tamam bende çok temiz değilim bu olayda ama ben nasıl olduysa bimiyorum artık yaptığım hatamın farkına vardım..
Aynen senin de karın reel de bol bol sks deneyimlerin olur inş. Ondan sonra da adam mıyım diye sorarsın kendine :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence gercekten pisman olmusa benziyo. Ailesini yuvasini yikma, pisman olmus senden de özür dilemis. Hem bir es hem de bir anne o kadina yapma bunu. Hayatini mahvetme, ömür boyu bunun acisini çeker. Kadinlara böyle bir damga basildigi zaman ömürboyu kurtulamazlar yabi erkekler gibi kolay kolay kurtulamiyolar bu tarz damgalardan. Pisman olmus gercekten belli. Bence sil onlarin hepsini, bu olayi da unut bence. En hayrlisi bu...
Sil ve bir daha kadının hayatına girme hiçbir şekilde. Her ikinizde hatalisiniz bir hata daha yapıp yaşadıklarınizi kimseye anlatma.
Tel de tanıştırdığım biri. beni 1 yılda 1000 tl tiftikledi. Yüzyüze evinde (evli) defalarca görüştüm. Sonunda bana ceremeyeceğini söyledi. Namusku ayaklarına yattı. Bende paramı ver ne yaparsan yap dedim. Direndi. Bende avukat yazısı ve eft yaptığım ekstreleri yolladım. 5 dk sonra aradı. Pişmanlık, gel vereyim vs ağladı. Bende senin çürümüş soğanı ne yapayım. 24 saat süre paramı ver dedim. 1 saat sonra para hesabımdaydı.
Hacım sen işi ilerletmeyerek yani sanalda bırakarak doğrusunu yapmışsın evli bir kadın bunu bile yapmamalıydı bence verdiğin ders yeterli gerçekten bidaha yapmicağını duşunuyosan imha et gitsin. ne kadınlar var ya karşımıza çıkmaz umarım böylesi kocası çalışıyo kendi yaptığına bak ya hey allam ya
Eyw brooo 😏
hacı burada kimse verilmek istenen mesajı anlayamadı nerdeyse. ben elimdeki bilğiyi kullanarak o kadınla beraber olma yolunu seçebilirdim hemde çok kolay olurdu bu ama bunu yamayıp ona ders vermek istedim. çünkü çocuk varsa işin içinde orda biter benim için herşey..
Haklısın hacı onun yaptığı çok yanlış senin onla konuşmanda yanlış aga 👎 ama sen bekarsın o evli onun asla yapmaması lazım sen değilde onla olmak isteyen birinede denk gelebilirdi orda da senin yaptığın doğru geliyo ona guzel bir ders vererek bidaha yapmamasına sebep olmuşsun. Umarım bidaha yapmaz.
Cevap
12Cevap
Her insan hata yapar, sadece hatası sana güvenmek olmuş, ailr kolay kutulmuyor hayatını alt üst edersin, eşi aksi biri çıkar, kadına bir kötülük yapar sorumlu olursun ki bunun baş rolünde sende varsın zaten suçlu duruma düşersin o kadar yazışıp özel hayatı ifşa ettiğin için. Yaşanacak kötü bit dutumda sen de ceza alıtsın ve de almalısın, o derece insaflıydın madem ilerletmeseydin konuşmayı ve o kadar iyi niyetlisin madem neden yedekledin herbir şeyi. Bu ortamdaki sakınılması gereken zararlı tiplerden olduğunu açık seçik yazmışsın, ders olsun kadınlara da yediğine içyiğine varasıya herşeyi olduğu gibi anlatıp kanıp trslim olmasınlar srnin gibi zararlılara işte.
Bunları neden kayıt ettin ve neden kocasına göstereceksin. Ne kadar Hatalı olursa olsun bu kadın sana güvenmiş seninle özelini paylaşmış. Senin bu yaptığın terbiyesizlik bence hemen her şeyi silmelisin ve bir daha bu şekilde Kayıtta bir şey tutmamalısın. Sizin yüzünüzden kimseye güvenemez olduk.
bak ufaklık saygısızlık yapıyorsun ona göre. demide gerizekalının biri hakaret etti silindi mesajı. terbiyesizlik, ahlaksızlık.. vs gibi etik değerler kişiye göre değişir ve buna karar verecek olan kişi sen değilsinönce bunu öğren bu 1.
2. iki insan fiziksel bir temas kurmadan sanaldan bir şeyler paylaşmışlar ve bir süre sonra kesmişler bunu. şundan emin ol ki bu pozisyondaki çoğu erkek şantajla kolayca beraber olabilirdi bu kadınla ama bunu başta istemeyen ve kadına nasihat eden benim burada.
kayıt etmem de şundan: başta kayır etmiyordum. konuşma geçmişi kendiliğinden arşivleniyordu. bir kaç ay böyle geçti. sonra ben bunu madem birikti saklayım dedim bana yalan söyleyip söylemediğini test ederim dedim. bahsettiği bir olayı 3 ay sonra tekrar soruyordum ve aynı detaylarıyla anlatıyordu demekk ki yalan değildi bana söyledikleri. derken birikti böyle. ama sonra kızı oldğunu öğrenince yaptığı saçmalığın farkına vardım ve ona ders vermek istedim.
niyetimde tabiki bunu kocasna söylemek yok, sadece unutamayacağı bir korku yaşasın bir kez daha tekrarlamasın dedim..
demek ki insanları yargılamadan önce, olaya vakıf olman gerekiyor muş..
@JoSam: braz büyümeyi bekle sonra belki karakterin tamamlanır, hadi ufaklık hadi.. yaylan şimdi
@JoSam: senini mayanı kaliteni ölçtüm canım benim kıvranma boşuna gözlerim yaşardı zavallı haline. insan olduğunda gel de öyle konuş
@JoSam yav he he.. sen insan olduğunu düşünmeye devam et tamam. böyle düşünmekle iddamı çürütmüş olmuyorsun :))
senin gibi akılla makatın yeri değiştipte lafı alayacağı yerini karıştırmaktansa aklımla testisimi değiştiririm.
Bence o dersini almıştır. Gerçekten pişman olmuş olabilir. Boşver kurcalama bence. Sanal yaşadın bitti. Öyle düşün. Öyle birşey yapman sadece seni küçük düşürür. Bırak. Büyüklük sen de kalsın.
Kadın yoldan çıkmış diyelim
Ama seninle çıkmış
Sen onunla bütün fantazilerimizi yaşadık diyosun
Yani bütün bunları paylaşdığın yaşadıgın hata faydalandığın bir kadını neden önemsiyorsun ders vermek cabasındasın
İşini gördün bırak git
Hayatını illa mahvetmek zırundamısın?
Şimdi kocasına neden gosteriyorsun ki? Bak, karın benle sanal yaptı mı, dicen. Madem böyle bir şeyi uygun görmüyorsun, neden en baştan konuşmaları arşivliyorsun?
ne hakkın var onları tehtıt varı elınde tutmaya sıleceksın kadın pısman olmuş ve hakettigi dersi vermişssin zaten bır daha olsede korkusundan yapamaz ole bırsey
Simdi arkadasim sen karinla bhnlari yaptik desen o adam sanki seni sag mi birakacak? Kendi sagligini dusun once.
Sen bile bile yaparken sanki namus timsaliydinde kadjnin vicdanini mi sorguluyorsun?
Ikinizde igrencsiniz.
Bırak allah ile kendisi arasinda kalsın cezasi... Bence sana düşen onlari silmek ve bir daha geriye dönüp bakmamak.. unutma; yuva ve Çocuk var karşında. .. Bir boşluğuna gelmiş hata yapmış kadın. Böyle düşün bence. ..
evet asında bende öyle düşnüyorum. kararımı check etmek için sormuştum. acımasız gaddarlıkta olsaydım birlikte olmaya zorlar, pekala da bunu becerirdim.
Kim ne yaparsan yapsın karakterinin gereğini yapar...
Sanki bütün suç kadında sende biliyomuşsun evli olduğunu elinde koz var diye kullAnman mi gerek?
sanane kardeşim elalemin karısının naptığı. diyelim ki sözünde durmadı kocasını altadıyo , o konuşmaları delil olarak kocasına mı vereceksin. adam önce seni gebertmez ki
Okötü birşey yapmış olabilir ama sen ondan daha kötüsün
Kocasını ya da kadını düşünmüyorsan çocuğu düşün imha et derim. Anası babası ayrı büyümesin.
ya tabiki imha edicem kardeş niyetim kötü olsaydı, şantajla kolayca ilişki yaşardım kadınla.
Orası öyle bırakarak en iyisini yapıyorsun.
Ulan samimiyetle bahsediyorsun birde arşiv yaptım diyorsun
sokim senin samimiyetle
Evliyken sanal yapmak normal ama çocuğu varsa anormal öyle mi? Sen önce adamlığını bir ölç bakalım.
Karaktersizlik yapmış evli kadınla sanal yapmışsın. Herşeyi not etmiş hakkın olmadan birde tehdit etmişsin hala burada adamım diye yazıyorsun. Adamlıktan ve insanlıktan nasip almamışsın. Umarım senin karına da sanal yaparlar yok yok reel yapsınlar daha güzel olur.
Devam ettirseydin keske bosver tejdit edip eline ne gececek ki
Eğer eğer bir kişi ile daha sanal olarak bir şeylerin haberini alırsan ver kocasına gitsin
Sanal seks istiyorum Dm lütfen
hangi siteden düşürdün hacı? söylede üye olak ;))
ama bulaşma hacı boşver ya. ben bir forum sitesinde tanışmıştım onunla.
hımm öyle arkadaşlık sitesi değil yani
yok ya normal bir forum sitesi
Senden bir cacık olmaz evli olduğunu bildiğin hâlde ne diye konuşuyorsun.
Çocuk gibi tehdit etmişsin bir de dövesim geldi seni şu an
Söylediğime göre? Fakat gizlisin ne de olsa
Gizli olacağım tabi sen beni bileceksin ben seni bilmeyeceğim yok öyle yağma
aslında olay gizlilik falan değil de daha çok yaş olğunluğuna ihtiyacımız oluyor sorularda. seçebilsek keşke 24 yaş altı cevap vermese diye iyi olurdu. gençler böyle sorularda çabuk hararetleniyor, kimi zaman da üstüne vazife olmayacak şekilde hakarete giriyor. yüz yüze olsak sıcıtttırrım oracıkta ama işte öyle bir opsiyonumuz yok.
gerçekten verilen mesajı anlayan ve olgunca yorum yapanlar çıkıyor. örneğin: etik değerleri nerede nasıl savunacağını bilmiyorlar çoğu zaman. ben evli de olsa biriyle sanaldan bir şey paylaşımışım, katılırsın katılmazsın eleştirisin (saygılı olarak), eleştirirsin sınırlarını bilerek hiç bir şey demem ama hakaret edecek ehliyete sahip olduğunu düşünenlerin alnına ÇAT diye vurasım gelir..
bağanmiyormusun; yaptığın hatalı, bunu yaparak yanlış yapmışsın dersin gidersin bu kadar..
bazı gençler konuşmayı öğrenecek yontula yontula.. ya da dünyaya geldi gibi gidecek..
Mevzuya yanlış yönden girdin. Klavye delikanlılığı yapma şimdi, yüz yüze olsak da bir şey yapamazsın. Sürekli küçük görmeye çalışıyorsun fakat yaşla adam olunmuyor gördüğün gibi , buna en iyi örnek sensin. Böyle yazarsan tepki görmeye hazır olacaksın hakaret falan da etmedim ben.
bak işte ne kadar haklıymışım bir kez daha ispatlandı.. şimdi mevzu nevzu karıştırma burada.. ilk mesajında cacık dedin mi demedin mi bir dönde bak bakalım dellğkanlı? üstelik hala devam ediyorsun hakarete adamlık testini de yaptın.. ama hertürlü cevabımız var bizim soytarıya anladığı dille konuşmasını biliriz.
hadi bu gazla delikanlılık kitabını yazarsın artık.
ya da beynini yorma, geldiğin gibi git sorumdan laa sorumdan.
şnu da söyleyim bak yazdıklarımın çoğu senin için değildi ama sen üzerine alındın madem sana yazdık he mi?
kadını tehdit etmişsin adamlık mı şimdi bu? Benim demem önemli değil herkes aynı şeyi söyler
yiyenim bizim her söylenene verecek bir cevabımız vardır bunu dert etme sen, herkesin öyle söylediği yok, adam gibi yazana bir şey demedik, yazmayana da cevabımızı verdik meraklanma.
bak işte mesajı anlammışsın kadını tehdit etmişsin ayaklarına tarihi bir hata yapmışsın. soraydın neden tehdit ediyorsun yaptığın yanlış diye güzelce, sende tatminkar cevap alırdın benden, soranlar aldı bak diğer yorumlara çok merak ediyorsan etmiyorsan güle güle, ağzını da toplamı unutma!
Kadın kadar sende suçlusun
farkındayım hatam var. ama hi fiziksel bir temasımız olmadı herşey sanaldan oldu. kadın salaklık edip gerçek bilğiler sundu bana. neyse ki ben yolun ortasından döndüm
evlennice neden gelsin onu anlamadım?
ben bir şey yapmadığımı yazdım zaten nasıl anlıyorsun yazdığımı? ilk hatayı gören benim, kadına tepki gösteren yine benim.
üstelik elimdeki bilğilerleonunla birlikte olmak gibi bir kolay yolum da olmasına rağmen bunu düşünmüyorum bile. biz fazla birşeyler yaptık sayılır mı sence?
Yapma bence pisman olmus zaten yuva yikmaya degmez
Sen evli bir kadinla neden konusuyorsun
bunu yargılamıyoruz kardeş. konu o değil çünkü. tercih ve etik meselesi bu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar