24 yaşındayim hiç ilişkiye girmedim

belki geri kafalı diyeceksiniz veya başka şeyler düşüneceksiniz ama merak ettiğim şu ben 24yasindayim ve şu ama kadar hiç bi kızla ilişkiye girmedim. Sevgilim oldu hatta birisinde o son noktaya gelmek üzereydi şortunu çıkarmaya gelince vazgeçtim:) yani bu konu 2defa geldi Bu problemden değil düşüncemden dolayı yani hep benim gibi düşünen biri olsun istedim evleneceğim kişiyi. Zor olsada inandım. En fazla benim yaşadığımı yaşamış olsun olacaksada dedim. Ve belki inanması güç ama karşıma öyle temiz bi insan çıktı. Neyse konum o değil. Çevreme bakıyorum herkes yapacağını yapıyor artık yaş ilerledikçe geçmişte yapmadım diye pişmanlık duyuyorum bazen. Bazende hem Allah nefsinize hakim olun diyor diyorum hemde kendimi hep böyle şartladim hayatımda tek kişiyle olsun istiyorum oda eşimle onun içinde ilk olsun herşeyi ikimiz yaşayalım istiyorum yani bu düşünceye ihanet etmek istemiyorum. Ama bazen pişman oluyorum ışte. Yani hangisi doğru acaba diyorum şu yaptığımın gerçekten mükafatı olacak mi bende keyfine bakıyim diyorum olmuyor. Sizce ben mi doğruyun çoğunluk mu yanlış
24 yaşındayim hiç ilişkiye girmedim