Nasil dusunur benden ilgili...
Daha mi cok guvenir?
Sadece ondan hoşlanmadığını ve sevmediğini düşünür.. İnsan sevdiğine doya doya sarılıp doya doya koklar ve öper..
Kizin guvenci daha dahamii artar? Yani kizda soyle bir dusunce olabilirmi bu sadece beni opmek koklamak icin degil ama beni ben oldugum icin seviyor gibisinden?
Yürekten sevenler sarıldıkları ve bir birlerini koklayıp öptükleri zaman sevgi daha çok pekişir ve artar.. Çünkü insanın sevgisini yaşadığı anda yaydığı enerji bambaşkadır.. Tabi bunu ileriye götürmeden cinselik durumuna sokmadan yapar isen.. Çünkü sevdiğin kızın o anda boynunda ki kokusunu duymak sana ona karşı bağlılık ve sevgi artışı olarak dönecektir..
Anladim sizi abi :) ileriye gitme ama iki opucuk bir koklama onu kendine daha cok baglarsin diyosun?
Aynen öyle çünkü sarılmanın kendine has bir büyüsü vardır.. Unutma tüm insanlar sevdiklerine sarılırlar.. Annenin ve babanın sana sarıldığında hissetiğini bir düşün.. Onalrın sana olan sevgisini ne kadar daha çok anlıyorsun.. İşte buda öyle onu sımsıkı kollarına aldığında sana karşı hem güven hemde sevgi oluşur... dedğim gibi cinselliğe kaçmadan..
Kişiden kişiye değişir. ... saygı duymali evlilik öncesi ilişkiye karşı isen
Kizin guvenci daha dahamii artar? Yani kizda soyle bir dusunce olabilirmi bu sadece beni opmek koklamak icin degil ama beni ben oldugum icin seviyor gibisinden?
Cevap
5Cevap
bu ilişki evliliğe gider.
evet
Lale der belki ne bilim, sevgilinin turune bagli
kuşu ötmüyor die düşünebilir
şeyi kalkmıyor gey der
top oldugunu düşünür alimallah
Soru guncellendi bir bak kardo...
güvenir tabi ama sen yıne de onu azgın bırakma en azından sevgılın ısteklı oldugunda gerı cevırme :)
Tabiki ama hatun
Bakire ve de ben bozmak istiyorum o olmaz diyip duruyor... Ondan boyle bir farkli yol izlicem, senin onerebilecegin biseyler varsa buyur soyle...
o zaman vur kaç taktiği yap onu istemiyormuş gibi yap dayanamaz kendini sana sunar diye düşünüyorum aman ha rolünü iyi oyna :)
Baska? :)
/Users/gurhanyalcin/Desktop/maxresdefault. jpg
biraz seksi görün bro reddedemesin
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar