Ama el başka ayak başka der mi işte. :S
Ayak fetişi hakkında kızların ve erkeklerin düşüncesi nedir?
Ama el başka ayak başka der mi işte. :S
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kardeşim ülkemizde zihinlerin topluma ve dine göre şekillenmiş olmasından dolayı senin gibi, benim gibi normalden daha ileri daha özel şeylerden zevk alan kişiler sapık damgası yer.
ayak fetişizmi gibi oldukça doğal ve güzel bir şeyi bile bu şekilde yaftalayabilen kadınlar mevcut maalesef. zaten böyle zihne sahip kadınla bırak sevişmeyi, oturup iskambil bile oynanmaz. demek ki basmakalıp bir beyne sahip.
baştan ön yargılı olan bütün sevgililerim ileride ayaklarını yalamam için baskı kurar olmuşlardı. kadın ayaklarından çok zevk alır, oldukça yüksek bir sayıda edindiğim tecrübe budur.
bazılarında ayak fobisi olduğundan hiç denememek gerekir, o ayrı.
fetişist yönünü hayatının hiçbir yerinde saklama. böyle bir şeyi saklamamak sana özgüven katacaktır.
7 ay onceki konuya yeni yorum ama iyi yorum :)
Ayak fetişizmi çok yaygın bir fetişizm o yüzden tek değilsin. Ama bu sevgiliye/partnere göre değişiyor. Kimisi çok iğreniyor ya da utanıyor kimiside kendinden geçiyor. Bunu sormadan bilemezsin ya da denemeden. O yüzden sen sor kız arkadaşına eğer olumsuz tepki verirse üsteleme bu sefer senden soğumaya başlar. Bir diğer seçenek yekten ayaklarını falan öpme, önce ayak masajıyla falan başla böyle böyle alıştır.
Adam işi biliyor ya :D Fetiş direktörü gibisin :D
Estağfurullah :)
Hiçbir sorun teşkil etmez bana. Normal yani tuhaf bile gelmiyo. Hatta gururum bile okşanıyo ayaklarıma daha iyi bakıyorum ya da onu nereden vuracağımı iyi biliyorum :)
vay sen bunu silah olarak kullanıyorsun amaaa :D
ayağı 43 numara olan bayanlarıda seviyonuzmu :Dasdasdasda
güzel ve şekilli bir ayağı varsa kokmuyosa temizse.. yamuk yumuk değilse neden olmasn
43 numara fazla büyük olsa da önemli olan ayağın şeklidir.
Ayak güzel olduktan sonra numarası önemli değil.
Cevap
139Cevap
Merak etme erkeklerin %80 ni kadın ayağını öpmeyi, parmaklarını emmeyi ve parmak aralarını yalamayı çok sever.. çoraplı resim çekmişsin, çorapsız olacak ki al benisi fazla olsun... Prof Frued der ki ''Kadın saçından ayak tırnağına kadar tarifi imkansız haz veren bir meyve tabağı gibidir.. Yemesini bilmeyen erkek çürümeye sebep olur...''İnanılmayacak bir teşhis;Kadınlar ayak parmaklarının emilmesi ve parmak aralarının yalanmasın dan da müthiş zevk almaktadır..
olayı özetlemişsiniz
sizin gibi açık görüşlü, empati yapabilen, kadının cinsel isteklerine önem veren fantezi dünyası geniş erkeklerin sayısı artmalı
ayaklarını çıplak çekseydin daha güzel olurdu :)
Benim ayağım daha güzel bi' kereeeeee! Yalayacak kızlar eklesin. <3 <3 <3
Not: Tırnak aralarımda çorap artıkları var. Hazır dil atmışken onu da alıverin gari. <3 <3 <3
https://i.hizliresim.com/Bo216D.jpg
sdfgh anırdım :DDD
goca moğlalı seni :D
Bana anormal gelmiyor ama külotlu çorap rengi ve deseni etkileyici değil.
www.google.com.tr/search
bazı resimler için üzgünüm. özellikle opak çoraplı ve ojeli tırnaklarla hoş oluyor.
genelde kız arkadaşlarım böyle giymişlerdi. çikolata sosuyla mis :) ama ayakları temiz olmalı. kokuyorsa elime bile almam :)
valla sabaha kadar yalarım ayaklarını :) sonradan fetişist olunmaz, ya çok küçüklükten gelen bişey bu ya da belki doğuştan. ben kendimi bildim bileli güzel kadın ayaklarına karşı ilgi duyarım. daha önce ilişki esnasında yaladığım öptüğüm vs. çok oldu. güzel ayak karşı konulmaz bir cinsel haz veriyor.
Kadın vücudu doğal olarak daha estetik (gücenmeyin beyler ama böyle), ama bakımlı erkek vücudu çok daha çekici olabiliyor kadınlara. Yani şey gibi, ortalama bir kadın, erkeklere 10 birim çekici gelirken, ortalama erkek kadınlara 3 birim, bakımlı güzel yakışıklı erkek 100 birim çekici geliyor. Bu yüzden ayak fetişisti kadınlar çoğu erkeğin bakımsız ayağını beğenmiyor :)
kızlarda da var ama erkekler kadar dile getirmiyorlar... ve içlerinde kalıyor sadece :D
yoksa lezbiyen ayak fetişi kızlar da var erkek ayağına düşkün kızlar da :D
pasif gaylar da erkek ayağına ilgi duyuyor :D
ona sıkça denk geldim ben :D :D
fetiş olayı kime cinsel bir şeyler hissediyorsan ona karşı oluyor :D
pasif gayların köle olmak istediklerini belirten mesajları bunu gösteriyor gibi :D :D
www.kizlarsoruyor.com/.../q4680756-damarli-ayaklarim-nasil
Buna yorum yapan erkek de gay sanırım
yüzde bir milyar hemde :D :D :D
son olarak ayak fetişlerini hor görmeyin... onlar zararsız insanlar deyip yurtta barış dünyada barış dileyip cümleme noktayı koyayım :D :D
Ayak fetişliği bizim ülkemizde sapıklık olarak görülsede, bunu ancak yaşayan bilir ne büyük ve derin bir hazdır ayak yalamak ve yalatmak.
Karşıdan bilmeden yorum yapmayı çok seviyor türk toplumu. Gayet keyifli ve delirtici bir durum ayak yalamak ve yalatmak.
keşke çorapların ten rengi olsaydı :) erkekler genelde ona daha çok bakıyo :D
kadının sadece bir noktasına odaklanmak bana garip geliyor. bu arkadasları anlamıyorum ama onlar icin mutlaka guzeldir. ayak yalama, ayagi yuze surme, ayak koklama, ayakla cignenme falan gibi zevkler erkek koleligi gibi. erkek koleligi bana ters ve dogaya aykırı geliyor ben tam tersini seviyorum. ve tek bir yere odaklanmak yerine her noktadan zevk almak hosuma gidiyor.
kimi kızlar ayaklarıyla ilgilenmesinden hoşlanır kimi hoşlanmaz.Ben severim mesela ayaklarımla ilgilensin sevgilimin ayak fetişi olması şart değil ama olsada fena olmaz hani.
gene abazalar bastı amk körcerrah sevgilim dedi defol.
Teşekkür ederim sana da yorum atan arkadaşım :)
rica ederim:)
Ben olabilirim
Bende ayak fetişistiyim.
1 kişiye ayakların güzel dediğimde hoşuna gittiydi. Onla kısa bir süre çıkmıştık ayak fetişizmini anlattığımda hoşuna gitmişti.
Başka bir kişiye anlattığımda ayaklarım gerçekten çok çirkin deyip tedirgin oldu ve ayaklarını hiç göstermedi.
Yani, benim tavsiyem, ayaklarını görmediğin bir kıza hemen yanaşma, biraz uzak dur, tabi kaçırıcaksan yanaşabilirsin o ayrı.
Sanal ortamlarda iyyyyy diyerek tepki koyan da çok var. En uyuz olduğum kesim. Daha hiçbirşey bilmez etmez iyyy diye yapıştırır lafı.
mükemmel ötesi ayakların var cidden evleneceğim kadın mutlaka senin gibi olmalı. fetişist olması gerekmiyor ama ayaklarının öpülüp yalanmasından, masaj yapılmasından hoşlanmasını istiyorum eşimin. ah neden senin gibi bir sevgilim yok kahretsin ya tamam eski sevgililerim de yaptılar ama hiç hoşlarına gitmiyodu sırf ben memnun oluyum diye yaptılar. ayaklarına cidden bayıldım.
bir tane daha koydum
2. fotoğraf da mı sana ait? zaten her şeyden önce ince çorap giyen bir kızsın ya sadece bu yüzden bile dünyadaki hiçbir kız rakibin değil. ince çorap seven ve sevgilisinin fetişist olmasını isteyen bir kız kadar ideal ve asili yoktur. asaletle ne alakası var deme ayaklarına özen gösteren kızlar çok asil oluyor kişilik olarak.
doğrudur ben hep ayaklarıma çok özen gösterdim ince çorap koleksyonum bile vardır :D
ciddi misin? :D zaten kararım kesin yani ilerde evlenince eşim de bu olayı severse maaşımın yarısını aylık çorap koleksiyonunu yenilemesine ayırcam :D ayrıca ilk fotoğraftaki çorabın acayip tatlı :D
açıdan tam anlaşılmıyo ama tahmin ediyim ayakların 38 numara dimi? :D
evet :D
haha en sevdiğim ya bir de çorap giyip duruyosun ya ağzım açık bekliyorum sokarsın belki diye asdsgh :D
ya bana da cevap versene deli oluyorum yarım saatte bir cevap atıyosun ayağının fotoğrafına bakmaktan gözlerim yoruldu :D
https://i.hizliresim.com/Ld3Xvj.jpg bu nasıl :D
şu anda fotoğrafı açıp önünde diz çöktüm biliyo musun :D o kadar güzeller ki bildiğin ayağının fotoğafı karşısında eğildim, gerçeği olsa ne yapardım sen düşün :D
offfya kim yalıcak benim ayağımı :/
ben yalarım ciddiyim ve bu işin 6 yaşından beri içindeyim yani ayak fetişizminin çok özel bir konu olduğunu ve çok ciddiye alınması gerektiğini düşünüyorum. çoraplı fotoğraflarınız daha fazla varsa atabilirseniz çok da memnun olurum asil bayan.
sana göre şekilleniyorum bu arada. yala dersen yalarım, sadece ayaklarımı yorumla dersen onu yaparım. başka bir şey dersen onu yaparım. bu ayaklar için ne istiyorsan o olacak merak etme.
girince cevap at sen sitenin en özel üyesisin şu an.
konuş lütfen ya seninle sohbetimiz 1 gün sürmüş olamaz.
hadi benden size bir kıyak yukarıdaki soru soran arkadaş ile sizi birleştiriyorum :D www.kizlarsoruyor.com/.../q1571575-ayak-fetisistiyim-bayanlar-bu-uygulamaya-acik-misiniz
ben bir fetişist olarak açıkçası ayağı çirkin ve bakımsız olan kadının vajinasının da bakımsız ve çirkin olacağını düşünürüm.
Gizlilikten çık!! Şimdiden ks de ayak fetişizm yaşatacak taliplerin açık arttırmada ==DD
ya burdakiler sapık, bana ayak fetiş domiant karekteri öne çıkarıyor gibi geliyor sevgilimin ayaklarımla ilgilenmesi hoşuma giderdi :/
çok okuyan çok yazar, hızlı yazdım yazarken çok düşünmem:)
Fetiş bana da biraz sapkınca geliyor. Eğer kastedilen karşı cinste güzel ayak aramaksa bu zevkin işaretidir. Tıpkı esmer sevmek gibi birşey.
Haklısında nasıl bir tabir kullanalım ?
Sevdiğin kadının ayaklarını öpmek neden sapıkça olsunki? Normal bir şey. Birde bebeğin gibi seviyorsan. Ayakları küçükse, minnoş ayaklıysa bebek sever gibi ayakları parmakları öpülür. Sadece seks, cinsel haz anlamında değil. Sevildiğinden dolayıda öpülür.
evet var bende ayak fetisistiyim ama erkek ayaklarina ilgi duymuyorum bayan ayaklari : )) cokta ileri derece fetisim
Nasıl oluyor ki o 😱😱
lez oldugun ıcın 69 pozıyonunda orgazm olmak uzre cok kız ayaklarımı opmuş parmagımı emmıştır
muhabbet etmek isterdim bir bayan fetişistle
ayak delisiyim, ayak fetişistiyim, el fetişistiyim, güzel olursa ayak parmaklarının arasını bile yalıyorum, biraz çemen kokuyor ama olsun, güzelliği yeter.
hiç yaladınmı önceden
bu söylenmez canım bir şekilde bunu sağlarsın sevişme esnasında
nasıl sağlıyacağımki olaya iğrenç olarak bakıyor
senin bir tecrüben oldumu bu konuda, böyle birşeyi heves ediyorum ama değiyormuki
sayuri emrettt yeter senin gibi bir hatun olucak hayatımda yakarım memleketi
mesaj kağalı
ben gizlilikten 2 sn çıksam 90 tane mesaj gelir, sen mesajı açsan
gereksiz bir merak kadın vücudunda sevilmeye ilgilenmeye layık o kadar güzel organlar yerler varken ayak gereksiz bence :D
Ayaklar senin mi? :D İkincisi güzelmiş. Ayaklarını penisine sürt bak nasıl hoşuna gidip, onda fetiş oluşacak. Önüne namaz kılma pozisyonunda otur, ayaklarını arkaya at. Zamanla bu fetiş onda oluşur.
Erkek arkadasimin boyle bir istegi varsa yapabilir hosuma da gider muhtemelen
bir sürü ayak fetişisti erkekler var artık alıştım
hem guzel ayakların öpülmesi falan
Oohoo sende her dakka öpturuyo gibi cevaplamissin :D
Benim ayaklarım çok kirli oluyor çoğu zaman ve sevgilim onları yalayıp zehirlenip ölürse bunun vicdan azabıyla yaşayamam ben.
Ayak fetişisti kız varsa bile bu fetiş erkek ayağına olmaz... :)
Ne ayağına olcak 😂😂
Yine kadın ayağına tabiki...
Keçi toynağı bile erkek ayağından daha çekicidir. :)
Kadın kadın ayağına nasıl ilgi duyar ki
Kadın kadın saçına göğsüne kalcasina bacağına tenine dudağına ilgi duyuyor da ayağına neden duymasın
Teşekkür ederim en iyi görüş için
Eski sevgililerimden bir tanesini yapmıştm bunu ilkti.. Hani zevk alcakmı diye yaptım.. Kız bildiğin her seferinde çıldırdı zevkten.. normalde fazla istekli değildir 5 dakka yalamadan üstüme atlıyordu her seferinde kudurmuş gibi
çok severim ancak yalan yok ayakların aman aman güzel değil, (en azından bana göre..)
daha minnak ayaklar tercihimdir
ya kötü demiyorum gayet iyi, sadece ben daha minik ayakları severim
güzel bakımlı ayakları hiçbirşeye değişmem... Yeni tanıştığım bir bayanın önde ayaklarına bakarım. 37 den büyükse şansı yok...
Her kişinin farklı farklı fetiş yönleri vardır en sık rastlanılanı ayak fetişizmidir sevgilinede uygun bir dille anlatırsan neden tepki göstersinki!
ben b tarz şeylerden igrenıyorum mesela benm erkek arkadsım ayak fetişti olsaydı terk ederdım kişiye göre değişir.
daha önce hiç ayak öpüp yalamadım ama taptaze pembe topuklu bembeyaz 38 numara bir ayak görünce dayanamıyorum o ayağı öpmek yalamak emmek istiyorum :)
süper :D
hımm güzel ayaklar ama tabanlarına falan dikkat et sakın nasır olmasın :)
evet mesela sevgilime ara sıra ayak masajı yapmaya kalkarım arada öperim hiç anlamaz deli oluyorum ya :)
ayaklarım ellerim kadar bakımlıdır
kadın öyle olması lazım zaten dişler eller ayaklar önce bunlara bakarım şahsen ben
bişey sorucam, ayak fetişi sevgilim olsun diyosun ama sevgilim var diyosun, sevgilim ayak fetişi olsun istiyorum desen daha anlamlı olurdu heralde
bir kadının her öğesi seksi ve güzeldir.. elbette ayaklarda seksi senin ayaklarında oldukça erotic sevişme sırasında çok özel ilgiler gerekiyor.. ama genede çorapsız resimlerini göndersen daha iyi olacak...:)))
Ayaklarımı kaç kez böyle şeylerden korumak zorunda kaldım sayamadım bile yadırgamıyorum yani.
afedersin ama çoğu gt meme fetişisti senin ne zarın zıorun var ki.adamın yanında kadınların kıçlarına bakıyorlar .iğrenç değil bence abartmazsan
Şu tip çorapları hiç sevmiyorum keşke çıplak çekseydin ama ayakların çok kötü görünüyor 😌
Ben gerçekten ayaklarınıza sarılıp, uyumak isterdim.
Ben kirli kilot hastasıyım mesela senin Şu an üzerindeki kokun sinmiş kilotunu bana gönder sevabını alırsın.
mesaj atsana bir bişey soracağım çok merak ediyorum
burdan sor
yok özel :) yazmasan da olur sadece merak etmiştim
ooo tam yerindesin valla :):) resme bakamıyorum ama düzgün bacaklara asla hayır demem valla :)
bende fetişim, sadece bununla ilgilenip buna yoğunlaşırsan ilişkilerinde başarısız olursun... ama oranında tutarsan unutulmaz olursun:)
;) Eyvallah
ayaklara karşı bir şeysim yok
ama karşımdaki isterse olabilir yaparız <3
yalarmısın
söyleyecegimi söyledim kücük hanım.
ayrıntılar devlet sırrı <3
Yavruu hatunu yala iste sormus kiz o kadar
Allah ıslah etsin diyorum bu fetişleri :D
gerçi biri yazmış ne var ayak yalıyosam , oral yapılan vajinadan daha temiz bişey ayak :D
cevap veremedim
ayak fetişi olduğumu biliyorum.
bir çok insandada var bu eminim. sadece söyleyemiyorlar.
olabilir neden olmasın. herhangi birşeye insan ilgi duyup fetişi olabilir. kızlarda çok az karşılaştım ama var yani
Eski sevgilim ayak fetişistiydi ayakları çok bakımlı olduğu için parmaklarını falan yalıordum ilişki esnasında
süpermiş peki sen neler hissediyorsun
bence çok güzel bir zevk cinsellikte çeşililik oluyor, yoksa don kıçını indir kilodun git gel tamam topla donunu bitti olay bumudur cinsellik
Ben de nerde kaldın diodum :)
Bunu yaşamaya hevesli burada yüzlerce erkek var. En başta ben... Şayet bunu kabul etmiyorsa, bunun için çok şey verebilecek erkeklere şans verseniz olmaz mı?
Var Benim eski kız arkadaşım kulak mememi emerdi surekli.
Değişik insanlar varmış demekki
Evet bunu duymuştum kulak memesini emmek yine de garip
çorap yakışmamış çıplak ayak atsaydın daha iyi olurdu
Kızlar anlamaz dostum ayak fetişizminden ayak fetişistiyim ve bizim ülkemizde o kadar az ki güzel ayaklı kız.Çoğu midemi bile bulandırıyor.Aksi yorum yazanların hepsinin bakımsız zaten :)
kendi converse içine kısılmış leş ayaklarına muhtaçmışız gibi davranmaları ayrı komik oluyor. ayrıca cinselliğimizin sadece ayaktan ibaret olduğunu sananlar da var maalesef. cehaletin her türlüsü kötü.
Su an ayaklarına ulaşabilmek için evimi ve arabamı satardım o derece güzeller, tanımak isterdim seni ☺️
Yok igrenc geliyor bana. El felan olsa neyse ayak ne ya
Kesinlikle katılıyorum 😂
oyle tatlis ama bize ne bosver
buradan boyle yazın ama yatagırınce nereden başlayacagınızı şaşırın
Ben ayak fetosiyim :) topuklarin pembis cok tatli :) parmaklarini kimiziya boyatsam:) minicik tatli ayaginin tatli serce parmagindan emmeye baslarim tek tek yalarimm :) pembis topuklarini oper yalarim :)
keşke sevgilimde yalasa
ben yalayım.. ben tam ayak fetişiyim badeb giyen topuklu ayakkabı giyen kızlardan çok etiklemiyorum... topuk bana kadın cinsel organını hatırlatıyo :) ayaklarını öyle bir yalarımki :) çok güzel ayakalrın... senden ricam çıplak ayakalrını , pembiş topıulu halin ve siyah düz desensiz parlak çorapla foton eklermisin güzewlim :) ama ben senin ayagını yalarsam penisimidee pembiş topuklarına sürterek boşalırım :))
ekleyecekmisin foto :)
yokya sonra 31 çekeceksin dime :D
penisim taş gibi oldu iki fotonu görünce :) ama çok güzel ayakalrın ya sen de bnim gibisin benim sevgilim olmalıydın :) sadece ayak seksi yapabiliriz ben ist sen :) ayagını yalamak harika olcak.. ama siyah çoraplı mis gibi kokar ayakların bebiş :)
öyle :D
öpsem koklasam yalasam oksasam :) ayagına boşalsam harika olurdu :) kırmızı ojeli bir fotonu paylaşıver güzelim ya :) siah çoraptan topukların çok tatlı görünüyo pembe pembe :)
2 ay önce amcanın kızının düğünde her yerimin fotusunu çekmiştim :D nasıl https://i.hizliresim.com/Ld3Xvj.jpg
harika ya :)) bide kırmızı ayakkabı ve siyah çorap :) topukların ayakların harika ya... parmakların minicik... çok seksi ayakalrın var :) bileklerinde incecik çok sertleşti penisim :) topuklarına sürterek boşalmak isterdim şimdi :)
sende topuk fetişmi var :D
ben topuklu ayakkabı giyiolar ya... ipli ayakkabılar toukları açıkta oluyo aşırı azdırıyo beni :) senin topuklarında çok güzel minicik ve çok şirin :) ama senin ayakların çok güzel minik parmaklarında minicik :)
ben ist dayım tanışalımmı :)
bide çıplak ayagını gönderimisin :)
boşaldım :)
kardeş burda sevilmiyor şimdi buraya bir sürü kız iğrenç midesizlik falan yazıcak ben değilim ama seni anlıyabiliyorum
şimdi nasıl inecek bu.. Çok azdırdın kız akşam akşam..
sen bı gızlıden cık profılını yıkarlar bak yıkarlar degıl // ''yıkarlar'' :D
onlar sapık yav :/
sen deglsn yanı :D
ben merak ediyorum sadece :D
ayak fetısı o andakı lıbıdo artsyla olusur anladın mı her yerını yalar bacagnı ayagnı hosuna gıder oper sonra devam eder fetıslk degldr bu vajına yalayınca vajına fetısı mı olnuyor:)
valla bu faşistmidir feşistmidsir her şeyinki ouyormu eğer öyle bişey varsa ben kesin vajinfeşistim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar