Arkadaslar artik birisi bana yavrum falan dediginde ne olarak anliyorsam artik birden etkileniyorum ve ajinamda bir gidiklanma oluyor normal mi anlayamadim bence anormal cokta kotu bir durum napmam lazim :/ ya da etkileyici seyler soylndiginde direk vajinam uyariliyor :/
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bu durum tıp dilinde çok arzulu olman ile değerlendiriliyor.. Senin gibiler bir söz, bir bakış ve bir hareket halinde hemen cinsel olarak uyarılmaktadır.. Yapacak fazla bir şeyin yok yalnızca kendini tutmayı bileceksin..
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte bunlar hep yokluktan. Bende bitanem kelimesinde uyarılıyorum :D Şimdi sana yavrumlu, canımlı, aşkımlı, bebeğimli konuşup delirtmek vardı fakat yapmayacağım :D
139 Yorumla
Soran+1 yılburada o kadar kisi yavrum yazdi ama sen delirtmek vardi diyince. icim. bir gitti bitanem :p :d
Cevap sahibi+1 yılÖyle demeseydin iyiydi bebeğim, uyandıracaksın şimdi yavru aslanı :D Hoşuna mı gidiyor tahrik etmek? :)
Soran+1 yılAcikcasi evet :d cok tatli oluyorsunuz valla şu an bir gidiklandi :zd
Cevap sahibi+1 yılSen canavar göremediğin için tatlı geliyordur sana :D O sırada pek tatlı olduğum söylenemez, fazlasıyla sert ve tutku dolu oluyorum :D Ahh ahh daha da gıdıklamak vardı içini :D
Soran+1 yılBence devam. etme. şu an masturbasyon yapacak bir halde. degilim :d ama cok tatli grldin :d
Cevap sahibi+1 yılNeden değilsin? Şimdi yanında olup arkandan sarılsam ve kulağına içini daha da gıdıklayacak şeyler fısıldasam yapmadan dayanabilir misin? :D
Soran+1 yılHastayim :/ ama o an opusmekten delirtebilirdim :d
Cevap sahibi+1 yılHasta olman uzun bir ön sevişmeye engel değil, sen beni deli ederdin de ben boş dururmuyum hiç? :) Dudaklarımın teninde dokunmadığı yer kalmaz :) Hem göğüsler böyle durumlar için dimi? :D
Soran+1 yılBence şu an susmalisin bitanem :d
Cevap sahibi+1 yılNeden susayım yavrum? Memnun değil misin? :) Şey gibi oldu, sanki böyle arkandan sarılmış dokundueuyorum ve boynundan küçük küçük öpüyorumda 'Şuan durmalısın bitanem' der gibi oldun :D Durmayı sevmiyorum bebeğim :)
Cevap sahibi+1 yılNe o? Kesildi sesin soluğun? :D
Soran+1 yılTelefon kasti da pcye gecince ozel ilfgilenecegkm bitanem :d
Cevap sahibi+1 yılSenin heryerinle, herşeyinle özel olarak ilgilenmek istiyorum yavrum :D Konuşabileceğin zaman detaya girelim mi? Girmek demişken yine aklıma türlü türlü şeyler geldi bak :D
Cevap sahibi+1 yılKasılmakta aynı etkiyi gösterdi :D Eyyy güzel türkçem benim, sen nelere kadirsin :D
Soran+1 yıltabiiki bitanem :D
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman senden haber bekliyorum bebeğim, taş gibi edip öyleyece bıraktın beni şimdi ya alacağın olsun :D Öpüyorum heryerinden :* :D :D
Soran+1 yılBak simdi tas gibi edip. biraktin diyincede bir icim. gitti :D uuuuu :d
Cevap sahibi+1 yılE ama öyle :D Yakışıyor mu sana hiç böyle kendini arzulatıp arzulatıp dönüp arkanı gidiyorsun. İnsan bir el atar, olmadı dil atar :D Hiç olmadı bana müsade eder ben el atarım, dil atarım :D
Soran+1 yılgeldim ama sen çok kötüsüüüüün :D
Cevap sahibi+1 yılHoşgeldin, teşekkür ederim eic için :D Darısı farklı tarzda gelişlerine diyelim :D Nasılsın?
Cevap sahibi+1 yılKötü olduğum ise doğru, kıvrandırıyorsun kıvrandırıyorsun kötüsün diyorsun :D Önümde alev atan şeyle iyi olmak pek mümkün değil :D
Soran+1 yılah iyiyim canım sen :D aslında çokta iyi değilim sayende :D
Cevap sahibi+1 yılAnlattığım gibi yavrum, sayende kötüyüm :D Seni etkileyebilmek güzel :D
Soran+1 yılgizliden çıksana :D
Cevap sahibi+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/uye/raptiyeraprap123
Buradan konuşsak? :D
Soran+1 yılo zaman tanındık birisin ki gizliden çıkmıyosuuuun :D
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkınca biri görür falan :D ondan link attım, mesaj atarsan sevinirim :D
Soran+1 yılbilmiyorum yani kimsin bilemem kiiiiiii bir çık bir bakayım geri gizli olursun :D
Cevap sahibi+1 yılYazdığında söylerim :D Burada gizliden çıkmam yavrum, üzgünüm :D
Soran+1 yılah yavrum diyor :D belki tanıdığımsın nerden bileyim :D
Cevap sahibi+1 yılTanıdığın birisi değilim :D Pek kimseyle muhatap olmam :D
Soran+1 yılo halde çıkta göreyim :D
Cevap sahibi+1 yılSadece 30 saniye açık duracağım :D
Soran+1 yılahahah gördüm :D
Cevap sahibi+1 yılTanışmıyoruz demiştim bebeğim :D
Soran+1 yılyazdım o hesaba baksana :D
- +1 yıl
+1 yılBen de bir kızın koltuk altını görünce uyarılıyorum, biraz yapı meselesi :) Ama bazen kendini kontrol etmek gerekiyor.
018 Yorumla
Soran+1 yılseninki de ilginçmiş :D
- +1 yıl
Evet askılı falan giydiklerinde güzel oluyor, özellikle kıllar yeni çıkarken vajina görüntüsü veriyor :)
Soran+1 yılbaya ilginç hemde aslında çoğu erkek hoşlanmaz :D
- +1 yıl
Koltuk altının büyüsü var, yeni ağda yapınca da güzel oluyor. Eski hoşlandığım kızla cafeye oturmuştuk sonra saçlarını toplamak için kollarını kaldırdığında ben neredeyse boşalacaktım :) tüysüz harika birşeydi :)
Soran+1 yılhmm :x ağda iyi güzelde çok can yakıyor :D ben o yüzden o yolu tecih etmiyorum :D
- +1 yıl
Epilatörle mi alıyorsun yani :) ama ağdayla daha geç çıkıyor 2 hafta falan :) düzenli yaparsan hiç kıl kalmıyor :)
Soran+1 yılöyle ama çok acıyor dayanamadım maalesef canım çok tatlı benim :D aslında epilatörde acıtıyor ama deneyeceğim yeniden jilet :D
- +1 yıl
Acıtmaz bak Braun silk epil 7 kullan onlarda masaj başlıkları da var hem masaj yapar hem acıyı hissetmezsin :) amaa en iyisi Veet naturals sir ağda :D
Soran+1 yılben bıyığımı bile ağdayla zor aldırıyorum be canım gözümden yaş geliyor orayı sen düşün :D
- +1 yıl
Uyuşturucu Emla kremler var almadan 10-15 dk önce sür acı falan hissetmezsin :) hem ayrıca alexandrite cihazıyla lazer epilasyon yaptır :)
Soran+1 yılonlardan da aldım olmadı :D
- +1 yıl
Ohh ohh desene baya hassas bir cildim var :D en iyisi tüy dökücü krem o zaman jilet kellanma bence :) koltuk altında kıl var mı şu an?
Soran+1 yılhıhım ayrıca tüy dökücü kremlerde jiletten farkı yok veet falan yani onalr daha fena 2 gün sonra çıkıyorlar :D
- +1 yıl
Senin için en iyisi lazer epilasyon bence :) sadece koltuk altına yaptırsan bile yeter :) vajinayı da jiletle mi alıyorsun?
Soran+1 yılevet :x
- +1 yıl
Ağda yap yinede boşver ilk seferde acır sonra alışırsın :) Mesajda konuşmak isterdim seninle seviyeli bir şekilde ama :) bu konular hoşuma gitti :)
Soran+1 yılay yok acıyor :x
- +1 yıl
Evet ama öbür türlü zor olur her. seferinde jiletle almak... Mesajdan devam. edelim isterden orada daha rahat konuşuruz ama istemezsen buradan da devam edebiliriz :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
54Cevap
Sen yaragi yedin valla senin gibiler az bulunuyo ama cok isteniyo.. Ahh senin gibisi tam hayalimdi be yawrumm ceske seninle en guzel dilden konusup ddertlese bilsek..
03 Yorumla
Soran+1 yılboşver :D
Sînir hücrelerin hızzlı çalışıyor uyarı beyine hızlı iletiliyor beyinde vücuda komut veriyor okomutta hızlı şekilde yapılıyor algılama sistemi belirli kelimeleri dokunuşları oyer için huzlı uyarıyor bence
10 Yorumlayavrummmm, yavrummmmmm:))) test 1, 2 ,3 :)) nasıl oldumu gıdıklanma yine :)))
04 Yorumla
Soran+1 yılyok şu an olmuyor :D
Soran+1 yılfena olur :D
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıliyi işte gerçek ilişkide vajinan çabuk sulanır, orgazm sıkıntısı çekmezsin.
00 Yorumla
+1 yılYaşın kaç? Evlilik yaşına geldiysen erkeklerdeki gibi biyoloji artık dayanmiyor olabilir sekssiz hayata..
110 Yorumla
Soran+1 yıl18 yasindayim :/
- +1 yıl
Yaşında küçükmüş daha. Hormon seviyen dengesiz olabilir. Hormon seviyene uyup sende bir dengesizlik yapmadan önce bir doktora başvur bence..
Soran+1 yılReelde yapma gibi bir istegim hic olmadi o konuda sikintim yok :)
- +1 yıl
Şimdiden böyle ise daha sonraklari bilemiyorum olmaz denen olabilir. Çok fazla uğraşma tadını alırsan daha çok istersin uzun aralıkla mastürbasyon yap idare etsin o zaman sadece
Soran+1 yılYa bazen iki uc hafta yapmiyorum ama sonrasinda yapinca bir gunde uc kere yaptigim oluyor ama ben. tam bosalamiyorum gidiklaninca birakiyorum yabi zevk suyumun geldigi. cok nadir :/
- +1 yıl
Zevk suyun gelmiyorsa nasıl zevk alıyorsun?
Soran+1 yılBelkide kendimi oyle alistirdigim icin bana. yetiyor ama durmadigim zamanlarda oluyor mesela su arakar gayet iyi fazlasiyla bosaliyorum
- +1 yıl
Mastürbasyon yaparken tamamen boşalmadan bırakma tamamen rahatladığını hissettiğinde bırak yok iyi bosaldin ama yetmedi bir daha yap tamamen gitsin isteğin belki o zaman uyarilmaz vajinan bisi duyunca bide aklın oraya gitmesin biri bisi diyince hemen :) başka şeylere odaklan
Soran+1 yılçalışıyorum ama konu o olunca başka konuya da odaklanamıyorum :D ya şu aralar boşalabiliyorum sadece yani boşalmayı yeni yeni öğreniyorum gibi bişey :/
- +1 yıl
Yavaş yavaş artık bide de durumlar pek iyi sayılmaz zaten
Erkek arkadaş bul erkek arkadaş. Sonra sevişin. Ne azgın çıktı bu sitede de.
00 YorumlaEig de ki muhabbetlere bak gidin özelinizde konuşun :D
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki :D
seks seks sex? şu an uyarıldın mı yani? :D hahahaha
03 Yorumla
Soran+1 yılYooo :d
Soran+1 yılolabilir :D
+1 yılAhh yavrum yaa bide birliktelik teklif etse biri su basar sanırım heryeri :dd
17 Yorumla
Soran+1 yılSimdi ama soylede bir durum var hic bir zaman bir penis icime. girse de demedim :D
- +1 yıl
Hımm içine girmezde başka yerlerine değmesini istemişsindir ya da biri seni yalasın falan aklından geçmiştir eminim :dd
- +1 yıl
Biri gıdıklasın şu yawrucuğumu ya da dil falan atsın :dd
Soran+1 yılReel anlamda hic bir sey istemedim simdiye kadar :d
- +1 yıl
Hımm isyemedeki uyarılmandaki amac ney peki
Soran+1 yılNe. bileyim o kadarini ama. reel bir istegim hic olmadi
- +1 yıl
Ilginc ama anlamadım yine de
Sexe her zaman hazırsın demekki canımmmm yavvrummmmmmmmmmmm
03 Yorumla
Soran+1 yılCok kotusun :d
+1 yılÇok arzulu bir hatunsun. anca kendini tutacaksın.
05 Yorumla
Soranreel bir ilişkidüşünmediği için sıkıntı olmuyor yani reel bir cinsel ilişki :D
- +1 yıl
Ozaman sorun yok mokokoya devam :D
Soran+1 yılyastıkla düzenli ilişkim var :D:D:D
- +1 yıl
Olmayan kız yok zaten :D
Soran+1 yıl:D:D:D:D:D:D
+1 yılöyle uyarıldıgında ıkı tane yapman gereken bısey var ya ole yavrum felan deıdrtmıcen ya da denıldıgınde fırsatını bulunca vercen fırına odunu :)
00 YorumlaVah vah simdi seni yavrum yagmuruna tutup sular seller gibi yaparlar:))
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an etkilenmiyom zamani var ama zamanini cozemedim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYavruuum seni yerleer yeterince ıslanmadın mı şimdi dahasını söyleyelim mi :D
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSusadım bir yudum içebilir miyim :D
Soran+1 yılşu an islanmasi imkansiz be canim :D
Cevap sahibi+1 yılBana yakınsan buyur gel.. Bakirelere zarına dokunmadan hertürlü fantezi hizmeti verilir :D
Soran+1 yılKndimi. esime sakliyorum masturbasyonda yetiyor Allaha sukur :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelli yslarda boyle seyler cok normaldır kendi bedenını tanıyıp kontrol etmeyı ogrenıyorsun temel neden bu :))
04 Yorumla
Soran+1 yılnormal yani? :D
Cevap sahibi+1 yılElbette :) kimileri hemen eksi atmıs neden bilmiyorum dogru soyleyenı begenmezlermıs zaten :))
Soran+1 yılboşversene kimin umurunda :D
Cevap sahibi+1 yılAynen senle tanısmak ısterdım istermisin sende :D :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe entersan birisin, guru ile yazdıklarınızı gördüm alemsiniz.
05 Yorumla
Soran+1 yılne yönden entersanım?
Cevap sahibi+1 yıluuuuuu ordan huylanırım ama :/ bazen annem öpüyorda tüylerim kalkıyor :D
Soran+1 yıle evet :D?
Cevap sahibi+1 yılTüyleri kalkık gacı sinemalarda :D
Soran+1 yılyaD:D:D:D:D:D:D:D:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılYavrummmmmmmm sen fazla ateşlisin yaaaaaaavrummmmmmmmmmm
118 Yorumla
Soran+1 yılEtkilenmedim tatlim :D
Cevap sahibi+1 yılYavrum senin o kukun cok tatlı :) hemen etkılenıyor :) yavrucugum cok şekersin
Soran+1 yılşu an etkilenecek bir. halde. degilim ya da cekici. gelmedin :D
Cevap sahibi+1 yılSenın daha afyonun patlamamış :) yatagındasın sanırım tatlım :) elimde tepside kahvaltı ıle odana gelip yavrummm senden tatlı değiller ama yemelısın diyip kahvaltı getırdım :D
Soran+1 yılİste o zaman kahvalti. yerine seni yiyebilirdim :d
Cevap sahibi+1 yılDaha farklı yontemlerde var da millet burada elleri s. kinde kalmasın daha fazla
Soran+1 yılO derece diyorsun :d bence devam etmemelisin o zaman şu an hastayim hic yapamam :d
Cevap sahibi+1 yılmillete katkım olmasın istersen mesaj atarsın yazarım merak ediyorsan
Cevap sahibi+1 yılbu arada sen dışarda iken bir gun yemek yaparak yavrum hoş geldin deyip karşılayabılırım yemek kokusuda senı mahfeder :P
Soran+1 yılyemek yemeyiz artık birbirimizi yeriz :D:D:D
Cevap sahibi+1 yılevet tatlım arkandan beline sarılıp boynunda nefesımın tıtresımını hissettirirm oylece iceri alırım senı :)
Soran+1 yıluuuuu :x
Cevap sahibi+1 yılbak coşturdun icimdeki cılgını :) hissetmemen elde degıl arkandaki coşkuyu :) icinde ıstermısın yavrum dıye fısıldarım kulagına tiz bir sesle
Soran+1 yıltam da yazacaktım gizli olmuşsun :D:D şansına küs :D
Cevap sahibi+1 yılAçtım gizliyi :)
Soran+1 yılahahaha :D
Cevap sahibi+1 yılYavrum bedenındeki lüzumsuz elbiseleri cıkarmak ıcın elım bedenınde gezinirdi :D
Soran+1 yıluuuuuuuuuuu :D
+1 yılbacaklarının arasındaki o harika çiçeği koklamak öpmek istiyorumm
00 YorumlaHanım kızımız bizden çatal kaşık bıçak seti kazandınız... :D
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılAnormal tabi veya psikolojik vücudunu yeni tanıyor olusundan kaynakldr
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVucudun oksijeni beynin yerine vajinana yollamış :) tıptaki adı tübalaloloji :)
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D haha gerçekler acıdır bence beynine oksijen sal düzelirsin :)
Soran+1 yıldenerim :D
Cevap sahibi+1 yıl:D biri otobüste arkana yaslarsa ne yapıyorsun :P
Soran+1 yılAllaha sukur oyle bisi olmadi olsada fenalarda o kisi :d
Cevap sahibi+1 yılneden tahrik olmazmısın :) deydirse :P
Soran+1 yılYok :)
Cevap sahibi+1 yılhangi otobüse biniyorsun :P arkana geçsek yavrum deyip dayasak ne olur? :)
Soran+1 yılEbeninkini. tersten gorrsun :D
Cevap sahibi+1 yıl:( nedenki
Gizli Üye(36-45)+1 yılyavrum deyince mi :) ooo kim burdaymış anladın sen bekliyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılSenle hic konusmadik biriyle karisirdin herhalde :D
Cevap sahibi+1 yılzannetmem bir baksana özelden :)
Soran+1 yılHahaha gercekten karistirdin :d
Cevap sahibi+1 yıliyi bakalım öyle olsun :)) ama sen osun tahmin ediyorum.. kaç tane kadın yavrum kelimesini duyunca tahrik olur
Soran+1 yıldusundugun kiside hayir ben degilim yazinca goreceksin :D
Cevap sahibi+1 yılprofili kapattı sanırım sen neden mesaj yollamıyorsun :))))
Soran+1 yılGizliyim :D
Cevap sahibi+1 yılnerdensin bari onu söyle :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılYavrum benim seni agzimla bosaltim dedigimde falan aziyor musun?
05 Yorumla
Soran+1 yılşu an hayir :d
Cevap sahibi+1 yılYer ve zamanda önemli napiyorsun nerdesin canin sikkin senin sanirim?
Soran+1 yılşu an hastayim yapamayacagimi. bildigimden belki :d
Cevap sahibi+1 yılOndan dir geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine ya hava soğuk görüyorsun iste çorap falan cikartma ayagindan ha tamam mi
Soran+1 yılOzel. gunumdeyim yani :d
bak yavrum , ergenlikten oluyor geçici bir durum ,
04 Yorumla
Soran+1 yılYavrum demeeydin eyiydi :/
Soran+1 yılAzicik :d
+1 yılkudurmussun ondan neden olcak
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılgüvenlik seviyeni düşür.. ara sıra sev kendini
035 Yorumla
Soran+1 yılyeterince seviyorum :D
- +1 yıl
o zaman izin ver başkaları da sevsin ziyan olmasın hormonlar :)
Soran+1 yılevlenince eşim inşallah :D
- +1 yıl
hadi inşallah
Soran+1 yıl:D:D:D
- +1 yıl
güleceğine amin de kız :)
Soran+1 yılamiiiiiiiiiiiin :D
- +1 yıl
:))))) afferim böyle ol ne dersem yapacaksın :)
Soran+1 yılpeki tatlım :D
- +1 yıl
vuhuuuu tatlım da geldi saolasın şeker hatun.. az yanaş bişi dicem boynuna doğru
Soran+1 yıluuuuuu ordan huylanırım ama :/ bazen annem öpüyorda tüylerim kalkıyor :D
- +1 yıl
zaten huylan diye yapıyorum, omuzlara doğru yürüycem burdan :))
Soran+1 yıluuuuuu :x yalnız sandığın kadar güzel ve ince değilim :D
- +1 yıl
bişi sandığım yok :) nefes vereyim azıcık :)
Soran+1 yılnefes alayım azıcık :D
- +1 yıl
Tamam derin nefes al uzun opuscez ;)
Soran+1 yıluuuuuuuuuuuuuuu :x
Soran+1 yılbenöpüşmeyi bilmiyorum ama :D
- +1 yıl
Hepsini öğreticem sen merak etme, sen gel hele :)
Soran+1 yılahahaha bekliyorum :D dudaklarım çok iyi de değiller ama neyse :D
- +1 yıl
Bekleme kiz ben nasil geleyim gizlisin, bekleme gel :)
Soran+1 yılama eeeevlisiiin seni tanıyorum az biraz :D
- +1 yıl
Boyle ulu orta oldumu simdi :) gel bak ne anlaticam :)
Soran+1 yılaa bunun bildirimi gelmemişti üzgünüm :D
- +1 yıl
Cabuk gel ve affettir kendini ")
Soran+1 yıluuuuuu :D
- +1 yıl
Uuuu falan bilmem bekliyorum :)
Soran+1 yıldüşüncelerimiz anlaşmıyor seninle :D
- +1 yıl
Canimiz saolsun o zaman :(
Soran+1 yılfotoğraf istiyorsun ve ben bunu yapamam tatlım :D
- +1 yıl
Dedim ya tatlim, canimiz saolsun
Soran+1 yılah tatlım diyen dilleri :P
- +1 yıl
tamam tatlım sen gizliden çıkamam diyorsun ben gizli kapaklı takılamam diyorum, dillik bişi kalmadı ortada :)
Soran+1 yılpeki canım hoşçakal madem :D
- +1 yıl
hoşçakal
bu sana son uyarim yavrum. acscsgd :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAh yavrum diyen dilleri dilleri :D
+1 yılHayırdır panpa yokluktan devreler yanmış
33 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim
- +1 yıl
Ee yokluklarin en büyüğü o vakit
- +1 yıl
Güldürdün usta :D
sen azmışsın yawrum yaaa:DDD
00 Yorumlaişte bunlar hep yokluktan bebek :p
02 Yorumla
Soran+1 yıldoğrudur :D
Ne güzel işte Kezban değilsin:))
08 Yorumla
Soran+1 yılOnla ne alakasi var ki :d
Soran+1 yılMasturbasyondan ibaret :d
Soran+1 yılO da var :d
- +1 yıl
Sana bir şey diyeyim mi senin bu durumun bir çok bayanda var. Ama bayanlar toplumumuzda bastırıldığı için onlar kendilerine dahi itiraf edemiyor durumdalar. Yok hormonmuş yok doktormuş boş ver sen bunları. Hayatında bu gerçek var ve kötü bir şey değil. Kafana takma. Hatta tadını çıkar
Soran+1 yılçalışıyorum :D
Şaka yapmıyorsun dimi :D
12 Yorumla
Soran+1 yılsaka olmasini iaterdim :D
yavrum :D
olmadımı bişi :D04 Yorumla
Soran+1 yılyok :D
Soran+1 yılZamani degil bence :d
yokluk nedir biliriz :)
025 Yorumla
Soran+1 yılhiç ilişkiye girmedim ondan da olabilir :D
Soran+1 yılyok kendimi eşime saklıyorum da ben o resmini yerimmmmm :D
Soran+1 yılöpüşmeyi mi seviyorsun ben denemedim ama etkiliyor beni :D
Soran+1 yıluuuuuuuuuu :x
Soran+1 yıl:D olacaktı
Soran+1 yılyok reel gibi bir düşüncem hiç olmadı olmayacakta :D
Soran+1 yılyani evlilik öncesi hiç bir ilişki düşünmedim şimdiye kadar düşünmüyorumda kendimi eşime saklıyorum belki tecrübesiz bir salak olacağım ama bence bu daha da tahrik edici :D
Soran+1 yılbilmem orası evlenince orataya çıkar tam mı yaşarım artık nolur bilmem :D ahahaha kıyamaaaaaaaaam :P
Soran+1 yılahh kıyamam kıyamam :P cancağızım diyen dillleriiiiiiii :P
Soran+1 yılişte bende dilini yalayacağııııım :P
Soran+1 yılaslında o da olabilir :D
Soran+1 yılo. O gebertmek mi isiyorsun :D
Soran+1 yılhahahahaha :D
+1 yılen iyi cevapta doruğa ulaşmışsın zaten geç kaldık
06 Yorumla
Soran+1 yılpek sayılmaz :P
- +1 yıl
:) bitmedi mi iş daha
Soran+1 yılhastayım sorma :D
- +1 yıl
:) Hobi olarak doktorluk yapıyorum aslında
Soran+1 yılbuna bir çare yok özel günüm :D
- +1 yıl
:) geçmiş olsun ozman fazla yıpratma kendini
+1 yılyavrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
02 Yorumla
Soran+1 yıluuuuu
- +1 yıl
sen iste sabaha kadar yavrum diyim
+1 yılDaha neler görüp duyacağım acaba bu sitede. :)
00 YorumlaYavrum takıma bunlara düzelir ilerde :)
10 Yorumla
+1 yılshanaesin mukkeml orgasm olursun çifte orgasm
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :D
- +1 yıl
ciddiyim bu konuda uçarsın eğer tecrübesi olan birisi olursa hayal sanarsın
bu normaldir sıkıntı etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakireysen işin zor Allah sabır versin :)
05 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim :d
Cevap sahibi+1 yılEvlenene kadar dayan o zaman :)
Soran+1 yılElbette. dayanirim :D ya bundan. etkilenirim ama o kadar azdim hic bir zaman bir penis olsada icime. girse falan demedim :d
Cevap sahibi+1 yılKontrolsüz güç güç değildir neyseki sende kontrol var o zaman sıkıntı yok :)
Soran+1 yılO konuda siki. tim olmuyor :)
Ohooo sen nasıl bir yalnızlıktasın kanka
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılnormal şeyler tahrik oluyorsun işte:)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabazasın ondan
40 Yorumlafıstıkkkkkkkkkkkk naber :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDokunmayın fışkıracak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliyice azmışsın sen boşalman lazım bence
00 Yorumlaİlgi çekici :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye kii :d
Soran+1 yılo kadar da değil be :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılvajina yoklukta ondandır
00 YorumlaCinsellik konusunda 377 cevap paylaştı. Sal suyu gitsin :-)
00 Yorumla
+1 yılBndede var p
01 YorumlaAbaza mısın
10 Yorumla
+1 yılsence ne yapmalısın?
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılErgenlik
00 Yorumla
+1 yılErgenliktendir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşalman lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılMasturbasyon yaparken bosalamiyorum bazen belki de ondandir
Cevap sahibi+1 yılolabilir ama fazla alistirma kendini ben mesela 1hafta bosalmazsam tahrik oluyorum herseye senin gibi genciz tabi normal bisey
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyani her an hazırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma be yavrum :)))
08 Yorumla
Soran+1 yılşu an etkilenmedim be tatlım :D
Cevap sahibi+1 yılPeki şimdi meselaaa be yavrummm ')))))
Soran+1 yılyok :D tatlım :D
Cevap sahibi+1 yılBen arada sansimi denerim kazi kazan mod on :)))
Soran+1 yıltutar mı bilmem :D
Cevap sahibi+1 yılSigara otimatina 20 lira atip 10 liralik sigara kazanayaman adamlariz bizzzz denemeden bikarmiyiz sence?
Soran+1 yılvaay :D
Cevap sahibi+1 yılÖzlü söz buldum l*n bak uyardin beni :))
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam