Analdan sonra popom genisler mi disardan goruntusu acisindan
dalga gecmeyin bilmiyorum
dalga gecmeyin bilmiyorum
Kadın analdan zevk almaz. Tam tersine çok acı çeker. Bunu haydar dümen bile söylemiştir kadın analdan zevk almaz diye. Ama erkek zevk alır kalçasından. Erkek ve kadının boşaltım sistemi aynıdır ama tek farkla. Erkeğin orasında prostat var prostata baskı yapınca yalayınca parmaklayınca aşırı zevk alıyosunuz. Erkek arkadaşlarımın üzerinde denedim onayladım. Daha da ilginci penise dokunmadan sadece parmaklayarak boşalabiliyolar. İlk defa böyle bir zevk yaşadıklarını söylüyolar. Çünkü erkeklerin g noktası orda. Bunları biliyorum çünkü partnerlerime daha çok zevk vermek istiyorum. Bu arada kadının bütün zevk alacağı şeyler vajinadadır g noktası bile vajinadadır. Araştırın prostat orgazmı diye. h
Bu yorumu kopyala yapıştırmi yapiyorsunuz bilmiyorum ama bugüne kadar cvb yazmadım artık dayanamadım daha görüşünüzü yazarken insanları yaniltiyorsunuz kadınlar anal dan zevk almaz diye bisey yok kadınlar sinirlerin en yoğun olduğu yerlerinden haz alır anüs ise klitoristen sonra sınır yoğunluğunun en fazla olduğu bölgedir eğer bir kadın haz almiyorsa ya kendini hazır hissetmiyordur anal sexe ya da partneri bilinçsiz tecrübesiz olduğu icindir ben üst üste defalarca üst üste orgasm yaşayanı bilirim analla keşke kendisi musade etsede ismini yazsam bu sitede hemde lütfen emin olmadiginiz kulaktan dolma bilgilerle burada insanları yaniltmayin
devamlı yaparsan leğen gibi olursun
bununla kalmaz saglık sorunlarında olabilir
tuvalet kacırma , catlama kanama , zor tuvalet yapma acıma/yanma gibi olasılıklar var. fiziki görünümden daha cok saglıgını dusunsen iyi edersin bacim.
Hiç birşey olmaz olsa benim ki olurdu.. Bilmeden yapmadan sallamışlar.. Ben eşcinsel biriyim bunu yaşadım yaşıyorum da.. Tek tavsiyem 15 günde bir yapman.. Kısa mesafede zararlı olur...
Hayır yok öyle bir dünya, kim uyduruyor bunları yahu.
Cevap
27Cevap
buyuse ne olacakki? Turk erkegi kocaman popolu tipler istiyor, daha cok ilgi gorursun :)
@WillBeYouQuiet doğru dersin çıkık popo top gibi iyidir
gizli yorum yapacaktim unutmusum tiklamayi, sende kalkip nickimi etiketlemissin @brokerfx :)
@WillBeYouQuiet gizlilik ne var bunda normal birşey yazmışsın...
haklisin.
İlgi gören bir arkadaşımızsın :)
3-5 yapmada seni etkilemez ama uzun süreler boyunca sürekli yaparsan sağlık sorunların oluşur ve tuvalet kaçırma gaz kaçırma gibi durumlar olur derim yani
O uzun süre de haftada 3-4 sefer yapılınca olur
Ruhun bayağı bir genişler orası kesin kaşarlar kervanına katılır kendini kullandırtırsın hem iğrenç hem dinen lanetli bir şey kendinden tiksinme ihtimalinde var
Genişleme olmaz hurafe onlar ama tuvaletini tutamama başta olmak üzere saglık açısından bozukluklar baslar
dısardan belli olmaz merak etme ama anüs tabiki alısacak ama öyle kocamanda olmaz
dısardan bellı olmaz ve düzügn yaparsnda genıslemez
Değişmez ama ilk zamanlar sana o hissi verebilir ama yürüyüşün değişecektir emin ol
Hanımefendi bunlar kulaktan dolma bilgiler kesinlikle böyle bisey olamaz rahat olun
tabi genişler, bokunu bile tutamazsın bir süre sonra
Hep erkekler cevap Yazmış. Belli ki acıları var. :D
zaten büyük popolu hatun seviyoruz. hem abartıldığı kadar zararı yok.
nedir bu book yolu sevdaniz anlamadim gitti
Hiç sanmıyorum doğrusu
Amel defterine genis genis yazarlar gunahini
Pokmatik sendromu olursun
şehir efsanesi yok öyle bir durum
Gece gece ne güldüm yahu :D :D :D
daha ne sorular okuycaz. allahım sen büyüksün.
hee genıslemıstır sacma sapan konusmayın ya
Bolu tüneli gibi olur
Görüntüden önce sağlığını düşün.
Popon değil de deliğin genişler
poponnn genlemez delıgınının genıslerrr
genişler
hayır. bir ay hafif ayrık yürün acıdan o kadar
Yürüyüş bozuluyo
Genişler..)
Şehir efsanesidir.
Ne gerek var
hayır genıslemez..