Yanımda mastrbsyn yaptı.
İlknde beyazdı sıvı. İkinciside beyaz ve sarıydı.
Acaba diyorum o sarı renkli şey cismiydi? :D
İlknde beyazdı sıvı. İkinciside beyaz ve sarıydı.
Acaba diyorum o sarı renkli şey cismiydi? :D
hayır. mastürbasyonda penise giden idrar deliği kapanır. onun yerine kayganlaştırıcı sıvı idrarı ve sperm yolunu temizler. boşalmadan sonra idrar yolu açılsa da birbirlerine karışmazlar. ıkınıp çiş yapmaya çalışsanda yapamazsın zaten.
sperm genelde beyaz renkli olmakla birlikte beslenmeyle ve cinsel perhizle rengi farklılık gösterebilir.
a kalite ve b kalite diye ikiye ayırabilirsin
Uzman gözetmen eşliğinde yapılan mastırın kalitesinin araştırma komisyon başkanı gibi mi hissediyon kendini ? :D
bezen öyle cümleler kuruyorum ki ben bile şaşırıyorum , şu yazdığım kısaltmasıydı :))
7-8 satırlık bir paragrafı kaplayan büyüklükteki cümleler misal ...
benim öznem sitede hotdog ;) isim tamlaması olucam onun
Çok yakında :D
Aşırı zevk adığından biraz daha katı gibi olur benzetme yapmak gerekirse bazen yoğurt gibi bazen ayran gibi :)
zevkle alakası yok olayın..uzun süre yapmazsa eğer katı ve çok beyaz gelir
aşırı zevk alıp almaması fışkırma şiddetinden anlaşılır. sık sık yapıldıkça yoğunluk azalır sıvılaşır. en sonunda renksizleşmeye başlar.
Cevap
18Cevap
anlaşılan daha gençsin :)) boşalırken idrar kanalları otomatikmen kapanır.. iyiki buraya konu açmışın yoksa ileride şu konuşma geçerdi:
hakkı içime boşalırken işemedin demiii.. bak doğru söyle işemiş de olabilirsin :)))
tabi ki bunlar şaka.. :)
Sana doğrusunu deyim,ilkinde depo doluydu spermle=) 2.cisinde depo boş olduğundan boşalmada geç 0lmuştur o süre içersinde (yani 31 sırasında) =) depo tekrardan doldurulmaya çalışıyor görevli organlarca,e tabi doğal olarak olgunlaşmamış sperm akıyor,Bu yüzden çocuk yapılırkende buna dikkat edilmeli belli aralıkla erkek formdayken çocuk yapılmalı aksi taktirde olgunlaşmamış sperm nedeniyle çocukda bazı hastalıklar olabilir.
İlk gelen sarı ikinci daha beyaz desen normal diycem. Beklemiş sperm biraz daha yoğun ve koyu olur.
birazcık okuyun bilgilenin ya.. boşalırken aynı anda işenir mi, hangi mantıkla bunu soruyosun te allahım
Kabolu tv gibi kullanışlı demek ki tek kablo ile hem tv hem internet gibi bunun kide =)
Sperm kanallarını zorlamaktan hafif kanama yapmış olabilir buda rengi sarı ve kırmızıya doğru çevirir.
Boşalma sırasında idrar gelmez, çünkü meni çıkışı idrar yolunu kapatır. İlkinde gelen dölün rengi normaldir, ikincide renk biraz daha açılır. Böyle böyle devam ettikçe en sonlarda renk şeffaflaşır.
Masturbasyonda çiş gelmez.Meni o renk gelmiştir ikincide.
Bu soru nasil ERROR vermemis ya soru stili dahi yanlis.. :D
herkeste bembeyaz ve yoğun olacak diye bir kaide yok..benimki bembeyaz ve yoğun geliyor..aynı filmlerdeki gibi
Hayır sperm'in daha katısı sarımsı olur biraz...Ama benimki beyaz...
Ne bekliyordun fosforlu ve yanar dönerli mi ?
10 numara yağ olabilir
anlıyorum heycanlısın..
petrol bulmuş olabilirsiniz
Peki o bunu yaparken sen ne yaptın.
yanında mast yaptı sende izledin mi
yediği içtiği şeyler etkiler
way ahraz :)
midem bulandı
çiş değil o.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar