü bilmiyorum ama fizyolojimize aykırı galiba
Benim hayatıma giren birçok kadından sadece bşr tanesi bunu yaşayabiliyordu.
Gerçekten fışkırma olmaz orgazm sırasında mesaneye baskı olduğu için kasılma anında idarar da çıkar
Kadin fışkıramaz bazi istekli kadinlar boşalirken idrarini fışkırtır
bunu yaşamak zordur hatta belki böyle bir şey hiç yoktur
Fışkırmadan vaz geçtim haydar amcanin deyimiyle kadınların büyük bölümü bosalamiyor bile
Bizim şelale kaynakları az ondan kurutmamak gerekiyor her orgazm da
gerçek boşalmada fiskirma olmaz zaten ciş onlar
Belki de bir şehir efsanesidir.
Sağlıkla ilgili olabilir bence
Altına işetiyor diyelim
Çok iğrenç bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?