Sevgilim olacak hayvan aileme benimle birlikte olduğunu söyledi

yıllardır birlikte olduğum çok sevdiğim ve sevildiğime inandığım insan bana hayatımın kazığını attı. Bir yanlış anlaşılma yüzünden sinirlendi ve ailemi arayıp kızınız benimle yattı dedi. Hayatımı kabusa çevirdi . Ailemle aramdaki ipler kopma noktasına geldi inanılmaz üzüntülü günler yaşıyorum. İçim okadar dolu kalbim öyle kırıkki bana yardım edin. Günler geçti hiç aramadıda en azından özür dileme çabası gösterseydi bende içimdeki kini kusabilirdim onuda yapmadı çok moralim bozuk bir insan nasıl ailesine benimle yattı der öleceğim üzüntümden lütfen mantıklı bişeyler yapın. en önemlisi bunu bana yapan kişi için halen acı çekmem :(
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşım selin gündüz benim telefonumdan arkadaşına mesaj atmıştı sonra ben sevgilimle buluştuğumda gelen mesajı gördü beni dinlemeden yanımdan ayrıldı o.pu sana göstereceğim şimdi . ben açıklamak için mesaj atarken o sırada ev telefonumuz çaldı herşeyi açıkladı. biz bununla okul bitince evlenecektik kasım ayındada nişan düşünüyorduk. Ailemin gözünde bittim beni bir güzel patakladılar evden dışarıyada çıkamıyorum . çok moralim bozuk
Güncellemeler
+1 yıl
Öncelikle bilip bilmeden terbiyesizce konuşanları kınıyorum. Bu anlattığım benim ilk sevgilim ondan başkası olmadı evet bişeyler yaşadık 2 sene sonra evleneceğimiz için inandığım için ben kendimi ona teslim ettim
Sevgilim olacak hayvan aileme benimle birlikte olduğunu söyledi