Kuzenimin sevgilisine neler oluyor

Kuzenimin sevgilisiyle 3senelik bir ilişkisi var bende en başından beri onların buluşmalarına ortağım.Yani benim sayemde çok kez buluştular ve çok güzel günler geçirdik.Onlar hergün mutlaka birkez kavga eder ama dayanamaz barışırlar cidden çok farklı bir askyada ilişki.Beraber aynı evde kalmışlığımız hatta birbirimizi her halde görmüşlüğümüz var aramızda gizli saklı yok.Beraber icrr eğlenirdik gece evdekilere ananemlere gittiğimizi söyleyip tam evin kapısına kadar kendimizi bıraktırıp sevilisinin kuzeninin evinde bile kaldığımız oldu yani çok komik anlardı anlatmaya zaman yetmez.Herneyse bunun Sevgilisi sürekli beni inceliyodu sanki ama takmadım zamanla yanlışlıkla dokunuyormuş gibi dokunmaya ve daha sonrada bu durumu ilerletip seni kardeşim gibi seviyorum diyerek sarılıp okşamaya başladı.Önümde külotsuz gezmeler falan.Artık zevk alamıyordum yanımdakilerden ve onu hayal ediyordum yanımda.Kuzenimle telefonda benim kilot ve kalçalarımdan bahsediyorlardı ve sevgilisi çok güzel bir vücudum kalçalarım olduğunu söylemiş.Kuzenimin vücudu sisman ve fazla güzel değil .En son buluşmamızda beni erkek arkadaşmla yalnız bırakmamak içn sürekli yerlerimizi deistirip durdu ve sürekli bizi böldü en sonunda kuzenimle yapamadı fenalaşmış gibi yaptı bizi eve götürdü.İlgisiz yani kuzenime karşı sizce bu durumda neyapmalıyım aklımdan çıkmıyor ?
Güncellemeler
+1 yıl
Kuzenim kıskanç biri değil hatta benim birdendazla kisiyle yattığımı bile biliyolar yan yana yatıp sex yapıyoruz o derece!acil cevap verin ltfen
Güncellemeler
+1 yıl
Nekadar komik ya burada fantaziyle ne alaka var çözemedim cidden komik insanlarsınız bir soruya düzgün cevap verseniz yaa
Kuzenimin sevgilisine neler oluyor