arap kızı süper dans ediyor sexsi dans arap dansç…: https://youtu.be/IkpGhEwKnw0
Videoyu izleyin yorumları alalim
Videoyu izleyin yorumları alalim
öz güveni olan becerekli olan her kadın & kız erkeğin yanına her zaman daha bir başka yakışır. Dans etmekte bir beceridir aynı zamanda bir öz güven ister.. Ben takdir ederim hoşuma da gider açıkçası.. Böyle birinin benim kız arkadaşım ya da eşim olmasından da ayrıca bir keyif alırdım..
Normal bir dans ne var bunda? Uçkurusuna sahip çıkamayan erkekler için çok cinsel içerikli bir video orası ayrı. Karımın böyle olmasına gerek yok çünkü olmayacak :)
ben bile azdım adamların azmaması anormal bir durum.
Sesli güldüm resmen alemsin :)
Yani helal sana
Cevap
18Cevap
bu videoyu daha önce izlemişytim :)) bu dereceiyi dans eden bir karım olsun isterdeim ama sadece bana dans etmesini yeğlerdim :))
kadın ateş gibi valla... lakin güzel bir fiziğe de sahip olması işi değiştiriyor.. sempatik de ayrıca...
maharetlerini sadece ben görmeliyim, ve hangi sağlıklı erkek kayır der bilmiyorum yani
Bu dunyaca unlu bir dansozdur... googlede aradtirirsaniz gorurusunuz ve yanilmiyorsam da arap degil...
birincisi bu arap kızı ıse bende vikıngım 2. sı bu bır krıter degıl guzel dans edıyor dıye sevmem de aslında
gerçekten manyak dansediyormuş vucudunada diyecek yok;)
aynen dans edicek ama sadece bana :)
bence güzel dans etmiyor ama kadın on numara
sadece bana oynuyacaksa neden olmasn :D
bu zamanda kızların hepsi köçek oldu :)
Böyle oynayan kocam olsun bin lira borcum olsun
cuk kocaya değil hatuna yakışır :)
Ona neler yakışır biliyon mu :D
yıllar önce bu karıyı izleyip izleyip... :D :D
Hatun da süper ama ilik gibi
Çok ta abartıldığı gibi değil
bu kızı izlemişti bir harika
Sadece bana oynamak koşuluyla evet :)