Erkek arkadaşımla ilişkiye girdikten sonra bana, "bir çok kızla yattım fakat ben bu kadar dar bir vajinaya rastlamadım" dedi, kötü mü sizce bu?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılDar vajinayı beğenmiyecek erkek yok gibidir, yani erkeklerin %99 u bunu sever. İlişki esnasında erkeğin çok daha fazla zevk almasını ve hissetmesine neden olur.
Bu seninle ilişkiye giren bir erkek için oldukça güzel ve zevkli bir şeydir. Aynı zamanda seninle ilişkiye girecek bir erkek, vajinanın darlığından dolayı. Psikolojikman kendisini daha erkeksi, hissedecektir.10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerkek o..pusuna sevgilim diycek kadar kücüldün mü?
121 Yorumla- +1 yıl
wooow .)
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumlara verdiğin cevaplara bakılırsa çok ukala birisin belkide dar falan değil kendini tatmin etmek açısından kendi kendine daralttıkça daralttın.Maksadında erkeklerden vuuu vayyyy gibi yorumlar alabilmekti hani dar biraz daha cazip geliyorya erkeklere. Yürü canım yürrrrü yemezler.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır kötü değil ama senin açından kötü olabilir ağrı duyabilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılçok acıdı ve ağladım zaten.. :S
Cevap sahibi+1 yılay kıyamam öpseydide geçseydi bari
Soran+1 yılgerçekten çok tuhaftı, sanki mideme bi acı saplanıyor gibiydi, bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılfazla sokturmasaydın bari açılır falan neyine lazım:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
20Cevap
kötü değil aksine erkeğede kadınada çok zevk verirde sana bir çok kızla yattım diyebilen bir malla hala devam ediyormusun merak ettim
50 Yorumla
+1 yılBenimki de dar genelde memnun kalıyorlar ama benim için sıkıntı bu kadar dar olmam onların çabuk boşalmasını sağlıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi birşeyde o çok kızla yattım ne ya sana gelip böylemi söyledi sende taka taka dar olması iyi mi acaba dye buna mı taktın kafayı tebrik koyuyorum sana
30 Yorumla
+1 yıldaha çok zevk verirsin. ama farklı erkeklerin penisinin vajinaya girmesi ister istemez genişletecektir. içine ne giriyorsa şeklini alan bir şey.
00 Yorumlaiyi anlam da sölemiş dar olunca erkeğin aletini daha çok sıkar daha çok temas ve etkileşime girmesini sağlar ;) bu güzel bişeydir çok zevk verir;)
00 Yorumla
+1 yılsana iltifat etmiş erkek arkadaşın dar olması kıymetli bir durum , ilişki esnasında zorlanıyormusun peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılevet, ağladım hatta.
- +1 yıl
sana karşı nazik olması lazım daha gonca bir gülsün açılmamış bir gonca , kremleyecek önce parmağıyla alıştıracak , sen tam olarak ıslanıp gevşedikten sonra önce kafasını sokup alıştırdıktan sonra kökleyecek direk olmaz sonra ağlarsın tabi :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar erkekle yatan bir kız gördüm bu kadar aptalını görmedim.
110 Yorumla
+1 yılyaakında senınkıde o birçokların arasına girer merak etme :D
00 Yorumlaalırken zorlandıysan adamın aldığı zevk iki katına çıkmıştır.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet zorlandım
+1 yılşimdi momentuma bağlı olarak dar alanda bi sürtünme kuvveti olusuyo ve bu sürtünme kuvvetiyle birlikte ...
20 Yorumlaya ben şimdi bilemedem seninki mi dar onunkimi kalın ;))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfutboldaki kale gibi düşün geniş kaleye gol atmak kolaydır, amma kale darsa gol atınca dadından yenmez
30 Yorumla
+1 yılerkek arkadasın da playboy oldugunu söylemiş laf arasında acık acık :D
20 YorumlaKötü değil tabiki . Partnere daha keyif verir bu. Gerçi bu ilişkinin azlığı ilede doğru orantılı.
00 Yorumlailişkiye girmeyi biliyorsunda bunu mu bilmiyorsun. Allasen ya.
55 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum, evet. Onu da bilmiyorum.
Her ilişkiye gireni kafanızda seks profu olarak değerlendirme sebebinizi çok merak ediyorum ama.- +1 yıl
Seks prof. olmana gerek yok bunu bilmen için. Dar diyor!. Bunu mantıken hesap edebilirsin dimi? Bol olsa torbaya girer gibi hisseder adam ama ne kadar dar olursa sürtünme o kadar fazla olur ve daha fazla zevk alır doğal olarak. Bunu düşünmek için seks prof olmana gerek yokmuş, mantığını kullanmak yetiyormuş değil mi ?
Soran+1 yıl:) güldüm. vajinası geniş olanların içinde kayboluyordu zaten penis.
haha.- +1 yıl
O kadar düz mantık bir insansın ki. Ben bunu dedim diye hemen "geniş olanların içinde kayboluyordu zaten" diye bir yorum yapman hiç şaşırtıcı olmadı.
Geniş ise zevk alsa bile tam olarak penis sıkı hissetmez. Yani bir zorlanma olmaz. Çok rahat girip çıktığı gibi dar bir vajina kadar zevk vermez.
Bol olsa torbaya girer gibi hisseder derken örnek ve mecazi anlam kullandım. Bunu da mı anlayamadın. Neyse arkadaşım. Seninle vajina muhabbeti yapacak değilim.
Soran+1 yılilerle ya.
Gizli Üye(36-45)+1 yılCezbedicir, darlık penise olan teması arttırır ve iki tarafında zevk alması artar. Kafana takma, senin için iyi bir avantaj.
00 Yorumlazamanla cuvala doner merak etme canım
118 Yorumla
Soran+1 yılbenimle ilgili olan her hangi bir şeyin ayıp olup olmayışına ben karar veririm.
acaba diyorum, bu soruyu eleştirirken, egondaki hangi çatlağı yamamaya çalışıyorsun?
Soran+1 yılgizliliği kullanma hakkını veren site, yer yemez diye bir mevzuya dönüştürmen saçma, salakça.
bu hakkı sınırsızca kullanabilirim. bu kadar. istediğim soruyu da sorarım, ama sen beni istediğin şekilde eleştiremezsin. sana soru yöneltirken, cevap hakkı oluşturuyorum, eleştiri yaratmanı istemiyorum senden.
+1 yıldar vajinalılar daha çok zevk veriyomuş
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiraz sallamış.
en fazla ne kadar dar olabilir ki ?00 YorumlaIkiniz içinde iyi bir durum
00 Yorumla
+1 yılSeni övmüş. Daha iyi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. Hoşuna gittiği için söylemiş olmalı :)
00 YorumlaDaha çok zevk verir, penisi sıkıca kavrar.
00 Yorumlauzmanın bakmasında fayda var. adresi veriyorum ...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinan dar kesin Karadenizlisin sen.
02 Yorumla
Soran+1 yıldeğil, istanbulluyum.
Cevap sahibi+1 yılAma aslen değilsindir.
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha çok zevk verir.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir kızın vajinasının dar olmasının ilişkide ne gibi avantajları vardır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat