İlk görsel farklı üyelerin cinsellik kategorisinde sordukları sorulardan alınmış fotoğrafları barındırıyor. İkinci görsel ise yaklaşık yarım saat önce sorduğum basit bir soruya ait. Şimdi soruyorum: Farklı üyelerin sorularındaki bu erotik fotoğraflar herhangi bir rahatsızlık vermiyor da benim kullandığım görsel mi rahatsızlık verici? Bu durumda sitede bir taraf tutma mı var? Yoksa yetki verilmiş üyeler, objektif olma konusunda sorun mu yaşıyor?
Sitedeki kontrol ve işletim sisteminde yer alan kişi veya kişilerin taraflı hareket ettiğini düşünüyor musunuz?
Selamlar, sorun görselden dolayı değil sorunun kendisinden dolayı kaldırıldı. Pozisyon sorularını, eğer samimi bir soru değilse, yani "ilişkiye gireceğim ama X pozisyon canımı acıtıyor" gibi kişisel bir dertten bahsetmiyorsa bi süredir aktif tutmuyoruz site içerisinde.
Merhaba, sorduğum soru gayet seviyeli, basit ve normaldi. Fakat buna rağmen saçma bir biçimde kaldırıldı. Az önce eleştiri maksatlı sorduğum soru ise hiçbir üyeyi hedef almadığı halde bu sebeple kaldırıldı.
Tamam haklısın, öfkeyle karşılık verdim farkındayım ama kullandığım görselin yine de "uygunsuz veya aşırı derecede" olduğunu da düşünmüyorum. Zaten özellikle rahatsız etmeyecek bir şekilde iç çamaşırı olan bir fotoğraf seçtim.
Cevap vermek için kaydettiğim soruların sonra baktığımda kaldırılmasından öğrendiğim kadarı ile kalkmayacaktı. Eğer yorumlaşmalarda başkalarının cinsel hayatını sormayacaksan.
Bu konuda ayrıca bilgi alabilir kiyim diye takip etmiştim soruyu.
Mevzu şu; eğer kendi cinsel hayatınla ilgili soru soruyorsan bu kurallara uygun, fakat başkalarının cevap olarak "sanane" diyebilecekleri soru veya sorulardaki yorumlaşmalar yasak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Selamlar, sorun görselden dolayı değil sorunun kendisinden dolayı kaldırıldı. Pozisyon sorularını, eğer samimi bir soru değilse, yani "ilişkiye gireceğim ama X pozisyon canımı acıtıyor" gibi kişisel bir dertten bahsetmiyorsa bi süredir aktif tutmuyoruz site içerisinde.
Merhaba, sorduğum soru gayet seviyeli, basit ve normaldi. Fakat buna rağmen saçma bir biçimde kaldırıldı.
Az önce eleştiri maksatlı sorduğum soru ise hiçbir üyeyi hedef almadığı halde bu sebeple kaldırıldı.
Bu arada siz içerik diyorsunuz ama sebep olarak görsel baz alınmış.
Aşırı/Alakasız Cinsel İçerik'ten kaldırıldı, ayrı bi görsel kaldırma nedenimiz yok.
Diğer sorunu da ben kaldırdım, "Uber veya her ne haltsa o kişinin idrak ve algısının içine lağım akıtayım!" cümlesi normal mi sence :)
Tamam haklısın, öfkeyle karşılık verdim farkındayım ama kullandığım görselin yine de "uygunsuz veya aşırı derecede" olduğunu da düşünmüyorum.
Zaten özellikle rahatsız etmeyecek bir şekilde iç çamaşırı olan bir fotoğraf seçtim.
Diğer üyelere ait görsellerin pek masum olduğu söylenemez ayrıca.
Görselde sıkıntı yok ki, görselden kaldırılmadı zaten belirttiğim gibi
Kalkıp "şu pozisyonu deneyeceğim tavsiye eder misiniz" diye sorsaydım kalacak mıydı sorum?
Cevap vermek için kaydettiğim soruların sonra baktığımda kaldırılmasından öğrendiğim kadarı ile kalkmayacaktı. Eğer yorumlaşmalarda başkalarının cinsel hayatını sormayacaksan.
Bu konuda ayrıca bilgi alabilir kiyim diye takip etmiştim soruyu.
Mevzu şu; eğer kendi cinsel hayatınla ilgili soru soruyorsan bu kurallara uygun, fakat başkalarının cevap olarak "sanane" diyebilecekleri soru veya sorulardaki yorumlaşmalar yasak.
Umarım faydası olur.
Bence de objektif değiller