Cinsellik 1 ay İç çamaşırı tercihlerinizde özel bir renk tercih eder misiniz? Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Övünmek gibi olmasın benim pembe... Hala leopar giyen kaldı mı 😄 İç çamaşırı tercihlerinizde özel bir renk tercih eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
_siyahtann Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Selam,Her rengi kullanıyorum, özel bı renk tercihim yok.. İç giyimime dıştan daha fazla özen gösteriyorum.. Bedenime ayna karşısında baktığımda kendimi önce ben begenmeliyim, o şekilde olmalı çamaşırım.. 5 0 Yorumla
sedabykks Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 ay Yani renk ayırt etmem ama özel renk tercih ettiğim modeller de oluyor illaki 7 0 Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Özel bir renk değilde özel bir modeli vardı calvine hello kittty'li set gelmişti hala duruyor😹 onun dışında özel renk kullanmıyorum 4 0 Yorumla
BimboCansu Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 82% 1 ay Siyah tercih ediyorum ama kırmızı da güzel oluyor. Genel olarak tüm renkler yakışıyor ve seviyor olsam da önceliğim siyah ya da kırmızı. 3 0 Yorumla
Minikpaticik Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 30% 1 ay Siyah severim ilk tercihimdir ikinci tercihim pembedir 3 0 Yorumla
1böğürtlenmasalı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Siyah tercihm ama bazi şartlarda kırmızı saks mor siyah falan transparan o da 3 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Leoper bence libidokiller 😅Öncelliğim siyah. 2 0 Yorumla
m ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Cinsellik konusunda 323 cevap paylaştı. Beyaz giymem. sadece. 2 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Cinsellik konusunda 962 cevap paylaştı. Siyah 2 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Selam,
Her rengi kullanıyorum, özel bı renk tercihim yok.. İç giyimime dıştan daha fazla özen gösteriyorum.. Bedenime ayna karşısında baktığımda kendimi önce ben begenmeliyim, o şekilde olmalı çamaşırım..
Yani renk ayırt etmem ama özel renk tercih ettiğim modeller de oluyor illaki
Özel bir renk değilde özel bir modeli vardı calvine hello kittty'li set gelmişti hala duruyor😹 onun dışında özel renk kullanmıyorum
Siyah tercih ediyorum ama kırmızı da güzel oluyor. Genel olarak tüm renkler yakışıyor ve seviyor olsam da önceliğim siyah ya da kırmızı.
Siyah severim ilk tercihimdir ikinci tercihim pembedir
Siyah tercihm ama bazi şartlarda kırmızı saks mor siyah falan transparan o da
Siyah ve ten rengi🙂 nedense alırken elim hep bu renklere gidiyo
Pembe , mor , mavi tonları sevimli geliyor
Siyah, bordo, beyaz, krem
Leoper bence libidokiller 😅
Öncelliğim siyah.
Beyaz giymem. sadece.
Renk tercihim yok pek kafama göre
Önem verdiğim bir konu evet.
Valla ne bulursam onu giyiyorum
Rengarenk seviyorum ben