Erken boşalma yani prematür ejekülasyon kadınlarda az rastlanır bir konudur. Ayrıca erken boşaldığınıza karar verebilmeniz için düzenli bir seks hayatınızın olması, en az 6 ay gibi bir zaman diliminde aralıksız bu sorunu yaşamalısınız. Paylaşımınıza, verdiğiniz cevaplara ve yaş otalamanıza baktığımda bu konunun mastürbasyon ile karar verilmiş bir sonuç olduğunu düşünmekteyim. Bu şartlar altında siz erken boşalma yaşamıyorsunuz kendinizi mastürbasyon esnasında tanımış olduğunuzdan doğru noktalara temas ederek boşalma sürecinizi kısalmışsınız.
Tavsiyem nasıl bir materyalle yapıyorsanız vajinal temasa geçmeden önce vicudunuzdaki diğer erojen bölgelere dokunup okşayarak süreci daha keyifli ve uzun hale getirebilirsiniz.
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
4 ay
Aksine ben çok geç orgazm oluyorum. Hatta orgazm olabilmek için en ahlaksiz fantezileri hayal ederken kendimi ensest hikaye ve p*rno arasında buluyorum
Hep öyledir git gide daha ilginç bazen vahşi fantezileri izleyerek hayal ederek gider bu süreç bazen geç orgazm değildir Mesele Bazen içten içe çok daha şiddetli gelmek istersin o yüzden harmanlarsın kendini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Merhaba;
Erken boşalma yani prematür ejekülasyon kadınlarda az rastlanır bir konudur. Ayrıca erken boşaldığınıza karar verebilmeniz için düzenli bir seks hayatınızın olması, en az 6 ay gibi bir zaman diliminde aralıksız bu sorunu yaşamalısınız. Paylaşımınıza, verdiğiniz cevaplara ve yaş otalamanıza baktığımda bu konunun mastürbasyon ile karar verilmiş bir sonuç olduğunu düşünmekteyim. Bu şartlar altında siz erken boşalma yaşamıyorsunuz kendinizi mastürbasyon esnasında tanımış olduğunuzdan doğru noktalara temas ederek boşalma sürecinizi kısalmışsınız.
Tavsiyem nasıl bir materyalle yapıyorsanız vajinal temasa geçmeden önce vicudunuzdaki diğer erojen bölgelere dokunup okşayarak süreci daha keyifli ve uzun hale getirebilirsiniz.
Aksine ben çok geç orgazm oluyorum. Hatta orgazm olabilmek için en ahlaksiz fantezileri hayal ederken kendimi ensest hikaye ve p*rno arasında buluyorum
Sanirim iyi
@Mertcan3499 ne iyi
Hep öyledir git gide daha ilginç bazen vahşi fantezileri izleyerek hayal ederek gider bu süreç bazen geç orgazm değildir Mesele Bazen içten içe çok daha şiddetli gelmek istersin o yüzden harmanlarsın kendini
Senle takışmak isterim benzeri olay başka arkadaşımın başında o fantezileri olmasa olmuyor diyor
Ensest bir ilişki yaşadın mı hiç veya sana ensest olan birini arzuladığın oldu mu hiç?
Sen taktiği bilmiyorsun bence
kendini geç boşalıcam diye şartla tam boşalacakken kendini kas, bırak devam etme 1-2dk sonra devam et gibi
Onu da denedim de dayanamiyom
çok azg ınsın o zaman :d
Evet bu bir sorun.. ve biraz hayal gücünü geliştirr canım
Zevk almaya bak hemen oldu bitti ye getirme
erken boşalan sevgilin olursa bu sizin için iyi olur, geç boşalan biriyle de bikaç kere boşalırsın
Vajinal sexle mastürbasyon farklıdır vajinalde bu uzar merak etmee
Gayet normal bence erkeklere göre kadınların boşalma süresi ve boşalma şıklığı daha çoktur
gerek yok, arka arkaya gelirsin sürekli kısıntıya gitme.
bence sen ıslanmayı boşalma zannediyorsun. çabuk gelme değil hiç gelememe o durum
hiçbir şey yapmana gerek yok ne kadar çok o kadar iyi:)
Daha iyi seni defalarca getiririm ben hem de titrete titrete
Tam gelirken başka bir şey düşün modunu düşür
Çok sık yapmaman ve yaparken p*rno izlememen gerekiyor.
Kadınlar icin cok iyi birsey çoğu erkek 5 dk geçmez
Erken gelmen iyidir ilişkide O şekilde 2-3 rahat gelirsin daha çok zevk alırsın
İkinci daha uzun sürüyordur. Düzenli Cinsellik yaşamadığın için
Hızlı mı yapıyorsun mastı? Ne kadar sürede geliyorsun?
Evet biraz hzili 4-5 dk
yapma sıklığın nedir mastürbasyon?
Ufak ufak molalar ver, acelen ne, nereye yetisiyon:)
Beklrmeden tekrar yapabiliyosan sorun yok hatta guzel bisey
Yapiyorum ama ilki kadar hav vermiyo
Sorun etme zor bosalanlar kotu daha cok. Erkek icinde
Gelmeye yakınlaşınca ya elini çek ya da bastır beklet az sakinleşince devam et
sorun değil kadnlar için. bol bol gel işte. 3 5 neyse
haz aldikca zamanla gercegini yaasadikca normale donersin
Cinsel içerikli filmleri ve sürekli mastürbasyon yapmayı bırakırsan bu sorun kalkar.
Ne güzell işte neyini sorun ediyonn ki ilişkide de erkek uzun dayanabilirse boll boll boşalırsn
Mastürbasyon şeklini değiştir pozisyonunu değiştir ne kadar sürede oluyor kısa dediğin süre ne kadar mesela
Boşalma hissi gelince duracaksın sonra tekrar devam edeceksin. Bu şekilde uzar süre
Geliyorum eüifadesi Türkçede yoktur İngilizceden coming den alıp Türkçeye uygulanayın
Tadını çıkar..
Çok güzel bir kadın bence bir kaç kez olursun
Sağlam vurdurman lazım
Defalarca orgazm olursun işte daha ne istiyosun?
İlişkide bu durum farklı olabilir
Nasil cabul oluyirr neyke rahatliyosunn
İkinciyi yap o uzun olur
Ne güzel işte
Sık sık yaparsan olacağı bu 1 ay ara ver
Kaliteli mastla tanışmalıısn
Yavaş yaparsk hızlı yapıyorsun demek ki?
Tekrar devam ise ne güzel
İlk defa erken geliyorum diyen kadın gordum
Cidden mi 😂😂
Vala genelde kadinlar kendini kontrol edebiliyorlar uzun süre dayanabiliyorlar
Hoşgeldinnnn
Jxkahshhdh
Hiç hoş gelemedim
Yavaş yap
Tadını çıkar
Erken mi boşalıyorsun
yavaş yapın
😂😂 bende öyle
Çok dolusun
Çabuk derken kac dk
3-4 :(
Baya kısa
Ne ile yapıyorsun ki
Yastik, vs
Hmm peki birden sonra bir daha yapma isteği oluyor y
Evet biraz sonra oluyor
Hmm hayal mi ediyorsun yoksa video mu izliyorsun
ne kadar surede
Senin ne kadar?
1 saat 2 3 kere
Yani bunu düzeltebilirsin
Saatte 1 defa iyi
o cok zor olur
1 saatte 2 3 kere mi 🤔
az mi
Az değil çok da değil
Az değil bu kadar kısık surede fazla yapıyorsun...
allah allah bana normal geliyordu
Normal gele bilir sana ama zararlı bunu bilmiyon mu? Faydası da var ama zararıda var fala yapılınca
Normal ya istekliysen
ne zarari var mesela evet libidom baya tavan
Kardeşim normal değil üst uste yapmak araştırın biraz sağlığınızı riske atmayın
ilk defa senden duydum
Gizli gel bi dm bekliyorum... 🤔 Tavan ol adı çok normal hormunsal duygusu bu libido
Kaç kez yaptığına bağlı günde
Bak 1 saat te 3 kere yapmış sende normal diyorsun mert yanlış yorumlar yapıyorsun..
@Diyarbakirli_mavis21 günde 1 saat yapmissa bir saatte 3 yeterli işte
iste gunde bu kadar
Her gün oyle yaparsa sen hesapla gaftalık aylık kaç kere olucak..
Bu arabamı baxot koy git bıaşdın bşrda doldur..
Bu blr tan ve o da bir can parçası ve kıymetli bir yer gastalık kapmaya en uygun yer de olabilir .. ..
Mesela öz güven kaybı.. yanlızlık hissi stres ve stresle baş edememe gibi daha ooo çok var
ne hergunu ya haftada max 2
bu konuda uzman olanlar da gayet normal buluyor kanka sen yorma kendini boş ver
Max 2 ğün ama 2 günde kaç kez yapıyorsun
Bak diyon 1 ğğn 1 saate 3 kere diyon 🤔
Bencede 😊
Uzman değil o zmn onlar normal bıluyırmarsa..
sen mi uzmansin dostum
erkekler ve kadinlar icin bosalma ayni degil oyle dusun senin icin anormal olabilir ama kizlara gore normal bence
Evet biz onlara göre daha uzmanız..
Bunun erkek ve kadını yok aynı
Sadece kadınlar 2 tık daha azğın o kadar