ilişkilerde erkeklerin belli bir süre sonra ilgisiz davranmasının sebebi nedir? Cepte gördükleri için eski heyecanın kalmayışı mıdır yoksa ayrılma isteği mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiraz kendini tut o aramadan arama sen de ilginin başkasına kaydığını düşünsün o zaman üzerine düşmeye başlar tekrar ama bu sefer de umursamaz davranırsa gerçekten artık ilgisi kalmamıs demektir. bos yere zaman harcamaya degmez , gerçekten seven adam sen aramasan sormasan terketsen de seni kaybetmemek için elinden geleni yapar, seni kaybetmekten korkmayan birini neden kaybetmekten korkasın kı?
141 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltskler
En İyi Cevaplar
+1 yıl-heyecan kaybı
-kızla ilgili beklentilerinin çok yüksek olması ve hayal kırıklığı
-amacına ulaşmış olmanın verdiği rahatlık
-ne istediğini bilememenin getirdiği dengesizlik, ayar tutturamama
-uzun süreli düşünemeyen kişilik
gibi gibi nedenlerden olabilir34 Yorumla
Soran+1 yılpeki bunların sonucunda ne yapılmalıdır ayrılmak mı gerekir
- +1 yıl
böyle kestirip atmak doğru olmaz sanırım. konuşmayı denemeli birlikte yeniden canlanmayı. ilişkinin boyutu da önemli. hiçbir ilişkide ilk günlerdeki heyecanın dönmesini bekleyemezsiniz doğanın düzeni bu. küçükken yediğimiz leblebi tozundan şu an aynı tadı alıyor muyuz :) hayır. insanın içinde biten bir şey. bence hayata bakış açısıyla da ilgili. hayatın tadına varmayı bilmeyenler her şeyi böyle anlamsızlaştırıyor mahvediyorlar. konuşup derdinizi anlatınca belki anlar. belki siz de bir şeyler yapabilirsiniz ona şevk vermek anlamında. fakat ilgilenmiyorsa, gerçekten umutsuz vaka ise o zaman önemli karar alma zamanı gelir.
Soran+1 yılkaç kere konuştum nedenlerini sordum ben yanında olmaya çalıştım haklısın deyip 2 gün sonra yine aynı haline dönüyo ve ben artık sevildiğimi hissetmiyorum
- +1 yıl
otomatik pilota bağlamış. ah bu erkekler..!
+1 yılerkek milleti aç bir millet.. her zaman pilav yenmez atasözüyle başlayan hatta yüzyıllar önce başlayan ve devam eden bir olay bu.. yani erkek ulaştıkdan sonra sıkılır bayan ise aksine ulaştıkdan sonra bağlanır.. bayan ile erkek arasındaki en büyük fark budur.. o nedenle normal şeyler bunlar günümüz türkiyesinde açlık durumu bu olsa gerk..
86 Yorumla
Soran+1 yılayrılmak mıdır çözüm
- +1 yıl
her erkek aynıdır.. kabullenmek çözüm.. ayrılık yeni birliktelik getirir yeni birliktelik eskiyi aramana sebep olur.. en iyisi çözümü kendinde aramak.. saçlarına renk kat değişiklik yap kendinde.. baktın olmadı işte o zaman elinden geleni yaptın demek ve yalnızlıgı seç bir süre..
Soran+1 yılher ilgisizleştiğinde kendimi mi değiştiricem:)) ya war ya uğraştırıyosunuz hep bıktım sizden aaaa:))
- +1 yıl
hehe :)) Aslında dünya değişti eski erkek tipleri açlıktan bir süre sonra sıkılıp heyecan arıyor yeni tipler öyle değil avmlerde orada burada cafelerde görüyorum hep mutlu olan çiftleri.. hatta uuzn yıllar mutlu olanları da var.. cevremde... o nedenle bence ayrılmanda fayda var haklısın her ilgisizlikte deişirsen ohooo para dayanmaz.. güzelsen alıcın cok olur :)
Soran+1 yılsanırım bu ilgisizlik eskisi kadar sevmemekten kaynaklanıyo olmasa da olur gözüyle bakıyo kaybetmekten korkan insan böyle davranmaz
- +1 yıl
şu dunyada ne eskisi gibi oluyoki sanki amannn biptir et
Çünkü her ilişki ilk başta gizemli ve heyecanlıdır
daha tam tanımıyorsundur bile karşındakini
canım aşkım bebegimler demek ile omur geçmez
bir ilişkide heyecan olmalı , arasira çılgınlık
gidip onla uğraş sözlü sataş ama tatlı görünmeye çalış bu durumda yani.110 Yorumla
Soran+1 yılzaten yanyanayken ohoooo süper ama iş telle konuşmaya gelince 1 gün aramadığı bile oluyo
- +1 yıl
Asıl telefonda bence biraz aksiyon olmalı
yanyana iken romantik olunmalı
Ama senin sevgilin biraz öküz ruhlu üzgünüm ama.
https://hizliresim.com/g4qg30
Buna benzer yani , ben 3 senedir çıkıyorum. mutluyuzda.
Soran+1 yılgünde 1 kere bile aramadığı zamanlar oluyo
- +1 yıl
Bence sevmiyor yani ya da çok ilgisiz
ben çok macoyumdur
bugün epey sınır ettim mesela ama sırf gülsün diye gittim kara ismimi ve kalp içinde s yazdım video başlattım suna bak dedim s nin devamına şizofren yazdım tamamladım yolladim epey gülmüştü
aslında kızları mutlu etmek çok basit , çünkü cidden ilgiye muhtaçlar ve çok duygusal lar , ama her kız mutluluğu haketmesede , karşısındaki erkek delikanlı olmalı ortamına göre hareket etmeli bence , ayak uydurmalı yani.
Soran+1 yılya zaten olay burada bitiyo 1-2 gün ilgi göstermezsin 3. gün ilgilisindir mutlu etmeye çalışırsın o bile yeter ama hiç bir zaman ilgili olmayınca sevildiğini hissetmiyo insan
Soran+1 yılhaklısın
Soran+1 yılyorumların için sağol güzel insan:)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
15Cevap
+1 yıltipik pic erkegi tarif ettin, o tipler herkese yazar elde eder sonra baskasina yazarlar... bunu herkes biliyor isin tuhaf kismi, siz kizlar niye oyle erkekleri buluyorsunuz bissuru efendi adam hayatlarini sevdigi kadina adamayi bekliyor ama sizler onlari gormuyorsunuz bile anca pic , serseri pesinde kosun sonra boyle durup aglarsiniz iste
27 Yorumla
Soran+1 yılbiz koşmadık onlar geldi kendine bağladı sonrası da mağlum:(
- +1 yıl
cok agir laf ettin e ama hakli👍
- +1 yıl
onlar tabiki gelir pic erkek cunku... herkese yazar lar oyle sana hemen gelebilen adamdan korkucaksin utanicak sikilicak amator olucak sana yaklasan efendi adam
Soran+1 yılama 2 yıldır birlikteyiz
- +1 yıl
sikilmistir senden , daha iyisini bulmustur bunlardn beklenir
Soran+1 yılben de böyle düşünerek ayrıldım zaten ama o zaman da geri döndü özür dileyip:)
- +1 yıl
e kimse kaybetmek istemez elindekini bilemiyorum sevgilini tanimiyoruz sonucta amaci nedir bilemeyiz
+1 yılsıkılıyorsun, sürekli aramanı mesaj atmanı bekliyor ama unuttuğu birşey senin kendi hayatın var. kendine göre planların var. sonuçta evlenmedik herşeyimizi ortak yapalım. fazla ilgi beklentisi erkeği bunaltıyor. çok sevsende bu böyle bungunluk veriyor bir zaman sonra.
20 YorumlaAyrılmayla hiç bir ilgisi yok en başlarda sana kendini sevdirmeye çalışırlar bunun için çabalarlar turlu turlu surprizler hediyeler alırlar ve bir sure sonra sen ona aşık olursun ya da seversin onu anladıkları zaman o uğraşlarını bırakırlar ama sevgileri bittiğinden değil yani bu
18 Yorumla
Soran+1 yıldoğru ama bazen de erkekler ayrılmak istediklerini direk söylemezler ondan ilgisiz davranarak kızın ayrılmasını beklerler ondan sordum. Peki bu ilgisizlik hep böyle devam mı eder canlandırmak için yapılcak bişey yok mudur? Ya da her kız bu ilgisizliği çekiyo mu böyle
- +1 yıl
Bak sana şoyle anlatayım bnim iki yıllık ilişkim var şu an devam etmekte en baştaki kadar ilgi surprizler flan yok ama oyle ilgisizde bırakmaz asla uzerime titrer ama en baştaki çok farklıydı onun gbi olamaz el ustunde tutardı resmen ağzından çıkan her kelimeye dkkat ederdi kırılırım dye dha neler neler artk birbrmzn herşeyini bliyoruz her dakika mesajlaşmıyoruz geceler uzun uzun iyi geceler meaajı yazmak yerine arayı iyi geceler seni seviyorum deyip uyuyoruz yani bişeyler değişiyo ama sevgi sabit :)
Soran+1 yılböyle olsa sorun etmem zaten ben çok üstüme düşülmesini sevmem bırak iyi geceler mesajını günde 1 kere bile aramıyo hiç merak etmiyo bile. Kaç kere hatırlattım hep konuştum haklısın diyo özür diliyo 2 gün sonra yine aynı tas aynı hamam
- +1 yıl
Sıkıntı var o zaman hele seni merak etmiyosa bir erkek sorun var demktr ben aşırı severim ilgiyi ama tbi o kdar ilgi gostermiyo ynede hergun defalarca arar heranımızı bliriz konuşuruz snra işe gder iş yernde arar yemek arasnda flan blmyrm sen duşunmelisin ama bu durum normal değil kzuum
Soran+1 yılöyle olsa ohooooooo nerdee hiç öyle bişey yok ben aramasam 1 hafta aramaz belki de gerçi arayınca bile sanki zoraki arıyomuş gibi hissediyorum
Soran+1 yılaynen bencede ee bu durumda da daha fazla yapçak bişey kalmıyo
E insanda hep ilgi ilgi biyere kadar yoruluyo sıkılıyo bıkıyo. Artık karşı tarafın ilgi göstermesini bekliyo. Bu normal karşı tarafın ilgi göstermesi lazım artık, tek taraf bütün yükü çekemiyo..
25 Yorumla
Soran+1 yılilgisizlikten kasıt 1 gün boyunca hiç aramamak mesela
Soran+1 yılyuhh 1 gün boyunca aramıyor ama seviyor yani öyle mi insan hiç mi merak etmez:)
- +1 yıl
Yaa nie hep onun açısından bakıyosun. Sen nie aramıyosun. neden hep karşıdan bekliosun. Nedir bu beklenti arayış kızlardaki çok saçma ve yanlış bişi. İlk adımı erkek atar, ilk teklfi erkek gösterir, ilk o arar, ilk o sorar, ilk o yazar ohh oldu canım başka bir arzunuz. Hadi arkadaşım hadii olmaz böyle bunların tam tersi olmalı. Erkek zaten bütün gün çalışıo falan yoruluo üstüne bide size ilgi göstercek yaş o iş. Sen ara sen sor ilgi göster bu kadar basit.
Soran+1 yıleee ben arıyorum zaten aramıyorum demedim ki kapat işim var ben seni arıcam diyo ama aramıyo.
aslında asla erkek kıza asık değildir kızın kafasındaki hayaline asıktır ve biraz samimi olupda kızın gercek yuzunu görünce hayal kırıklığına ugrar ve dogal olarak ilgi azalır
10 Yorumlaçünkü hevesini almıştır artık senin için çabalamaz sen kendini yıpratırsın ohiç birşey yapmaz bırak sende umursama bak nasıl peşine düşüyo
10 YorumlaÖyle oluyor bende ilk yaşadığımda öyle mal gibi kalakalmıştım toz pembe hayaller püf oldu gitti yani :D
10 Yorumlaİlk defa yiyip çok beğendiğin yemeği hergün yemek istersin sonra bıkarsın bazı erkeklerde olur bu durum
110 Yorumla
Soran+1 yılpeki sevmiyor mudur artık eskisi gibi kaybetmekten korkmuyor mudur
Soran+1 yılhissettirmedim direk ayrıldım:) ama geri döndü:) Yani gerçekten sevmiyor mu demek istiyosun
Soran+1 yıl5 gün sonra döndü o kadar süre de boşta kaldığını anlamamıştır bile:)
Soran+1 yılpeki ayrılsam mal gibi ortada kalır mı yoksa sallamaz mı
Soran+1 yılya da kaybedince aklı başına gelir tabi seviyosa
+1 yılCepte goruyorlar bu firsati onlara biz veriyoruz. Sonra üzül de dur.
22 Yorumla
Soran+1 yılsevmediklerinden değil mi yni? elde gördükleri için kaybetmekten korkmazlar mı? ayrılmak mıdır mantıklısı
- +1 yıl
Yuz vermemek gerekiyor.
İlgisizleşmez senin baştaki erkeğe göre az olan ilgin artmıştır sadece..
15 Yorumla
Soran+1 yılyok ya eskiden durmadan her dk arıyodu şimdi günde 1 kere aramadığı bile oluyo ben de bir problem yok yani
Soran+1 yılee ben bunları götümden uydurmuyorum o zaman öyleydi şimdi böyle:)
Soran+1 yıltamam en 1. haklı sizsiniz tamam:)
+1 yılBir çiftin çok guzel bir ilişkisi varsa 've erkek eski sevgilisiyle kucuk bir konuşma yaptiktan sonra (* direkten döndum kelimesi *) ne anlamda kulanilmiştir
11 Yorumla- +1 yıl
Az daha yanlış seçim yapıyordum iyi ki olmamış demek
+1 yılsizin saflıgınız yanicepde gördükleri için garip tarfıda sizin bile bile katlanmanız
07 Yorumla
Soran+1 yılher erkek böyle olmaz mı peki
- +1 yıl
ben yapmam sonycta ciddi düşünürüm ama kızlar acı cektiren serserilerin peşinden gittiği için görme şansınız yok
Soran+1 yılsizin gibi de hiç çıkmadı hep böyle lafta:)
- +1 yıl
çıkmadı değil bakmadınız cunku fizik yok serserilik yok istediğiniz görüntü yok al cıktı işte cıksa nolcak
Soran+1 yılonunla alakası olduğunu düşünmüyorum kızlar ilgi gösterene giderler o tipler daha fazla ilgi gösteriyor ondan böyle oluyo
- +1 yıl
ben gösteremiyorum begenilmedikten sonra birini gösterdikde noldu burada vardı kız gitti 3 gün aramayan adama aşıgım diye gezdi
- +1 yıl
akıllanmazsınız siz
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasil neden? O onlarin dogasi tatlim. Nasi agac oksijen uretir nasi bulutlar yagmur nasi tavuk yumurta erkeklerde zamanla ilgisizlesir. Ben aksini gormedim duymadim
06 Yorumla
Soran+1 yılpeki bu durumda kızlar napıyo hep onları mı çekicez ömrümüz boyunca neden böyle diye
Cevap sahibi+1 yılGenelde yeni nesilin kizlari cekmiyor siradaki diyor o da ayninsi oluyor siradaki diyor. Ama ben sevmissem eger ki sevmeden sans vermem kesinlikle kafa yorarim bu druma. Biz 2 yillik sevgiliyiz ve amma kafa patlattim neler yapabilirim diye biraz degisti Allah var. Benim gibi kimse sevemeyecegini kanitladim. Ilk basta ne evliligi sevgili olmak bile sıkıntı veriyordu simdi sen calismaya baslada daha erken eblenebilelim diyor. Yani tek yapman gereken sabir. bir de sey var hic bir zaman sıkıcı olmadım yani vakit konusurken bile nasi geciyor bilmiyoruz. Trip atmayi kestim herseyi sorgulamayi kestim her dk dusunmeyi kestim paranoyakligi kestim rahatiz kavga olmayinca bikkinlikta yok. Benim farkim benim verdigim emekler cogu bunu gostermiyor ama biraz iyi yerdeyiz biraz eskisine nazaran.
Soran+1 yılpeki ilgisizken bunu nası başarabildin sen de mi ilgi göstermedin? ya da senin kadar kimsenin sevmeyeceğini nasıl kanıtladın
Cevap sahibi+1 yılCok uzun surdu bu olay ben ona kosulsuz sartsiz bagliydim. bir olaydan sonra biraz toparlandi illa ayrilmak istedi bende yapamazsin bensiz filan yaptım ama bensiz mutlu olcagina emin gorunuyordu ayrildik. 1 bucuk ay ayri kaldik ben baskasina bakmayi birak yataktan kalkamadim agliyorum kilo veriyorum surekli sonra ben unv sehirdisi kazandm kuzeniylr konusuyordk yarn gidiyorm filan yaptm o da ona soylemis mesaj atti kmse degilde seni boyle kkaybetmek istemezdm falan ben sen yaptin filan yaptim o da ben mutlu muyum saniyorsn kimsenin yaninda konusamiyorm senin gbi dglm ama ne kadar agladgmi bilitim dedi o Ağlamış ilginc. Neyse gtmeden önce gorustk bana kagt yazms ozur dileyen filan konsmaya devam ettk biz ben o hayatma grdgnden beri en yakn erkek arkdaslarmi bile cikardm. Onu kzdrcak guvenini kircak hic bsey yaomadm ve nasi sevdgmi biliyor. Zamanla ogrendm ki bogmusum biraz cok ustune dusmusum biraz kestim. Trip atmisim bir benimmis gbi davranmisim hepsini bitirdim yenilendim yani.
Cevap sahibi+1 yılZaten senle sklmayacagni anladiginda sendrn gtmez hem skmiycaksn hem ilgiye bogmycaksn dozunda.
Soran+1 yılhiç sıkmıyorum ki normalde o aramasın ben de aramıyorum ve neden aramadın falan bile demiyorum ama böyle oldukça daha da ilgisizleşti sevdiğini hisetmiyorum aradığında bile benim zorumla arıyomuş gibi geliyo beni seviyo cepte gördüğü için böyle davranıyo olabilir ama ben daha fazlasını hakettiğimi düşünüyorum
herkeste aynı şey olmuyor bende. karşımdaki kadına göre değişiyor aslında.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de bu soruyu sık sık sorarım kendime. biraz kötü bir cevabı var ama.. elde edince heyecanı kalmıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılpeki erkek için bu durumda ayrılmak farketmiyo mu olsa da olmasa da olur moduna mı giriliyo yani
Cevap sahibi+1 yılolsa da olur olmasa da olur dediğim an olmaması daha çok işime geliyor ve ayrılıyorum
Soran+1 yılsevmiyor yani
Cevap sahibi+1 yılsanmıyorum sevsin, erkek severse her gün aynı ilgi ile gelir.. monotonluğa izin vermez.
+1 yılHeveslerini almış oldukları içindir.
12 Yorumla
Soran+1 yılayrılmak mıdır çözüm
- +1 yıl
Eğer seni üzüyorsa sevgine karşılık bulamıyorsan ayrıl ki yıpranma.
Çünkü artık elindesin.
15 Yorumla
Soran+1 yılee bu kaybetmekten korkmadığını da göstermez mi
Soran+1 yıluzaklaştım ben de soğuk davranıyorum hatta bir ara sırf bunun için ayrıldım da ayrılınca geri döndü ama hala ilgisiz soğuk gün boyunca 1 kere aramadığı günler bile oluyo
Soran+1 yıl2 gün oldu 3. gün yine aynı
İstediklerini elde edinceye kadar...
00 Yorumla
+1 yılyoruluyolar ya, ondan oluyo hepsi.
00 YorumlaKendini yargılanmı hiç?
04 Yorumla
Soran+1 yılmesela?
Soran+1 yılbenim sevgimden emin olduğu için böyle davrandığını düşünüyorum. Rahat yani
+1 yılÇünkü dereyi geçene kadar ayıya dayı diyeceksin :)
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki kaybetmekten korkmuyomusunuz ilgisizleşince
- +1 yıl
Kendimden örnek vereyim orta 2 deydim galiba çok sevdiğim bir kız vardı üstüne titriyordum kız çok sıkıyorsun diye ayrıldı o günden beri bende fazla takmıyorum ve şuana kadar ayrılan hep ben oldum bir kızın çok üstüne düşersem götü kalkar sonuç olarak :)
Soran+1 yılzaten ilk başta bu kadar ilgili olmassanız sorun olmıcak. Ama başta ilgili olup sonradan o ilgi kesilince noluyo acaba diyoruz
+1 yılHeycan azalmıştır ama bu sevmediği anlamına gelmez
06 Yorumla
Soran+1 yıl1 gün boyunca hiç arayıp sormassa merak etmezse de mi seviyo anlamına gelir
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yıldeğişik bir seviş tarzı
- +1 yıl
Erkekleri böyle kabul et anlamaya çalışma bizde sizi anlamiyoz :))
Soran+1 yılhaha o zaman kendi cinsiyle birlikte olsun toptan kurtulalım)) ya yine de seven erkek arar sorar az da olsa ilgi gösterir diye düşünüyorum
- +1 yıl
Toptan derken :)) hani odunda olmaz tabi ilgisini hisettirir
Elde etmek için burada hata bayanlarda malesef
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl oluyo anlamadım
+1 yılBen sevmedikleri icin
00 Yorumla
+1 yılhepsi
00 YorumlaPoposu kalkmıstır...
00 YorumlaKartlaşmşdr :)
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlişkinin başında aşırı ilgili olan erkekler neden bir süre sonra ilgisizleşir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler