Hakaret olarak algılamayın hepsi demiyorum ama genel olarak en azından benim tanıdığım gördüğüm kadarıyla cahiller bunu klasik cins kötüleme olarak algılayanlar cevap vermesin yani "Erkekler neden bu kadar öküz" gibi bir şey değil bayanları severim hem cinsime göre daha saf ve temizler şahsımdan örnek verirsem ilgi alanlarım nöroloji tarih ve evrim teorisi üzerine okurum yazarım dinlerin ama bayanlarda genel olarak böyle ilgi alanları olmuyorsa sadece muhabbet güzel miyim? beni seviyor musun? ayakkabım nasıl? cinsinden sorular olduğu için soruyorum katılıyor musunuz? katılıyorsanız sizce sebepleri katılmıyorsanız sebepleri nelerdir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılonedio.com/.../bir-kizla-degil-bir-kadinla-birlikte-oldugunuzu-gosteren-10-isaret-402120 Aklıma direk şu liste geldi, kadınlarımızın çoğu şımarık kız grubuna giriyor. Arkadaş grubu içerisinde en basitinden siyaset tartışmaya çalışsam olaya at gözlükleriyle baktıkları için sonunda sinirden delirmiş oluyorum. Kızlarda gerçekten kültürlüler olduğu gibi erkeklerde de cahiller var ancak bunlar çok nadir. Erkekler genelde muhabbeti sürdürmek zorunda gibi görüldüğü için bu yönlerden daha gelişmiş oluyorlar ancak o erkek yakışıklıysa tamamen boş bir tenedekeler. Kızlarda da güzeller genelde cahil olurken çirkinlik seviyesiyle cahillik artıyor. Bu konularda genelleme yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ancak genelde karşılaştığım şey bu. Herşey karşı cinsi erkeklerin sohbetleriyle, kızlarınsa dış görünüşüyle etkilemesiyle alakalı. Çünkü bize toplumun empoze ettiği şeyler bunlar. Zeki veya kültürlü olduğumu iddia edemem ancak o kızların çoğundan farklı olduğumu düşünüyorum. Sanırım bu sebeple erkeklerle daha rahat iletişim kurabiliyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet katılıyorum çirkinlik insanları biraz asosyal yapar hayata küstürür kendini kanıtlamak farklı alanlarda yetenek sahibi olmak istedikleri için başka şeylerle ilgilenirler erkeklerde de muhabbetler seviyesizce seks alkol ve kavga konusuna döner bende o erkeklere göre farklı olduğumu düşünüyorum senin gibi mütevazi olamam onlardan zeki ve kültürlü olduğumu düşünüyorum
- +1 yıl
Bilgiden ziyade yetenek alanında donanımlı olduğumu düşünüyorum. Ancak insanın farkında olması güzel bir şey
En İyi Cevaplar
+1 yılHer şey bulunduğun çevreye bağlı. Bazı kızlar güçlü bir birey olması hedeflenerek yetiştirilmiyor, tek yapması gereken evlenip çocuk yapmak sanıyorlar, yani kendi suçları değil bu, annesi babası cahilse istisnalar dışında kendisi de cahil olur.
Örneğin benim çevremde öyle değildir. Yeri geldiğinde elbet her kız gibi alışveriş muhabbeti yaparız ama "bazı" kızlar gibi hayatımız bunun üzerine kurulu değil. Eğitimimizi, meslek hayatımızda daha saygıdeğer bir yere sahip olmayı hedefliyoruz çünkü ben büyüyüp bir aile kurma hayaliyle değil güçlü bir kadın olma hayaliyle büyütüldüm.
Ve "genel olarak" kelimelerini seçmiş olman yanlış, bana göre bu oran yarı yarıya. Aynı erkeklerin de yarısının cahil olması gibi. Yani sen cahil olmayan erkek kategorisindesin (?) ve çevrende genellikle cahil kızlar olduğu için böyle bir genelleme yapmışsın.
Bu tarz muhabbetleri olan kızlar olduğu gibi sürekli kız, futbol vs. muhabbeti yapan erkekler de var.05 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum ama kelime konusunda katılmıyorum genel olarak en azından benim çevremde olduğunu belirttim ve onun yerine başka kelimede uygun göremedim aslında ve benim yazdığım söylediğim her şey zaten bana göre bir düşünce doğruluğu yanlışlığını tartışmıyorum sana göre yarı yarıya olduğu gibi erkekler konusunda alttaki tüm bayanlara söylediğim gibi haklısınız ama konumuz onlar değil onlar üzerine açılan bir konuda onlar üzerinde konuşuruz ama kabataslak konuşmak gerekiyorsa erkekleri sevmem seks alkol kavga dışında muhabbetleri yok genel olarak en azından benim gördüğüm kadarıyla:) (size göre yanlış bana göre doğru bir cümle yine kurdum )
- +1 yıl
Ben de onu diyorum. İki cinsiyetinde cahili yarı yarıya ve sen cahil olmadığın kesimde olmana rağmen birisi erkekler genel olarak cahil dese hoşuna gitmezdi. Bulunduğun çevre seni yansıtır ayrıca bunu da belirtmek isterim.
Soran+1 yılEvet haklısınız kesinlikle ama ben kendim çevremden en azından olduğunu kadınlara hakaret olarak algılamayın bayanları severim daha saf ve temizdirler gibi cümleler kullanmasam dediğiniz olurdu:)
- +1 yıl
Burada da seksist olduğunuzu göstermiş oldunuz ki değinmemeye çalıştım çünkü o zaman konu çok daha ciddi olurdu.
Soran+1 yılhiç sanmıyorum
+1 yılNeden az kız arkadaşım olduğunun açıklamasıdır bu. Ben de çözemedim. Belki sebep, çocukluğumuzda elimize verilen barbie bebekler ve pembe şeylerdir. :)) Sürekli empoze edilir, Kız gibi otur, kız gibi davran, Kız gibi... Kız rolü de bakımlı olmaya, erkek işine karışmamaya verilmiş. Bu yüzden olabilir sanırım kaldı ki görüyorum cidden içlerinden gelmiyor yani saatlerce "ayyy zara indirime girmiş"i konuşabiliyorlar. Hedefleri evlenip , çocuk büyütmek o yüzden de olabilir. Ya da eski sevgililerinden intikam almak, ailedeki baskıyı önüne gelenle yatarak , ben özgür bir bireyim imajını kanıtlamak için anlatmak vs vs Hayat odakları farklı...
53 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum benim düşüncemde bu yönde ama bayanların fikirlerini almak istedim ama bazıları o kadar belirtmeme rağmen ama erkeklerde böyle sen kendini ne sanıyorsun gibi yorumlarda bulunuyor :)
- +1 yıl
Savunmaya geçmeyi de seviyoruz kadınlar olarak o yüzdendir. :))
Soran+1 yılteşekkürler:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılher insanın konuşma şekli farklıdır şimdi sen kızlar için diyorsunda evet bunlar konuşulur ama hep bunlar konuşulmaz yanlış düşünüyorsun senin etrafındakiler öyleymiş benm etrafımdakiler değil ayrıca erkeklerin büyük bir kısmıda cinsellik hariç bir şey düşünmüyor kalk, karnını doyur, okul veya işe git cinsellik düşün yat bütün günü bundan ibaret olan bir kız gördüğünde hemen yavşama moduna geçen bir ton erkek var bunları nere koyucaz senin bahsettiğin şekild ekızlar var doğru ama hepsi öyle değil ve başkalarını eleştirirken kendi cinsinin çoğunluğunada bak sadece kendine ve kendi etrafındakilere değil dar görüşlülüktür bu
04 Yorumla
Soran+1 yılErkekler hakkında bir soru sormayı düşünüyorum fakat 4. cü seviye dışındakiler cinsellik hakkında konu açamadığını söylüyor site Erkekler seks alkol kavga dışında genel olarak sohbetleri yok hatta sana söyle anlatıyım seks yaptığı kız arkadaşını videoya çeken 5 erkek izleyip ses çıkartınca dayak yiyen biriyim o delikanlıdır beni dövdüğü için kızla yattığı için ve bunu ortamda anlatığı için 5 yıldızı kaptı ben kızım dayak yediğim ve karı kız muhabbeti yapmadığım için ama konumuz erkekler değildi bana dar görüşlüğü diyerek ön yargılı biri olduğunu belli ettiğin için teşekkürler kiminle konuştuğunu bilmeden hüküm vermen enteresan
Cevap sahibi+1 yılön yargı yargı yapmadım konuşmandan ortaya çıkanı yazdım eğer yazdıklarına dikkatli bakarsan kesin hükümler içeriyor duygu ve düşüncelerine karşı
Soran+1 yılkonuşmamda genel olarak hepsi değil en azından beni etrafımdakiler demişim sen kesin konuşuyorsun diyorsun erkekler hakkında hiç bir şey söylemediğim halde erkekler konusunu açıyorsun en iyi görüş olarak seçtiğime bakarsan ne sormak istediğimi anlarsın
Cevap sahibi+1 yılmeselede bu zaten sen burada bir cinsi konu edinmişsin oysa her iki cinside düşünsen konuşman kzılar üzerindne ilerlemezdi bu kadar kesin yargılar yer almazdı meselede bu erkekleri katmaman
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
1Cevap
Bence bu sprduklari sorular cahillikle alakali değil. Ilgi alanlariniz uyusmuyo olabilir tartisacak konu bulamiyosunuzdur bu da olabilir. Bu tarz sorularda genelde kendini goaterme cabasi bir yandanda tatmin olma cabasindan kaynaklaniyo olabilir mesela eger senden hoslaniyosa ve sen ona bir yesil isik gostermiyosan o da ona karsi ilgi duyup duymadigini ogrenmek istiyo olabilir. ha bu arkadasinsa ki her kiz arkadas olsanizda kiskanir kendini on plana koymak ister. ya da belki dedigin gibi bir kismi cahilde olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yıl"Aslında her insan cahildir ama farklı alanlarda" sözüne katılıyorum kesinlikle ilgi alanı olmadığım bir konuda saf cahil kişi ben olabiliyorum ama anlatmak istediğim genel olarak kızlarda ilgi alanı durumu yok sadece güzellik ve seks odaklı bir ilişik de olmaz
- +1 yıl
Gelişiyoruz ulke olarak eskiye kiyasla cok fazla moda programlarinda guzellik programlarinda patlamalar var farkindaysan bundan 10 yil once olsa bu sorunun aklina gelecegini düşünmüyorum ama gunumuzde herkes birbiriyle yarismakta ve bir sekilde galip gelmeye ugras veriyo. Kizlarda ilgi alani durumuda cok aslinda ama dedim ya kadinlar kadinlarla bir savas içerisinde su an onlarda farkinda pek degiller bunun. Sen baskasina bakarsan gideceksin saniyo ya da ben daha guzelim ben varim bana bak diyerek kendini belli etmeye calisiyo bu yuzden bu guzelmiyim ayakkabim nasi tirnagim kirildi saclarimin bakimi icn hangi yag iyi gelir aorulari havalarda ucusuyo daha cok ilgi cekmek amacli.
Soran+1 yılevet maalesef kızlar kendi arlarında yarış içerisinde yine etrafımda tanıdığım bir çok kız arkadaşlarım kankam kardeşim dediği kızlarla küstüğünü görüyorum daha sonra onu kıskandığını hiç desteklemediğini vb gibi saçma sapan şeyler daha alıngan oluyorlar kendimle dalga geçtiğim zaman yerlere yatanlar kıyafetiyle tipiyle ilgi bir şey dediğim zaman alınıyorlar:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen galiba hiç bir kızla konuşmadın yani merhaba merhaba dan bu yorumu yapıyorsun herhalde anlamadım. Benim çevremdeki bütün kızların farklı ilgi, yetenek ve hobileri var. Ve hepside bişeylerden çok iyi anlıyor. Yani sen nerde yaşıyon anlamadım ki. Ayrıca sen eminim evrim teorisi hakkında da pek bişey bilmiyorsundur. Yani ya da ne bilem tarih hangi milletin tarihi ile ilgileniyon kendini çok mü kültürlü sanıyon anlamadım ki yani tövbe tövbe sinirlendim şu an .
018 Yorumla
Soran+1 yılKendimi çok kültürlü sandığım orası kesin evrim teorisi hakkında bir Richard Dawkins bilgim tarih konusunda bir İlber Ortaylı olmamı beklemek saçma ve cahilliktir kız arkadaşlarım var ve kızlarla daha iyi arkadaşlığım vardır erkek muhabbetleri seks alkol ve kavga olduğu için pek anlaşamıyorum arkadaş olarak çok seviyorum kızları
Cevap sahibi+1 yılKendini kulturlu sanman hayatinda yaptigin en buyuk yanlis muhtemelen ve mağdem kiz arkadaslarin var o zaman neden onlarin kulturlu oldugunu anlayamiyorsun? Ayrica kendini neden kulturlu gorursun evrim teorisini nerden bildigini cok merak muhtemelen lisede gordugun derslerden aklinda kalan 1-2 cumleden fazlasi degildir tarih veya evrim bilgin
Soran+1 yılKiminle konuştuğunuzu bilmeden nasıl oluyor da yorum yapabiliyorsunuz bilmiyorum ön yargı kendini beğenmekten daha kötü bir şey olduğunu biliyorsundur normal hayatta çok mütevazi biriyimdir ama sen burada gelip sen söylesin böylesin diyerek bilgin şudur budur dersen kusura bakma mütevazi olamam bilgim konusuna gelince yazılımcıyım ve ilerde dinler ve ateizm adı altında site açmayı planlıyorum şu an makale yazmakla uğraşıyorum çok isterseniz daha yeni başladığım makalemi özelden okutabilir bilgi seviyemi görmüş olabilirsiniz ama eminim siz onu okusanız da benim bilgimi görseniz de muhalif olursunuz ÖN YARGI böyle bir şey işte konuşmadan dinlemeden lafı çakmak:)
Cevap sahibi+1 yılKonusmalarindan ne oldugunu tespit edebilirim bu on yargi degil. Ve yazilimci olmanda benim icin hic bir sey ifade etmiyor zor bir olay degil cunku. Ayrica uni de bilgisayar muhendisligi okudugun icin mi kendini yazilimci olarak nitelendiriyorsun yoksa internette ordan burdan duydugun javasprit kodlarini mi ezberledin. Ki biz bunlara yazilimci degil kodcu diyoruz. Web sitesi yapmakda cok zor bir is degil htlm kodlariyla notpad de bile yazilabiliyor (ilk ogretimde yazmisligim var ordan biraz hatirliyorum sanirim 4 ya da 5 sinifta) tabi google gibi muthis bir yazilimdan bahsetmiyorsan. Bide gelelim emin ol ben cok fazla degerli insanla tanistim. Konferans sonrasi muhabbet etme sansim oldugu bir coguyla senin tabirince "kulturlu insan" larin kizlar hakkinda nasil dusunduklerini de az cok biliyorum. Seninde nasil biri oldugunu anlayabiliyorum
Soran+1 yıl:) bana öz güvenli olduğum için demediğini bırakmıyorsun ama yazılarımdan karakter analizi yapabiliyorsun Allah'tan gizli sormuşum profil fotoğrafımı görsen sülalem hakkında analiz yapabilirsin herhalde :) psikolojiden anlıyoruz yazılımda elinize su dökemiyoruz :) sonra öz güveni eleştiriyoruz yazılımda da aydınlan biraz yazılımı internet sitesi kurmak olarak bilmen komik olmuş html kodlama değil işaret dili diyoruz biz ona ve o yazılıma giriş youtube de 2 3 saat video izlersen anlayabilceğin bir şey kod içeriği farklıdır ve yıllar geçtikçe seviyen artar o kadar kolay bir şey olsaydı Obama çıkıp tüm Amerikayı koda yönlendirmek istemezdi izle konuşmasını ve benim yazılımcı olmam kültür seviyeme hiç bir şey katmaz o bir meslektir bir şoför mesleğinde emin ol benden daha çok bilgi katıyordur kendine insanlara konuşarak farklı konularda benim orada yazılımcı olmamamı belirtmem övünmek değil evrim teorisi hakkındaki projemi belirtmek desteklemek
Cevap sahibi+1 yılFotonu gorsem tabikide sülalen hakkinda analiz yapabilirim sen genetik bilimi ve kalitim hakkinda cok mu "cahilsin" ahahah bu tabikide sakaydi. Ben yazilim biliyorum demiyorum sadece ilk ogretimde biraz merakliydim arastiriyordum yani 7-8 yildir o alanda pek bisey yaptim diyemem. Ama sen web tasarimdan bahsetmistin bende web tasarimin notepadde de yazilabilen olay bisey oldugunu soyledim tabi yazilim cok daha farkli java, oragle, C sarp, C+, C++ falan bir cok temel dil var bunlari bilmen lazim algoritma mantigini anlaman lazim gerekiyorsa yazilim yaparken kozmoloji biyoloji kimya alanlarindaki bilgilerden tranfer yapman falan lazim matematigi cok iyi kavraman lazim ki yazilim dilini anlayabilesin ve ingiliceyi anadil gibi bilmen lazim ki turce yazilim yapamazsin zaten. Ki anldigim kadariyla sen kodcusun yazilimci degil. Youtube videolariyla mi ogrendin ya da iste kodlari ezberliyon galiba. Bide kizlari kendinden asagi gormen bana senin hakkinda istedigim bilgiyi verdi zaten
Cevap sahibi+1 yılDur bir tahmin yapiyim muhtemelen ya meslek liseli ya da duz liseli cikislisin uni okumadin ve herhangi bir isinde yok
Soran+1 yılyazılım uygulamaya denir uygulamayı yazana kodcu veya geliştirici denir yazılımcı ve kodcu farklı şeyler değil buradan ne kadar bilginiz olduğunu öğrenmiş olduk bilmediğin bir konu hakkında bilen biriyle tartışmak fantezi bildiğin ben web tasarımdan bahsetmediğim sen bahsettin ben yazılımcıyım evrim teorisiyle ilgili bir projem var dedim seninle anlaşamayız karakter analizleriniz yanlış meslek lisesi değil ilk okul mezunu işsiz güçsüz biriyim yazılımla hava olsun evrim teorisi şekil olsun nöroloji ve tarih de cabası olsun diye ilgileniyorum
Cevap sahibi+1 yılbir kere 12 yil egitim zorunlu ilkokuldan sonra liseye gitmen gerektigo icin oyle dusundum. Ama yine de tahminimda yanilmamisim anadolu lisesi veya uni ortamini gorseydin kizlarin cahil oldugunu kafandan atardin. Anadolu lisesindede unide de kutuphanelere bakarsan kiz nufusunun daha cok oldugunu fark edersin. Yani erkeklerde var kizlarda var ama erkekler genellikle bos zamanlarind futbol ya da basket oynamayi tercih ettiginden kutuphaneye fazla gelmiyor odunc kitap almayi daha cok tercih ediyorlar. Ve eger ilkokul mezunuysan developer olmaya senin ne matematigin ne de yabanci dilin yeter. Hakikaten cok merak ettim sen nerden ne ogrendinde kendini developer olarak nitelendiriyorsun?
Soran+1 yılsiz bilmediğiniz konular hakkında konuşmaktan karakter analizlerinden bıktığınız zaman kendinizi Freud sanmadığınız zamanlarda konuşabiliriz okuduğum okuldan kişiliğime kadar yorum yapma hakkınızı kendinizde görüyor iken benim genel bir arkadaş çevremi eleştirmem hakkında atıp tutuyorsunuz ben hala hakkınızda en ufak bir yorum yapmazken söylediğiniz konulara sinir olduğum ukalalık yaptığınız için cevap verdim lütfen azcık hanımefendi olunda saygısızlık yapmayın
Cevap sahibi+1 yılSende kizlara genel anlamda cahil deme. Kendi arkadas cevren oylese sende oylesin demektie bu nede olsa insanlar kendileriyle ayni duzeydeki insanlarla arkadaslik yapar hatta bunla ilgili bir atasozu de var bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyim ayrica cok merak ettim neden benim ukala diye tabir ediyorsunuz kesinlikle oyle degilim ve benim hakkimda da hic bir yorum yapmamis oldunuz yaa tebrik ederim
Soran+1 yılYine analizleriniz devam ediyorsunuz arkadaş konusunda size üzgünüm katılmayacağım çevremde çok kaliteli insanlarda var çok seviyesiz insanlarda var her ikisiyle aynı ortamda bulunmam benim karakter mi ortaya çıkarmış olmuyor ben genel olarak belirttiğim gibi en azından çevremde gördüm kadarıyla genelleme yaptım buradan rahatsız olmanıza anlam veremedim sizin üslubunuzla gidelim madem ata sözleri bu kadar doğruymuş yarası olan gocunur diye bir söz de var:) ben sizin analizinizi yapmıyorum sadece ukalalık yaptığınız için söyledim öyle biri değilim diyorsunuz siz yazdıklarıma göre analiz yaparken bende yaptığınız hakaretler bilmediğiniz konular hakkında tartıştığını için ukalalık yapıyorsunuz dedim burada anlamadığınız ne var kelime anlamını bilmiyorsunuz sanırım :)
Cevap sahibi+1 yılSende bilmiyorsu konuyu yaa sen developer olmayi kolay sandin galiba yaa gercekten şu an sana cik sinir oldum ayrica senin kaliteli diye siniflandirdigin insanlari da cik merak ettim
Soran+1 yılDeveloper olmanım kolay olduğunu siz söylemiştiniz "yazılımcı olmanız benim için hiç bişey ifade etmiyor hem o kadar zor değil " demiştiniz ben zor olduğunu söylemiştim şimdi yazılımcı olmanın zor olduğunu söylüyorsunuz :-) kaliteli dediğim insanları söylersem inanmayacağınız için yine benim hakkımda çevrem hakkında analizlerinizle bence imam hatip lisesi okumuşlar ya da açık lise gibi kalitelisiz yorumlar yapacağınız
Cevap sahibi+1 yılDeveloper olmak ben developerim diyerek olmuyo ki benim gozumde bilgisayar muhendisligi bolumunu bitirip ya da senin gibi kodcu olupta ben developerim diyenlerin hic bir degeri yok ama Bill Gates, Steven Paul Jobs ya da Mark Zuckerberg gibi adamlarim yaptiklari is yani gercek devoloper olmak zor ya da ne bilem ben Kevin Mitrick hayrani bir insanim bence o gercek bir hacker ve benim gozumde tabikide degerli
Soran+1 yılO saydığın adamların hiç biri mühendisliği bitirmedi ama:-) senin tabirinle hepsi kodcu :) az oku cahil ve benim hakkımda hüküm verme mühendisliği okumaya çalışıyorum hiç bir faydası olamayacağını bildiğim halde itü odtü dışında mühendislik okuyorsak boşa okuyoruz demektir bana göre
Cevap sahibi+1 yılYok itu odtu degil sadece harvard bogazici stokholm universty falanda olur ama okulu bitir demiyorum sadece bir sureligine de olsa oku ya da gercekten bir seyler gelistir veya insanlari genelleme yaparak elestirme
Soran+1 yılmühendislik bölümümü ve yazılımı sizinle tartışmak istemiyorum anlatıyorum sizin ilgi alanınız bildiğiniz bir şey hakkında sizinle tartışmam saygı duyarım sizin sorununuz hiç bilmediğiniz bir konuda bile hüküm vermek hiç tanımadığınız biri hakkında yorum yapmak bence genellemeden daha kötü ben kızların en azından benim çevremdekileri genelleme yapıyorken genelleme bir kısmı demek iken sen benim şahsıma atıflarda bulunuyorsun sonra genelleme kötü bir şey diyorsun
+1 yıl2 satır bir şey okuyup ahkam kesmeleriniz.. ah siz yokmusunuz
010 Yorumla
Soran+1 yılben şahsımı tartışmıyorum erkeklerin en cahili ben olarak nitelendirin ama genel olarak kızların böyle olduğu konusu değişmiş olmuyor sebebini soruyorum size
- +1 yıl
Kadınlar erkekler diye ayırdığın için soruna itibar göstermiyorum.
Soran+1 yılTüm İstatistiklerde her hangi bir konuda yapılan araştırmalarda Kadınlar ve Erkekler Olarak ayrılır çünkü bambaşka düşündükleri için sen burada gelip ayrımcılık yapıyorsun dersen gülerler:) bu sitenin isminde bile Kızlar Soruyor iken hala ayrımcılık kötü bir şey demen ironi yapmak herhalde:)
- +1 yıl
Ayırımcılığı yapan sizsiniz araştırmalar değil.
- +1 yıl
Ayrımcılık ile ayrılık farklı anlamlara gelir bunu da eklemek istedim.
- +1 yıl
Benim söylediğim ile sizin anlamak istediğiniz hatta söylemediklerimi söylemiş kabul etmeniz tartışma şeklinizin ayrıca bir ayıbır iyi akşamlar dilerim. Sorunuza hala itibarım yok.
Soran+1 yılkullandığınız kelimelerden sonra hanımefendi üslubu takınmanız enteresan " 2 satır bir şey okuyup ahkam kesmeleriniz.. ah siz yokmusunuz" böyle bir şey yazmasaydınız da seviyeli bir konuşma olsaydı kelime oyunlarınızı sevdim ayrımcılık kelimesini kullanan sizsiniz ayrılır kelimesini ben Kadın Erkek Olarak ayrı soruyorum tabi ki sizde buna ayrımcılık diyorsunuz :) sonra ikisi aynı kelime değil :) kim aynı dedi ki böyle bir kelime şakası yapıyorsunuz
- +1 yıl
Hala sen dedin diyor ha-hah.
Soran+1 yıliyi akşamlar siz haklısınız benim hatam özür dilerim.
- +1 yıl
Ne münasebet iyi akşamlar.
aıle ıle de alakalı. malesf egıtıme kulture yoneltmyrlar. cocuklarını.
10 Yorumlakatılıyorum, genelııı erkek muhabbetinden başka bırsey yapmadıkları ıcın olabılır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu arzı, kadınları sadece güzel görünümleri için talep eden erkekler yarattı.
26 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :) kısa ve açıklayıcı oldu
Cevap sahibi+1 yılve önce sizin başlattığınız bir şeyden şikayet etme hakkınız yok.
Soran+1 yılbenim başlattığım? ben hiç bir dayatılan görüşlerine katılmıyorum erkek figüründe katılmıyorum
Cevap sahibi+1 yılsoruya 'genel olarak' diye girip, erkekler genellenince rahatsız olamazsın. o kadar pembe bir dünya yok.
Soran+1 yılSiz anlamıyorsunuz galiba ben erkekler için dayatılan baskıları da haklı bulmuyor iken beni o baskı kuran erkeklerden saymanıza itiraz ediyorum ki ben genelleme yapıyor iken sen erkekler cinsini komple alıyorsun farkımız bu
Cevap sahibi+1 yılson cümlen o kadar saçma ki ne dersem diyeyim yine de asla anlayamayacagini farkettim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu kızın ilgi alanı boş ver gereksiz şeyler olduğu için.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam