Arkadaslar cok büyük bir sorunun içindeyim annem bakire olmadıgımı biliyo ve hayatım zindan :(?

eski sevgilim beni hep anneme birlikte oldugumuzuu söylemekle tehdit ediyodu söyledi ondan sonra ne dısarı cıkabildim ne bisey yapabildim laf sokmalar kavgalar simdi cıkabiliyorum ama hala rahat degilim üniversiteye gitmeme ragmen lise 1 de ki cocuk muamelesi görüyorum eski sevgilimi anlatayım tam olarak 5 6 kez dayak yedim 3 kez aldatıldım tehdit edildim hakaret küfür ne ararsan var en son olarak beni bir odaya sokup dövdü gözümü kararttım heryerden engelledim ayrıldım kime ne söylüyosa söylesin umrumda degil hiçbişey benden degerli degil diye düsünüyorum annemle az önce kavga ettik yine sebebide cocuktan ayrıldıgımı söyledim kızdı bundan sonra hiç bir erkekle konustugunu sevgili oldugunu görmücem görücü usulu evlenceksin dedi bende ceker giderim o zaman dedim napıcam ben :((:(:(:(:(
Güncellemeler
+1 yıl
erkeklerin hepsi ne kadar bencil kendileri yapsın yapsın bakire kız beklesin bir kız yapınca iyi olmuş ne yaşasa müstehak yazık..
Arkadaslar cok büyük bir sorunun içindeyim annem bakire olmadıgımı biliyo ve hayatım zindan :(?