Kimle sevgili olduysam hep benden sex beklentisi içerisine girdi,bende kabul etmeyerek ayrıldım. Ben istedimki sevgili olalım gezelim eğlenelim sorunlarımızı sevinçlerimizi paylaşalım vs. ama karşımdaki benden bunlardan çok sex yapmayı istedi.Şimdi sorum şu bir ilişki sex olmadanda sürdürülemezmi yani birliktelik şartmı?
Cevabın nedir?
+1 yılSevgilisi olmayan kadinlarla cinsel birliktelik yasansa elestirilir.sevgilisi olan kizlarla sevismek ister elestirilir iyi birde evlendigi kadinla cinsel birliktelik yasamasinda tam olsun
ha sunuda soyleyeyim bir erkek sevgilisinden eger iliskileri cok uzamissa bunu ister boyle olmasini istemiyorsaniz evlenmeniz en isabetli karar olur13 Yorumla
Soran+1 yılTamam evlendikten sonra istesin o zamanda olmaz diyemem tabi ama şuan sadece sevgiliyiz ve herşeyin bi zamanı var ağır olsun biraz.
- +1 yıl
Ben seni elestirmiyorum yanlis anlama bazilari tutuyor 4 senelik sevgiliyiz falan gibi uzun surelerden bahsediyor ve sex yapmayalim diyor o zaman evlenip iliskilerini mesrulastirsinlar ama degilmi?
Soran+1 yılYani ondada haklısın...zaten 4-5 sene gibi uzun süreli ilişkilerde mutlaka bişeyler yaşanır ve yaşanmıştır.
Kimine göre şart kimine göre değil. Senin doğruların neyse onlara göre hareket et. Her insan aynı özelliklere sahip değildir. Bi sır veriyim sana. Seninle beraber olmak isteyen bir erkekten sevgi felan bekleme. Birlikte olduktan sonra s*ktiri çekmesi an meselesi olur.
34 Yorumla
Soran+1 yılGerekçeleri şu oluyor;sevgilimsin senden bunu beklemem hatamı, tabi terketmeyi hata olarak görmüyor.
Soran+1 yılTamam sağol :)
Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. beklentile aynı değilse zaten ilşki olmaz paylaşım olmaz. Cinsellikte paylaşım gerektrir.O evet sen hayır diyince olmaz tabi. Uyum olmaz. İlla gerekmez ama isteyen bir taraf varsa ve olmuyorsa sorun var demektir.
00 Yorumla
Sen onlarla ilişkiye girmediğin için ayrılığı kabul ettilerse onlardan hayır gelmez zaten. İsabet olmuş ayrıldığın. Karakterli kızmışsın vesselam.
42 Yorumla
Soran+1 yılSağol canım ben doğru olanı yaptığımı düşündüm herzaman, onlar üzülsünler kayıplarından dolayı.
- +1 yıl
+1
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
Bence olabilir böyle şeyler Sevgilin sevdiğin insana karşı elbette böyle duygular hissedebilirsin normal Türkiye'de böyle konular tabulaştırılmış , günah vs diye içinde saklıyorlar İnsan doğası gereği böyle ayıp bir şey olarak görmüyorum Ben sevişmeye ruhsal bir anlam yüklüyorum enerjisel olarak eril ve dişil enerji Cinselliği eril ve dişil enerjinin birleşimi olarak görmek aslında kadim öğretilerde de yer alan bir yaklaşım. Bu bakış açısına göre bu sadece iki bedenin bir araya gelmesi değil evrendeki iki temel gücün birbirini tamamlaması ve bir enerji akışı oluşturmasıdır. Bu yaklaşım, eylemi mekanik bir durumdan çıkarıp bir yaratım ve paylaşım sürecine dönüştürür. Bu düşünceniz sadece dini inancınızdan dolayı ve toplum baskısı bilinç altınıza girdiği için
00 YorumlaBana göre şart değil. Kendimi tamamen aşka odakladım. Dediğin gibi öncelikle hayatı paylaşmak istiyorum hayatın içinde sexte var demeyin. Sex evlilikten sonradır. Evlilik öncesinde yaşayana saygım var bir şey demem ama benim için farklıdır. Kızla ilişkiye girersin sonra ailesi erkeği kabul etmez. Kız başına bela almış olur. İleride evleneceği erkeğe nasıl açıklayacak ?
30 Yorumla
+1 yılSeks yoksa erkek arkadaşın sana zaman ayırmak yerine hemcinslerine zaman ayırır daha iyi.
Hatta hemcinslerine ayırdığı zamanda senden daha fazla keyf alabilir.
(Rahat konuşabilme, Ortak zevleri paylaşma spor vs. vs.)
Sonuç : Kafana firmware upgrade'i yaptırman lazım.10 Yorumla
+1 yılGerektirmez, cinselliği evleneceğin hayat arkadaşınla yaşaman gerekir ama belinden yukarısı felçli tipler sağolsun aşk=seks oldu çıktı. "Seks şart yoksa ilişki yürümez" yazan herkesin beyninde sorun olduğunu düşünüyorum. Seks kadar basit bir şeyi hayati mesele yapabiliyorsunuz, pes
10 Yorumla
+1 yılhayır ama sex ilişkiyi güçlendirir. bi insanı en iyi yatakta tanırsın aslında.
54 Yorumla
Soran+1 yılCanım her sevgiliyi daha iyi tanıcam diyede kendimi onun altına atamamki sonra vicdanen nasıl rahat olurum.
- +1 yıl
her sevgili at demiyorum. şahsım adına genelde sevgililerim SEVDİĞİM insanlar olmuştur o da çok nadir insanlar olmuştur
- +1 yıl
Yatakta dünya meselelerini mi konuşuyorsunuz? Acayipsiniz gerçekten
- +1 yıl
:)))
sen en iyisini yapmışsın ayrılmakla, kutlarım. ama şunu da unutma ki cinsellik ilişkinin parçasıdır, atamazsın.
30 Yorumlayaşın kaç bilmiyorum ama gün gelir çok seversin ayrılamazsın karşılıklı ihtiyacınızı gidermeniz de gerekir bu olmazsa da sana ne kadar dayanır bilmiyorum. bi de sen tadını almamışsın sanırım yoksa zatenn :)
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam ileride seversem belki bazı isteklerine onay veririm ama daha başlarda böyle sex muhabbetleri ne kadar doğrudurki elini verceksin kolunu kurtaramayacaksın sonrada.
Soran+1 yılevet onun için tepkiliyimya yoksa aylar seneler geçmiş olsa derimki adam istmekte arzulamakta haklı.
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılSürdürülebilir neden olmasın ki.Sorunlar paylaşılabilir tabi ki sadece.
30 Yorumla Gerektirmez ama yani isteyen elbet olacaktır. Nasıl sevgi şefkat istiyosan onların da kendilerine göre istekleri olacaktır :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerektirmez tabiki.dert,mutluluk paylaşmaktır,sevgidir önemli olan.tabi bu gerçek ve doğru kişiyse
26 Yorumla
Soran+1 yılYok yok böylesiler beni bulmaz ben umudu kestim artık
Cevap sahibi+1 yılben sevgilimle 3 yıldır çıkıyorum.sırf bu anlattıklarım var ilişkimizde cinsellik yok.şart ve olması gereken bişey değil bence.kızın beni sapık olarak görmesini istemem ciddi düşünüyoruz çünkü.
Soran+1 yılNe güzel... senin gibi düşünenler fazla yok çünkü, kutluyorum seni.
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim:)
Soran+1 yılRica ederim ne demek :)
- +1 yıl
gizli kullanıcı bravo
+1 yılHerkes için geçerli olmayan bir durum bu ...
00 YorumlaHer şey zamanında güzel.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. seks yapmadan sürdürebilen erkek garanti toptur.
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tabiki değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım