Arap erkeklerdeki istek, tutku kimsede yok diye düşünüyorum. Sizce?
https://www.youtube.com/watch?v=e7-_fcMhly8
https://www.youtube.com/watch?v=e7-_fcMhly8
Arkadaşım esmer sevenler için çok çekiciler ancak kadın erkek fark etmez ne yazık ki çok kokuyorlar. Yağlı et ve yemekleri çok tükettikleri için kesif ve ağır bir ter kokuları yok. Ne yazık ki temizlik konusunda da hassas değiller. Öpüşmeni tavsiye etmem öpüşmeye tövbe edersin ağız kokusundan.. Tabi istisnalarıda yok değil.
Ter kokuları var olacak olacaktı o. :D
Ben görüntüye göre yorum yapıyorum, esmer severim onun da etkisi var sanırım :D
:)))
Esmer dersen bende esmerim, memleketimizde esmer çok. Araplar görüntü olarak belki çekicidirler ama içlerine girince ne yazık ki öyle değiller.
Esmer sevdiğine göre ssnırım beyaz tenlisin
Bence bu çift ler arasında deişen bişiy.
belki de
Cevap
37Cevap
Bunu duyan araplar akslmdad :D:D
https://i.capsspot.com/s/6/1/44735.jpg
:DDDDDD
Ya sen istek gormemissin ya da ben senin gordugunu. Istekli olan birde isi bilen adam o sureye bir kizi coktan yalvartmisti yedirmesi icin.
Ikincisi bu video senin dedigin gibi tutkulu ciksaydi bile. Araplarin nufus kac ki sen bir erkege gore yorum yaptin? Bizim insanlarimiz neden hep genelleme yapar ;p
Siz de kızları ne basit sanıyorsunuz, biz kolay kolay yedirmeyiz ;)
Sanami inanayim yoksa elimden gecen turk ve yabanci karma kiz/kadin koleksiyonumami.
Diz cokturur yalvartir benis s*k diye isini bilen erkek o sureye:)
Farkındaysan, müsait değiller. Birileri duyacak, görecek korkusuyla yiyişiyolar. Yani kısacası öyle bir şansı yok kızın, diyemez.
Koleksiyonuna da çok güldüm :) Ne koleksiyonu bu? Yabancı da işin içinde olduğuna göre pek iyi şeyler düşünemiyorum :) bu kadar mı düştünüz
Avrupada yasiyorum etrafimda hepsinden var. Napaydim? Tek derdimiz vatani temsil etmek
Turk erkeginin tadina bir bakan yabanci kadin tiryakisi oluyor. Bizimkide gelmis elin 15 dk de bir kadinla basa cikamiyan arabi gosteriyor. Bildigin kadini idare edemedi adam. Kadin istekliydi zaten ama istegini doruklara cikaramadi adam.
Yahuuu yine diyorum, müsait değiller. Müsait olmadıkları her hallerinden belli, giren çıkan oluyor odalarına. Heyecan da dorukta, sen de yabancılarla takılmaya devam et. Hangi amaçla temsil ettiğini de kendin söylüyorsun, sana birşey denmez artık :)
Bende oradaki sevismeyi kadin idare ediyor diyorum ama istegi dahada kabartacak bir erkek yok diyorum. Uyuyorum simdi birsey yazarsan sabah cevap veririm iyi geceler
Kadın kendini geri çekmek dışında birşey yapmamış, onu o hale getiren yine adam orda.
:) sen adam gibi sevismeyi bilen birine denk gelmemişsin.. hep abazalar olursa hayatında tabiki böyle seyler sana daha romantik gelir
Evet denk gelmedim, çünkü Türkiye'de yaşıyorum :))
Ne bu arap merakı :) suriyeliler o yüzdenmi alındı yoksa ülkeye :P
hahahah :D
çoğu ırzcı ve gay oluyo bunuda biliyor musunuz küçük hanım
Ben istekleri ve dile getiriş tarzlarıyla ilgileniyorum bayım
tamam o zaman sen kafana göre takıl bana ihtiyacın olurs mesaj atarsınız ;))
Arap veya zenci erkek penisine sahibim. Epey kalın yani. Libido da yüksek. Diyeceğim o ki bizde de var öyleleri
Araplar abaza, tembel, gerizekalı insanlar topluluğudur. Sen buna tutku ve istek diyorsan demekki sen de onlardansın.
İyiki gizliyi açtım :) Yine adam oldu birileri
Anlaşıldı, sen de aptal kızlardansın.. Git arapların kollarına bakalım ne yapacaklar seni.
Başkasınınkini görmeyen kocasınınkini piyade süngüsü sanırmış.
Görmez olaydım :DD
Siz sadece LAF SINIZ, onun için yorma kendini.
Yes
Sen de kafana iyi bak, akıl olmadığı için :))
:DD
hadi ya şaşırdım halbuki kadınları daha fena diyolardı
Kadınlarıyla ilgilenmediğim için bilemiycem :)
Senin çevrende sana denk gelenler erkek değilmiş bitanem. Sen bana gelde bir sularını yol suyun ne güzel akıyo bir gör.
libido yuksek olunca çinli bundan beter olabılır :) arap dıye ovme ayrıca o kadar abaza kalsan sende oyle olursun
kadın şey yapıyor hala kapanma derdinde
istekli bir video göremedim ben sen buna istek diyosan düşünemiyorum ben sni
Biz araplarla kıyaslanacak son halkız. Lütfen yani ;)
Hangi konuda olduğuna bağlı :)
biliriz sizin şeklinizi :D
Havalar sıcak ondan. sağlıklı düşünmeyip ilkel içgüdüsel (yemek, içmek, sevişmek) şeylere kilitlenmiş durumdalar.
hmm
Onların bu hali aşırı istekten değil, yokluktan...
Galiba senin onlara imrenmen de yokluktan...
Evet ben böylesini görmemiştim :) Ben sizin yokluk zamanınızı da bilirim, hiç böyle olamıyorsunuz.
Yoo, şimdi yokluktayım ama benim estetik anlayışım vardır, kültürsüz, bakımsız, kıllı, sigara içen kız sevmem mesela. Beğenime uygun birini bulursam, saygı duyacağım bir kızsa sevgilim olur, güzel ama hafif kızsa işime bakarım. Neler yaparım onlar burada yazılmaz ama gayet iyi yaparım! Sana denk gelenler de ara meseleyi. Ayrıca bu yazdıklarından çok tecrübeli olduğun ortaya çıkıyor :)
Sevmem Arapları. Avrupa erkekleri candır.
40.media.tumblr.com/...m41mx3gVhK1qk9t29o1_500.jpg
Saça başa bak, kızdan farkı yok
Ben bebeksi erkek severim. Mağara adamı değil.
Bebeksi deme, karı gibi de anlarım. Mağara adamıymış sen de çok sen de çok Avrupai sin ya :)
ilk limanda beni görmeni isterdim :) iki aydır karşımda canlı bir hatun bile görmedim ;)
Abazalıktan devre yakmış bu gerçek istek bu değil :( :DD
:DD biliyorum ne yazık ki :(
Sevgilim oldu ama birlikte olmadim
istek konusuna ne diyosun
Doktor bu ne? Sen abazanlığı tutku sanıyorsun kızım.
Videoda senin göremediklerini görebildiğim için sorun yok :) Keşke her abaza böyle olsa :)
Rahibe teresa da geldi , merhaba diyim
o kim be
Ben ,
Rahibe ' ler ölene dek bakire kalıyorlar. Ömürlerini kilisede geçirir kiliseden dışarı çıkmazlar..
Rahibe teresa da ünlü bir rahibe..
Papaz da erkek versiyonu ama ben rahibeleri severim
Tamam da kim o benzettiğin kişi ben miyim :DD
Garip bir benzetme, gerçekle alakası yok.
Hayır benim , seni rahibe teresa diyecek kadar tanımıyorum; d
iyi de sen erkeksin
Mecazi olarak :d
Rahibe teresa ifadesini kullanıyorum..
Mesela avrupada ilişkiye girmemiş kişilerle rahibe teresa , işte kilisenin papazı diye dalga geçerler..
Bende kendimle dalga geçiyorum.
Saat deç oldu baya
:))
Daha bir ton kilise maceralarım var onlarıda anlatmak isterdim * iş te yarın çalışıyorum ; ((
Hatta papazlar beni çok sever, rahibeler pek yanaşmıyolar nedense ama bir güzeller sorma ; (
Adres ver geleyim :-)
Ya habibi
:DD
Dedem in babası 65 sene mısırda kalmş sonra dedem olmuş ülkeye gelmişler :-)
Bil istedim :-)
Haksız olduğunu ispat edebilirim :)
sende arapsın sanırım mardinli :)
Yok ben kürdüm
hım doğru mardinde arap ve kürt çoğunluklu iyi bilirim
sonuçta kürt arap farketmez hepimiz kardeşiz
aynen
artukluyu bilirmisin?
artık bu steden gitme vaktim geldi ya sağol kararımı netleştirdin
:DDD
ya hala anlamıyorum senin 18-24 yaş aralığında hanım hanımcık çekingen çıtı pıtı tatlı masum bir kız olman gerekirken ARAPLAR ÇOK İSTİYO YAAAAA demen çok garip değil mi ya ahahjsfsdhsdfdsfsdgdfgdf
Benim yaşım o aralıkta değil sadece öyle görünüyor ve hanım hanımcık kızların içinde istek olmadığını söyleme bana sakın.
tabiki var öyle demedim ama böyle ulu orta ARAP İSTİYORUM YA demek garip geldi güldürdün bide videoya bakınca çok şaşırdım hdghsdgfdg :D
Ben arap istiyorum demedim ki, böyle istek kimde var dedim. İyi oku :)
Emin ol bende var mesela ama günlük hayatta asla belli eden burada bile 1 kez yazmış birisi değilim. ama şu arap yanımda solda sıfır fjgldjgklg.
Burada yazmamak neyin ölçütü, gizli gizli yazmak ile herhangi bir nickle yazmak arasındaki farkı söyler misin?
bişeyin ölçütü değil işte güldürdün dedimya :DD
Ne mutlu bana :DDDD
bir arap bul o halde
Ararsam bulurum
ondan şüphem yok ;)
Olsa ne yazar :)
olmadıgı için sıkıntı yok ;)
Arabın şeyi yok mu olacaktır elbet:/
Benim nişanlım da arap :)
Bence yanlış düşünüyorsun.
hangi milletlerden tecrüben var
Tecrübem yok, video hakkındaki yorumum bu
bunun neyinden etkilendin ki
Siz rus kızların nesinden etkileniyorsanız, ben de bunlardan öyle etkileniyorum :)
olabilir videoyu sordum:)
Neyinden etkilendiğimi yazdım, ayrıca burada soruyu ben sormuşum, cevaplaması gereken kişi sensin.
arap erkekleri daha abaza geliyor bana ama bayanlarını beğeniyorum yani balık etli bıngıl bıngıl:)
Sana istek mi lazımdı?
Araplar'a mı seviştin
Kaç arapla yattında bu kanıya vardın?
ben halımden memnunum
birlikte mi oldun yoksa :)
yokluktan olabilirmi
Siz varlıkta mısınız
benim o konuda sıkıntım yok sıkıntısı olan düşünsün
canım ne zaman isterse o zaman yasarım
Anlıyorum
yasadıgım yer iç bölgelere bakaraktan bu konuda biraz daha özgür aynı zamanda da swingerim ama bekarım bunuda not olarak iletiyim
ciddi misin
hiç bu kadar ciddi olmamıstım neden sasırdın
bilmem sen benden de harbi çıktın :D
ooooooooo nede olsa eski dj lerdeniz milli sporcuyuz saglıkcıyız marmaris gibi bir yerde yalnız yasıyoruz o kadarda olsun degilmi
araplarıdamı denedn
Gördüğüm bu
gormekten anlıyamassın yasamak lazım
Tutkuyu, isteği anlayabilmem için yaşamam gerekmez. Herşey ortada.
yapcmacık olabilir. yasamadan bısıy dıyemem
o video suruleyı kızı kosede sıkıstrp tecavuz videosu haberın olsun
Yalan o başlık
tabi sen dogru soluyon onlar yalan
1. si orada, tecavüz demiyor taciz diyor yanlış okumuşsun. 2. si İstanbul diyor, sana mantıklı geliyor mu İstanbul ile ne alakası var videonun? 3. sü bu videoda tecavüz veya taciz olmadığı apaçık, bayan da fazlasıyla istekli. Anladın mı_?
İstanbul'da ne kadar suriyeli var habaerın var mı senin ayrıca coguda yollu fugus yapuyo
Yaa arkada çalıyo arap televizyonu, büyük ihtimalle bir arap filminden alıntı bu. Başlıkla alakası yok.
valla videoyu bılmem ama surryeli dolu turkıyede.
Daha abazalar yani.
Azmış belliki :D
aksini düşündüm
Bn arap kokenkiyim
beno gormemissin sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?