Kızlara 11-12 yaşlara geldin mi hemen sormaya başlarlar genç kız oldun mu adet gördün mü. beni kim görse soruyordu. bu sorunun benzeri erkekler için nedir? ne diyorlar mesela şeyin büyüyor mu felan mı diyorlar ve en çok kimler sorar genelde?
Cevabın nedir?
+1 yılben utanmıyormusum degıl...3 erkek kardesız ve ben en kucuklerıyım...yanı evdekıler bıraz bu durumu ıdare etmeyı ogrenmıs olsalar gerek :) ben kırlı sepetıne attığım carsaf dısında bır delil bırakmamaya calısıyordum :) abısıyle yaş farkı coksa onunda etkısı olabılır..benım ortanca abımle 3 yas var aramda...otekı ıse aşırı sakın kendı halınde bırı...utanmak cok kotu bı sey degıl bu arada...değer yargıları oldugunu gosterır :) ama daha fazla utandırmaya devam etmeyın cocugu psıkolojısı bozulur sona :)
04 Yorumla
Soran+1 yılevet bencede sizinkiler idare etmeyi öğrenmişlerdir :D
bizimkilerin arasında 10 yaş var benm utanamsı hem komiğime ggidiyor hemde iyi bişey aslında dediğin gibi
peki diğer abi dese durum nasıl oluyodu :D
Soran+1 yılee bu aralar böyle sorualr geliyor mu yine abinizden :D
- +1 yıl
yok tabiki de :D ergen dönemlerimde kaldı o sorular :P abim evlendi gitti zaten...
Soran+1 yılözledin galiba bu soruları :D hahaha öyle gibi ne dersin sende abinin oğluna yap bunları var mı öyle planların ?
En İyi Cevaplar
+1 yılgöster pipini amcana oğlumdan .kapat oğlum şunu canımı sıkmaya geldiyse konuşma tamamdır olmuştur.
23 Yorumla
Soran+1 yılhahah bide pipini göster muhabbeti var demi erkek olmakta zor ya saklama konusunda
- +1 yıl
alışmıştım baba gösteriyim amcama ..kapa lan gebertirim :)) sonradababasına çekmiş dimi der babalar.göstermekte saklamakta sorun
Soran+1 yılya o sorudanda raharsız olmuyomuydunz ilk başlarda felan bana çok değişik geliyo şeyini göster milletin içinde öyle değil mi ama alışmadan önce durum nasıldı ?
Cunku adet olmak genc kız olmak demektir ve genc kız olanlar erkeklere ilginc ve birazda seksi geliyor sanırım.Genelde meraklı ve bırazcık azmıs olanlar sorar :D
04 Yorumla
Soran+1 yılyok ya komşu teyzeler felan hep sorar ya regl oldunmu felan diye erkeklere ne soruyorlar onu merak ettim mesela şeyin kalkıyomu felan mı diyolar acaba yada milli olsunmu felan
Gizli Üye(36-45)+1 yıl'kamışa su yürüdü mü' gibi pek rezil bir soru var karşılaştıkları, adamı kadın olarak doğduğuna bir kez daha şükreder hale getiren.
06 Yorumla
Soran+1 yılya bu kamışa su yürüdümü ne demek ben onu tam anlamadım :S
Cevap sahibi+1 yılpenisin bir ismi de kamıştır ya halk arasında... yani boşalma olup olmadığını, ereksiyon başlayıp başlamadığını soruyorlar kendilerince üstü kapalı bir biçimde.
Soran+1 yılhahaha komikmiş :)) bu kamış olyını öğrendiğim iyi oldu biri derse saf gibi kalmıyım
Soran+1 yılsaol pekkomik yukarıdaki tükürüyonmu sorusuna verdiğin cwp için sorudan baya bir bişey öğrendim .))
Cevap sahibi+1 yılrica ederim, erkek cinselliği üzerine argo literatürünü epey genişlettik galiba site ahalisi olarak:D
Soran+1 yılhahah öyle oldu ama iyi oldu boşver onlar kızlar hakkında herşeyi biliyolar rahatlar bizde iki kelime öğrenelimki bir yerde felan pot kırmayalım yada olaya fransız kalmayalım :)) 40 yıl düşünsem bu kuş olayı aklıma gelemzdi en çok kuşa şaşırdım :))
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
36Cevap
kimse bana böyle "kamışına su yürüdü mü?" tarzı sorular sormadı, böyle bir soru sorulan arkadaşıma da rastlamadım çevremde. ama ben 9 veya 10 yaşındayken kanepeye uzanmış, üzerime bir çarşaf çekmiş TV izliyordum, eve misafir bir teyze geldi, bana baktı oğlum geçmiş olsun sünnet mi oldun dedi? yok dedim teyzecim sadece Tv izliyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok tabiki açıp bakmak gibi birşey mümkün değil zaten artık =) penisimin muhabbeti edilmiyo artık yani =) öyle sertleşmiş halde görseler bile laf çarptırıp güler geçerler artık konu günlerce uzamaz =) evet bende sorcaktım şimdi tam sizde nasıl oluyo bu dönemler nasıl atlatılıyo varmı benim ki gibi anıların ?
0211 Yorumla
Soran+1 yılya kızlara öyle açma şakası pek yapılmaz toplmsal olarak bilirsin yani snnn kuzenlerinede yapmamışalrdır ama sürekli srarlar oldunmu yda meemlerin çıkmışsa onu konuşurlar felan sürekli bide ilk epilasyon var bacakalra felan yaptınımı onu söylerler nasıl olur diyer öyle pek bişey olmaz yani benim ailem tutucu olduğu için bu kadar geçti yani nasılmş :D ?
Cevap sahibi+1 yılçok zora düşmüyomuşsunuz yaa =))) benim ilk o bölgede tüyleri kesme muhabbetimde bayaa zor duruma sokmuştu beni =)) ne şekilde nasıl yapacağımı bilmiyorum kimseye soramıyorum arkadaşlarımdan bile utanıyorum halimi düşün =)) en son banyoya girmiştim tam 3,5 saat sürmüştü =)) annem ablam babam en az 20 kere kapımı çalmışlardı niye çıkmıyosun diye =)) al sana bir rezilliğim dahaaa =))))
Soran+1 yılhahaah :D sende anılar bitmez ama çok şekersin :)) çıkınca analdıalr mı peki ne dedin
Soran+1 yılnereye gittin :((
Cevap sahibi+1 yılarkadaşlarım yemeğe çağırdılar k. bakma ya :( burdayım bak şimdi =)) anlamazlarmıı =))
Soran+1 yılhoşgeldinn afiye5t olsun :))
anladıkalrında ne dediler seni nasıl sıkıştırdışar anlatsana bi güzel şunu :D
Cevap sahibi+1 yıl1 dk odamda sinek var şuan =( ben bi sinekle aynı ortamda asla duramam onu kovalayım geliyorum anlatcam hemen =)))
Cevap sahibi+1 yılhahah bi sinekten daha kurtulmuş olduumm =)))) ya ne yaptın diye sıkıştırdı annem çok fazla =( zaten ben kızarıp bozarınca anladı bi haltlar yediğimi sonra banyoyu çok temizleyememişim oradan ne yaptığım çıktı ortaya =) sonra annem aldı bi güzel karşısına beni anlattı işte temizliğimi düzenli yapmam gerektiğini ama bunu yaptıktan sonra ortalığı temiz bırakmam gerektiğini falan =) bide saatlerce banyoda durmamalısın dedi =) yani başka bişeyler yaptığımıda anladı kısacası =(( =)
Cevap sahibi+1 yılyaaa nerdesinnnn =((((((((((((((((
Soran+1 yılgeldim :) kusura bakma ya pc dondu daha cewbını okuyaamdım bile sen ordmsn şimdi
Soran+1 yılerkek olarak annenden çok utanmışsındır :D baban bişey dedimi oda dalga geçtimi
Cevap sahibi+1 yılhı hı burdayım oku bakalım =)
Soran+1 yılokudum :)) iletide attım sen onu okudunmıu babnla ilgili sordum ya ?
Cevap sahibi+1 yılyok babam dalga geçmedide oooo oğlum büyümüş te mışmışta mişmişte falan da filanda gibi şeyler söyledi =)) bide o dönemde ki boyunu sorma muhabbetinden çok bıkmıştım ve utanıyodum =( =))
Soran+1 yılsiz erkeklerde muhabbeti edilcek çok şey var yazık :D
bu boy konusunu kim soruyodu nasıl muhabbett mesela
Cevap sahibi+1 yılamcamlarla yaşı bana yakın olan kuzenlerim çok sorardı çok utanç vericiydi =( amcamlar hep göbek deliğine geliyomu diye sorardı nedir mantığı hala anlamış değilim =)) kuzenlerimde ergenliğin vermiş olduğu merak ve ilgiyle kendilerine en yakın erkekte ben olunca ne kadar kalınmı incemi kaç cm falan hep sorardılar ne cevap verceğimi bilemezdim =) bide arkadaş ortamı var ki sorma orada hep utanırdım zaten milletinkini görünce zaten açacağım varsada açamazdım herkesinki büyüktü benimknden çünkü=((
Soran+1 yılboşver snnki daha güzel bana küçükleri daha sevimli geliyo :))
en çok kiminle bu muhabbete girmekten utanırdın büyüklrinle mi yaşıtlarınlamı bide amcanlar felan babnın yanında sorarlar mıydı
Cevap sahibi+1 yılşımartıyosun beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii =)))))))))) sırıtıyorum bak şuannn =))) amcamlar babam varmış yokmuş ayırt etmez sorardılaar bende kaçardım heep =) yaşıtlarımdan daha çok utanırdım çünkü kendilerinin ki büyük olduğu için hava atarlardı bende utanır ezilir büzülürdüm girmemeye çalışırdım o ortamlara =) kuzenlerimden de çok utanırdım internet kullanmayı bilselermişte beni denek olarak kullanmasalarmış keşke o zaman =)))
Soran+1 yılhahahah :)) sen bu anılarını bir roman yapsana nasıl fikir
Cevap sahibi+1 yılgüzel fikir derlemesinide beraber yaparızzz ;) =)))))
Soran+1 yıl:)) tamam ortak :D
peki bu anıların içinden en tandığın hangisiydi nasıldı
Cevap sahibi+1 yılen tanıdığın derken neyi kastettiğini anlayamadım canım ? =)
Soran+1 yılutandığın demek istemiştim :D ne güzel yazmışsam
Cevap sahibi+1 yılşöyle sıralayayım 1. dayım şortumu indirdiğinde tüm sülalenin bamya kadar pipimi görmesi =) 2. kuzenimin ben uyurken bir öncekine nazaran biraz daha büyümüş olan penisimi açıp incelemesi =(( =)) 3. ilk traştaki düştüğüm rezil durumm =)))) sıralama bu olurdu =)))
Soran+1 yılyerim yaa :D bu traş olayı nasıl tam olarak
Cevap sahibi+1 yılehehehe =)) ya bilmiyorum nasıl kesildiğini ve kimseyede soramıyorum =)) aldım makas trş köpüğü bide jileti girdim banyoya =)) ilk önce makasla epeyce bi uğraştım ama olmadıı =)) sonra aldım traş köpüşüğünü öyle bir sıktım ki penisim görünmüyo artık o köpükten=)) daha yüzümde sakal bile yok ne biliyim nasıl traş olunur =))) sonra jiletle 2 hamlemden birinde derimi kese kese 2 saatte bitirdim traşı=))) sonra mastürbaasyon yapmaya çalıştım olduğu kadarıyla =) sonra duş falan derken 3,5 saate
Cevap sahibi+1 yılancak çıktım banyodan =))) en çok testisler zorlamıştı meretleri traş etmek ne zormuş meğer yhuuu =))) ama çözmüştüm en nihayetinde =)))))
Soran+1 yılönemli olan öğrenmek :)) sonuçta öğrendin mi öğrendin ona bak sen
yüz traşını nasıl olmuştum yüzüde çıkmadan olmaya çalışıyo muydn erkeklerin o zmnlarında komik oluyor
Cevap sahibi+1 yıl=)) yok yok lise sona kadar yüzüme jilet değmiş değil =) hep berberde makineyle traş olurdum =)) ama yinede maşallah orman gibi sakal çıktı =( hiç sevmiyorum onları =//
Soran+1 yılniye sevmiyosun ki
Cevap sahibi+1 yıle günaşırı traş olmak çok sıkıcı geliyoda ondan =) bide bunun ağdası var maskesi var cımbızla alması var falandı filandı ölüm ölüm berbere gitmekten nefret ediyorum bazeeenn =))
Soran+1 yılolsun erkeği erkek yapan sakalıdır sev onları oohh mis gibiler :))
Cevap sahibi+1 yılsen seversen severim elbett =))))
Soran+1 yılben severim :))
sen ablan adet olunca felan anlıyo muydun ablana hi ttakıyo muydun yada başkası takılıyo muydu
Cevap sahibi+1 yılben çevremde olan herhangi bir kızın regl olup olmadığını hemen farkedebiliyorum =) buda ablası olan bi erkek olmamdan kaynaklanıyo =) evet ablamıda anlıyodum halada anlıyorum gerek davranışsal gerek tuvaletten çıktıktan sonraki kalan koudan vs. anlaşılıyo =) ama asla bişey söylemedim söylememde rencide etmeye gerek yokk =) ama kuzenlerime hep takılırım şeker çikolata istermisiniz çok gerginsiniz falan gibisinden =))
Soran+1 yılsende az değilsin haa :D kuzenlerin utanıyo mu sen öyle deyince
bide dayılarn ablaan felan takılmıyo demi sadece sana :D
Cevap sahibi+1 yılyok yok sadece bana takılıyolar =)) dayımın 6tane kızı var diğerinin 4 tane zaten bol bol kız hasretlerini gidermişler asıl erkek sevdalarını gideriyolar benim ufaklıkta =))) utanmazlarmı hiç ama utansınlar beni utandırırken iyidii =)))
Cevap sahibi+1 yılnereye gitttiiinnnnn =(((
Soran+1 yılasıl sen nereye gittin şimdi geldi dah iletin sorun va heralde sitede :))
iyi yapıyosun boşver intikam almak iyidir :D
babmda soraer utandırıdın beni dedin ya onunla bir anın varmı baba anılarda komik olur çünkü bide tek erkesin ya
Cevap sahibi+1 yıloff yaa siteye uyuz oldumm =((( güzelim konuşmamızı mahfetti =((( babamdan ben çok utanrdım o kız arkdaşın varmı diye sorsa bile kendimi yerin dibine girmiş hissederim =) boyunu sorardı oda bazen ama çok nadir yapardı =) bende kızarınca fazla uzatmaz konu değiştirirdi dha hiç rencide etmiş değildir benii =)))
Soran+1 yılben babanın yerinde olsam durup dururken avuçlardım :D ne güzel utanırdın sonrada gülerdim kız arkadaşınızn yanında felan totona vurrudum çok utanır mıydn o zaman ?
Soran+1 yılordmsn yaaaa :( ne güzel sohbet ediyoduk
Cevap sahibi+1 yılbayram nedeniyle memlekete geldim =) ondan giremiyorum canım pek =(((( yine geceleri bakabilirsem ne ala =) yaa niye avuçluyon valla oturur ağlaardım =( bide kız arkadaşımın yanında totoma vursa kıpkırmızı olurduuumm =(( =)) çok şükür daha avıuçlayanda totoma vuranda olmadıı =)))
Soran+1 yılburdayım hayırlı bayramlar özlettin kendini :))
niye ya popişine vuran olamdımı snn hiç bana hep vurulardı :D
Cevap sahibi+1 yılsana da hayırlı bayramlar =) beni özledin mi ? ;) yok sadece annem uyuturken vururdu o da şöyle ki eğer annem totoma vurmazsa uyumazmışım =))) başka vuran elleyen falan olmadı =) seninkine kim vuruyoduuu =) not: burda olmana sevindiiimmm =))
Soran+1 yılsaol bende gimene sevindim :))
ya sorma benim popoma vuran çoktu komşu ebiştemin yanında vurmuştu bir keresinde ablamalrda vurudu arada bide babam küçükken ne utanırdım ama haaa :(( sen şanslısın
Cevap sahibi+1 yılbence senin totoş güzeldi ondan vuruyolardı =)) benimkine kim niye vursun ? =) ben olsam bende vurmam ehe =)))
Soran+1 yıleheheh:D yok be ne alaka gıcıklığına yapıyolardı
snn totoya hiç vuran yok muydu gereçkten mesela donunu sorla çıkarıp aradada totoya vurmuyolar mıydı
Cevap sahibi+1 yılbenim donumu çıkartcaklar bide totoya vurcaklar kıyamet kopardı valla =))) bikere dayım şortumu indirdi ondada kilot yoktu herşey göründü diye bunalıma girmiştim bide bu dediklerin olsa şuan paranoyak olurdum herhaldee =)))
Soran+1 yılhahahha :D snn bu hiakyelere bayılıtyorum yaaa :))
şöyle en en utandıklarından bir tane analtıırmısın böyle zorla açamlı felan :D rica etsem
Cevap sahibi+1 yılyaaa çok utanıyorum ama =( =)) yaşım 11 ve hiç unutmuyorum ramazan bayramında biz çocukları bi odaya tıkmışlardı ve tiipik doktorculuk oyunları başlamıştı içlerinden biri kuzenim olmmak üzere 5 kız 2 erkekten oluşan bi gruptuk oyunun en son gideceği nokta belli sünnettçilikti =) nitekim öyle de olduu ama konu o kısma yaklaştıkça ben kaçmaya çalışıyorum =) derken sıra bana geldi ben ıkk mıkk derken kaçma fırsatı buldum ama ne yazar yakalandım =)) yakalanır yakalanmazda soyuldumama arkadaştık =)
Soran+1 yılherkeste snnkine meraklı ne şey avrmış sendede :D
şunu merak ettim snn sünentin nasıloldu aileneden kaç kişi sünneti izledi açıp bakıyoalr mıyd hep heralde tüm düğünde 100 kişi açmıştır ?
Cevap sahibi+1 yılyorum yaptım ama gelmemiş =( olmazmı ya resmen ben kurbanlık koç gibi geçtim gıkımı çıkartmadım tüm eş dostta yıllardır bu anı bekliyoruz der gibi geçip seyrettiler sonrası tam bir hüsran zaten herkes baktu şapkayı kaldırıp istisnasız herkes =(( bu arada 12 yaşındaydımmm =((((
Cevap sahibi+1 yılordamısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kii ?
Soran+1 yıl12 yaşmı biraz daha bekleselermiş :D neden bu kadar geç
dayınlar mı daha çok bakıyodu amcanlar mı :D
Cevap sahibi+1 yılyaşım büyük olduğu için geçç iyilşti 1hafta yattım ve amcamlarda dayımlarda hergün geldiler hergelişlerinde baktılar aynı yani :D neden mi o kadar geç.. babam hep çok ihtişamlı bi dğün istiyodu benim için sonra işler ters gitti kısacası battı :S öyle olunca da düğün geciktide gecikti =) ama sorun yok benimki kçüktü kesmesi zor olmadıı =( =) ama küçük değilmi falan gibisinden muhabbetleri duymuştum ben gelince hemen konu değiştiriyolardı =(
Soran+1 yıltakılam sen bu küçüklük konusuna boşver olabilir :)) önemli olan insanlık :))
ohaa bee hergün mü bakıyolardı yazık sana :D
kızlarda yada yengen ablan fealnda bakıyo muydu
Cevap sahibi+1 yıltabiiki olabilir benim gelişimim zaten genel olarak hep duraksamalı mesela lise1de boyum 1.30du ama lisete 1.75=) 12 yaşımdayken 6cm falan dı (normalde 10 12 falan oluyomus) lise sonda 17cm oldu tabi cetveli sonuna kadar dayarsak =) dayamazsak (ki öyle ölçülürmüş =) ) 15cm =)) ama sorun etmiyorum küçükken ediyodum çünkü yengemler bakıyodu sünnetliyken kız arkadaşlarım falan hepsi bakıp görmüşlerdi sünnetliyken evet hergün bakıyolardı çok uyuz bi durum hele de uyurken çok kötü oluyodu =(
Soran+1 yılbu uyurken bakam olayı ne yaa :D dayımlarda uyurken bakıyo dedin nasıl oluyo bu tam olarak :D
Cevap sahibi+1 yılya ben uyumayı çok sverim oldum olası ama çok hafiftir uykum sinek vızıldasa uyanırım =) e uyuyo olutorum zaten yaralıyım gelip kaldırıp bakıyolrdıbende hemen hissedip uuyanıyodum kızarıyodum bazen ağlıyodum =(
Soran+1 yılyavrum ya kıyamam :D dövücem bu aaçnları bak haa :))
amcanlar mı daha çok acıyodu dayınlar mı bide aranzıdaki yaş farkları nedir çok büyük olsalar yapmazalrdı heralde
Cevap sahibi+1 yılbabamlar 6 kardeş en küçük amcamla yaşfarkım 12 en büyüğüyle 20.. annemler 8 kardeş en küçük dayımla 8 en büyüğüylede 22 yaş fak vardı aramızda az değil yani =)))bben bi kerede ananeme yakalanmıştım mastürbasyon yaparken =) rezilliğin daniskası =))))))))))
Soran+1 yılaaaa :D
analtsana neden şimdiye dek analtamdın bakem :P
Cevap sahibi+1 yılyavaş yayavş dökülüyorumda ondan :D bigün evdeki herkes pazara gitmiş birtek annemle ben kalmışız =) lise1e başlayacağım senenin yaztatili =) ben geçtim odamdaki aynanın karşısına bi güzel soyundum yattım yatağa aynaya bakarak başladım işe =))) kapım açık kalmış ve farkında değillim odamın kapısı da direk salona açılıyo ananemde salonda oturuyomuş=) oturduğu yerle benim pipinin aynadaki yansıması tam çakışınca aynadan herşeyi görüyoo =))) ve en son gözgöze geliyoruz farkettiğimde çok geçti =(((
Soran+1 yılhahaha :D
annen bişey dedimi peki o an naptınız
ve abbana söyledimi sonra ayıldımı sülaede dalga konusu oldun mu yine D:
Cevap sahibi+1 yılyok yok ben başka kimseden duymadım sanırım sadece ananemle benim aramda kaldı =))) ama çok rezildi ya =( bide ilk aynaya bakarak yapma deneyimiydi benim için ilkl ve son olabilirdi =))) hala yaparken tedirgin olurum hep sağıma soluma bakar dururum =)))
Soran+1 yılsende mübarek niye kapı açık yapıyosun :D
en kötüsü anneen mi yakalnmaktı yoksa ablana babana amca dayı felan vs daha mı çok bozulurdun
Cevap sahibi+1 yılvalla açıkçası ben ne kadar sakınsamda benim penisimi görmeyen eş dost akraba kalmadı (yakın çevre tabii) =)) ama yinede boşalırken görünmeyi en istemeyeceğim kişi ablamdır herhalde yüzüne birdaha bakamazdım =(
Soran+1 yılyaazık sana :D sülalede hiç erkek yok mu ?
bide ben olsam mesela diyelimki sne yanımda oturuyosun tv izliosun felan bir anda sıakrım yada göz atar baktığım ı felan belli ederim utan diye böyle şeylerde yapıyolar mıydı :D yada daha fenalarını ? :D:DD:
Cevap sahibi+1 yıl6lı yaşlardayken dayılarımda amcalarımda elleme bakma isteği falan vardı ama ergen yaşlarda bu grişimler sadece kuzenlerimden geliyodu.. hı hı tek erkek bendim 3 4 yıla kadar amcalarımın birer erkek çocukalrı olduda onlarla ilgileniyolar artık :D tabi bende eşşek kadar oldum benimkine kimse bakmaz yada ellemek istemez heralde artık ne bilim =))
Soran+1 yılsnn kuzenlerin kız değilmi nerden geliyo bu cesaret :D ben olsam kuzeniem bakamazdım ayni asla bakmadım :D
sende amcanların çocuklarına bakarsın bol bol oh ne güzel yaaprsın demi yoksa kıyamaz mısın kıy bence :D
Cevap sahibi+1 yıl=)hepsi kız ve aralarında çok rahatlar e ben aralarına karışınca bende onlardan biriymişim gibi gayet rahattılar yani tek farkımız bende onlarda olmayan kısa bi uzantı vardı =))) onlarda onu merak edip incelerdiler =))) peki sen neden yanımda oturuyo olsan sıkar yada bakarsın ki ? arkadaş olsak mesela yaparmısın böyle şeyler ? merak ettim doğrusu =))
Cevap sahibi+1 yılordamısın ? =(((
Soran+1 yılpardon uyumuşum biraz :))
ya sana yaparım derken baban olsam yada akraban yapardım yani erkek olsam yoksa sana nasıl yapıcam ben ilahi:D
benim çok uykum geldi yatıcam :(( kusura bakama yarın yine girince yaz yarını bekliycem :D
Cevap sahibi+1 yılhıı anladım =))) tatlı rüyalarrr beni hayal et uyumadan sonra yarın anlatt =))) bende heyecanla bekliyorum yarınıııııı =)))) iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr =)))))))))))))
Cevap sahibi+1 yıldaha gelmedin mi ki =(((
Soran+1 yılburdayım şimdi girdim sen burda mısın şimdi
Cevap sahibi+1 yıldün gece bekledim sen gelmeyince yattım =(( burdamısın şimdi hııı ?
Soran+1 yılevet burdayım hooooooooooooş geldin
Cevap sahibi+1 yılhoşbuldum=)) bayramının 4. günü kutlu olsunnn ehehee =))
Soran+1 yılsaol snnde :))
ansıl geçti bayram
Cevap sahibi+1 yılçok yorucu =( çok gezdim çook yoruldum çoookk ama eğlenndimm =)) senin nasıl geçtii ?
Soran+1 yılbenim çok durgun geçti hep evdeydim sen nereleri gezdin bakıyım
Cevap sahibi+1 yılkoca bursa da gitmediğim yer kalmadı =) bursa bi ucundan bi ucuna 60 km ama ben bu alan içerisinde 3 günde 600km şehirçinde gezmeyi başardım düşün =))) hep aile gezmesi ilte arkadaşlara vakit ayırmak yok :s
Soran+1 yılohh ohh gez gezmmek iyidir
bayramdada ellediler mi yoksa :D
yada dalga geçemk felanda oldu mu :P
Cevap sahibi+1 yılcık elemedi kimse =)) ama olsa keşke bi elleyennn =( =) yok dalgada geçilmedi şükürr =))
Soran+1 yılneden ellemelerini istiyosun hayroal noldu böyle :D dayın gelcek elliycek o zmn sevincenmi yoksa
Cevap sahibi+1 yılyok yok aman allah korusun =)) dayımlar değilde uzuuun zamandır yalnızımm =) bi sevgilicim olsaydı keşke diyorum =)
Soran+1 yılsevgilin ellese utanmıycan ayni öyle mi
Cevap sahibi+1 yılutannıcamm tabii ama düzeyli bi ilişki değilse bunu yaptırmam asla zaten de keşke düzeyli şöyle 3 5 yıllık evliliğe hedefli beni sevebilecek benimde seveceğim bi sevgilim olsa.. ama yok en son güvendiğim kızda yarıyolda bıraktı artık kimseye güvenemiyorumm =(
Soran+1 yılne demişler bu devirde abana bile güvenme ama bu durumda sürekli olmasın hayt bu bir şekilde devam edicek
hiç ilşkiye irdin mi
Cevap sahibi+1 yıl3 yıllık bi ilişkimde sevgilimin isteği doğrultusunda oral yapmıştım.. sonra hep ona yönelik olmaya başladı sonra sorunla yaaşamaya başladık sonrada ayrıldı benden.. zaten 2 sevgilim oldu biri 1 yıl diğeri 3 yıl sürdü.. peki sen yaşadınmı hiç cinsel ilişki ?
Soran+1 yılyok hiç yaşaamdım evlenmedende yaşamayı düşünmüyorum :)) sanırım böylesi daha iyi :)) öyle değil mi
Cevap sahibi+1 yılkatılıyorum =) belki ufak bi kısmı yaşanabilir ama vajinal ilişki kesinlikle evliliğe saklanmalı =)) anal ilşkiden de nefret ederim ve tiksinirim :s sevgilin varmı ?
Soran+1 yılyok böyle raahtım :))
erkeklere dair bişey sorabilir miyim sana
Cevap sahibi+1 yıltabiiikii sorabilirsinn =))
Soran+1 yılteşekür ederim :))
sabah ereksiyonu nasıl oluyor her sabah olurmu ne şekilde geçiyor ve aytağa felan mı akıyor bana detaylıca anlaabilir misin rica etsem :((
Cevap sahibi+1 yıltabiki anlatırım=)bikere yatağa veya başka biryere birşey akmıyor =) sabah saatlerinde cinsel uyarılma çok yüksek oluyor ve peniste ki doluluk oranıda gece boyunca arttığı için sertleşme olmuş halde uyanıyoruz =)) çok yorgun olduğumuz zamanlarda olmayabiliyo ama hemen hergün sertleşmiş bi penisle yani sabah ereksiyonuyla uyanmış oluruz ve bu durum bayaa bi sorun açabilir başımıza helede annemiz ablamız üstümüzü açarak şakavari bi tavırla bizi uyandırıyosa manzara hoş olmmayabiliyo =)))
Soran+1 yılhahah :D
bide o var demi yakalanam sabah başına gelmiş galiba anlatsana nasıloldu :D
Cevap sahibi+1 yılohoooo çok geliyo ki başıma eminim birçok erkeğinde başına gheliyodur =)) dayımlardayken kuzenm yatağıma zıplayıp üstümü açarak uyandırmıştı bi sabah ve karşılaştığı şeye karşın gözleri faltaşıgibi açılmıştı =)) çok şaşırmıştıı oda ve çok utanmıştı üzerimde sadece şort vardı onlarda kaldığım için iççamaşırım yoktu ama kirşenmişti kirlilere atmıştım sadece şort oluncada epey belli olmuştu =)) ama çok utanççç verici sabah sabah rezalet =((
Soran+1 yılkuzeninde mübarek neden üstüen atlıyo atlarsa böyle olur tabi :D
annenle yada ablanal bir oalyın var mı ve laf çarpma şeklinde :D
Cevap sahibi+1 yılyok annem yada ablamla laf çarpma olmadı hiç ama sabah ereksiyonuma denk geldikleri oldu ve öğrendikleri için artık hiç öyle şakalarla uyandırmıyolar =) ama kuzenlerim yaramazlıklarına hala devam ederler ama emin ol sabah ereksiyonunda ki hassaslık hibi zaman olmuyo.. herhalde o zaman kendi kendine oluyo ya ondan öyle zevkli =)
Soran+1 yılvay be ne kadar ilginç bişey tuvaletini yapınca geçiyor demi ?
bide erkeklere hiç yakalandınmı şimdi onalrdada oluyor ya biliyoalrdır o zaman laf açrparlar baan amccan dayın felan onalrdan böyle bir laf aldın mı :D ?
Cevap sahibi+1 yıltuvaletini yapınca gidiyor evet ama o tuvaleti yapış bile çok zevkli oluyo =))) bazen boşalıyomuş gibi zevkli geliyo bana ehe =) bu yaşıma kadarbabama bir kere yakalandım ondada maşşalh benim oğlum büyümüşte erkek olmuşta mışmışta falanda filanda gibi takılmıştı ama sonra olmadıı =)) babamdan her zaman ki gibi yine çook utanmıştım =)
Soran+1 yılaslında erkek çocukları babalarından daha az utanmaz mı ben mi yanlış biliyorum :S
senn daha çok utanmanın sebebi ne :D ?
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum ki =) ben çok anneciyim =)) ondan galiba =))) bişey soorcam=) bi yorumunda penis için" bana küçükleri daha sevimli geliyo" demiştin. neden böyle düşünüyosun merak ettim? bide hiç ilişkin olmadığını söyledin bu kanıya nereden vardın ki ?
Soran+1 yılya büyük olsa acıtır diye düşünüyorum yani ilk ilişkide felanda onun için öyle dedim bilmiyorum doğru mu ama öyle düşünüyorum :S
Cevap sahibi+1 yıltabii düşüncende haklısın ama kullanan kişiyede bağlı bencil biriyse karşı tarafın canını düşünmez zevkine bakar ama bencil biri değilse tamamını kullanmaz acı da vermez... yani benim ki o dediğpin tabire göre küçük ve şirin mi oluyo ? =)
Soran+1 yılevet bence öyle küçük ve şirin :))
snnki kaç cm isteemzsen cewap wemeye bilirsin ?
Cevap sahibi+1 yılnormal olarak üstten ölçünce 15cm canım =) küçük dimi normalde buna üzülürdüm ama sen beğenince hoşuma gitti küçük oluşu bile =))) bunu duymak çk hoşmıuşş =))
Soran+1 yıl15 cm iyi yani
bişey daha sorabilirmiyim kaç günde bir sertleşme oluyor
Cevap sahibi+1 yıliyiden kastın neki ? büyük ? küçük ? şirin ? değil ? serleşme hergün gün içerisinde ara ara oluyor öyle bi kaç hünde bi olan bişi değildir sertleşme her sabah sabah ereksiyonuyla sertleşir zaten ve gün içerisinde ortalama 7 8 kere sertleşir normal sağlıklı bi erkeğinki
Soran+1 yıldaha öncede dediğim gibi benim için iyi güzel şirin hepsi yani başklarını bilemem ama
günde 8 kere mi sertleşme yuhh ee nasıl saklıyosunuz onu kimse anlamıyo mu
Cevap sahibi+1 yılyaaa sıkıştırmak istemiyorum ama ben istiyorum bi yorum yapmanı byükmüş küçükmüş falan diye =(( çok zor oluyo saklaması helede lisedeyken sertleşmiş olduğu bir anda hoca tahtaya gelmeni isterse yandın... biz sırf yaramazlık olsun diye birininkinin sertleştiğini fsrketsek hocam bu soruyu x kişi çözsün falan derdik çok komik durumlar olurdu =)))
Soran+1 yılya ben hiç ilişki yaşamadığım için düşündüğümde 15 cm bana büyük geliyor normali en adar bilmiyorum ama 15 cm küçük değil bence sonuçta 60 cm olucak hali yok :D
benim çoook uykum geldi :( yarın biraz erekn gir çok geç giriyosun kaldğımız yerden bu tahtaya kalkmaktan devam ederiz
Cevap sahibi+1 yılailemin yanında olduğum için uyumalarını bekliyorum mecburen o yüzden öyle oluyo =( pazar akşamına kadar maalesef böyle olucak =((( erkenden seninim =))) tamam iyi uykulaaaar yarın devam ederiz tahtadan =))
Cevap sahibi+1 yılordamısıııııınnnnnnnnnnnnnnn ?
Soran+1 yılevet :))
yeni cewaptna yazda bulmaası zor oluyor çünkü aşağılara kadar :))
Cevap sahibi+1 yılBir soruya en fazla 2 kere cevap verebilirsin! diyo olmuyoo =((((
Soran+1 yılneyse ya napalım :D
senin oğlan napıyo :D
Cevap sahibi+1 yılne yapsın uslu uslu yatıyo bi hareket yok ablası =))
Soran+1 yıldaysıan göster sen bi onu biraz hareketlendirsin :D
açan yokmu hala onu bak darılmış galiba :D
Cevap sahibi+1 yılı ı ne açan var ne bakan bunalıma girmiş galiba ehe :P dayısı görse korkar herhalde ne olmuş buna büyümüş diye :D senin kız napıyo iyimi totoşa vuran varmı hı ? ve en önemlisi sen nasılsın canım halin keyfin iyidir inş. =)
Soran+1 yılidare ederim saol şimdi, başıma bir iş geldi onu halletmem gerekiyor yarım saate gelirim burdaysan konuşuruz
Cevap sahibi+1 yılburdayım canım ne oldu kötü bişey yok inş. ? bekliyorum hemencik gel olurmuu
Cevap sahibi+1 yılSabah ereksiyonu ?
bu başlık altındaki soru sanamı ait ?
Soran+1 yılgeldim ama sanırım yeniden çıkmam gerekicek kusura bakma biraz midem rahatsızda uyuycam duramıyorum kendine iyi bak
Cevap sahibi+1 yıloysa ne güzel başlamıştık geceye =( üzüldüm şuançok =( seni hiç görmeme rağmen bi değer kazandın bende alıltım sana sanırım =( hasta olmanada üzüldüm çook =( estf. sorun olurmu hiç tabiki yat iyi bak kendine =((( umarım yarın iyi olursunnn geçer hemencikkkkkk =((((
Cevap sahibi+1 yılburalardamısınnnn ?
Cevap sahibi+1 yılburada değilmisin yine =(((((((((((((
Soran+1 yılburdayım ama çıkıcam birazdan :(
Cevap sahibi+1 yılsen benimle konuşmak istemiyosun artık galiba =( öyle anlıyorum =((((
Soran+1 yılne alakası var gçen gün midemi bozdum banyoya gitmem gerekti duş almam biraz temizlik sorunum vardı yarında şehir dışına çıkıcam hazırlıkalrım aha bitmedi eşyalarımı topluyorum 2 hafta yokum :( ancak belki öğlen felan girebilirim arada yazarsın ben girince cewap yazarım
Cevap sahibi+1 yılhımm =((( memleketemi gidiyosunnn ? öğlenleri denk geliriz in. =( ben çok alıştım sanırım seninle konuşmaya =(((
Soran+1 yılsaol bende alıştım ama bu kadar kaptırma çünkü şehir dışında olkuyorum ve kısıtlı girebiliyorum bazende hiç giremiyorum üzülmeni istemem :(
bana dua et sınavlarım var gelince tekrar konuşuruz iyi geceler dua etmeyi unutma ama :D
Cevap sahibi+1 yıldualarım seninle inşallah sınavların çooooookkkkk güzel geçerrrrrrrrr =)))) kaptırayım kendimi olsunnn günde 5 dk bile denk gelsek konuşsak bile beni mutlu etmeye yeter =)) alıştığım için pişman değilimmmmmm =) üzmezsin beni bence sennnnnnnn dimi ?
Cevap sahibi+1 yılburlardamısınnn ?
Soran+1 yılnapıyosun nasılsın benim gelmem az kaldı
Cevap sahibi+1 yıliyiyim teşekkür ederim =) çok özlettin kendini gel artık =( sen nasılsın ?
Soran+1 yıliim saol :) geldim ayrıca
Cevap sahibi+1 yılaa hoşgeldin =) sevindim buna =))))
Soran+1 yılsaol :))
Cevap sahibi+1 yılburalardamısınnnnnn ?
Soran+1 yıliveeeeeeeeet :D
Cevap sahibi+1 yıluzun bi aradan sonra nihayet biraraya gelebildik napıyosun =)
Soran+1 yılsanane dermişiim :D haha iyiyim sen napıyuosun
Cevap sahibi+1 yılsananae dememmmm :) yemek yiyip hemencik geliyorum buralarda oooooolll çok özledim seninle konuşmayı =) hatta sen bana soru hazırla geliyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn=)
Cevap sahibi+1 yılben geldiimmmm burdamısın ?
Soran+1 yılburdayım hoşgeldin dünyayımı yedin beee :D
Cevap sahibi+1 yılbişecik yemedim ya 3 tabakcık bişi yedim =)
Soran+1 yılpis boğaz :D sana az ye diyen uok mu evde bizi kuruttun diyen
Cevap sahibi+1 yılohoooo herkes laf diyo =) bidi uyuz oluyolar en çok yiyim en formunu koruyan kişi olduğum için :D
Soran+1 yılbak buan bende uyuz oldum :D gıcık :D ee başka ne var ne yok dayınlarla aran nasıl :D ?
Cevap sahibi+1 yıldayılarla aramız iyi çok şükür ya =)) ne olsun aynı devamm hayata. niye uyuz oldun ya kilo mu alayım daha mı iyi ? azıcık göbek yaptım zaten bu aralar =)
Soran+1 yılyok ya ondan değil sen yiyon almıyon ama ben hemen alıyom :( onun için dedim ağlıycam şimdi
Cevap sahibi+1 yıloyy oyy ağlama kıyamam sana =( ama benim troit bezlerim hızlı çalışıyo buyüzden çok sık acıkıp çok yemek yiyorum fakat hızlı yakıyorum o yüzden alamıyorm ilo yani normal olan sensin ben değillll üzülme yanii bence bunaa
Soran+1 yılhadi affediyim o zaman seni ağlamıyım D: heheeheh
Cevap sahibi+1 yılaffet ağlama =) eee soru hazırlamamışsın banaa ? =)
Soran+1 yılne sorusu hazırlıycam ki :/ :S
Cevap sahibi+1 yılhep soru soruyodun ya önceden. onun için dedim artık sormyonnnnn
Soran+1 yılne sorıyım sen söyle yada sen analt bu sefer bakalaım ne anlatıcaksın :D
Cevap sahibi+1 yılsen sormazsan ben kendi kendime anlatamam ki utanırım =( kızarmaya başladım bile =)
Soran+1 yıluuff uzatma hadi nalat :D utanma ya nolcak ne güzel anı işte anlat bakalaım :D
Cevap sahibi+1 yılilkokula ait çok utandığım bi anım var =( 4. sınıftayken doktorlar kontrole gelmiştiler tabi ben aşı vs sanıyodum. sonra girdiler sınıfa direk söylenen ilk söz şimdi herkes pantolonunun düğmesini ve fermarını açıp öğretmen masasını önüne sıraya geçsin. utanç verici bir sahne ama şimdi hatırlayınca komik :) kız arkadaşlara uzuun bi süre alay konusu olmuştuk allahtan benimkinde sorun çıkmamıştı =) sadece biraz yaşıtlarıma göre geri kalmış gelişimim onu söylemişti doktor öğretmene
Soran+1 yılaa ne saçma şey hiç pipi kontrolü olur muu okulda kızalrın önünde ve ayrıca belki göstermek istemiyosunuz sen yazınca ebn utandım nasıl sınıfta kızalr gördmü hoca felan hepinizinkini görmüştür o zaman ?
Cevap sahibi+1 yılyanlardaki arkalaraki kızların görüpgörmediğini bilmiyorum ama öğretmen kürsüsünün önündeki sıradakiler bütün sınıfın kini gördüler =( öğretmende bakıp yoru yapıyodu rezilce bişeydi zaten =( benim kızlarla aram hepçok çok iyiydi ama o olayan sorna bir aydan fazla sınıftaki hiçbir kızla konuşmamıştım çünkü hemen yorm yapmaya başlıyolardı =(
Soran+1 yılya 4. sınıfa giden kız ne analr büyük mü küçük mü diye ama öğretmenin bakamsı küçük düşürücü ne o öyle sonuçta sizin öğretmemnizi ve 1 sen daha sizi görücek insan utanır yani :( kıyamam :D başka böyle zorla bakan olmuş muydu yada sana dözlükte okumutum biri fazla mast. yapmış şişmiş babsıan söylemiş babasıda zorla bakmış sana böyle zorla baakn oldu mu hiç ailenden ayda bir başkası
Soran+1 yılnerdesin :((
Cevap sahibi+1 yılbenim internetim koptuu =(( yeni geldii =(( yok öyle çok mast. şişme falan olmadı ama bikere kaç kere yapabiliyorum diye denerken mosmor etmiştim =) utanç veriici bişey bunu anlatmak ya =( =) ve çok acıyodu annem birşey istiyo kıvrana kıvrana gidiyorum yapıyorum babama öyle ablama öyl tabi anlamışlardır durumu ama üstüme gelen olmamıştı çok şükür :D
Soran+1 yılaç bakalım ne oldu diyen olmadımı yani
Cevap sahibi+1 yılyok valla kimse birşey dememişti ama eminim anlamışlardır. karnım ağırıyo falan diye geçiştirmiştim bende ama kim yer ki o bahaneleri
Soran+1 yılyada kaşınııyor diye :D öyle okudum sözlükte öyle ayzıyodu çok komik anılar var ya :D çok mu acıyodu kız kıyamam :D
ee başka ne rezillikler var sende
Cevap sahibi+1 yılçok acıyodu valla =( daha geçenlerde bi gece bi mast. yapayım dedim tam modumu almışken işin orta yerinde kapı çaldı arkadaşlar geldi apar topar çekidüzen verdim kendime ama bildiğin sancıdan kıvrandım o gece sabaha kadar =( =) kız değilim kız ben alıştın iyice bana kızmışım gibi heeee =) şaka yapıyorum istediğin gibi konuşabilirsin =)
Cevap sahibi+1 yıl4 gündür nerelerdesin sen ? =(
Cevap sahibi+1 yılneden konuşmuyosun artık hiççç =(
Soran+1 yılnete giremiyorum çünküüü :((
napıyosun :)
Cevap sahibi+1 yıldün gece de girdim baktım yoksun çıktım hemen bilsem gelcekmişsin beklerdim =( neden giremiyosun nete ? iyiyim sen napıyosun =) ufaklık anılarını paylaşmayı özledi seninle =))
Soran+1 yılöyle işte giremiyorum pek
iyi ya idare ediyorum sen nele yapıyosun )
demek öyle haa özledi :D
Cevap sahibi+1 yıliyiyim bende yolunu gözlüyorum =) bu gece girersin inşallahhhh.. çok özledi çok =)
Soran+1 yıliyi bakalım :))
Cevap sahibi+1 yılburdamısııınn =)
Soran+1 yıliivetttt :D
Cevap sahibi+1 yılburda değilmisin yineee =(((((
Soran+1 yılburdayım dedim ya sen nereye gittin 1 saattir seni bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılbende burdayım cevabın görünmedi sayfamda bende seni bekliyodum =(
Soran+1 yılbende burdayım tamam buluştuk sorun yok :D
eee ufaklık neyi özlemiş bakalım :P
Cevap sahibi+1 yılsenin ona özel sorularını özlemiş =)
Soran+1 yılama ben soramamki utanırım :( o anlatsın daha iyi :D bekliyorumm
Cevap sahibi+1 yılananesine yakalınışını anlatmımıydı sana oo =)
Soran+1 yılyok ama başak yok mu yaızk ben buna üzülürüm şimdi ananenin kalbine felan inimiştir yazık :D
amc adayı baba felan daha genç insanalr yok mu :D :P :P :P
Cevap sahibi+1 yılyok canım yüreğine inmedi :) anlatıyımmııııı
Soran+1 yıleh analt baaklım çok istedin :D
Cevap sahibi+1 yılliso1e yeni başladığım zamandı hiç unutuyorum. annemler pazara gitti ananemde salonda tv izliyodu bende içeriki odaya geçtim. aynanın karşısına uzandım mast. yapıcam. çıkarttım ufaklığı başladım işte. sonra tam mutlu sona yaklaştığım sırada aynada bi yansıma gözüme ilişti rezalet o an başladı =( yaz günü camlar açık cereyanın etkisiyle kapım aralanmış aynada ki açıda tam ananemin oturduğu koltukla tutuyo =( ayndan bana herşeyi gördüğünü söyleyip parmak sallamıştı rezil olmuştum =( ama kimseye sö
Cevap sahibi+1 yılama kimseye söylemedi aramızda sır kaldı hep =)
Soran+1 yılananende az değilmiş ne parmak o öyle yaa :.d
erkeklere yaalanmak mı daha kötü kızalra yakalnamak mı erkeklerinki daha kötü değil mi mesela çok makraya almıyolar mı yakalanınca :D
Cevap sahibi+1 yıldalgaya akaraya alma konusunda erkekler daha kötü tabi =) ama utanma konusunda kızlar daha kötü oluyo helede abla anne anane falan olursa fena :( dayıkızlarına alıştım mesela ben artık umursamıyorum ha görmüşler ha görmemişler.
Soran+1 yılevet tespitlerin doğru :D
dayının kızlarınada alıştın artık heralde ama yinede utan biraz daha iyiy :D
sesinin aklınlaştığı zamanalr ansıldı o zaman kimler dalga geçiyodfu taklidini felan yyapıyolaar mıydı :D
Cevap sahibi+1 yıloff sorma ya.. bak bak bak adam oluyo sese bak sese... bilerekmi yapıyosun düzgün konuş..taklitler tekrarlamalar vs..2 3 ay kadar başıma bela olmuştu allahtan hızlı atlattım o dönemi.. bu arada müzisyenim ve o dönem şarkı söyleyemeyişim okul korosunda 3 konserde yer alamayışıma neden olmuştu en acısıda bu =(
Soran+1 yılkıyamam sana üzülme olması gerekn ir süreç sonuçta
kim dalga geçiyodu daha çok snnle sen ne yapıyodun o zaman :D
Cevap sahibi+1 yılBABAM =( takılığı tek konu buydu bana=( ailemizin müzisyeni büyüdüğü için müziğe ara verdi falan vs. utanırdım çok. sonra ablaamm senin borozan gibi olucak senin derdi yerin dibine sokardı beni. dayılarımın kızları bu listede olmasa şaşrdım zaten :D annem hiç dalga geçmezdi hep korur kollardı beni =)
Soran+1 yılanneler hep öyle değilmidir zaten :) <3
bu kalın laşma tam olrak kaç yaşında oluyor baban başka ne derdi hayret oda dalga geçiyomuş ee dayıılarum bişey demiyolar mıyduı
Cevap sahibi+1 yılhayretlik bişey ki dayımlarda buna bişi demediler hiç :D benim 6ıncı sınıfın 2döneminde başlaıştı yaz tatilinde erkektim artık :D
Soran+1 yılallah allah dayıların neden böyle yaptı acaba acıdılar mı sana ne ?
iilk tıraşın felan ansıldı :D
Cevap sahibi+1 yıllisesona kadar makineyle trş olduğum için kimse anlamadı bişey konusuda geçmedi ama lise sonda jiletle traş olunca makineden farkı ortay çıktı ve en güzel yanı bütün büyükler ilk traşş hediyesi bide para verdiler çok hoştu =)
Soran+1 yılaa öyyle bişey mi varmış ilk defa duyuyorum ama hoşmuş :) ?
bişey söyliycem :(( ben yatıcam uykum geldii
ii geceler sanada sende yat uyu
Cevap sahibi+1 yılsağol sanda iyi geceleeer..
Cevap sahibi+1 yılheeeeeeyyy =((( nerelerdesin sennnn ?
Soran+1 yılbeeen yeni geldim sen nerelerdesin
sen bana msn ver yaa
Soran+1 yılekledim :) iyi bak sen
ben şuan il dışındayım birkaç günü gelicem oğün girersin yine burdan yaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaaha ne kadar güzel ve komik yorumlar gelmiş bu konuya böyleee =))) evet her erkeğe sorarlar bunları ve ben çok utanırdımmm..=) bide okularkadaşları arasındayenki muhabbetler şahaneydi özlemiyo değilim =) hadi bakalım kiminki dha büyük :P bakalım kimin kamışa su yürümüş hahahaha :D o ortamlara girmeye hep utanırdım.. :D
056 Yorumla
Soran+1 yılbüyüklerinin sormasından mı utanırdın bide babalar sorar özellikle sende böyle bir ddurum var mıydı :D ?
Cevap sahibi+1 yılevet sorardı=) benim ki biraz kıymetliydi kimseye göstermezdimm ve konuşmak dahi istemezdim hakkında :P bu yüzden babam hep sorar utandırırdı beni :)
Soran+1 yılhahaha :D çok şekersin babanla aranda geçen bir muhabbeti anlatsan rica etsem komik olur birinin yanında felan sorduğu var mı örnek olarak
Cevap sahibi+1 yılşımarttın bak beni şuan bile utandım=)babmla değil ama dayımla olanı anlatablirm.bn sülalemizin tek erkek torunuyum ne dayılarımın nede amcalarımın hiç erkek çocukları yok.bu yzden hepsi erkekevlat sevgisini bende yaşıyolar.tabi bunun iyi yönleri var ama en kötü yönüde bu kuş uçma meselesi:)nezaman ailecek biraraya gelsek sorardılar gel göster bkalım falan derdiler bende kaçardım.bikeresinde eşofmanımı indirmeye yeltendi kaçamadım iççamaşırıda giymemiştim utancımdan 1hafta kimseyle konuşamamıştm
Soran+1 yılhahahah :D çok komikmiş ya bayıldım anına :D utanam ne diyiyim bizede herkesin yanında sorarlardı kaçış yok onlardan naaprsın :D peki bu eşorfmanını indidiğinde kimler vardı odada baaynda var mıydı ve dayınla ansıl barıştın ben olsam küserdim valla :D küçük müydün ?
Cevap sahibi+1 yıldayım yengem kuzenlerim amcalarım babam annem ablam annanem büyükbabam kısacası neredeyse tüm sülale vardı.. küçüktüm daha 3.sınıfa gidiyodum =) aslında pek bişey görünmemişti ama olsun dedim ya çok kıymetliydi benimki =) hala da öyle valla eheehehe =) 1 sene boyunca konuşmadım dayımla çok kin bile beslemiştim ama geçti tabi =)
Soran+1 yılhahah :D sana yazık ama komikte bir anı yaa kusura bakma ama valla tebessümle okudum çok şekersin gerçekten :)) bide küçükte değilmişsin 3 sınıfa gidiyomuşsun dayınla konuşmamakta haklısın sonra nasıl barıştın ve o an indirince ansıl toparlaneden güldülermi merak ettim nasıl oldu ? garibim yaaa
Cevap sahibi+1 yılya böyle herkesin içinde anlattırıyosun utanmaya başladım =) özelden mesaj at baride anlatayım iyice utandımm :) gülmezlermi önce bi kahkaha sonra benim halimi görünce bi suskunluk sonra ben odadan çıkınca yine kahkaha tufanı :( =) ağlasammı gülsemmi bilemedim şimdi anlatırken bile =) kurban bayramında barışmıştım el öperken bayram vesilesiyle yani =)
Soran+1 yılaynı anda sitedeyiz ne güzel :)) gizli ol bende gizliyim o yüzden mesaj atamam :(( sende gizli yap kendini yazışalım sohbetini sevdim çünkü :))
Cevap sahibi+1 yılşu aneden sonra gizli yapsam ne değişir ki =) bilen biliyo zaten :D
Soran+1 yılsoru eski merak etme :)) takıma bu kadar yaa keyfini çıkar dayı mağduru o anki suratını merak ettim ben olsam ağlardım valla ağlamadınmı sen ?
Cevap sahibi+1 yılağlamammı ya =( gülüyrum ama aslında çok hüzünlü bi anı bu =) önce kızardım bozardım sonra ağlayarak fırladım salondan odama kilitledim kendimi =) dayımlar gidene kadar çıkmadımmmm
Soran+1 yılcanım yaa :D yanımda olsun yanaklarından omzuma dayatırdım seni valla cidden komik ama o an için çok utanç verici bir anı hahah neyse bak hatırası kalmış :)) dayınlar gidince ev halkı birşey dedimi baabn felan yanına geldi mi
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim utandırıyo ve şımartıyosun çok beni şımardım şuan gayet ve kızardım galiba birazda =) babam çok takıldı maşşallah oğlum nerde büyüttün falan dedi seni sulak yerde yetiştirdik biz herhalde dedi çok utandım =) beni küçükken bile tuvalete annemden başkası götüremezdi babam bile o anı ve sünnetim hariç görmüş değildir =)
Cevap sahibi+1 yılbide ablamdan çok utanmıştım :( =)
Soran+1 yılhahaha :)) abla bu yani utanılır banada biri babmın yanında sorsa adet gördünmü diye utanırdım :))
ama erkek çocaukları daha çok annelerinden utanır diye biliyodum snede neden böyle oldu ?
Cevap sahibi+1 yılben çok aşırı anneciyimdir :) hala daha böyle bu =) babamdan çok anneme anlatırım ben herşeyimi =) o gün ablamdan çok utanmıştım ama daha beteri var kuzenlerimde oradaydı ve hepsi kız =(
Soran+1 yıloyy yavrum ya benide ağlatıcan şimdi ablanla kuzennlerin güldümü daha sonra ablan bunu koz olarak kulandımı tartışmaalrınzda felan :D
Cevap sahibi+1 yılyok ablam hiç konusunu dahi açmadı oda utandı =) ama kuzenlerim her gördüklerinde kikir kikir gülüyolardı =( e buda çok rahatsız edici :) şimdi şimdi anlıyorum bide içlerinden biri yeni ergenliğe giriyodu tekrar görmek falan istemişti tabi bende ne mümkün ortalığı yıkarım gene göstermem =) bide yaşıtım olanlardan biri biz ergenliğe geldiğimizde 6 7 . sınıftı sanırım görmek istemişti gerekçeside "nede olsa önceden görmüştüm sen benim kuzenimsin bişe olmaz "dı. ama yine bu konuda tavrım sertti =)
Cevap sahibi+1 yıltabii bide o kuzenimle uykuda bakkma vakkası var 6 yada 7. sınıftı yalan olmasın ben dayımlarla çalışıyodum yaz tatilinde onlarda kalıyodum uyurken sabah (yine sadece şortla yatmışım) şortumu indirmişti bakmak için o işini bitirip üstümü örterken uyanmıştım =( çok rezil bir durum... o günden sonra şortla ne gezerim nede yatarım asla :D
Soran+1 yılablaanda yazıkmış ya ama çok şekersin hem böyle utnagaç olman daha tatlı :))
benim şimdi çıkmam gerek sonra yine konuşalım mı ?
Cevap sahibi+1 yıltamamm görüşürüz =) ben genelde geceleri burdayım konuşalım tabi sevdim sohbetini =)
Soran+1 yılbende seninkini :) ben şu anda pek gece giremiyorum*2 gün sonra daha rahat giricem mutlak rastlaşırız kendine iyi bak ben çıkıyorum ama sen ban babnla olan bir anını yazsana anlatamam demiştin ya merak ettm ne :D
Cevap sahibi+1 yıltamam anlatırım tabiiii =) ama iki güncük sabret =) kendine çok iyi bak konuşalım tekrar tekrar tekrar =)
Soran+1 yılkeşke şimdi burda olsaydın :(( ama yoksun galiba
Cevap sahibi+1 yılyoktum yeni geldim dersten =( bende istiyorum aynı anda denk gelebilmek ama anlayamıyorum ki ne zaman varsın ne zaman yoksun =/
Soran+1 yılben tüm gece burdayım girdiğinde yazarsan rahat rahat konuşabiliriz :))) inş hmn girersin
Cevap sahibi+1 yılburdayım canım =)
Soran+1 yılçak :D
Cevap sahibi+1 yılçak =) nasılsın bakayım =)
Soran+1 yıliyiyim ya nasıl olsun idare ediyorum sn nslsn baaklım :))
Cevap sahibi+1 yıliyiyim ne olsun kayıt yapıyordum canım sıkıldı siteye bi bakayım dedim =)))
Soran+1 yılne kaydı yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılmüzisyenim ben.. eski bir eser var "PERVANE" onu kayıt almamı istedi biri onun ritmlerini yazıyorum birazdan da gitarlarını çalıcam ama sıkıldım takılayım dedim burada biraz =)
Soran+1 yıliyi yaptın sırf çalışmak olmaz :)) utangaç bey :P
Cevap sahibi+1 yılevet haklısınız meraklı hanımmm =))) o yüzden burdayım bak =) ve seninle konuştuğum içinde gayeet mutluyum =)
Soran+1 yılsaol bende :)) meraklı olmama kızdınmı :S :((
Cevap sahibi+1 yılhayır canım olurmu hiiiç kızmadıııımm =)) aksine hoşuma gitti =) benimle ilgili şeyleri merak eden biri olması çok hoş =)
Soran+1 yılergen anıları hoş olyor ya o dönemlerimizi yad ediyoruz ne salaklıklar yaptık çok komikti :)) snn utangaç olman çok hoş ve ilgi çekici :))
Cevap sahibi+1 yılben misafirlikteyken tuvalete bile girmezdim çok bilirim sırf benim tuvaletim için kalkıp eve geldiğimizi =)) ya biri görürse =)))
Soran+1 yılhaha :D cidden çok şeker ee tualetin kilidi yok mu peki yada kapıı birine tuturmuyo muydun
Cevap sahibi+1 yılben çok hayalperesttim gerçi halada öyleyim =)) ya kamera vardıysa ?
Soran+1 yılhahah :D alemsin ya bnde biri kapıyı açar korkusu vardıda kamera hiç aklıma gelmemişti hem nolcak kamnera olsa snnkini herkes gördü zaten :D
Cevap sahibi+1 yılya sorma zatennn =( sakınan göze çöp batar misali =) ben sakladıkça bütün sülale gördü hele o kuzen vakkalarım yani Allah birdaha öyle bişey yaşatmasın kendimi hala daha rezil hissediyorum onların karşısında
Soran+1 yılcanım yaa çok şekersin :)) utanma bu kadar şu dayılarınla olan olaylarını analtsana
Cevap sahibi+1 yılya ben nedenini bilmiyorum ama onlarda hep bi görme isteği elleme isteği falan vardı :s getir bi bakalım derlerdi hep.. mesela ben hep erken yatardım sonra gözümü bi açardım dayımlar gelmişler ya elliyolar ya bakıyolar =) çok enteresan anılrım var ya böyle... yine birebir olunca neysede işte herkes arasında olunca kaldıramıyo insan =))
Soran+1 yılevet ya açık alanda daha fena bu baktıkalrı zamanlarda dayınlar genç miydi bide baban yada annen bakmayınutanıyo felan demiyolar mıydı
Cevap sahibi+1 yıldiyolardı ama dayılarım babamıda annemide iyikide bi erkek oğlunuz var diye trip atarak susturuyodu kendilerinin olmadığı için bizimkilerde birşey diyemiyolardı.. babam mesela kendi asla bakmazdı teklif dhi etmezdi çünkü bilirdi beni.. annemde bi banyoda görürdü.. ama benim bu utangaçlığım annemle babamın yetiştirme şeklindende kaynaklanıo sanırım.. şuanda mesela küçük amcamın bir oğlu oldu 3yaşında önüne gelene açıp gösteriyo valla çocuk tam bi fırlama oldu =))
Soran+1 yılvay fırlama :D intikam zamanı snede onunkine bak sürekli baban şimdi bakıyomu amca oğluna intikamını alsın :D ahha
Cevap sahibi+1 yılyorumlarım gelmiyo sanırım :s cevap kotasımı var ki bu sorularda ?
Soran+1 yılkota yok bazen donma felan oluyo yorum gönder derken ona bir dikkat et istersen şimdi tekrar yollayabilirsin
Cevap sahibi+1 yılhımmmm anladım.. =) dedim ki babam pek yapmaz öyle şeyler =) benim ufaklışmış şansız olan=) bütün amcalar dayılar meraklısıydı =) sülalede çok ünlü benim ufaklık =) bunları söylerken şuan kıpkırmızı oldum =)))
Soran+1 yılvalla çok şekersin ya okurken çok gülüyoru :)) büyüdükten sonrada böyle şakaalr geliyo muydu mesela büyük yaşlardan yaptıları varmı naptılar
Cevap sahibi+1 yıldayılarımdan yok ta bundan yaklaşı 1 ay önce dayımlarda kalmıştım sabah kuzenim uyandırmaya geldi malum sabah ereksiyonu engellemek mümkün değil =) çok şakalaşırız kuzenlerimle tabi şakayla uyandırmak istedi zaten yapmasa şaşarım=) battaniyeyi üstümden çeker çekmez farketti durumu laf koymadanda geçmez bütün gün boyunca maşallah bugün pek enerjiksin pek enerji dolu başladın güne vs gibi laf çarptırıp durdu =) ama artık cinsel kimlilklerimiz oturduğu için abuk sabuk şeyler yapmıyolar =)))
Cevap sahibi+1 yıltabi ben hala utanmaya devam =)) bütün kulaklarım kıpkırmızı bi şekilde gezdim =)) ben utandığım zaman ilk kulaklarım kızarır =)))
Soran+1 yılyapmasınlar zaten bir zahmet abuk subuktan kastın açıp bakmak mı ?
ya benm anılarım geldi aklıma banada hep adet oldunmu diye soruyoalrdı bazen ailemin önünde soruyolardı çok utanıyodum ya ağlamaklı oluyodum bide en biraz erken olgunlaşmıştım hep benim hakkımda koşuyoalrdı :(((
büyükler asmaya su yürüdümü diye sorardı..
arkadaşlar arasında (orta okul yılları genç erkeğin yeni yeni cinsel olgunluğa eriştiği dönem)
çavuş tokatlamak
malumunuz 31..
bu tarz şeyler
yaşlı teyzelerde kuş uçuyomu diye sorar:)111 Yorumla
Soran+1 yılaaahhh yaşlı teyzeelrdemi soruyodu :D
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılpeki insan yaşlı teyzelerden mi daha çok utanıuoyr yoksa amcaalrdan mı :D sanki erkekelrden daha çok utanılr gibi
Soran+1 yılanlamadığın olmuşmuydu hiç peki :S sen böyle saf saf baakrken onların kahkaha attığı :D çok komik duruyolarda hhaahha
Soran+1 yılii sevindim adına masum uşak artık rezil olmazsın :)))
Ilginc cevaplar gelmis..galiba bölgesel olarak degisiyor...Bizde "Kusun Ötüyor mu veya Öttü mü" diyorlardi..
01 Yorumla
Soran+1 yılbu kuş ne kadar kullanılıyomuş ya ben dünyadan bir haber mişim :D
Bunlar ilkokulda kaldı:)) Şimdi bi kız çıkıp bana kuş ötüyormu dese heralde cik cik öttürürdüm o kızı :))
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim kardeşten dikkatimi çekti herks ona soruyo rezil oluyo :D yani küçük olduğu için utanıyo daha sana kim soruyodu :D ?
genelde sorulanlar aynıdır.. kuş ötüyo mu? kuş kalkıyor mu? kamıştan su geliyor mu? çavuşu tokatlıyon mu? falan tarzında ama en çok sorulan ve en yaygın olanı kuş ötüyo mu olanı ..
00 YorumlaKuş hareketlimi..
Çavuşu tokatlıyomusun gibi muhabbetler çok dönerdi :D037 Yorumla
Soran+1 yılmuhabete geldiyosun ha :D ya arkadaşlar arasında değilde daha çok büyükler felanda sorar mıydı yada akraba felan
Soran+1 yılbana komşular sorardı bide bi kuzenimin kzı dedikoducu bişey o beni sinir ederdi utandırıdı yani kuzenler utandırır mıydı ?
Soran+1 yıliyi ben utanırdım ya en olmadık yerde genç kız oldunmu napcan çok mu merak etttn ?
Soran+1 yılya kişisine göre değişiyo bizde arkadaşlarımızın arasında alıyoruzda mesela senden büyük birinin çok samimiyetinde yok baabnın yanında dese kuş hareketlimi diye naaprdın öyle düşün napardın ?
Soran+1 yılya bide şey ya ebn olduğumda kimseye deme dediler bana o yüzden bir panik oluyodum ben şimdi ergenlere sormam pek yeğenim var yakındır olması ona daha hiç sormadım :D sen kendinden küçükleri sıkıştırıyo musun hiç :D ?
- +1 yıl
Vallaha sıkıştırmam sonuç olarak herkes bi şekilde buluyo nasıl oldugunu ne oldugunu..
Sizde adetle olur bizde tam tersi erkek ordan burdan duydugu şeylerle kendi keşfeder yani belirli bişey yoktur bizde..
Ergenlikte acayip derecede utanılabiliyo o yüzden sıkıştırma yavruları :)
Soran+1 yılok abisi sıkıştırmama merak etme snn utandığın bir an var mı bu konuda insan acaip utanıyo ayzmışsın ya .D
Soran+1 yılyok canım kız kardeşine deyip amhcup etme erkek kardeşin varsa ona yada kuzenlerine felan diyomusun diye dedim ama snn işin zor şimdi kız akrdeşin var ha :D
Soran+1 yılseni zor bir süreç bekliyor :D aklıma kendi ergenliğim geldi
Soran+1 yılhadi bakalım aranız nasıl şimdi hafif sinirli dönemleri başladı mı ?
Soran+1 yılhahah çok komiksin ya en çok snnle tartışıyodur ama bu dönemde sennde yaşın büyük değil sık sık atışıyo musunuz ?
Soran+1 yılsensin cadı bence sen kızdırıyosun onu :D kız dayanılması napalım :D ee abisi evdekiler kimn tarafında :))
Soran+1 yılhahaha :D çok kkomik ya senmi yetiştiriyon kardeşini başka biri kalmadı mı ? sende büyük sayılmazsın
Soran+1 yılevet kolay değil ablası yani snde ablan oluyor ablan bbabn felan durmuyomu başında sen msin bitek :S
Soran+1 yılvay beee abiye bak tam baba olmuş :D baban sana sen daha ergensin demiyomu ? hani sana noluyo gibilerinden takılmıyomu ?
Soran+1 yılhahaha :D oda doğru naparsın :)) açıköğretim okumayı düşün bence
Soran+1 yılünivrsite okursan askerlik konusunda avantaj olur sana okuyomusun üniversite ?
Soran+1 yılgemi güverete 2 yıllık değil mi ?
Soran+1 yılyani iyi düşünmüşsün askerlik içinde 2 yıllıkğın bir etkisi olmuyo zaten kardşinin genç kız olduğu zaman yanında omak istersin heralde değil mi ?
- +1 yıl
Yok benim o durumda yapabileceğim hiç bir şey yok o drumlarla annem yada ablam ilgilensin benim sorunum değil..
Askerliğede etki etmesini stiyen yok valla giderim paşa paşa askerliğimi yaparım Vatanım için kanda dökerim canda veririm..
Askerlikten kaçanalra tahammulum yok belirtiyim.
Soran+1 yılyani kardeşin regl olduğunda bğişey demem mi diyosun bunu merak ederdim bak hep abiler anlarmı anlasaalr bişey dermi diye .S
Soran+1 yılaferin söyleyip utandırma kızı benim kardeşimin burdan öğrendiğim kadarıyla kuş hareketlendiğinde :D babam ona çok takılıyodu banada pas atıyodu hep çocuğu utandırmak için :D bende arada ona takılıorum bizimki kızarıp bozarıyor sen kız kardeşine kıyama ama kızlar daha narin :D erkeklere bişey olmaz demi ;?
+1 yılarkadaşlar karşılıklarını yazmış fakat her erkeğe bu tarz sorular sorulmaz tabi sizin duruşunuzla ilgili şayet ben bu soruların hiçbirine maruz kalmadım :)
01 Yorumla
Soran+1 yılşanslısın :)
+1 yılbana abim "hacivatı yağlıyormusun" diye soruyordu :) :) :)
029 Yorumla
Soran+1 yılhahaah ilk defa duydum bozuluyomuydun bu soru karşısında ?
- +1 yıl
:) bozulduğumu söyleyemem...bazen odama girdiğinde halen sorar kapıyı çalmadan girdim yoksa hacivatımı yağlıyordun diye :) çok gülüyorum...bir de yunusu gıdıklamak var :D çavuşu tokatlamakta var tabi :)
Soran+1 yılyunusu gıdıklamak bunuda ilk defa duydum komiklermiş :D ergenler bu sorualrdan utanır aslında geenlde ben kardeşimden biliyorum :D çok utanıyo onada abim soruyo :D ergenkende bozulmuyo muydun birinin yanında felan sorunca :D
- +1 yıl
yok abim o kadar densiz biri olmadığından yanımda kimse yokken soruyordu :) pek utanmıyordum tabi...3 yaş fark var aramızda belkide ondandır :)
- +1 yıl
gece rüya sonucu olursa bu iş...mesela gecenin bir yarısı kalkıp duş alırsan "kamyonumu devirdinmi diye " sorarlar bi de :):)
Soran+1 yılabimde genelde tekken sorara ve onu çok sıkıştırı biliyorum :D bi kere yanımda sormuştu sadece bunun rengi kırmızıya dönmüştü vaybe sen gece mi giriyodun duşa hiç cenabet kalmıyodun yani :D öyle mi
- +1 yıl
valla bi ara gece çok duş almak zorunda kalıyordum...güzel günlerdi :) artık o aşamada uyanıyorum...sanırım vucudum buna bi önlem olarak bunu yapıyor ve beni uyandırıyor...oysaki rüyada bunu yaşamak gerçeği kadar güzel...hatta bazen daha güzel :)
Soran+1 yılhahaah :D ama yatak mahvoluyo o zamanda yani üstünde bişey yoksa sabahta görüyolar o zaman rezil olurdun boşver ben kardeşimin odasına girdim sabah onu uyandırmak için açık mavi şortu vardı belli oluyodu çok bozuldu bişey demedim tabi :D sabah yakalanmalarında var mı böyle ?
- +1 yıl
hayır hiç yakalanmadım çünkü işlem tamamlandığında uyanıyordum...yani o ıslaklık ve hazza karşı uyanıyordum...şimdi ise o son raddeye ulaşmadan uyanıyorum :) sanırım psikolojik...çarşafı,boxer ı at kirliye,gir duşuna...yıka ve çık...problem yok :)
Soran+1 yılneden hergün çarşafını deiştiriyosun oğlum :D al sana problem hemen dikkat çekiyo çünkü :D bide bizimki daha küçük olduğu için hiç ayarlayamıyo heralde çok komik oluyo bazende sabahalrı kalkıkken salona felan geliyo abim ona işret ediyo deli o zmaan gidio snde abşına bunlar geldimi hiç çarşaf olayında bir laf yada sabah saf gibi o şekilde çıkma gibi :D
- +1 yıl
her gun olmuyordu tabı bu durum..ama bı ara bayaa sık yasandı...tabı evdekıler anlamıstır ama yapacak bı sey yok :) yatarken de mı condom taksaydım? :) :)
Soran+1 yılhahaha iyiy fikir :D
aslında ben kardeşime şey demeyi düşünüyorum oğlum sana bi ped veriyim rezil olma diye*çok utanır gibi ne dersin :D ?- +1 yıl
cocuğun cınsel gelişimine sekte vurma :) ablam yok ama eger ablam olsa ve abımın yaptıgı espırılerı yapsa heralde bı muddet sehır dısına kacardım :) hem uzmanlar ne dıyor "bireyler ilk once kendını vucudunu tanımalı" :D
Soran+1 yılhahha bu kadar çok mu utanır diyosun abisi :D
- +1 yıl
utanılmayacak gibi mi :)
Soran+1 yılevet utanır gibi kıyamama zaten abimdende çok utanıyoki o babamla beraber sıkıştırıyolaer bazen depresyona giriyo çocuk :D neden bu kadr utanıyo olabilir acaba siz hiç utanmıyormuşsunuz mesela
- +1 yıl
diğeri diyemez maalesef...sağır/dilsiz...bu nedenle biraz kendi halinde,içine kapanık...
Soran+1 yılayyy özür dilerim çok afedersin :(((
- +1 yıl
problem yok...bunu önceden tahmın edemezdin...
Soran+1 yılevet ama çok üzüldüm hem söylediğime hemde abinin durumuna :((
sn baabnda takılıyo mu abinle birleşip yoksa sadece abinmi takılıyo bizde ikili sıkıştırma var :D- +1 yıl
sadece abim takılır :) babamla arada uçurum var(yaş farkı olarak) abimde gerçi yakın zamanda evlendi o da pek takılamıyor...hepten rahatladım :)
Soran+1 yılsnn ve takılan abinin yaşlarınız kaç acaba :D
- +1 yıl
yaşım profilimde yazıyor aslında :)
28 yaşındayım maalesef :(
abim 31 yaşında...
Soran+1 yılbaktımda abim hala bile bazen dalga geçiyor deyince dedim heralde yanlış yazıyor hani bu yaşta hala dalga geçmez diye :D ?
- +1 yıl
benim ki gibi bir abin olursa geçer :) dalga geçmek konusunda sınır tanımaz..konu dışı olmasa verirdim bi kaç örnek burada anlardın :)
ama artık o yok...dolayısıyla bize her geldiğinde eşi de yanında geliyor ve bu tür muhabbetlere giremiyor :) - +1 yıl
açtığın bu konu hoşuma gitti..diğer açtığın konularada bakıcaktım fakat gizli kullanıcı ile açmışsın :)
Soran+1 yıl:D malesef bakamıycaksın o zaman :D
- +1 yıl
sıkıntı yok yola devam :)
Soran+1 yıl:D
seninki büyüyormu, gibi daha kapalı sorular. biraz büyünce kamyon devirdinmi gibi espiriler yapılır =)
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha kim yapıyo genelde bu tür espirileri size
+1 yıl"Kamışa su yürüdü mü?"
Neyse ki hiçbir manyak gelip bana böyle bir soru sormadı.18 Yorumla
Soran+1 yılkamışa su yürüdü mü ne anlamda kullanııyor ?
- +1 yıl
Su burada meniyi simgeler. "Boşaldın mı?" demek istiyorlar. Farklı türleri de var elbet. "Tabanca ateş ediyor mu?" gibi.
Soran+1 yılbizim ilk regl sizinde ilk boşalma yani haaa :)) en çok kimler soruyor ?
- +1 yıl
Böyle ailenin ve mahallenin sapık amcaları olur. Genelde onlar sorar.
Soran+1 yılsapık amcalar :D ben bana sorulunca ilk olduğum zamanalrda felan yok diyodum utanıyodum nedense sizde ilkelrinde utanıyor muydunuz bu sorualra ?
- +1 yıl
Bana sorulmadığı için bir tepki veremedim ama gözlemlediğim kadarıyla çocuklar "ne diyor la bu?" bakışı atıyorlar anlamadıkları için. Anlayan olursa da utanıyor. Bunu soran amcada nedense pis pis sırıtmaya başlıyor. Garip adamlar.
Soran+1 yılsorma ya genç kız oldunmu oldunmu napıcaksan benim genç kız olduğumu özellikle kız çocukalrı daha baskı gördükleri için daha çok utanıyorlar ama erkek çocuklarının utanıcağını çokta tahmin etemzdim
Soran+1 yılkaç yaşındaydın adamı rezil ettiğinde o seni değil sen onu rezil etmişsin
off off 15 yasına gelınce ye kadar benden buyuk kuzenler kus ötuyormu dıye soruyordu :D 15 den sonra ne zaman milli formayı gıydın soruları pespese gelmeye baslamıstı :D
00 Yorumla
+1 yılbana bir özel harekat polisi sormuştu :) "tüfeğe su yürüdü mü delikanlı ?" diye :DD
08 Yorumla
Soran+1 yılözel harekat polisi :D
- +1 yıl
çocukluğum onların silahlarının gölgesinde geçti :))
Soran+1 yıl:S
- +1 yıl
minnettarım hepsine.
Soran+1 yılevet minnettar ol güzel bir soru sormuşlar sana :D
- +1 yıl
minnettarlığımın sebebi soru değil :))
Soran+1 yıl:))
+1 yılçocukça olduğu için bilmiyorduk bile niçin gösterdiğimizi.komik geliyordu.öğrenince daha komik
01 Yorumla
Soran+1 yılsonrası daha mı komik şeyini gösterdiğini anlıyosun ya neresi komik :D bide geenlde kimin yannda sorarlar o soruyu
Gizli Üye(36-45)+1 yılkamışa su yürüyünce adam mı oldun demişti birisi :D
1111 Yorumla
Soran+1 yılevet desydin :D
Cevap sahibi+1 yıl'boşuna taşımıyorum' demiştim :D ama vay pu*t dyp kfama patlatmştı :D tabi şaka olarak :D
Soran+1 yılkimdi bunu yapan ? alem adammış
Cevap sahibi+1 yıleniştemdi.aa evet böyle hani özlü sözler bakımndan üzerine taşımam.lafını esirgemeyen, evinden sevmediği adamı küfredrk kovdğunu görmştm :D
Soran+1 yılmaaşllah enişteye :D senide utandırmış ama :D
Cevap sahibi+1 yılevet ya çok pu*t bir insandr her yere gidilebilr türden bir insan :D çoookkk utanmştm ya cevabı zaten ilk sordğnda verememştm
Soran+1 yılutanma kıyamam :D birinin önündemi dedi o daha fena olurdu
Cevap sahibi+1 yıloy oy :D herkes vardı tepki veren olmamştı ama snra kargaşa da ben cevabı vermiştm :d
Soran+1 yılkargaşa anında herkes sanamı güldü yani enişteinni o soruyu sormasına
Cevap sahibi+1 yılilk sordğnda babam duymştu o güldü ama ben cevabı sessizce verdim yoksa annemn babamn yannda aaaa nasıl derim :D
Soran+1 yılkıyamam oyy oyy bide babasının yanında utandırmışlar seni hee :D baban gülünce eniştene hepten sinirlendinmi babanın yanında rezil oldun diye
Cevap sahibi+1 yılşimdi olsa dalardım yani o an :D kim utanmaz ki baban sonçta? :D
Soran+1 yılkıyamam diyorum ya kaç yaşındaydın o zaman
Cevap sahibi+1 yıl11-12 yaşlarındaydm :D sana böyle direk soran olmamştr heralde :D
Soran+1 yıloldu direk genç kız oldunnmu hatta ailemin yanında :(( yaa buna ne diyosun
Cevap sahibi+1 yıloha çüş yani.patavatsızlığın bu kadarı yine benimkisi esprydi :S özür dilyrk söylycm ama kim yaptysa aptalca bişe yyapmş .s
Soran+1 yılnaaprsın ya herkes düşünceli olamıyo hatta bir keresinde ablam açıklam yapmıştı işte bizde üzüldük erken oldu diye felan ama bana herkes soruyodu bildiğin gibi değil yani kimseye bu kadar sorulmamıştır snn başka anın varmı böyle
Cevap sahibi+1 yılmilletin önüne dökmek istemyrm :D
Cevap sahibi+1 yılyoksa sadce o adamn dedikleri birsürü bnde .d
Soran+1 yılhıhıh yine iyi snnkii biri demiş ben bana sormayan hatırlamıyorum hemen hemen herkes sormuştu :(( rezil olurdum hep başka varmı adamın sana herkesin içinde flan dediği
Cevap sahibi+1 yılvar var böyle yapmştı yine bikaç kez herşyi bu konlara bağlardı :D
Soran+1 yılbabnın yanında mı ?
Cevap sahibi+1 yılevet :D
Soran+1 yılrezil bir durum daha desene :D anlatsana burdan ttabi :D
Cevap sahibi+1 yılcıkcıkcık anlatabilceğim en uygun şey buydu yani özelimi sergileyemem burdan admin okuyck .D
Soran+1 yılvay utangaç insan haaa ama ben merak ettim
Cevap sahibi+1 yılçok utangacmdr evt bunu dğru söyledin (a) yani anlatmak isterim ama vala onlar daha aşırı :D
Soran+1 yılhhıımm sen bilirsin napalım :( bence yazabilirsin ama
Cevap sahibi+1 yılanıdan bol bişey yok ama böyle açığa yazmak istemedim şimdi :)
Cevap sahibi+1 yılyarn hatrlat biraz hiti düşsün sorunun yazarm :D
Soran+1 yılhahaahha çok komiksin yaa :) sorunun hiti zaten düşmüştürde ben yazarım yinede unutmazsam içinde kaldı galiba anlatmak
Cevap sahibi+1 yılyoo içimde kalcak bişeyi yok böyle söyleyp anltmyo gbi oldm meraklndrdm diye o yüzden dedim.içimde kalmşmş hah yok ya kalmaz merak etme.tm
Soran+1 yılanlat ama benim içimde kaalbilr :))
Cevap sahibi+1 yılbiliodm :P tamam yarn söz :D
Soran+1 yılhmm :)) hadi iyi geceler enişte mağduru
Cevap sahibi+1 yılsinirlenmeyinz aynı kaderi paylştğm bayan ben ciddiym..iigeclr
Soran+1 yıleeee seni bekliyoruz hadi :))
Cevap sahibi+1 yılben geç girerim de o yüzden :D burda msn :D
Soran+1 yıl:) anlat bakalım
Cevap sahibi+1 yılpekala :D yine aynı kişi bir keresinde pikniğe gitmiştik.benim de tam boynumda bi kızarıklık vardı.mangalın başında dururken farketti.
-gece iyi miydi? dedi - ne gecesi? dedim - gece olm hatun iyi miydi? dedi - anlamadm enişte ? dedim. -boynunu sağlam emmiş oğlum adresini ver biz de gidelim.dedi. bir de baktım arkadan babam gülüyo :D -yok enişte böyle böyle kızarık felan dedim. -kes lan bana anlatma olm benden iyi mi bilcen dedi -ya yok dedim. -iyi o zaman sana bi şişme alalım onla takıl dedi.:D
Soran+1 yılbu olaylar ciddi oluyo mu ya :D
Cevap sahibi+1 yılyemin ederim ki bu adamla aynı ortamda durunca hep birşey oluyor.Allah'tan ki çok yakın oturmuyoruz.şöyle inandırıcılığını arttırabilirm.adamın böyle herşeyi bilen matrak biri olma sebeplerinden biri de çok uzun süre şoförlük yapıp Trkiyenin heryerini ve yurt dşnda biçok yeri gezmiş olması.direksiyonu boşa sallamamş :D
Soran+1 yılrezil adam ya bare babanın yanında demese
Cevap sahibi+1 yılbabam da glüyo işte insan duymazlıktan gelir dmi :D
Soran+1 yılbenim babamda erkek kardeşime gülüyo bende bzimkine gülüyorum :) çok komik duruyosunuz :D
Cevap sahibi+1 yılenişteler amcalar büyük kuzenler hep böyledir :D
Soran+1 yılkızlar o konuda daha şanslı bize haalalrımız teyzelerimiz felan fazla gülmez bende kardeşime çok gülerim :D
Cevap sahibi+1 yılgülme be biraz empati kur çok berrbat bi durum :D
Soran+1 yılbizim ufaklıkta hep bozulur bazen babam laf atar ona bana pas atar beraber dalga geçriz snn enişteden fenayız yani :D
Soran+1 yılne berbatlığı var :D
Cevap sahibi+1 yılnasıl ne berbatlığı var çok küçükken olur bnde yaparm ama biraz büyynce çok utandırıyorlar :D
Soran+1 yılevet bizimkide 17 yaşında sanki şimdi daha çok utanıyor küçük daha gerçi zamanla daha az utanmanız gerekmiyo mu ?
Cevap sahibi+1 yılo biraz kişitye de bağlı artk bana bişey derlerse pişkinliğe vururm onlar utanır hiç acımam :D
Soran+1 yıl:D bizimki utanıyo ya 17 yaşında ne zamn geçer utanması acaba ?
Cevap sahibi+1 yılsevgilisi oldukça bazı şeyler yaşadıkça hele ki bir de lise bitip özgür gibi olunca sizi evden göndermeye falan çalşr :D 18den sonra olmalı yani :D
Soran+1 yılee hadi bakalım daha 1 senemiz var snnle eniştenden başka kimse dalga geçiyo muydu
Cevap sahibi+1 yılyeri geldikçe olmuştr
Soran+1 yılnasıl bir yer mesela
Cevap sahibi+1 yılarabada giderken yol kenarında birilerini görürsn eğer arabadkler böyle dalga geçebilck yeteneğe sahipse mutlaka muhabbet döner top sana da atılır.heryerde olabilir bu ya.yeter ki bunu yapabilcek bir pu*t olsn ortamda :D
Soran+1 yılheheeh :D snnki arbaymış ben bizimkiyle daha çok dalga geçiyorum çok utanıyo buda komik oluyor
Cevap sahibi+1 yılsen kaç yaşndasn ki böyle dalga geçiyosn 17 yaşndaki kardşnle :D
Soran+1 yıl24 yaşındayım dalga geçilicek bir yaş değil mi ?
Cevap sahibi+1 yılgeçilir geçilir de benimle mesela bayanlar dalga geçmedi pek geçen oldu ama çok olmadı :D ve bir yaştan sonra sadece sevgili konusnda geçtiler öyle aşırı olmadı
Soran+1 yılsevgili konusundada dalga geçiyorum :D küçük daha ya snnle zaten enişten gereği kadar dalga geçtiği içi başkasına gerek kalmamış babanın vukuatı varmı bu konuda babanın dalga geçtiği snnle
Cevap sahibi+1 yılyok yoookk ben ailemle ne sevglmi konşrm ne de böyle şeyleri ailemle hayatta konşmam
Soran+1 yılyok canım konuşma değilde biz yani aileler anlıyoruz zaten saklayabildiğini sanma :D benim demek istediğim enişten felan laf sokunca babnda araya bir tane atıyomu yada enişteni destekliyomu
Cevap sahibi+1 yılo sadece gülüp geçmeyi seçiyodu :D
Soran+1 yılsnn için daha iyi bide o bir laf soksa daha çok bozulurdun öyle değil mi ?
Cevap sahibi+1 yılçoooook en çok ondan utanırdm eminim
Soran+1 yılbenim babmda çok fena ya neler yapıyo bizimkine bi bilsen :D
Cevap sahibi+1 yılmesela? :D
ya bazı babalarn yaklaşmları çocklarına küçüklüktn arkdş gibidr o yüzden çocuklar bunu kaldrabilr :D arkdşlarmdn görmştm fazlasıyla :D
Soran+1 yılyemek yiycektik bu banyodan çıkmıyo iki kere çağırdı oğlum gel diye bizimki hala çıkmıyo içerden sesigeliyo ama nefes nefese neyse çıktı bu babam dediki bana laf atıcam devam ettir bende güldüm oğlum niye banyodan çıktın buğün orda kalsaydın buda baba midem bozuldu felan dedi babamda dediki tabi tabi dikkat ette başka taraflarını bozma dedi :D haa bu aradada yemeğini yede bi andest al dedi bu kıpkırmızı oldu babam bana göz kırptı ama baktım bu çok bozuluyo bişey demedim yemeden kalktı zaten :D
Cevap sahibi+1 yılohaaa :D hayır bunu baban yapsın da topu sana atmasn 2 kat utanr :D yazk ya valla :D oha yani :D
Soran+1 yıloğün bişey demedim :D 15 yzşındaydı o zaman baya bozuldu rengiresmen kırmızı oldu :D acıdım ona sana baban hiç laf atmadımı ilk traşında bu olaylarda felan bişey demedimi hiç ?
Cevap sahibi+1 yılyok yok aman aman bana bu konuda sussunlar rengim bozulur bidha düzelmez :d
Soran+1 yılsorma bizimkide öyle oluyo bende laf soktunmu daha çok bozarıyo sanki senn anişteyle başka anın yokmu böyle bide bu piknik olayında kaç yaşındaydın ?
Cevap sahibi+1 yıl13tü sanırm yada 14 . bi keresinde de muhabbet ederken konu rusyaya gelmişti benle kuzenime sizi bi rusa götürüym rusyaya yüzerek gidersinz demişti
Soran+1 yılallahım ya enişte takmış sana o zaman yanında kimse var mıydı
Cevap sahibi+1 yılsohbet arasnda dedim ya :D amcm falan da vardı :D
Soran+1 yılbence bilerek birilerinin yanında söylüyo daha çok utandırmak için :D amcan felan ne dedi güldülermi zaten gülünce dah çok utanır insan
Cevap sahibi+1 yılevet güldüler :D adam öyle ya alştk artk :D
Soran+1 yılsen kaç yaşındasın hala şaka yapıyor mu ki ?
Cevap sahibi+1 yılben 19 :D yapsa kaç yazar ya cevabını alır :D
Soran+1 yılartık büyüdüm diyosun utanmamamı diyosun yani
Cevap sahibi+1 yıltabi ya neyinden utancam ben eskiden çok utangaç birydm hele ki kızlara açılmak felan artık yüzsüzüm mü diym ne herkes beni ilk tanıdğnda ve aradan 1 hafta geçtiğinde 7 farklı kişiyle tanştm sanki felan derdi kendim olamazdm böyle böyle artık kendim oldm hem daha avantjlı bişey :D
Soran+1 yılenişte beyin sıkıştırmaları boşa diyosun artık öylemi :D bizimki kızalr konusunda çok atılgan kaçtane sevgilisi olduda babamdan baya utanıyo acaba bendenmi daha çok utanır babmdanmı bana babamdan daha çok utanıyo gibi geliyo
Cevap sahibi+1 yılkiminle ne kadar çok şey paylaştığından anlaşılabilir.bir de bu zamanla da değişir ya.senle herşeyini paylaşıyorsa senden utanmaz ama.enişte bey artık kuru sıkı atar ancak :D
Soran+1 yılbenimle paylaşmaz pek aslında baabmla paylaşır ama babam onu arada bizim yanımızda bozduğu için daha çok utnaıyo heralde bide arada bakıyo felan sıkıyo yada bizim önümüzde önümüzde bakmıyo ama sıkıyo ondanda baya utanıyor heralde
Cevap sahibi+1 yılanlamadm bakmak derken :D
Soran+1 yılbildiğimiz bakmak anlamadınız mı ? şeyine yani
Cevap sahibi+1 yılanladm da anlamazlktan geldim :D bakyosa da gitsn kimse olmadan baksn :D
Soran+1 yılönümüzde bakmıyo artık büyüdüde sıkıyo arda ama uzndığında felan bu öok utanıyor ya yazık :D sana hiç baktımı enişten
Cevap sahibi+1 yılneyine bakcak be erkek erkeğe bakmaz yani konştrma beni :D herkesin kenedende bakacağı şey başkasnda bakacğyla zıttır :D anlatabilmişmdr :D haytta da başkasnn yannda falan bakmadm bakmam yani aman aman :D
Soran+1 yılya zaten sen kendinikine bakmıycaksın onu sormadım enişten baban felan hiç baktımı sana küçükken şimdi değil baabmda şimdi bakmıyor eskiden bakıyodu
Cevap sahibi+1 yılohooo o dediğn taaaa 6-7 yaşnda olur :D
Soran+1 yılyok bizimki daha geçte oldu :D benim baabn mı daha fena acaba snn eniştemi ne dersin ?
Cevap sahibi+1 yılenişte ayrı bir olay ya.dedim ya şoförlük yaptı hmde tır :D rusya bulgaristan yunanistan ukrayna hepsine gitmiş .D gerçi mekkeyede gitmiş ama orası sarmamş pek :D adam ayrı bi olay ya üzerine tanımam arabasının önünde camın önünde her ülkenin sigaralryla feln gezer.silah zippo sigara meraklsıdr.çok iyi biridr.gittiği her ülkede biçok anısı oldğndan böyle biri olmş :D
Soran+1 yılenişte mağduru hikayelerin bitti galiba:D
Cevap sahibi+1 yılyeteri kadar anlattım :D
Soran+1 yılyyoohhh yaaa sende daha ne hikayeler vardır anlatta gülelim birinci bizim peder ikincide snn enişte :)) anlat bakalım
Cevap sahibi+1 yılya ben böyle bi word dosyasna hepsini yazym sana atym :D daha kolay :D
Soran+1 yılhahahah oda mantıklıda bırdanda güzel oluyo bence sen burdan yazmaya devam et şimdiye yazmıştın :D
Cevap sahibi+1 yılsiteyi tkip edemyrm ki snra kçryrm yrmları burda artk pek taklmyrm .d
Soran+1 yılhımm öylemi site güzeldi yaaa
Cevap sahibi+1 yılburayı diğer yerlerde hareket olmadığında tercih ediyrm :P:D
Soran+1 yılhemm mesela nerde hareket olmayınca ?
Cevap sahibi+1 yılreklam yapnca kzmasnlar ? yazym mı hepsini :D
Soran+1 yılonada sen karar ver artık :D
Cevap sahibi+1 yılaman pp bi kz kaptldı proflm alşknm :D facebook.twitter(favorim).msn.izafet.enterasan.yonja netlog üyeliğim var ama girmyrm :D .hoccam (üniv.öğr.için çok iyidir) aklma gelnler şuan bnlar :D
Soran+1 yıliyimiş :))
Cevap sahibi+1 yıleh işte ;)
kaç kere yapıyosun 1 haftata diye konuşurduk arkadaşlarla :) en klasiği kuş ötüyomu dur :))
024 Yorumla
Soran+1 yılkuş olayınıda burdan öğrenmiş olduk :)) arkadaşlar arasındada konusu geçiyodu heralde
Soran+1 yılbizi yani yada kndi adıma konuşıyım teyzeler felanda sıkıştırılardı yada akrabalar sizi büyükler hiç sıkıştırmazmıydı
Soran+1 yılbu dayılar neymiş böyle yaa gerçi benide dayımın torunu sıkıştırdı :D dayın seni nasıl sıkıştırıyodu :D
Soran+1 yılhahaha çok komik ya zaten utanmamızı bekliyolar onun için üstümüze geliyoalr :D utanınca yada cwp werice gülüyoalr mıydı ?
Soran+1 yılbu konuda mağdursun galiba:D doğru mu düşünüyorum ?
Soran+1 yılya o zaman insan çok utanıyorda bende bana sordualrmı felan çok utanırıdm sonradan hatırlayınca komik oluyor ama öyle değil mi
Soran+1 yılbende kendi ahlimi düşündümde :D amma saklamıştım haa sanki devlet sırrı nolcaksa bu kadar ? gerçi şimdide doktor sorsa utanıtım ebn erkek doktor yani o ğün adam direk dediki ban adetlerin nasıl ben tabi şok :D heheh
Soran+1 yılşu dayı hikayeni anlatsana ya gülelim :D
Soran+1 yılhahaha rezil bir an ama ben bişeyi anlaamdım kızıcan bana belki ama neyi kesiyonmu dedi ? onu tam anlamadım
Soran+1 yılaayyy allahım ya dayıya bak bu dayı adamı intihara sürükler :D birinin yanındada diyomuydu
Soran+1 yıldayıya bak sen :D şimdi kom,kte o zaman nasıl utanıyosundur babanın yanında felan biri demişmiydi hiç asıl onlar fena oluyo bana ailemin yanında çok sorarlardı
Soran+1 yılyani :S biraz daha aaçbilir misin dayı mağduru
Soran+1 yılsnn ergenliğin çok zor geçmiş dayıların zaten bir orduya yeterken bide baban sıkıştırınca tam oluyodur heralde :D ergenliklte hep kırmızı suratmı dolaşırdın ?
çavuşu tokatlıyon mu,kuş kalkıyomu. daha ileri gidersek milli oldun mu derler.
04 Yorumla
Soran+1 yılçavuşu duymuştum yani onuda burdan okumuştum ama kuşu ilk defa duydum çok komik ya:D yazık size
Soran+1 yılhahah ama o kuş zamanında hoşlanmıyodunuz demi o sorudan
erkekler için kuş havalanmaya başladımı pipi fermuara takılıyomu))))))
01 Yorumla
Soran+1 yılkuş meselesini öğrendik atrıkda pipi fermuara takılıyomuyu yeni yazdılar o nerden çıktı :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüllüğüne kan gidiyo mu lan?
Kamışa su yürüyo mu lan?17 Yorumla
Soran+1 yılhepsininde soonunda bir lan var yanlız bu ne böyle lan :D
Cevap sahibi+1 yılÇıkarıp amcalara gösterdikten sonra default oluyo o lan.
Soran+1 yıldefault mu oluyor oda ne demek
Cevap sahibi+1 yılOfff! Ya dur zaten sıcak hava bir de hala ben geldim eve demedi. Canım sıkıldı.
Soran+1 yıl? ne demek istedin
- +1 yıl
default oluyor demek kanı çekilmiş solucan gibi oluyor demek
Soran+1 yılvay ne değişik lafalr varmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılsemih.chelik@hotmail.com umarım direk msn verince silme falan olmuyodur :s
00 Yorumlaçavuşu tokatlıyonmu derler
01 Yorumla
Soran+1 yılbu konuda kızlar çok mağdur sanırdım ama erkelerinde işi zormuş ne demek şimdi bu çavuş sorulur mu ya yazık size sonrada kırmızıya döniyo muydunuz
Genelde kuş ötüyormu derler :)
01 Yorumla
Soran+1 yılkimler derler bu güzel soruyu :D
+1 yılsuyun geldimi diye de soruyorlardı
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılakşam tükürüyonmu lan :))
03 Yorumla
Soran+1 yıltükürüyon mu ?
Soran+1 yılsaol pekkomik burda baay duymadığım şeyleri öğrendim iyi oldu
Can your bird fly? :D
10 Yorumlaasmaya su yürüdü mü dedilerdi bana :D
06 Yorumla
Soran+1 yılsen ne derdin bu muhteşem soru karşısında ?
Soran+1 yıldalga geçyoalr mıydı anlamadığın zamanalrda
Soran+1 yılsordukalrına göre o kadarda çocuk değilmişsin :D
+1 yılkamıştan su geliyormu =)
00 Yorumlamusluktan su geliyomu:)
010 Yorumla
Soran+1 yılrezil bir durum yaaa sizde kızarıp bozarıyo musunuz bu sorular karşısında ?
Soran+1 yılyazık size yaaa kim sorarda sana en çok
Soran+1 yılbanada bir komşu ve kızenim kızı takmıştı ben olmuştum aslındada söylemiyodum annem kimseye deme demişti :D sen ne diyodun bu soru karşısında ? cevap veriyomuydun
Soran+1 yılha bide o var demi ben söylemiyodum hiç baya bir sonra söyledim :D beni sıkıştırıyolardı olmuşsundur olmadınmı diye belkide dalga geçiyoalrdı :D kızlığın avantajını kullanığ söylemiyodum :D dayınlar evet diyince napıyodu ordada bi dalga faslı oluyor muydu ?
Soran+1 yılama insan o durumda aslanım yada bize denilen ayy ayyy genç kızda olurmuş gibi lafalrdan daha çok utanıyor sanki öyle değil mi ama ?
kuş ötüyo mu kuş kuş =)
03 Yorumla
Soran+1 yılkuş nerden çıktıya :D bu çok çocukçaymış
Soran+1 yılkomikmiş ya sizde sıkılıyo muydunuz bu sorular karşısında ben utanıyodum hep ya sürekli soruyolardı diye
+1 yılBana ''kamıştan su geliyor mu'' derlerdi :)
04 Yorumla
Soran+1 yılsen ne derdin ben yalanalrdım regl olduğumu kabul etmezdim asla :D
- +1 yıl
:D Ben de gelmemesine rağmen geliyor derdim :D Tam tersi :D
Soran+1 yılsebep ;:D
- +1 yıl
Sanki sünnet olmamış çocuk gibi hissederim kendimi .p Akması büyüdüğünü gösterir :D
+1 yılkamışa su yürüdümü,kuş ötüyomu gibi gibi :))
01 Yorumla
Soran+1 yılhahah :D nickin çok güzelmiş sana kim soruyosu böyle sorular sorulmasından çekiniyor muydun
kuş kalkıyormu kus ötüyormu flan :))
00 Yorumla
+1 yılvolkan patlıyor mu:D
05 Yorumla
Soran+1 yılnerden akla gelir bu benzetmeler yaa ::) en çok kim soruyor bunları
- +1 yıl
3. bi cins olmadığına göre erkekler:D
Soran+1 yılonu tahmin ettim heralde :D kızların sorucak hali yok ama büyükelrmi sorar aileden birileri mi felan
- +1 yıl
okulda erkeklerden duyarsan şaşma:)
Soran+1 yılheralde bunu söyliycek yaşı geçmişlerdir
+1 yılKuşun Kalktımı ?
026 Yorumla
Soran+1 yılkuş ya nerden akılarına geliyor ama bu sorular komik ya bizim yine genç kız oldunmuydu ondanda çok utanırdım zaten bu soru sizide rahatsız eder miydi
- +1 yıl
valla bizde öyleydi kuşun kalktımı bülbül ötüyormu musluğa su gelidimi gibi tuhaf şeyler vardı.çok utanmışlığım var o zamanlar tabi şimdi sorsan gururla söylerim :)))
Soran+1 yılbende o zaman çok utanırdım neden soruyolar diye şimdi utanmam tabi kadınlar için geçerli sana kim soruyodu ve kim sorunca utanıyodun en çok
- +1 yıl
Valla bizim ailede sapık dayımdır.herkesin pipisini (biz ona o zamanlar pipi diyoruz) tutar oooo büyümüş felan diye rezil ederdi bizi.Tabi daha ayrıntıya girmeyeyim utandıranlar konusunda :)))
Soran+1 yılhangi konuda ayrıntıya girmeyeceksin utandıran başka kimler olduğu konusnda mı ? tahmin ettik zaten onu :D
- +1 yıl
evet utandıranlar konusunda ahhhhh ahhhhh gençlik işte tekrar o günlere dönmeyi ne çok isterdim
Soran+1 yıldayının pipini tutmasını çok mu özledin :D
- +1 yıl
yok o kadar değil de hatun bilirkişi tutanı özledim diyelim :))
Soran+1 yıl:D anladım zaten hehehe ailenin sapığı dayın kimin önünde tutardı bide insanların içinde yaaprsa tam rezillik
- +1 yıl
akrabaların bol olduğu zamanlarda sağolsun rezil ederdi beni.Ama bir keresinde hiç unutmam Firuze diye bir kız vardı...onun yanında sündürmüştü resmen yaaaaa
Soran+1 yılbu dayına bir dur diyen yok muydu peki yapma diyen ayrıca kaç yaşındaydın ?
- +1 yıl
yapma yı bi tek ben diyordum ne yazıkki herkesin hoşuna gidiyordu sünmesi...sanırım 10-11 yaşlarındaydım.Ama ilk kalkması çok komikti hele ilk masturbasyonumu hatırlamak bile istemiyorum yaaaa
Soran+1 yılya demek hatırlamak istemiyorsun öyle mi ?
- +1 yıl
Tamam kusuruma bakma gizliliğini bozmak istemedim sadece böyle yazışması zor oluyor diye söyledim
Soran+1 yılyok kusura bakamdım ee dayına yapma dediğinde baban felanda demiyomuydu çocuğun şeyini sıkam diye felan :D
- +1 yıl
yok ya babam mülayim adamdır benim dayım sıka sıka büyüttü gerçi çokda büyük sayılmaz birazda sündürseymiş ozamanlar daha ii olurmuş :))))
Soran+1 yılyanlız babanın mülayimliğe bak oğlunun şeyini koparıcakalr bişey demiyo babndamı gülüyodu yoksa
- +1 yıl
gülmezmi sen olsan sende gülersin önünde süzülen bişey var düşünsene o halimi
Soran+1 yılevet gülerdim :)) ama kızardımda yani snn yerinde olsam miletin içinde yani illaki utanıyosundur
- +1 yıl
kızlardada göğüslerini karşılaştırma var değilmi ergenlikte
Soran+1 yılkarşıalştırma değilde aa snnki çıktımı benimki daha çıkmadı olayı vardı
- +1 yıl
seninki ne zaman çıktı ilk ne zaman sütyen kullandın hatırlıyormusun
Soran+1 yılerekn çıktıda en zamn çıktı hatıralmıyorum
- +1 yıl
hımmm desene büyükler seninkiler
Soran+1 yılvalla tam ahtıralmıyorum ilkokul gibi olucak
- +1 yıl
Şuan 85 mi giyiyorsun
asmin karaya vurdumu..?
02 Yorumla
Soran+1 yılasmin ne demek ?
Devamını Gör(21)