Erkek arkadaşımla olan cinsel ilişkim sırasında vajinadan hic zevk almıyordum birleşme esnasında. Sadece acı hissi vardi veya hic bisey hissetmiyodum. Simdi kendi kendime isteğimi gidermeye çalışıyorum rimel sokarak deniyorum ama ya acı var ya hic bisey hissetmiyorum zevk falan yok. Rimeli çıkartıp bakıyorum, dokunuyorum da oraya fazlasıyla ıslak kayıyor yani kolayca. Klitorise değince zevk aliyorum ama değmediği zaman bahsettiğim hisler var. Klitoral orgazmda sorunum yok o oluyor. Problem ne olabilir sizce? (Lütfen ciddi cevap verin simdi gel ben zevk veririm diyenler çıkacaktır ama ben partner aramıyorum, ihtiyacım da yok sadece sorunumu paylaşmak istedim)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninki biraz psikolojik, biraz da tanımadığın için. Kalıcı soğukluk veya isteksizlik falan olmaz merak etme, anatomik bir sorun olduğunu da sanmıyorum (dar-geniş vs.). Tek yapman gereken ön sevişmeyi uzun tutmak, bu seni daha çok hazırlayacaktır. Sevgilinin istediği anda değil de sen kontrolsüz bir şekilde içinde isteyene kadar girmesin içine. Tabii bunu ona da izah etmelisin ki anlayışla karşılayacağını düşünüyorum senin için. Ek olarak p. rno izlemeni tavsiye ederim, bu da isteğini artıracaktır, bu esnada yapacağın mastürbasyon da.
Sorun olarak görme, geçici bir durum bu.04 Yorumla
Soran+1 yılBelki de öyle düzenli yapmadıgım icin alışamamışımdır. Olabilir mi bu?
Cevap sahibi+1 yılDüzenli seksten mi bahsediyorsun?
Soran+1 yılBes ay önce oldu en son. Ondan ônxe de 7 ay olmamıştık beraber. Daha önceleri de ayda bir kez
Cevap sahibi+1 yılEvet olabilir, az yaşayıp tekrar edemediğin için olabilir tabii
En İyi Cevaplar
psikolojik bir şey değilse partnerin içine girince değişik açılar vererek denemeler yapın ve çabuk boşalmasın. açı verirken konuşun ve zevk almada farklılık olan pozisyonlar keşfederseniz o pozisyonda uzun süre gidip gelsin ve sende kendini sıkma zevk alamayacakmıyım diye düşünmeden dene. Büyük ihtimal böyle yaparsan iş çözülür zevk alırsın bir kez oluncada o tadı alıncada sonrasında olman daha kolay olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım sanırım. Çok teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende allık fırçasının sapım sokuyorum içime girince değil hızlı sokup çıkarınca zevk alıyorum ama fazla uzun sürmüyo boşalamıyorum o an ki kaşıntıyı gidermek için ama zevk almak istiyosan tanzikli şu süper o konuda tavsiye ederim partnerin zevk aldığın yeri bulamıyor benimki gibi
05 Yorumla
Soran+1 yılO suyu nerden buluyosun
Cevap sahibi+1 yılBanyodaki fıskiyeyi çıkartıyorum hortumdan şu çıkıyo
Soran+1 yılhortumu mu sokuyosun
Cevap sahibi+1 yılHayır hortum dan sert bir şekilde şu çıkıyo duyu oraya tutuyorum
Soran+1 yılilk defa duydum bunu değişikmiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlitoral orgazma alıstıgın icin zevk alamıyosun bende erkek arkadasımla cinsel birlesmeden zevk alamıyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıcaz o zaman :(
Cevap sahibi+1 yıluzun bir süre mast. yapmayıp iliskiye girmek :)
Soran+1 yılUnut klitoralı diyosun
Cevap sahibi+1 yılEvet 1 2 hafta yapma mast sonra ilişkiye gir duzeliyor yani benim oyleydi
Soran+1 yılAnldımm denerim tesekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
29Cevap
Benim vajnanda doku hissi çok zayıftır, bu bir rahatsızlık tedeviside çok düşük oranda olumlu geçiyor.
Eğer öyleyse kendini mast ile veya partnerinin peniainden daha kalın birşeyler ile doyurmaya çalış olursa şanslı sin demektir.
Birde anal denedinmi hiç, farklı bir düşünce tabiki05 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadasîm ona çok meraklı da o da kan gövde dehşet acî veriyor
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılanladım. yapacak çok bişey yok o zaman çocuk şeyini değiştiremeyeceğine göre..
al işte ya. bak şimdi kızlar mast yapmasını bilmiyor bir defa nasıl oksıcagını falan bılmıyor.. püff noktaları var benım eskı kız arkadasımda böyleydi.. bosalamadıgı ıcın doyumsuz oluyordu zina yapmak ıstıyordu.. anlattım ona böyle böyle diye bosaldıktan sonra rahatladı... kızların %90ı böyle malesef... öğrenın yoksa doyumsuz olursunuz
03 Yorumla
Soran+1 yılIcine girdiginde hic hissin olmaması veya acı hissetmem okşamayı bilmediğim için mi
Soran+1 yılOrdan zevk alıyorum ama ben. dedim ya Klitorise dokunmam zevk veriyor hatta Klitoral orgazm da yaşıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Buradan sorup ne öğrenebilirsin ki? Uzman doktora git bir an önce.
02 Yorumla
Soran+1 yılTecrubelere soruyorum iste doktora bu konuyu acmak kolay olmaz benim icin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım kendini henüz keşfetmemişsin. Belkide beklentiyi yüksek tutmandan kaynaklıdır. Belki partnerin seni iyi hazırlamıyordur. Kendinde sorun oldupu kanaatine varman garip.
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya akışına bırakmak en dogrusu sanırım
- +1 yıl
Fiziki etlem akışına bırakılmaz👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlırsın bende başta zevk alamıyordum aynı senin gibiydim ama uzun süre ve yavaş yavaş git gel den sonra zevk almaya başlıyorsun tabi ön sevişmenin de uzun tutulması lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam deneyeceğim teşekkür ederim
"rimel "...
Vajinal orgazm klitorise göre daha zordur. burada iş partnerine bağlı.07 Yorumla
Soran+1 yılDaha yuvarlak bir cisim bulamadım ne yapayım. masturbasyonla zevk alamaz mıyım vajinadan. şu an hala sızlıyor mesela
- +1 yıl
Rimel temiz değil ki, artı oraya uygun değil. Parmaklarını kullanacaksın. Bu sorunu aşmak için iyi bir ön sevişme ve uzun süre gir çık gerekiyor.
ya da bir taktik vereyim o baya bir yorulsun ve sen üstüne çık o sırt üstü yatarken ve üstünde sürtünmeye başla. ileri geri sürtün. klitorisin de uyarılacak. Sonra orgazm olur sen sırt üstü uzanır bu sefer partnerin devam eder ve mutlu son.
Sadece alışık değilsin ve hep klitorisi okşamışsın bu zamana kadar.
Soran+1 yılEvet o şekilde yaptım hep ama anlamadığım bir nokta var. O yoruldu ben üste gectim Klitorisi sürttüm o orgazm klitoral orgazm olmaz mı?
Soran+1 yılNeyse o zevk alsın da benimki böyle idare olsun napalım
Soran+1 yılOluştu zaten oluşacağı kadar :(
ön sevişmeyi yeterince uzun tutmazsan olur bu ;) ve rimel sokmak nedir ya?
09 Yorumla
Soran+1 yılDaha yuvarlak bişey yoktu
Soran+1 yılParmaklarım da zevk vermiyor
Soran+1 yılSende bir zamanlar tecrübesindin dalga geçme istersen
Soran+1 yılPeki araştırırım
Soran+1 yılBakacağım sağolun
Gizli Üye(36-45)+1 yılvajinal seksin süresi ve ritmi önemlidir. belli bir noktaya kadar zaten zevk almaz kadınlar. doğru ritimde yeterli süre girip çıktıktan sonra zevk almaya başlarsın.
014 Yorumla
Soran+1 yıl+18 videolarda kadınlar erkek giris yaptığı andan itibaren zevk alıyor gibi görünüyorlar yalandan mı öyle yapıyolar ki
Cevap sahibi+1 yılo filmlerdeki her şey yalan. tabii ki ilk anda zevk almak da mümkün olabilir ama hem enderdir hem de tahrik olma durumuna cinsel isteğe göre değişir.
Soran+1 yılErkek arkadaşım ben zevk almaya çalışana kadar boşalıyor zaten 15 20 dkda falan
Cevap sahibi+1 yılnasıl 15 20 dakika. 15 20 dakika sikiyorsa o da senden zevk almıyordur. hissetmediği için boşalamıyordur. belki de siki çok küçüktür. ya da senin vajinan geniştir. temas az oluyordur.
Soran+1 yılGenis olması mümkün değil ya. zevk alıyorum diyor gözlerinden de okuyorum zaten onu
Cevap sahibi+1 yılgeniş olması niye mümkün değil.
Soran+1 yılDoğum yapmadım birden fazla insanla olmadım da ondan. Vajinal muayenedeki aleti dahi sokarken zorlandı doktor kıvrandım yani geniş olsa fazla sıkıntım olmazdı sanırm
Cevap sahibi+1 yılbirden fazla erkekle birlikte olmakla ya da doğum yapmakla genişlemez vajina. çok sık aralıklı birden fazla doğum olmazsa tabi. yetişkinliğe eriştiğinde genişliği ne ise o genişikte kalır yaş geçinceye kadar. muayenede sorlanması da normal tabi ki tahrik olmamış halinde her vajina dardır. gerçek genişliği tahrik olunca belli olur
Soran+1 yılNormal diyordu sevgilim. Moralimi bozdunuz :(
Cevap sahibi+1 yılmoral bozacak bir şey yok. vajinanın geniş olması kötü bir şey değil. onun zevki de ayrı. sıkı sıkı girmesinin zevki başka rahat rahat kayması başka zevkli.
Soran+1 yılGenis olan yerden nasıl zevk alsın ki. Alıyorum diyor ama yalan söylüyor sanırım. Çok üzüldüm :(
Cevap sahibi+1 yılgeniş olması temas etmeyeceği anlamına gelmez. zaten vajinanın duvarları birbirine yapışık durur penis girince genişler. geniş vajina daha kolay genişler yumuşacıktır. dar vajina daha zorlar. yumuşak olması daha zevvkli bence. genelde kadına hakimiyet kurmak isteyen erkekler dar vajina sever
Soran+1 yılErkek arkadaşım bu yüzden arkadan yapmayı daha çok seviyor :(
Cevap sahibi+1 yılerkek arkadaşının cinsel sorunları var
+1 yılArtık her rimel gördüğümde aklıma kötü şeyler gelecek
21 Yorumla
Soran+1 yılNe mutlu bana
+1 yılg noktasına ulasması gerek vajınal zevk ıcın penısın buyuklgu kac santm *
08 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum dikkat etmedim.
- +1 yıl
kucukse g noktasına ulasması bıraz zordur yanı zaten 8 santımı falan gırıyor tam olrak ama ondan da kucukse zordur yanı bı de pozısyonlar onemlı hangısınde yapıosnz en cok
Soran+1 yılBen altta oluyorum o üstte. Her zaman beraber olmuyoruz ben kendim de ilk kez denedim bugün ama yok yani his anlamadım.8 cmden uzun erkek arkadaşımın penis boyu da rimel de
- +1 yıl
rımele dıkkat et ıcıne falan kacar mısyoner en ıyı pozısyondur dıye blıorm eger sorun devam ederse bıdahakıne doktora gorun
Soran+1 yılIlk defa denedim sızıdan başka bisey yok bir daha yapmyacağım zaten
- +1 yıl
doktor en ıyısını bılır bı gorun
Soran+1 yılTamam teşekkürler
- +1 yıl
rıca ederım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlitoris orgazmdan vajinal orgazma geçmek her zaman zor olur demişti haydar dümen
01 Yorumla
Soran+1 yılBırak orgazmı zevk yok his yok
+1 yılvajinal zevk alman için erkeğin seni yönlendirmesi lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
herkesin içinde anlatamam
Soran+1 yılÖzelden mesaj atamam bayanım sonucta
- +1 yıl
at demedim ama saygı çerçevesinde orda anlatırım
+1 yılbence duygularınla hareket etmıyorsun hissedemiyorsun sadece yapmak için yapıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir :/
- +1 yıl
duygular ve hislerini calıstır hayal kur biraz
Organzm zaten klitorisle olur onu uyarmadan organz olamazsin oksa orani seks yaparken
05 Yorumla
SoranOrda sorun yok ben vajina içinde zevk falan almıyorum sadece
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela aynı anda yalansa goguslerin boynun ve penis hiç durmadan klitorise değip çıksa 20 dakka hiç durmadan ne olur sana?
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı şekilde hissetmem sanırım. hoş olur yani
Cevap sahibi+1 yılKendinden geçersin ne hoş oluru inlersin deli gibi vajinan sulanır
Al eline bir peçete ıslaklığı gider kaygan kaygan çok zevk alamazsın...
00 YorumlaG noktasını denedin mi hiç?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır nedir o?
- +1 yıl
Valla anlatması zor. O kadar zor olmamasına rağmen günümüzde birçok erkek ve bayan arkadaşlarımız bundan haberdar değil nedense. Sanırım bunu okursan bir ara deneyebilirsin.
www.doktornevra.com/.../g_noktasi_ve_orgazm.asp
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBilemedim. Jinekolog anlar halinden.
03 Yorumla
Soran+1 yılGaliba. Ona da gidip nasıl denilir ki yani zevk yok doktor diye
- +1 yıl
Baya diyeceksin o her gün bunları duyuyor.
Soran+1 yılTamam konusurum tesekkürler
derin nefes al sonra da uyu
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılçok mast yapan birimisin
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Vajinaya bir sey sokup yapmayı da ilk kez denedim ama sonuç aynı
- +1 yıl
kendi kendine yaparken ilk önce klitorisini uyar. tam boşalmana az kala vajinana sokup çıkartmaya çalış yine acı hissedecekmisin bakalım
- +1 yıl
www.pudra.com/.../...larin-zevk-noktalari-2068.htm burayı bir oku bakalım. sonrada kendi vücudunu tanımaya çalış yine zevk alamıyorsan fiziksel bir problemin olabilir.
Soran+1 yılTamam denerim. Ama erkek arkadaşımla olduğum zamanlar ne yapıcaz?
- +1 yıl
o erkek arkadaşının yeteneğine kalmış ancak baktın ki anlamıyor o zaman sen devreye gireceksin. zevk aldığın yerlerini noktalarını ellerinle erkek arkadaşını yönlendireceksin. boynunun öpülmesinden zevk alıyorsan partnerini yönlendirip boynunu öpmesini sağla. vs...
Soran+1 yılOnları zaten yapıyor
- +1 yıl
ya şimdi burada yazamayacaklarım var, ne diyim sana
Soran+1 yılGizliye al istediklerini yaz
- +1 yıl
gören gördü zaten :D sen özelden yaz.
Soran+1 yılHayır özelden yazamam
+1 yılzevk vermek ince işçili ister manitanda iş yok.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((((
ilki acılı mı olmuştu sert?
05 Yorumla
Soran+1 yılSert değil ama acılıydı ilk olduğu için
Soran+1 yılÇok sık başbaşa kalamıyoruz zaten. Neyse artık teşekkür ederim
Soran+1 yılAnladım. Deneyelim derim. Teşekkür ederim
zamanla alışırsın daha yenisin anlaşılan
010 Yorumla
Soran+1 yılZamanla derken? 15 kez yapmışımdır erkek arkadaşımla. Kendim de ilk kez denedim ama aynı sonuç
Soran+1 yılHep misyoner denedik bir sefer de ben üstteydim ama olmayınca olmuyor sanırım
- +1 yıl
misyonerdeyken sadece sokup çıkarmasın erkek arkadaşın soktuğu zaman vajinanın üstüne baskı uygulasın kasıklarınız sürtsün fırça çeksin anlıyacağın klitorisin uyarılır ayrıca sen üsteyken tam oalrak otur gidip gelirken baskı uygula klitorisin sürtsün kasıklarına erkek arkadaşının ahengi yakalarsın yavaş yavaş tecrubedir bu erkek arkadaşında yeni anlaşılan
Soran+1 yılHayır o yeni değil. Güzel fikirler teşekkür ederim
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılIfşa etmek istemem kendimi sagolunn
+1 yılÖn Sevişme az suruyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılb*k yoluna gitti kızlık :)
03 Yorumla
Soran+1 yılZevkim icin yatmadım sevgilimle ben.
Cevap sahibi+1 yılBu seni bırakınca nolcak :) zevk almamaya devam edersen cinsek terapi al
Soran+1 yılEn kötü sevdiğine beraber oldum diye evde kalırım çok da umrumdu. Cinsel terapiyi kim veriyor
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Sorun sende
03 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Soran+1 yılTamam konuşacaym doktorla
+1 yıldört parmakla dene
04 Yorumla
Soran+1 yılIki zor giriyor ne dördü
- +1 yıl
içine sokma dış dudaklardan
Soran+1 yılAnlamiyorum dedigini
- +1 yıl
göstermek isterdim de neyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkayı dene
04 Yorumla
Soran+1 yılOrdan zaten yapıyoruz
Cevap sahibi+1 yıldefalarca kez ön taraftan dene yukarı dogru dene ama :D temassızlık oluyo galiba
Soran+1 yılAnlamadm balla
Cevap sahibi+1 yılorda olsam gösteririm anlatmayla olmuyor :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın kaç?
011 Yorumla
Soran+1 yıl23.
Cevap sahibi+1 yılBelki çok fazla yapmaktadır
Soran+1 yılNe yapmaktadır?
Cevap sahibi+1 yılSeks çok yapmaktandır
Soran+1 yılHayır ya bir kişiyle oldu zaten ayda bir kez başbaşa kalabiliyoruz
Cevap sahibi+1 yılÇok p*rno izlemişsindir
Cevap sahibi+1 yılMast fazla yapıyorsundur filan hepsi olabilir 😊
Soran+1 yılHayır hiç biriyle alakam yok