Dul genç bayan nasıl zevke gelir?

Eşimin dul bir arkadaşı var eşim sürekli onu benden uzak tutmaya çalışıyor bişey olursa onla ilgili bana fena bozuk atıyor bazen soruyorum ne var diye bişey demiyor
kız ban abi falan diyor ama istekli gözüküyor şehvetli nasıl etsem diyorum aklıma bişey gelmiyor bişey yapsam ilk adımı atsam eşime bişey derse diyorum ama iyi arkadaşlar demez diye düşünüyorum yalnız kalma lüksümüz olmuyor telefonu var arasam konuşsam nasıl bir yolizlemem gerek şehvetli dakikalar için
Yorumlarınız ve fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim
Güncellemeler
+1 yıl
Neyse arkadaşlar yeter sanırım bukadar

Peygamber efendimize (SAS) birsi bir defaya mahsus şu kadınla ilişkiye girsem demiş Efendimiz dönmüş ve peki senin karınla başka bir kişi bir defalık bir şey yaşasa hoşuna gider mi demiş.

Ben eşimi seven biriyim ve mutluyum bu olay başımdan geçti şeytan çok defa beni yokladı ama ben şeytanı kovaladım doğru olanı yaptım ama şeytan boş durmaz hep iş başındadır onu uzaklaştırmanın tek yolu duadır ben öyle yapıyorum neden mi
Güncellemeler
+1 yıl
Şeytan bana güzel şeyler vaat etmiyor ÇÜnkü ben eşimi ve çocuklarımı ve insanları seviyorum o bahsettiğim dul arkadaşınada yan gözle bakmıyorum ailecek sorunları falan olduğunda yardımcı olmaya çalışıyorum çünkü onun aileside eşimi ve beni kendi evlatlarından ayrı görmüyorlar bunun ahde vefasını nasıl taşırım
Mutlu bir toplu için dinimizi güçlü tutalım herşey imanla başlar doğrulukla devam eder.
Hepinize teşkkürler ks üyeleri
Dul genç bayan nasıl zevke gelir?