Bos kaldıgınızda cogu zaman seks isteyen cinsellige duskun surekli sizi öpmek isteyen evde veya dısarda farketmez boyle bir karınız olsa sıkılır mısınız lutfen ciddi cevaplayın ne hissedersiniz iyi mi kotu mu?
Cevabın nedir?
Düşünebilir, pek sıkılacağımı zannetmiyorum.
Tutkulu olması, istekli olması gayet normaldir.
Bende düşünürüm. Ancak bu her zaman, her saniye, her yerde sevişeceğimiz anlamına gelmiyor.
Ne kadar cinselliğe hayır diyemesemde, ne kadar istekli olsamda herşeyin bir yeri, zamanı var.
Hızlı giden çabuk yorulur derler. Edebiyle, adabıyla, tadını çıkara çıkara, en arzulu ve tutkulu olduğumuz zamanlarda yaşarız... Onun dışında normal yakınlaşmalar gayet normaldir.
Hem evdeki su parasını o ödemeyecek belkide !
Ancak dediğim gibi herşeyin bir edebi, adabı var.
Her gün cinsellik yaşarsan, her dakika onunla beraber olursan bir süre sonra ondan da bıkarsın. Değişiklik ararsın, yetmez. O yüzden gerçekten cinselliğin hakkını verebileceğin zamanlarda yaşarsın. Bu işler filmlerdeki gibi veya sanıldığı gibi olmuyor.
Çocukken internet cafelerin arka masalarında izlediğimiz ilk erotik filmleri hatırlıyorum, içimiz bir hoş oluyordu. Sonraları kesmemeye başladı, daha farklı filmler aradık. Şimdi ise hiçbir film kesmiyor senede bir izliyorsun tamam.
Cinsellikte böyledir. Cinsellik keser, sonu gelmez. Ama değişiklik ararsın, karşındakinden sıkılırsın. Yavaş yavaş, yeri ve zamanı geldiğinde, hatta hiç ummadığın bir anda canın istediğinde yaşarsın. Ama her zaman her saniye yaşamazsın. İlk zamanlar yoğun olur, sonralarda günlük değil haftalık olur. Bunu konuşursun, yakınlaşırsın, ama direk yatağa gidelim demekte biraz abes olur her saniye...
Kimse bıkmam demesin. Her gün, her saniye cinsellik yaşadığın bir insandan mutlaka bıkarsın. Ama haftada bir yaşadığınla bir ömür geçirirsin...
Kim ne düşünür bilemiyorum ama şahsi görüşlerim bunlar bayan...
https://i.hizliresim.com/jYO7GW.jpg413 Yorumla
Soran+1 yılhepsini okudum cok guzel yazmıssın ama benim yanımdayken duramıyorum iste butun mesele bu
Soran+1 yılbide haftada bir de cok azmıs
- +1 yıl
Ben örnek olarak verim haftada biri. Zaten ilk evlendiğinizde uzun bir süre hiç duraksamadan sık sık yaşarsınız cinselliği. Evli olmama gerek yok bunu bilmek için, bu zaten belli birşey...
Bir hafta olmasın 4 gün olsun 5 gün olsun...
Ayrıca kendini kontrol etmesinide öğrenmelisin. Baktın olmuyor, uygun zamanda tutkunla yaşa. Pek kasma o zaman.
Soran+1 yıl2 gunde bir olsa olmaz mı dedigin gibi ya da 3 gunde bir diger turlu sıkılır mı
- +1 yıl
Olur, hatta her gün olur. Ancak bir süre sonra doğal olarak zaten sende istemeyeceksin. Diyorum ya, ilk evlilik süresince bunlar normal. Sonraki zamanlarda zaten üşeneceksin, yalnızca zirvede olduğunu hissettiğin anlarda beraber olacaksın.
Evliliğin canım cicim ayları olduğu gibi, bunlarda cinselliğin canım cicim ayları herhalde.
Tamam, evli değilim. Ancak bazı şeyleri bilmek içinde illa evli olmak gerekmiyor.
Soran+1 yılhaklı olabilirsin ama bana istegim gecicek gibi gelmiyo hic. sonraki zamanlarda dedigin kac sene sonra.
- +1 yıl
Bilemem bayan.
Bendekide hiç geçecek gibi durmuyor ancak kendimi frenlemesinide biliyorum.
Bence kendini kontrol etmeyi öğrenmelisin.
İkinizinde her saniye istekli olduğu anlar illaki olacak zamanla. Çünkü yaşadıkça yaşamak isteyeceksiniz. Ancak bir süre sonra azaltacaksınız. Bu gayet doğal ve tamamen gerçek.
Sen dilediğin gibi yaşamaya bak cinselliği. Ancak her saniye, her yerde de cinsellik yaşayayım deme ha aman.
Ara ara yakınlaş, biraz seviş oda kafi. Sırf o cinsellikten sonra alınan duş bile cinselliğin iki katı yorucu...
Soran+1 yılheryerde yasanmaz zaten bay:D cinselligi yasıyoruz zaten ama cok sık degil malesef ustuste istedigimde de ben istiyorum diye yapıyoruz kendimi bu konuda fazla kontrol edemiyorum kendimi kısıtlamak da istemiyorum istedigim gibi davranmadıktan sonra iliskinin bir anlamı yok ama onu sıkmak da istemiyorum boyle bir celiski
- +1 yıl
Tabi ki kendini kısıtlamayacaksın, dilediğin gibi yaşayacaksın.
Ama edebiyle, adabıyla yaşayacaksın diyorum.
Her ne olursa olsun, b*kunu çıkarmayacaksın işin.
Şimdiki sevgililer gibi sırf fırsat bulduğun için, kendi zevkini tatmin etmek için girme yatağa. Ben bunu gerçekten istiyorum diye gir. Biraz hak ettiği değeride ver şu cinselliğe. Ha böyleyim diyorsan, sabah akşam evden çıkma...
Soran+1 yılhakettigi degeri veriyorum zaten. fırsat buldugum icin degil istedigim icin yapıyorum zaten haftada 2 kez maximum ve istedigim zamanlarda fırsat bulamıyorum surekli beraber olmadıgımız icin evlenmenin en iyi yanı bu heralde surekli elinin altında olması :)
- +1 yıl
Aynen öyle.
Evlendin, fiki fikiye devam.
Tadını çıkar, tutkuyla yaşa bayan.
Mutluluklar.
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg
Soran+1 yılhahaha yok evlenmedik henüz asıl evlenince olur anlamında demistim:D herneyse tesekkur ederim yorumun icinn :)
En İyi Cevaplar
sıkılınıcak bişey yok hormonları bana tebessüm olur
08 Yorumla
Soran+1 yılama sıktı artık dermisin?
Soran+1 yılcok guzel dusunuyosun
Soran+1 yılherkes boyle dusunceli olsa keske:)
Soran+1 yılBen istedigimde yapiyoruz ama ilerde sikilmasini istemiyorum benden
- +1 yıl
Bikmazdim istersen deneyelim:))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkekler cilveli , işveli, ve istekli, arzulu kadını severler ama onlar hep bir adım önde olmayı yeğlerler, şayet bu konuda sen baskın olursan, ya o tribe girer, ya da naza çeker... İzin verde birazda o seni arzulasın... :)
06 Yorumla
Soran+1 yılhaklısıın ama sanki bıraksam ipler elimden gidicek istedigim gibi olmıycak gibi geliyo :/
Cevap sahibi+1 yılTam tersi :) İpleri çok sıkı tutarsan erkek kaçar...
Soran+1 yılolmadı birazda oyle deneriz :D
Cevap sahibi+1 yıl:aynen :))
- +1 yıl
bunun eig olması lazim.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler Trucker :)
:D büyük ihtimalle burada anlattığın eş modelinden biri de ben olucam :D ama dışarıda derken? bence yerine göre yapılmalı herşey
65 Yorumla
Soran+1 yıldısarda sadece opmesi belki biraz abartılı olabilir ama sadece opmek :D ben boyleyim ama karsı taraf sogur mu ilerde sıkılır mı diye dusunuyorum
Soran+1 yılbu yaptıklarım bana yapılsa sıkılmam cunku ben boyle davranmayıda davranılmasındanda mutlu oluyorum ama karsı taraf sıkılırsa kotu bir durum..
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
205Cevap
+1 yılO dediğiniz kadın yok denicek kadar azdır sürekli cinsellik düşünmesi başka seks , i de güzel yapıcak öpüşmesi pozisyonları yapması size ayak uydurması bir ahenk ile öyle bir kadın tanıdım eşim değildi maalesef. Çok istemek kadar güzel seks yapmakta önemli.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız dediginiz seyler devamlı seks yaparak kendini gelistirebilecegin seyler zaten illaki sonunda uyum olur :)
Sıkılmakla alakası yok ama erkek dediğiniz varlığında bir sınırı var.
her gün her gün kaldıramaz yani. hemde gün içerisinde defalarcaysa o iş zor yani.
yine de evleneceğin erkeğin , sen istediğinde seni tatmin etmek için kendini yoracağından emin olmalısın. Ki evliliğin aldatmayla son bulmasın. sıkıntılı bir durum fakat hiç yapmadıysan normal tabi.07 Yorumla
Soran+1 yılaldatmayı dusunmuyorum ama benim isteklerime karsılık vermesi lazım ama sorun burada benden sogur mu bu kadar ilgilendigim icin bıkar mı yani
- +1 yıl
Yeterince düşünmüyorsun işte.
sen ne için evleniyorsun? İsteklerin karşılansın diye değil mi? Benim anladığım kadarıyla öyle. Adamda isteğini bir süreden sonra karşılayamamaya başladı diyelim ne olacak? İster istemez bu düşünce içine gireceksin. her neyse , öpülüp okşanmaktan kimse kolay kolay sıkılmaz. he bazı insanlar oluyor ben direk bunalırım filan diyorlar onları bilmem. ben kendi açımdan konuşuyorum. kişiden kişiye değişir anlayacağın.
Soran+1 yılciddi bir ilişkim var onun icin sordum aslında onu cok seviyorum aldatmayı hic dusunmuyorum insallah oyle birsey olmaz ama ben fazla ilgileniyo olabilirim basta iyi olsada benden ilerde sıkılırmazmı
Soran+1 yılanladım tesekkur ederim peki bu sebeple karsımdaki beni aldatır mı sıkılırsa biri oyle demis
Soran+1 yılanladım tesekkur ederim
Cok aşırı olani elbette sikar hatta erkekde ben bu kadina yetemiyormuyum hissiyati ve düşüncesi olusturur bakmayin siz erkeklerin anlattiklarina en büyük korkumuzdur bunyetememe korkusu ama tabi belli bir sinirda çok istekli olmak erkeği urkutmeden her erkeğin hayalidir
020 Yorumla
Soran+1 yılben hissettigim sekilde davranmak istiyorum kendimi kısıtlamayı sevmiyorum diger turlu hevesim kacıyo ama onuda urkutmek istemem hep boyle olmam ilerde sorun yaratır mı?
Soran+1 yılnasıl dusundurmiycem peki
Soran+1 yılnasıl urkutmuycem isteee :D
Soran+1 yıldisiligimi kullanırımda ona bunu ondan kaynaklandıgınız hissettirmem icin ozel birsey yapmam mı gerekiyor :D
- +1 yıl
Şöyle söyliyim o zaman bir kiz arkadaşım vardi senin gibi cok istekli olurdu herzaman hatta muhtemelen senden daha fazla nefesim degse ensesine ya da elim etkilenirdi aşırı islanirdi vs başlarda hep endiseliydim bende az degilimdir ama bu kadari beni aşar mi diye düşünürdüm sonra hateketleri ve soylemleriyle arzusunun bana olduğuna ikna etti beni ve çok güzel günler geceler yaşadık anlatabildim mi?
Soran+1 yılanladımm ozellikle sana dedigi bisey falan varmıydı :)
Soran+1 yılaynı benim gibiymis :) anladım tesekkur ederim :)
Soran+1 yılkotu bisey gibi diyosun ama :D
Soran+1 yılo zaman iyi :) bu korkma olayı cok mu ciddi bisey bunun icin ayrılmıslar yani iliskide neyi olumsuz etkiler hersey bitti bide bu cıktı:D
- +1 yıl
Şöyle düşün erkek sana yetememekten doymamandan korkarsa aklina gelecek ilk şey aldatilmak olur genel olarak ilk çağlardan itibaren bu böyledir erkek güçlü kuvvetli ve yeterli olmali fikri yani erkek iliskide bunlari hissederse sana soylemese bile o duygu onu icten içe kemirir durur
Soran+1 yılpeki boyle hissettigini nasıl anlarım oyle bir durumda benle konusması gerekir bu konuyu
Soran+1 yılanladım tesekkur ederim :)
bunu derim :D
https://i.hizliresim.com/BZ8N8p.jpg11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha:D
+1 yılSiz bunu mahalle çeşmesimi sandınız her istediğinde olmuyor böyle
31 Yorumla
Soran+1 yılbir sekilde tatmin edebilir
kadın öpülür, koklanır, sevilir..
niye sıkılsın insan..12 Yorumla
Soran+1 yılsupersin! :)
+1 yılkadını da erkeği de tehlikeli.
Sürekli cinsellik isteyen kişiye istediğini vermezsen, istediğini başka yerden elde etmeye çalışabilir.30 Yorumla
+1 yılEvin için hafif meşrep, aşifte olmasını beklerim böyle olmazsa sorun olur zaten. Ulan İstanbul'daki Maşuka karakteri gibi olsa oldukça hoş olur. Oyun ve flörtyenliği severim.
010 Yorumla
Soran+1 yılhep olması sıkar mı surekli ilgili olması
- +1 yıl
O sürekli ilgili olsun akşam eve geldiğimde direkt üstüme atlasın isterim sarılsın, öpsün üstümde şempanze gibi sallasın isterim. Hatta biraz da ben uzak durmak onun bana değer gösterdiğini görmek isterim. O sürekli istesin ben kendimi güçlü hissettiğimde yapayım. Şu var ki zekası yüksek olmalı. Cinsel zekası yüksekse sıkılmaya imkan olmaz ama sürekli aynı şeyler yaparsak ve araya espiriler katamazsa , farklı fantezilere giremezse sıkıntı olabilir. Hep aynı şeyi yapacaksak sürekli istekli olmasa daha iyi.
Soran+1 yılaynen degisiklik ya da fanteziler olur erkekte kadında buna ozen gosterir zaten monoton olmasın diye ama ilgiden bir sure sonra sıkılır mı diye endiseleniyorum cunku ben biraz abartıyo olabilirim
- +1 yıl
Evli misin bilmiyorum ama bu durum karşındaki kişi ile alakalı. Burada erkeklerin çoğunun cinsel olarak mükemmel olduklarını söylemelerine bakma. Ben cinsel anlamda demedim mesela cinsel olarak normalde olsam ilgi olarak ve başka şeyler olarak yanımda olmasını isterim. Her erkeğin cinsel gücünün sınırı vardır ama hayal gücü ve eşinin yanında olma isteği fazla olabilir.
Soran+1 yılanladım yok evli degilim ama evlilige dogru giden bir iliskim var uzun suredir birlikteyiz ilgimi fazla gosteriyo olabilirim ama bir gun sıkılır mı diye merak ettim
- +1 yıl
Bunu ondan anlayabilirsin. Her erkek Geyşa Ruhlu bir kadını ister. Türk Kadınlarının bazısında da kocasını mutlu etme, hizmet etme isteği vardır.
Soran+1 yılben daha cok kendimi mutlu etmek icin yapıyorum ama bu arada o da mutlu olmus oluyor :) ama fazlası sıkar mı bilemedim
- +1 yıl
Kendini mutlu etmek için değil onun Geyşası olmak için yaparsan kesinlikle hoşuna gidecektir.
Soran+1 yılaynı sey ben mutlu olursam o da mutlu olur :)
- +1 yıl
Evet olur tabi ki :)
allah derim :D ben akrep burcuyum. bana sadık olsun ve benden hep istesin.. ama sadece bana sadık olsun... başkasına bakacaksa birgun... hic benim olması nasip olmasın...
010 Yorumla
Soran+1 yılilgisinden sıkılmazmısın hic seks veya diger turlu ilgiden opmesinden falan yani genel olarak bunları yaptıgından dolayı kadından sıkılırmıydın
Soran+1 yılgercekten sıkılmayan erkekler varsa cok guzel :)
Soran+1 yılhahahah sayemde reklamını da yaptın :D
Soran+1 yılhahah saka yapmıstım sizede afiyet olsun :)
Soran+1 yılhahah :D
Cinsellik konusunda 492 cevap paylaştı. öyle sağda solda dışarlarda pek iyi değil fakat başbaşa uygun yerlerde falan iyi olur yani istekli bir bayan kimseye itici gelmez. tabi öyle aşırı olmamak kaydı ile.
06 Yorumla
Soran+1 yılasırı derken nasıl bir sınır olmalı acıklayabilirmisin :)
Soran+1 yılhep cinsellige baglamasada arada opse ya da sadece sevismek istese
Soran+1 yılyanii
+1 yılben cinselligi fazlasıyla yaşamış biri oalrak buna en dogru yanıtı vercek kişilerden biri benim. Erkek her gün istemez. her an isteyen bayan erkegi sıkar. maksımum adam 20 gün dayanır. sonra direk kaçar ondan
08 Yorumla
Soran+1 yılYaa naptın sen yaa biz haftada üç gün birlikte oluyoruz evlenince fazlalaşır diye düşünüyodum :/
- +1 yıl
Bakin ilk zamnlar fazla olr. Sonradan adam sikilir. Haftada ucle maksimum 5 le kalirsiniz
Soran+1 yılSıkılırsa aldatır mı peki bende sogursa
- +1 yıl
Aldatma olayi kisilikle alakalidir. Kisiligi otrmamis insan aldtr
Soran+1 yılbu durum o kisiyi buna itmez yani
- +1 yıl
Siz cok isteklisinz anldhm siz ole istekli oldkca adam aldtmz seksten sogr. Ama isteksiz olrsanz aldtr orasi kesn
Soran+1 yılYani söyle söyliyim benim bu sekilde olmam onu kacırsın veya benden sogumasına neden olsun istemiyorum dersim bu :/
Soran+1 yılderdim
valla hiç ama hiç bıkmam :-D aksine habire ceviz, fındık, çerez, şekerli tatlılar, macun, yerinde durdurmayacak ne varsa yerim :-D :-D sözüm olsun
Ya hatun beni alır, ya da ben hatunu... :-D :-D :-D02 Yorumla
Soran+1 yılsupersin :)
Cok monotonlasir bir sure sonra bence. Ilk baslarda hos olabilir erkek cinselligi sever cunku ama surekli olmasi zevki azaltir bence
09 Yorumla
Soran+1 yılniye sonra sevmez mi
Soran+1 yılAldatır mı birisi oyle demis
Soran+1 yılAnladım bu konuda oyle birsey olmaz mı sıkılırsa
Soran+1 yılBir sure sonra sıkılır dediniz ama
Soran+1 yılZaaf oldugunu biliyorum kadin icinde erkekler oyle ama ayni kisi surekli surekli birde birkac sene degil senelerce bu sekilde olucak o yuzden dedim:)
Sanmıyorum ki sürekli olarak cinsellik düşünsün evlilik halinde sıkıntılı olabilir ama kız arkadaşı olsaydı olurdu galiba napalım oda öyleymiş derdik :D
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden evlilikte sikinti olsun ki
Soran+1 yılNasil olmali peki
Soran+1 yılAdam neden bitainki:/ karısından mı sıkılır seksten mi
- +1 yıl
Aslında erkek mantığı düz işler fakat içerisine biraz fantezi kattığın zaman adamın ister istemez ilgisini çekecektir sürekli olarak aynı şeyleri denemeyin sürekli farklı olmaya çalış değişik fantezileri bul birşeyler göster erkek arkadaşına konuş anlat bundan hoşlanırmısın tavırlarına dikkat et ilk başta uçuk gelecek şeyler olabilir belkide sen istemiyorsun diye düşünebilir şaşırt adamı farklı şeyler yap yani kadınsın sonuçta
Soran+1 yılSurekli farklı olmaya calısılır o da bunun icin caba gostermeli zaten konusulur ama hergun farklı birsey bulunamazki :D
Soran+1 yılAnladım :)
Sürekli olmaz Cinsellik bile RUtine Biniyor .. Zaten adetten öyle birşey olmaz Kadın oyalar adam ısrar eder arada bir olur Ozaman daha Tatlı olur Sürekli Sürekli Taraflar Sıkılırr zaten.
07 Yorumla
Soran+1 yılcok sıkıcı ben onu bekleyemem o benim istedigimde yapmak zorunda zaten ama benim bu ilgim onu bunaltır mı
Soran+1 yılkopek muamelesi yaptıgım yok ama beni tatmin etme zorunlulugu var burada anlasalım. her gun yapılırsa mı boyle olur? aynı zamanda sevgi anlamında ilgilenmemden de bunalır mı
Soran+1 yılbir sure sonra 2 gunde bir olur zaten
Soran+1 yılhayııırrr buna izin veremem!
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu erkeğin ne beklediğiyle doğru orantılı canım.. cevaplara baksana bayılırım diyende var sıkılırım diyende var
32 Yorumla
Soran+1 yılevet herkes farklı dusunuyor
Herkesin bakış açısının farklı olacağından ötürü bu herkes de değişkenlik gösterecektir.
07 Yorumla
Soran+1 yılGenelde iyi diyorlar
Soran+1 yılDeğişik şeyler yapılır
Soran+1 yılNe yapılmalı peki :/
Soran+1 yıl4 6 sene çabuk geçer ama
- Cinsellik konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılAklım karımda kalır ;))) onu mutlu etsemde surekli cinsellik dusundugu için beni aldatır mı diye dusunurum dogrusu
07 Yorumla
Soran+1 yılAldatıcak diye birsey yokki cok istiyor diye
- +1 yıl
Ozaman sabah kahvaltıdan önce birde aksam yemeginden önce olmak üzere sana günde iki sefer cinsell ilişki yazıyorum atesini alır bebisim ;)))
Soran+1 yılAz degil mi:)
- +1 yıl
Az degil mi diyosun atesin tavan yapmıs senin Bu ne ates boyle ;)))
Soran+1 yılÇok sık yapmıyoruz ondan heralde :)
- +1 yıl
hımmm cok sık yapıcak birini bul ozaman :D
Soran+1 yılHaftada 2 ya da 3 oluyor her görüştüğümüzde olmuyor malesef:D
+1 yılEvlilik sadece seksten ibaret degildir
Surekli bezfirir kacirirsin adami
Erkekle alakali bir durum birazda14 Yorumla- +1 yıl
buna 30 yıldır kadın yüzü görmemiş birine verceksin :)
- +1 yıl
Felaket olur :)
@fuocoturco - +1 yıl
iki atomun çarpışması az kaldı benimde seneye 30 olcak :D
Soran+1 yılNeden kacsin ki ya:/
dışarda öpmen sıkıntı yaratır tabi yaşadığınız çevreye bağlı. erkekler dışarıda hanımefendi mutfakta aşçı yatakta o* isterler :)
01 Yorumla
Soran+1 yılO sikinti oluyo iste:)
+1 yıl"Daha ne isterim ki" desem yeridir heralde. Hep hazır hep istekli olması çok iyi bana göre
05 Yorumla
Soran+1 yılseni bıktırmazmı ilerde
- +1 yıl
Bıkmam söz konusu bile olamaz
Soran+1 yılcok guzel
- +1 yıl
Bahsettiğin kadın tipi de öyle :)
Soran+1 yılSıkılmadığınız surece iyi :)
+1 yılyoo zaten zamanla azalacağı için zaman varken dolu dolu yaşamalı :)
010 Yorumla
Soran+1 yılhep boyle olması?
- +1 yıl
suyu bile çok içsen zehirler herseferinde orgazm olmuyosanız ya da otür bir durum değil sadece kaçamak şeklindeyse erkek bıksabile belli edemez içgüdüleri herzaman ister
Soran+1 yılbıkmaz yanii
- +1 yıl
enpati kuruyorum ben olsam bıkmam bıksamda belli etmem :) kaç kadın herdakka erkeğini mıncıklamak isterki aksine çoğu kadın soğuktur erkek istemeden yapmaz :(
Soran+1 yılbıkıp belli etmemeside beni üzer :/ zorla yaptırıyomusum gibi sanki
- +1 yıl
işi zaten çekici kılanda o zorla yapman :)
Soran+1 yılzorla yaptırmamdan mı zevk alır?
- +1 yıl
özelegel :)
Soran+1 yılyaz burdan ozelde konusmuyorum cunku :)
- +1 yıl
fikrini değiştirirsen yazarsın
+1 yılOlabilir. hatta guzel olur. esinle böyle seyleri yasadiktan sonra bir problem olmaz. insanin esinin surekli boyle ilgilenmesi guzel bisey...
12 Yorumla
Soran+1 yılcok abartıyosun demez misin ya da bunalmazmısın
- +1 yıl
Yok hayir bunalmam. tam tersine isteklerine cevap vermeye calisirim. onu mutlu etmek icin yaparim. esim sonucta zaten. neden bunalayim ki. aksine cok hoşuma gider esimin benimle ilgilenmesi cok guzel...
+1 yılkarım olarak istemezdim bir süre sonra sıkar ayrıca erkeğin cinsel gücü de yetmez . ama öyle bir partnerim olsun isterdim.
010 Yorumla
Soran+1 yılben boyleyim ama ilerde sorun olur mu sıkılırmı yani
- +1 yıl
evet sıkılır ama her erkek sıkılır uzun süre aynı kadınla seks yapmaktan.
Soran+1 yılorası oyle herkes farklılık ister ama o benim ilgimden sıkılır mı
- +1 yıl
hayır sıkılacağını pek sanmıyorum ama erkeklerin cinsel gücü istekli bir kadına yetmez ki sen bence evlenmeden önce yaşa cinselliği doya doya yoksa evlendiğine pişman olursun.
Soran+1 yılneden pisman oliyim kii
- +1 yıl
çünkü evlilikte aradığını hiç bir zaman bulamayacaksın en azından cinsel anlamda.
Soran+1 yılneden peki
- +1 yıl
yani nedeni belli erkekler cinsel olarak çok arzulu değildir aslında erkeği istekli ve arzulu yapan gazdır. evlendikleri zaman da istediklerini elde ettiklerinden o gaz biter. bir anda değişmeye başlarlar.
Soran+1 yılnasıl degismeye baslar? o zaman neden yukardaki biri karım o kadar istekli degil diye dert yakınmıs
- +1 yıl
canım illa dediğim olacak diye bir şart yok onun karısı da öyleymiş demek ki.
yani o anki duruma bağlı ama genel olarak zor olan birşey çünkü ciddi bir konu bu , herkes cinselliği sever ama her dakikada insanı soğutur her gece olur 1-2 defa ama her dakika zor yani
06 Yorumla
Soran+1 yıl1 2den fazla olmasa bile ilgilenirsin baska sekilde bundan bikar misin asil soru bu yani istemeden yapmanin yapmamaktan bir farki yok cunku
- +1 yıl
bir erkeğin istemeden yapacağına pek inanmıyorum , karşısındaki karısı sevdiği değilse ve azmadıysa o zaman zorla yapmış olabilir belki kabul ederim. Ama Soyle birşey eğer sen istediğin de ve o istediğinde yapıyorsanız sorun yok ama sadece sen istediğinde oluyorsa o zaman ilerleyen zamanlarda sorun yaşayabilirsin kendi kendini tatmin edebilirsin olmadıgı zamanlarda meditasyon guzel bir yontem
Soran+1 yılPeki seviyorsa azmama gibi bir ihtimali var mi yani istemeden yapip sadece karsi tarafi muylu etmek icin
- +1 yıl
Oyle bir ihtimal de var erkeklerin de başı ağrayabilir ama bir kere erekte olduk mu devamı hep gelir o yuzden bir kere istedimi ya olacak ya da başın ağrıyacak.) Bu arada seni kırmamak icin yapıyor olma oalsılıgı dusuk merak etme , keske daha yardımcı olabilsem ama cinsel hayatım pek iç açıcı o yuzden okudugum yazılardan sana orneklendirme yaptım , iyi aksamlar
Soran+1 yılOlsun sorun degil :) peki mutlu oldum oyleyse benim derdim benden bikmamasi ilerde:)
E ne güzel işte herkese nasip olmaz zaten karım olacak çalışıyor olacağız eve gelince işin stresini atardık hem spor olur grekoromen güreş takımı gibi alt alta üst üste offff offff sabahlar olmasın :)
04 Yorumla
Soran+1 yılama hergun istermiysin sonsuza kadar sıkılmazmıydın :) bazıları oyle demis
Soran+1 yılsuper :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir yerden sonra gusul abdesti sorun edip sevismeyi dusunsende bagrina tas basip donup arkani uyyosun:D evlilik oyle banyoda mutfakta tuvalette surekli şeeetmek diil yani:D
05 Yorumla
Soran+1 yılahahhahahha gulu seven dikenine katlanııır evli misiin :D
Cevap sahibi+1 yılEvet:D
Soran+1 yılozel degilse kac yıllık evlisiniz, ne kadar da bir yapıyosunuzz ve ilk zamanlardaki gibi ilgileniyomusunuz birbirinizle? :D
Cevap sahibi+1 yılAslinda ozel ama gizlilik denen sey bunun icin var olsa gerek:D 3 yila yakindir evliyiz. Genelde 2 gunde bir ama degisebilior. Ilk zamanlardaki kadar tabiki ilgilenemioruz. Ozellikle benm esim cok calisior o yuzden die dusunuorum
Soran+1 yıl2 gunde 1 yapıyosanız iyi ama daha asagıya dusurmeyin :)
Bilmem ki, şiye göre değişir ben sıkılmazdım mesela ama sıkılan erkekte yok değil...
02 Yorumla
Soran+1 yılomur boyu sıkılmazmıydın
+1 yılkeşke derim, isteksiz olmasından evliliğide hayatıda zehir etmesinden daha iyidir bence; bizim kızlarımızın çoğuda isteksiz zaten hep :(
03 Yorumla
Soran+1 yılevli misin sen de
- +1 yıl
önemlimi olup olmamam?
Soran+1 yılmerak ettim oyle biriyle mi evlisin diye
valla böyle bir hatunla evli olmak hayalimdir.. hiçde sıkılmam... dışarda belki biraz kızarım fakat evin içinde parçala behcet :)
29 Yorumla
Soran+1 yılhahahah gercekten mi cok sevindim :) dısarda niye kızarsın peki o da karısını opmek istemez mi
Soran+1 yılheryerde sevgini belli edebilirsin kendine sınır koyma
Soran+1 yılhahahaha ozel kısmını zaten icerde halledersiniz ama dısarda da biraz yakınlasmanın bir sakıncası yok aksine daha heyecanlandırır :)
Soran+1 yılne utangac millet cıktınız ya :D
Soran+1 yılhahahah durmasın zaten utanmana gerek yok :D
+1 yılgözü dışarıda olmadığı sürece sıkılmam severim :) Kocasını çok seven hatun tipi :)
kıçını dönüp yatan hatunu sevmem.03 Yorumla
Soran+1 yılEvet seven ama bir sure sonra sıktı dermi karsısındaki
- +1 yıl
kişiden kişiye değişir o ama ben demem sebebi ise aşkımızı devamlı tazeler bu.
Soran+1 yılsuper :)
Gerçekçi olmak gerekirse sıkılır seksten başta olmasa bile bir süre sonra bence kendini dizginle
00 Yorumlailiğimi kurutur öyle biris... Tamam isteye bilirde yeri ve zmanı vardır herşeyin...
017 Yorumla
Soran+1 yılama yapman lazım
Soran+1 yılen kotu 2gunde 1e dayanır heralde
Soran+1 yıldayanmazsa zor kullanıcam artık yeter!
Soran+1 yılbence dayanamaz ama guzelikle olmazsa bunu listeme atiyim kullanırım sonra saol cınım
Soran+1 yılilla tecavuz etcez yani eger hakkımda sikayette bulunursa seni bulurum ama soyliyim !
Soran+1 yıloley ben kazandım !
Soran+1 yıldegilim ciddi bir iliskim var onun icin soruyorum
Soran+1 yılşu an sıkıntı yok cunku hafta 1 ya da en fazla iki kez birlikte oluyoruz ama radarda isteyince ben biraz zorladıgım icin oluyo evlenirsek eger daha cok olucak ve surekli istememden bide ilgimden dolayıda bıkar mı dusunuyorum
Soran+1 yılinsallah
+1 yılDuyunca kulağa hoş geliyor ama herşeyin fazlası zarar bence
05 Yorumla
Soran+1 yılkotu mu?
- +1 yıl
Kötü değil ama hergün cinsellik hergün seks sıkılır mıyım acaba diye düşünüyorum herşey yerinde ve zamanında olmalı bence
Soran+1 yılkadın isterse peki
- +1 yıl
Elimden geldiğince yerine getirmeye çalışırım
Soran+1 yılanladımm
+1 yılDışarıda oturup kalkmasini bilen biriyse evde ne isterse yapsin sıkıntı yok ayak uydururum bn ona
10 Yorumlaböyle bir kadına denk gelmek zor olsa da gayet iyi olur tabi ki...
(genelde kadınlar istekli olsalar bile açık etmemeye çalışıyorlar çünkü)09 Yorumla
Soran+1 yılniye etmesinler ki :)
Soran+1 yılilk mesajı o atsın gibi bisey olabilir bu:D peki hep kadından boyle bir istek gelmesi erkegi bıktırır mı
Soran+1 yılyok anlatamadım demek istedigimi:D nasıl desem yani sırf kadından boyle bir istek gelmesi yerine erkeginde yaklasmasına izin vermek yani o isteyene kadar beklemek daha mı dogru her seferinde kadının istemesi bir zaman sonra bıktırıcı mı olur
Soran+1 yılpeki zaten o beni istiyo benim birsey yapmama gerek yok gibi dusunur mu bir de neden daha iyi olur? cok sordum ya:D
- +1 yıl
Böyle düşünmemeleri lazım sevdiceklerin.
"Nasıl olsa o beni istiyor birazdan harekete geçer" diye beklenirse, ikisi de uyur kalır maazallah :)
Istekli kadın oranı (ya da isteğini ziyadesiyle belli eden kadın oranı) ülkemizde az olduğundan dolayı böyle kadınlar heykeli dikilesi, sevilesi, takdir edilesi bağğyan modelidir. Seviyorum böyle ateşli hatunlari :P
Soran+1 yılHahah tamam anladım tesekkur ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılevdeyken olabilir... ama çoğuda sıkabilir... tadında olursa iyi... ben milletin içinde veya 3. kişilerin yanında kolay kolay öpüşemem utanırım
05 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerdeki bu utanma hastalıgı niye ya:/
Cevap sahibi+1 yılUtanmaktan ziyade... Karşımdakini küçük düşürmüş olurm.. Mesela otobüsde öpüşenleri görünce direk kız hakkında kötü düşünüyorum... Karşımdaki kızın kötü görünmesini istemem
Soran+1 yılkız kotu gorunmuyor zaten hatta daha mutlu oluyor :)
Cevap sahibi+1 yılAma kalabalıkta olmaz en fazla öpmem gerekirse alnından öperim
Soran+1 yılo da opmek digeri de opmek
Abi o ne iyi karı öyle :D canım karım der bağrıma basarım artık ne diyem :D
10 YorumlaSıkılırim bir yerden sonra.
Her seyin fazlasi zarar..00 Yorumla
+1 yılhaftada en az 3 kere seks yapmayan çiftlerin evlilikleri 3 yıl içinde bitiyor.
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 az
- +1 yıl
oku oku !!! EN AZ 3
Soran+1 yılTamam efendim kızmayın
+1 yılbenim karım aynen öyle , bazen fazla geliyor gerçekten
08 Yorumla
Soran+1 yılSıkılıyormusun karından oyle olunca
- +1 yıl
bazen evet
Soran+1 yılZorla mı yapıyorsun:/
- +1 yıl
nebiliyim , duruma göre ayak uydurmaya çalışıyorum , kibarca halletmeye çalışıyorum
Soran+1 yılİstemeden yapıyorsun yani
- +1 yıl
çoğu zaman isteyerek yapıyorum tabikide, bazen istemeyerek yaptığımda oluyo
Soran+1 yılFarketmiyor mu peki istemedigin zaman
- +1 yıl
farkediyo sanırım
Her gun saplantili bir sekildeyse bir zaman sonra sıkar
05 Yorumla
Soran+1 yılAldatir miydin oyle olsa
Soran+1 yılBencede dememeli ama isteyerek yapmadiktan sonra karsi tarafida mutlu edemez :)
Soran+1 yılAnladim:)
+1 yılgırbaçlarım sen nediyon gece gündüz ne isterse veririm bir güzel s everim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhahah asıl soru ileride aynı mı olur
arzulanmak iyidir ama bokunu çıkarırsa rahatsız edici olaabilirr.
01 Yorumla
Soran+1 yılBokunu cıkarmaktan kastın nedir acıklarsan sevinirim?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende aynı durumda olduğum için pek sıkıntı olacağını sanmıyorum aynı zamanda aşık olmadan evlenmeyeceğim tutkunun son noktasına her zaman hazır olacağım.
018 Yorumla
Soran+1 yılne guzell :)
Cevap sahibi+1 yılBurcun nedir?
Soran+1 yılbasak
Cevap sahibi+1 yılBu kadar istekli misin gerçekten? sadakatli bir eşin olduğunda onu mutlu etmek adına sınırların nedir?
Soran+1 yılistekliyim bir de sevgimi gostermeyi severim biraz abartılmıs olsada ondan sıkılır mı diye merak ettim
Soran+1 yılsadakatli olmadıktan sonra es olmasının bir anlamı yok zaten genel olarak anal dısında bir sınırım yok
Cevap sahibi+1 yılEvet düşünce tarzın çok güzel bende analı kadına saygısızlık olarak görürüm, tabi sadakat çok önemli ama seni gerçekten seven birisi ilginden asla sıkılmaz seven kişi sevgi gördükten sonra neden sıkılsın ki? sevmiyorsa ağır gelir.
Soran+1 yıltesekkur ederim. analdan zevk alanlar var ama saygısızlıktan cok saglık acısından iyi degil. insallah dediginiz gibi olur sıkılmaz :)
Cevap sahibi+1 yılGerçekten sevmiş olması lazım sıkılmaması için, sırf karım eşim çocuğum olsun diye evlenen birisi olursa ömrü çok kısa olur diye düşünüyorum.
Soran+1 yılsırf dediginiz tarzda evlenen erkekler var mı gorev gibi sanki
Cevap sahibi+1 yılTabi ki var , onlar sadece uçkur doysun hizmetim yapılsın niyetlidir çokça örneklerini görüyoruz sevmeden evlilik mi olur, hiç evlenme daha iyi benim fikrim.
Soran+1 yılhaklısınız ben böyle evliliklerin fazla oldugunu bilmiyordum o sekilde nasıl birbirlerine tahammul ediyorlarki
Cevap sahibi+1 yılBoşanmalar aile içi şiddet işte bu yüzden, biri evden kurtulmak için gider diğeri karım olsun diye evlenir bu yüzden, en temel ihtiyaç sevgi güven sonrasında ise sekstir birisi olmazsa diğerleri de anlamsız olur,
Soran+1 yılanladım cok haklısınız
Cevap sahibi+1 yılKendini evliliğe hazır hissettiğin için mi böyle bir soru sorma gereği hissettin?
Soran+1 yılbir ilişkim var onun için sormuştum aslında o benim kadar istekli olmazmı olursa ilerde benden sıkılırmı bu yuzden diye sordum
Cevap sahibi+1 yılAnladım, hayırlısı olsun bunu evlenmeden önce konuşmak gerek bir şekilde fikirlerini öğrenmelisin
Soran+1 yılhaklısınız
- Cinsellik konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılDışarıda olmaz kız daya yersin bak : @
Evde bilakis hoşuma gider ;)♥ ♡ :)08 Yorumla
Soran+1 yılbana heryer ev !
- +1 yıl
Olmaz.. ayıp ama aaaa... :( Adab-ı Muaşeret denen bir şey var :@ :S
Soran+1 yılben sevmem oyle seyler hhh
- +1 yıl
Evire cevire ulu orta yerde iş mi göreceğiz Allasen yaaa :O : S
Soran+1 yılulu orta oyle seyler degil zaten ufak tefek seyler
- +1 yıl
Öpersin eyvallah ta milletin kalabalık olduğu yerde dudaktan öpme daya yersin bak :@ :)) (günaydın...)
Soran+1 yıldudaktan olmuycakta yanaktan mı olcak kardes kardes jkahskhsdkhaks
- +1 yıl
Tey Allam yaa t6amam kız öp :@ :D :D
Sen her erkeğin aradigi o ateşli muhteşem kadinsin '))
05 Yorumla
Soran+1 yılilerde karsı taraf sıkılır mı :/
Soran+1 yılpeki surekli gelip opmesinden ya da dokunmasından rahatsız olurmu
Soran+1 yıloyleyse cok guzel :)
+1 yılbana uyar :) ama ailemin yanında yapmasa iyi olur. eski insanlar hoş karşılamıyor mu tür şeyleri :)
04 Yorumla
Soran+1 yıldısarda sadece optugunu dusun baska bisey degil :)
- +1 yıl
öpsün kız. öpüşür koklaşırız ne güzel işte :)
Soran+1 yılilerde bıkmaz mı erkek :)
- +1 yıl
bilmem öyle delisi hiç denk gelmedi :))
İsteklerini karşılamak gerek. Sonuçta benim de hoşuma gidecek.
10 Yorumla
+1 yılBen evlensem aynen öyle olurum heraldee :)
23 Yorumla
Soran+1 yılinsallah bıkmazlar :D
- +1 yıl
evlenmene pek gerek yok gıbı
- +1 yıl
keşke karımda sengibiolsaydı
O isteği sadece evin içinde olsun sıkıntı yok bence
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki seneler gecse de sikilmaz misin karindan surekli surekli bu sekilde
Soran+1 yılPeki :)
O heves de diner evlenince gittikce bir düzene girer belediye bile arada suları kesiyor
14 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha bendeki bitcek gibi durmuyo ama olabilir :)
Soran+1 yılaman sular kesilmesin :D
dışarda olmaz. cinsellik sürekli olmaz. evin içinde istediği kadar öpebilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılkarın degil mi istedigi zaman yapar
Soran+1 yılbuna o karar verir ben bilmem
+1 yılevet sıklırım herşeyin bir zamanı var ayrıca böyle birisi aldatmaya meyilli kişidir
118 Yorumla
Soran+1 yılkadından mı sıkılırsın neden meyilli olsun erkek tatmin ettikten sonra
- +1 yıl
herşeyin bir yeri var dışarda durduk yere sapıtırsa olmaz meyilli var derken kocası artık cevap veremicek duruma gelirse kadın dışardaki erkeklerde aramaya başlar çünkü eski işyerimde bunu duydum
kız evli eşini aldatıyo aldattıgı erkek söyledi kızın dopymadıgını
Soran+1 yıldısarda fazla olmasada erkek kadının istegine cevap vermek zorunda bu oldugu surece hic bisey olmaz kocası niye karsılamıycak duruma gelsinki
- +1 yıl
erkek kadının her isteğine cevap vermek zorunda diye bişey yok hergün yapcak değilsiniz ya 5 senede sogursunuz sonra cinsellikten
Soran+1 yılhergun olmasada en azından 2 gunde 1 ve kadının canı istediginde yani
- +1 yıl
büyük konuşmayayım ama o kadarını bende isterim tabi ilk başlarda e insan dolu oluyo tabi
Soran+1 yıltabii
- +1 yıl
İnsanin aklina gettirmen boyle seyler
- +1 yıl
sen kesin mast yaoan kızsındır
Soran+1 yılherkes yapıyor ahahahah
- +1 yıl
Hayir surekli yapiyom diye soran biri var sensin dimi o :)
Soran+1 yılHahah yok bilmiyorum onu :)
- +1 yıl
bence biliyosun nedense o soruylA birlikte aynı anda cevap veriliyona buna :ÇD
Soran+1 yılHangi soru?
- +1 yıl
sürekli mast yapıyorum diye sorulmuş
Soran+1 yılYok gormedim o soruyu :D
- +1 yıl
bilmem artık. D
- +1 yıl
yuhhhh
her şeyin aşırısı sıkar tiksindirir insanı, biraz ara verip özlemek istemek lazım gelir
03 Yorumla
Soran+1 yılne kadar ara mesela
Soran+1 yılben nasıl bekliycem pekiiiii
+1 yılİlk başlarda güzel gelir de, sonra sıkılır insan :)
01 Yorumla
Soran+1 yılnapıcam ben
Herşey kıvamında güzel ne çok çok fazla ne de eksik
07 Yorumla
Soran+1 yılkotu yani boyle olması
Soran+1 yılyapabilsemm
Soran+1 yılkarsılaması lazım onun icin var
Soran+1 yılyapabildigini hepsini yaparsa sıkıntı yok onun haricindede baska sekilde tatmin edebilir zaten isterse eder bir sekilde
+1 yılhormon tedavisi yaptırırdım. biyerde benim pilim biterse ne olcak mazallah
02 Yorumla
Soran+1 yılsıkılır mı asıl soru buydu? :)
- +1 yıl
sıkılır tabii
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok sevinirim onun isteklerine görede doyurucu olurum zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılPekii:)
Cevap sahibi+1 yıl:):) ahh bu yanlızlık
+1 yılGüzel olur ateşli arzulu istekli bir eşi kim istemez ki
03 Yorumla
Soran+1 yılYillar sonra sikilir misin hep ayni kisi bide hep ayni istekte
- +1 yıl
Asla sıkılmam böyle arzulu istekli birinden sıkılınır mı hiç
Soran+1 yılSüper
- Devamını Gör (157)
Devamını Gör(202)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında