Titreyerek mi?
İnleyerek mi?
Rahatlayarak mı?
Yoksa squirt olayı gibi boşalarak mı?
İnleyerek mi?
Rahatlayarak mı?
Yoksa squirt olayı gibi boşalarak mı?
Şahsen ben hem inliyorum hem titriyorum hemde rahatlıyorum :)
Peki inlerken birilerinin duymasından endişelenmiyor musun?
Sesimi kısmaya çalışıyorum ve İnan bana daha çok zevk veriyor.
Demesene öyle ya :))
O sanatı en iyi yapanlardanım :)
Peki ilişki sırasında birinin senin ağzını kapatıp daha sert gidip gelmesi daha mı çok hoşuna gider?
Tabikiiii evet
Çok iyi. Bende bunu hayal ediyorum hep özellikle boğazından tutup ara sıra tokat atmak istiyorum :D
Benim hayalim erkek arkadaşımın penisini ısırıp ucundan kesmekti.. Ama o böyle şeylere açık değildi :(
Ben çok seviyorum acı çekmeyi de çektirmeyi de :D
Kan emmeyi çok seviyorum. Kanını emmek isterdim o yüzden bunu istedim..
Acıdan zevk alıyorum ben baya psikopatım ya :D
Çok iyi beeeee bunu yapacak kız istiyorum ya tırnaklarını geçirsin böyle kanatsın her yerimi :D
Ben mastürbasyon yaparken yastıklarımı parçalıyorum. Hiç biriyle ilişkiye girmedim ama seviştiğim oldu. Tırnaklarımı ne zaman ona batırsam hoşlanmazdı ve ben aşırı sinir olurdum. Bunu seven bir erkek olduğu için mutlu oldum şu an :)
Bana da öpüştüğüm kız tokat atmıştı boğazını sıktığım için. Ama bu beni daha da çok tahrik etti fakat kızlar gelmiyor böyle şeylere :(
Boğazımı sıksın beni hırpalasın ama sonra bana beni çok sevdiğini söyleyip sakinleşsin hiç ummadığım bir anda tekrar devam etsin isterdim.. Ama o hiç birini yapmadı.
Hayalimdeki kadın olabilir misin :D
Bilmem olabilir miyim sence :)
Dediklerini yapıyorsan kesinlikle o kişi olabilirsin, hayatımın mükemmel seksini arıyorum :D
Bunlar benim hayallerim, daha önce kimseyle yapmadım çünkü istemedi sevgilim. Ayrıldım onunla da zaten kötü hissediyorum.
Hayallerde buluşalım seninle benimkilerde böyle ama kızlar çok çıt kırıldım :D
Bazen duygusal oluyoruz evet. Şahsen ben duygusal olduğum zaman çok hassas dokunulmasını isterim bana. Ama çok tahrik olmuşsam ve erkeğimi istiyorsam affetmem tabikiiii :)
Ben duygusal olmasınlar demiyorum, her zaman aynı şeylerin olduğu bir ilişkiyi düşünemiyorum zaten. Ama hiç izin vermiyorlar gösterip elletmeyen tayfa bunlar :D
Eğer gösteriyorsan elleteceksin. Elletmeyeceksen göstermeyeceksin. İbneliğin alemi yok :D
Seni koruma altına alıyorum :D
Hahahaha :) sevindim buna.
çok yalnızım ya benimde hakkım sevinmek ben bulamayacak mıyım böyle bir partner :D
Ara ara belki de bulursun :))
Aramadığım yer kalmadı seni sabahtan yatana kadar ya :D
Ne uyumlu oldu o öyle. :))
Çok da iyi olduk çok da güzel olduk tamam mı :D
Okeeey :)
bir daha söyleeeeeeeeeee :D
Okeeeeeyyyyyyy 💋
İnleyerek...
Hiç bu yüzden yakalandığın oldu mu ya da komşulardan şikayet :D
Komşularım, bizim kocalarımızıda azdırıyorsun , sonra bizi rahat bırakmıyor diyorlar :)
Sonra tüm bina inliyor derken mahalle falan :D
İyi seviş , sevişmediğini; Sen seviştikten sonra, komşunun balkona çıkıp, orgazm sigarası içmessiyle anlarsın... :)
Aman sabahlar olmasın :D
Bence sakncası yok ;)
Buram buram tecrübe kokuyor işte bu :D
Eveeeet :)
Paylaş benimle tecrübeleriniiii :D
İyi geceler çıtır delikanlı ;)
resmen ayak üsü götüreceksin sandım beni, size de iyi geceler :)
Yok artık :)
Ben bir şey bilmeyen saf genci oynarım sorun yok :D
Ben olgun severim :)
ahh ahh siz kadınlar :D
üzgünüm canım :)
çok mutlu olabilirdik :D
Ahahahaaaa harikasın sen yaaa, şansını deneyen insanları hep zeki bulmuşumdur, aferin ;)
Tekrar dene yazısı çıksa da defalarca denemek lazım illa bir gün bize de çıkacak :D
Sen pozitifsin, biraz tatlı şımarık ama iyi bir gençsin, sende şeytan tüyü var, yolun açık olsun...
Bu kadar iyi şey yazmışsın okudum okudum sonra en sonda yolun açık olsun nedir? al kırdın al :D
Aaaa :( ya kırmak için söylemedim , yani başka kızlarda çok şansın var demek istemiştim...
Ben başka kız istemiyorum ya onlarda nerden çıktı :D
Ya beni mi istiyorsun :)))))))
İstesem bir şey olur mu ki :D
Tabiiki olmaz, bu yaştan sonra, sübyancı mı olacağım :)
aaaa o hiç oldu mu ya ne demek o :D hani önemli olan gönüller bir olsundu noldu :(
Canım ben kedimi sana yamamak için demedim ya bunları, yani bir abla niyetine... :)
ne ablası yaa lütfen duymiyim böyle kelimeler :D hem yamamak ne burada ısrar eden benim :D
neyse ben kaçar, iyi geceler... :)
sen gidersen yıkılır bu şehir :D
:))
Bak nefesimi tutarım !!! :D
Kayıp ilanı veriyorum bu bayanı bulun bana! :(
Buldum sağolun arkadaşlar.
Bende başka nerde yazışmıştık diye düşünüyordum :)))
Sen benim En İyimsin daima ya :D
O değil de ben senle konuşamıycak mıyım ya birebir :D
teşekkür ederim :)
:)))))
:((((((
Cevap
3Cevap
sanırım boşaltma işinde iyiyimdir
buradan evli bir bayan beni aradı konuştuk kocası yatak odansında yatarken benle yapmayı tercih etti ve tam 4 kere boşalttım
ula biri vardı hala aklımda nasıl bir boşalmaysa penisimi dışına atmıştı.. ne hatundu öyle
Hapşurarak :D
Not : Kız değilim
squirt ve tıtrrme
bu squirte yalan diyolar :D
haahaha sadece gluyrummmm
İspatlasa biri fena olmaz :D
h<h<ahaaha
yalancııı ://
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?