Başımdan geçen bir sanal seks ve sonrası (tamamen gerçek) ?

23 yaşında evli bir kadınla tanışmışım 13,14 ay önce kocası gece vardiyasında bir yerde çalışıyordu. derken ilerlettik muhabbeti. sabahlar olmasın diye neler yaşadık neler.
hotmail üzerinden konuşuyorduk. sırayla birbirimize fantazilerimizi anlattık derken bunu sanal olarak uygulayalaım dedik. sınır tanımaz bir fantazi dünyamız oluştu ama bir kez bile seslerimizi duymadık, sadece fotograflarımızı gördük. samimiyet ilerledikçe bunun ev adresini, telefonunu. tüm ailesini, kocasının adını ve iş yerini öğrendim. kadınla aramızda geçen tüm konuşmaları arşivliyordum bu 1 yıl boyunca sürdü. bana daha önce çocuğu olduğunu söylememişti bunu ağzından kaçırınca benim şartelim attı bir silkindim kendime geldim ve birders vermek istedim ona. onunla buluşmak istedim kabul etmedi bunu asla yapamam dedi. evine gelim dedim gece. kesinlikle olmaz tekrar sorarsan bunu engellerim dedi. neyi engelliyon kızım dedim kocanı biliyorum, aileni tanıyorum, ev adresine kadar gittiğin gezdiğin yerlere kadar biliyorum sen bilirsin hadi * git dedim. kapattım sohbeti. ertesi gün tam 200 kadar ileti atmış bana.
özür dilerim lütfen çok pişmanım bana bunu yapma hayatım biter dedi. nasıl yalvarıyor bana. kocasına çok acıdım..
elimde olan kanıtları kendisine internetten yolladım inanmıyorum ya bunları kayıt mı ettin dedi. ve telefon numaramı istedi konuşmak istediğini söyledi. telefonla konuştuk ağladı durdu. hayatımda ilk kez böyle bir şey yaptım çok pişmanım dedi.

uzun uzun konuştuk kocasına evine ihanet etmemesi gerektiğini söyledim. yeminle etti, ağladı zırladı durdu. neyse dedim kapat ve numaranı değiştir dedim bnede değiştiricem dedim. şimdi içimde kadına karşı bir merhamet oluştu. geröekten samimi geldi ağlaması pişmanlığı. elimdeki belgeleri hala imha etmedim. kocasına gidip tüm uakın akrabasını adlarını çalıştığı yerleri falan anlatabilecek kadar, internetten paylaştığı fotografları sunacak kadar çok bilğiye sahibim..

gerekten samimiyetin inansam mı bu kadının?
imha mı etsem?
Güncellemeler
+1 yıl
yukarda yazdığım olay uydurma falan değil, tamamen gerçek başımdan geçti.
tamam bende çok temiz değilim bu olayda ama ben nasıl olduysa bimiyorum artık yaptığım hatamın farkına vardım..
Güncellemeler
+1 yıl
Mavili bir gizli kullanıcı var sayın seyirciler aşağıda onu söylüyorum:

Aynen senin de karın reel de bol bol sks deneyimlerin olur inş. Ondan sonra da adam mıyım diye sorarsın kendine :)
Başımdan geçen bir sanal seks ve sonrası (tamamen gerçek) ?