Mümkünse kalmasak olur mu bir kere hastane asansöründe aşırı yüklenmeden dolayı yarıda kaldı asansör ozamandan beri kalabalık asansöre asla binmem.. sen kimle kalmak istersin asansörde peki bubu kuş😄😄😄😅
Haaa yaa soruna göre dedim. Yoksa oda bende çok yakınlık sevmiyoruz beni 3 gün adada öldürür o. İnan yanimda en fazla duracağı saat 2 saat sonra kovar adadan.. seni alsam kafa dengisin diye dedim🤣🤣Yoksa seni kesip yemicez yani
🤣🤣🤣🤣hee biz kız bana kalsa ben hayatta evlenmem yaa bu kıza selam verdik evlenme sevdalısı çıktı ben teraziyim konuşkan biri olunca hep yanlış anlaşılıyorum 🤣🤣 evlenmek inan deli işi
🤣🤣🤣sen yanlış erkeklere denk gelmişsin bu konuda şanssızsin ben 1 kez aldatilmaya kalktim yakaladim terk ettim kız gitti benim arkadaşımla evlendi ben napim bütün bubular ayni mi diyim
Asansörde kimseyle kalmak istemem yanımdaki panik yapacak onu sakinleştirmekle uğraş falan uzun iş. Ayrıca 2 tane soruna gelip sallayanlar olmuş kızdırmışlar gibi seni gereksiz insanların lafına ne bakıyorsun sen he de geç :)
2
11 Yorumla
Soran
2 ay
Alışmışlar benim makyaj, bakım, moda sorularıma. Böyle sorunca yadırgıyolar
Yadırgamaktan ziyade seni üstlerine çekmeye çalışıyorlar daha çok bir tanesi özellikle kendini birde ayrıştırmış buradaki erkekler gibi değilim ben diye :) Ama burada takılıyor sanırım bize erkeklik öğretmek için yoksa böyle ters psikoloji ile kadınları üstüne çekmeye çalıştığı falan yoktur :D
Düz gidene de düz gitmeyebiliyorum. O yüzden ne yapacaklarını şaşıran erkekler var :) hiç bir şekilde gitmiyorsam demek ki vazgeçmesi gerek. Bunu kabullenemiyolar, bazıları narsist 😈
Yok ya çözülmesi zor bir insan değilsin tek gelemediğin şey üstüne gelinmesi bazen fazla sinirli olunca özellikle o anlarına dikkat etsinler yeter :D Narsist kişilik günümüzün vebası gibi :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Mümkünse kalmasak olur mu bir kere hastane asansöründe aşırı yüklenmeden dolayı yarıda kaldı asansör ozamandan beri kalabalık asansöre asla binmem.. sen kimle kalmak istersin asansörde peki bubu kuş😄😄😄😅
Aklımda biri yok 😂
🤣🤣 ıssız adaya düşsek ben seni alırdım 😁🤣ama asansör kapalı yerde kalma fobisi falan ağlarım
Bubuşuna söylerim bak jzjjs
🤣🤣söyle denize düşen yılana sarılır derler adaya düşsek bubumu dövecek bir hayal bile kurar ken tehdit edion yaa
🙄🤔🤣 Ne diyon
Yani bubuna söylerim bak derken neyi söylemek istersiniz 🤣🤣🤣diyorum
Yeni sorularını bekliyorum ya senin sitede🍉🍉🍉🍉🥹🥹🥹
Issız adaya düşsek seni alırdım dedin ya onu diyorum, senin bubunu alman lazım yanına
Haaa yaa soruna göre dedim. Yoksa oda bende çok yakınlık sevmiyoruz beni 3 gün adada öldürür o. İnan yanimda en fazla duracağı saat 2 saat sonra kovar adadan.. seni alsam kafa dengisin diye dedim🤣🤣Yoksa seni kesip yemicez yani
🤣 🤣 🤣 Siz var ya siz..😬
🤣🤣🤣🤣hee biz kız bana kalsa ben hayatta evlenmem yaa bu kıza selam verdik evlenme sevdalısı çıktı ben teraziyim konuşkan biri olunca hep yanlış anlaşılıyorum 🤣🤣 evlenmek inan deli işi
Haydaaa, bubuyu sevmiyor musun 😠🩴
Şıpıdık terliği atma atma🤣🤣onu değil ya evlenmeyi sevmiyorum hani evlilik hayallerim arasında olmayan bir şey
www.instagram.com/.../?igsh=MWVqM3doemdnd3h5cg==
O zaman evlenme ne diyim jzjd
Bakacağız kısmet bu işler 🤣🤣 seni göreceğiz inşallah
🤣 🤣
Aramızda kalsın benim bubu beni evde biliyor ama ben evde bile değilim 🤣🤣🤣evlenince bu özgürlüğü kaybetmek ağlayacamm aklima gelince
😱 Bubuyu aldatıyor musun yoksa
Yokkk daha neler🤣🤣
Çocukluk arkadaşım var onun yanindayim 25 senelik arkadaşlarım var bazen kafam eserse gece fark etmez gezerim 😁
Aldatmak bana göre değil ben bir kez aldatilmanin bedelini büyük ödedim şöyle diyim ben hayatı 24 saat yaşamayı seviyorum
Hı peki dudu inşallah öyledir 🤣
Hani cirkin adamlar aldatmaz derler ya ben cirkin adamım 🤣🤣🤣🤣😁
Yoo çirkin dudular da aldatıyor. Hiç bir erkeğe güvenim yok, dudu olan erkklere bile yani 😆
🤣🤣🤣sen yanlış erkeklere denk gelmişsin bu konuda şanssızsin ben 1 kez aldatilmaya kalktim yakaladim terk ettim kız gitti benim arkadaşımla evlendi ben napim bütün bubular ayni mi diyim
Kendine güven sevdiğin insana güven . Bence biri sana güven hissi vermemiş çekiçle dövmessen olacağı bu
Uff sıkıldım şu an
Film falan izlesen ya da sevdigin bir şey
Bende sıkılıyorum ya iş olmadığı zaman daga sıkıcı
Bu muhabbetten dedim :d
Tamam kapadım ozaman çenemi paydoon
Asansörde kimseyle kalmak istemem yanımdaki panik yapacak onu sakinleştirmekle uğraş falan uzun iş. Ayrıca 2 tane soruna gelip sallayanlar olmuş kızdırmışlar gibi seni gereksiz insanların lafına ne bakıyorsun sen he de geç :)
Alışmışlar benim makyaj, bakım, moda sorularıma. Böyle sorunca yadırgıyolar
Yadırgamaktan ziyade seni üstlerine çekmeye çalışıyorlar daha çok bir tanesi özellikle kendini birde ayrıştırmış buradaki erkekler gibi değilim ben diye :) Ama burada takılıyor sanırım bize erkeklik öğretmek için yoksa böyle ters psikoloji ile kadınları üstüne çekmeye çalıştığı falan yoktur :D
Evet ilgimi çekmek, kavga ederek kendine yazmamı sağlama çabası ama yemezler
Tanımıyorlar ki kaçın kurası Eda akjshd :D
Midemi bulandırırlar ancak. Bana ters gelene ben düz gitmem
Buna alıştı insanlar bir çok kadın da düşüyor bu duruma görüyorum ama işte herkese yemez o az tanısa zaten seni o yola girmez :D
Düz gidene de düz gitmeyebiliyorum. O yüzden ne yapacaklarını şaşıran erkekler var :) hiç bir şekilde gitmiyorsam demek ki vazgeçmesi gerek. Bunu kabullenemiyolar, bazıları narsist 😈
Yok ya çözülmesi zor bir insan değilsin tek gelemediğin şey üstüne gelinmesi bazen fazla sinirli olunca özellikle o anlarına dikkat etsinler yeter :D Narsist kişilik günümüzün vebası gibi :D
Çözmekle alakalı bir durum değil. Baştan istemiyorsam zaten beni çözmesi gereken bir durum bile yoktur ortada dimi
O ayrı tamam ona bir şey demiyorum muhabbetin olan birisi için söyledim :)
O doğru .
Her asansörde gizli kamera var. Sakın çılgınlık yapmayın. 😂
😬😆
Yalnız kalacağım kimse yok tekken de kalmak istemem hiç uğraşamam asansör arızasına 😠
Yine bir edoş ve yine yanlış müdahaleye giden bir sorusu daha 🤦🏻
🤣 Alıştık
Bunlar günlük normal şeyler senin için zaten 😂😂
Evet 😌
Eee sen kiminle kalırdın asansör de 🤣
Aklımda biri yok 😆
Bende de olmadığına göre sohbetimize asansör de devam edelim mi 🤪 atıştırmalık getiriyom 🤣
🤦♀️ Hayat bilgisindeki Kopil gibisin ya
Diziyi biliyorum karakterleri unuttum o nasıldı ki kötü müyüm yoksa 🥺
https://youtu.be/Ttihf18BQfY?si=Ii9PawdgQbWUOkCT
Kötü değil ama fırsatçı 🤣
Bende biraz önce aynı videoyu izliyordum kimmiş bu diye 🤣
😂😂 Sana bundan sonra kopil dicem 🤓
Denk geldiğin fırsatı değerlendirmemek de ne bilim edoş 🤣😏
Gıcık kopil jzjsjs
Eee edoş medoş buluşuyor muyuz asansör de 🤣 dkdkdldl bu kopille 🤣😏
Hayır kopil 🤣
Neden yaa 😂 asansör de en fazla ne olabilir ki 😇😇😇
Hiç bir şey :d
Eee öyleyse ne duruyorsun hadi 😂🕺🏻
Sıkılırım 🤣🤣
Tam aksine şu anda olduğu gibi eğleniriz 🤣🤣 heheheh fkfkdl
Çok eğleniyorum sorma zjjsjs
Fjdjdkd biliyordum o yüzden çok bi değişiklik olmayacak eğlencemizde sadece alanımız birazcık dar ama bişey olmaz 🤣🤣😏
🤦♀️😱
🤣🤣🤣 noldu be edoş gel işte ne olacak :d
Asansörde KS soruları sorarız haha
Aaaa çok iyi fikir 🤣 hatta nasılımdan bi selfiemizi de paylaşırız djdmdld
Pxldksjdj
Edoş ile asansör de takılmaca keyfi 🤣🤣
Komedi 🤣
Bişeyler yer içer, izleyebiliriz. 🤣 Kamp yapıyormuşcasına vakit geçiririz 😂
Yanımızda yiyecek içecek mi olacak sanki, aniden arızalandı asansör
Öyleyse biraz KS de biraz da birşeyler izleyerek vakit geçiririz 😂
Çok saçma 🤣
Sen söyle o zaman Eda hanım ne yapalım 🤣 bunun neresi saçma gıcık dkdkdöd
Bilmiyorum şüko, soruyu sorduğuma pişman etme beni 🤣
Aaa ama olmadı ki böyle boş boş birbirimize mi bakıcaz 🤣 hadi senin daha iyi bi önerin varsa duymak isterim fkdmd
😠😠😠
😒😒 gıcıksın farkındasın di mi ne dedim ki şimdi
Sitemizde oturan kadınların birçoğu annem veya babaannem yaşımda olduğu için öyle bir şey olmasını istemezdim... 😂
Bacım gece gece bi deniz diyon suyun içinde diyon asansör diyon..
Bu işin sonu pek iyi yere gitmiyo sana soyleyim
Kıraathaneden Hamdullah dayıyla elbette
avatars.mds.yandex.net/.../800x450
Mümkünse asansör arızalanmasın deliririm, delirtirim :D hiç romantikliğe ona buna bağlayamam konuyu. Tövbe de. Jsjd
Gizli 📷 diye bir şey var o yüzden bi delilik etmeye gerek yok 😕
Kalmazsak olmuyor mu ya? Kameralar varda,😂😂
Bizim asansörde kameralar var görseldeki fantezi mümkün değil 🤣🤣
Seninle kalınırmış asansörde, 2-3 gün bile kalırım ben
Jennifer lavrence olabilir.. imdat beni kurtarın diye bağırırım , ötede dur değişik derim
Zorunda kalarak yaşanan şeyler benim için anlamşı olmuyor
Manitamla isterim aksi durumda panik atak geçirebilirim.
Soruya bak sen 😂 tanımadığım biri olsun tanıdığım insanlardan kimse yok 😂
Mümkünse parfümü hafif ve güzel kokan birisi olsun..
Üç tane kadınla asansörde kalmak isterdim, halatların sağlamlığını test etmemiz lazım.
bende şans yok ya
pala bıyıklı bir amca ile kalırım kesin :D :D
@Sosyetic_SheqiiL ama diger anlamda değil. Delirdiğindeki halini görmek isterdim :S Bir insan her haliyle güzel olabiliyor mu diye oda ya
Haha aman efendim teşekkürler ama delirmek istemem 😅
Kiminle kalsam acaba ya da benimle kalmak isteyen var mı ki 🤣🤣🤣
Senin gibi güzeller güzeli biri varken başka biri demek olur mu? 🙈
Korkarım ben, biri olmasa yalnızlıktan korkarım, biri olsa başka şeyden korkarım amaaannn asansöre de mi binemicem yaa 🥲
Bende şans yok asansörde kalsam hiç sevmediğim biri olur yanımda ya da çok sevdiğim biri olsa asansör bozulmaz. Olmaz yani
Asansörde kalınca kimsenin aklına seks gelmiyor zaten.
sarıgül olmasında
🤣🤣tehlikeli
@Bischocolata bi ürperti geldi tırstım
Hahah😀😀
Sarı gül kim ay
mustafa sarıgül delikanlı bi abimiz
🤣 🤣 O ne alaka ki
mustafa sarıgül kaset diye bi googlda arat asdfasdf
Piki xd
Hiç kimseyle kalmak istemezdim çünkü kapalı bir alan nefes almak zorlaşabilirdi
olursam Bilmem sevdiğin insanla kalırım herhalde #ToDoList
Kimseyle🥲 o tür riskli şeylere girmem😀
Imm İan Somerhalder olsun.
Klostrofobim var, brad pitt gelse olmaz
Oradan anında kim kurtarabilecekse o kalsın benimle 😂😂
Olm sabah sabah bu ne ya 😂
Evet biraz öyle görünüyor 😂🤣
seninle canım. böylece indiğimizde oradan nur topu gibi bir bebeğimizin tohumlarını atmış olurduk...
Başka insan mı kalmadı, niye herkes beni seçiyor
belki minyon halinden ve tatlı özbek yüzündendir canısı
Sevdiğimiz yDa guzel bir hani
Gelecekteki sevdiğim kadınla
Hmmmm kimler olacak senle 🤣
Öyle birisi var ama gizlenip yazmam lazım 🤣😂
Gelecekteki kocişimle 😂
Bikere kaldım sonu mutlu bitti😂
Seninle neden olmasin
en üst komşumla. keşke. vesile olurdu 😀
Sevdiğim adamla.
Bilmem.. seninle kalabilirdim :)
Söylemim en iyisi ama yakın birisi diyebilirim
Edameda ile kalmak isterdim
Putinle
Azraile böyle tık diye.
Kameralar var :D
Olsun? İlla görseldeki gibi demedim ki 🤣
Zaman diğer türlü nasıl hızlı geçer :D
Sohbet edilir jxjdj
Ne konuşacağız ki o a kadar saat siyaset desek silivri soğuk :D
Bi erkekle baş başa kalırsan?
Sigara kullanıyor olsam sigara yakardım :D
🤣
İlber ortaylı
🤣
Kocamla
Bu soruyla bu cevabı hakettin
Seninle 😅😅
Asansör bozulunca sen korkmayıp rahatlaman için telefon ışığını açıp sohbet başlatırdım ordan kurtulunca sana kahve içme teklifi ederdim 😊
Senle yapsın ama sen yine ben olmam dersin😅
Seninle kalmak güzel tercih olabilirdi edoş hanım
Seninle tabiki her gördüğümde eriyorum 😍😍🔥🔥🔥
Kimseyle kalmayım bi sakatlık çıkar sjs
kocamla
Keşke aklımda biri olsaydı ama yok
Sinir olduğum kişilerle
bilemem ki 😉😉😉😉😉😉😉
David Beckham la