Burada neler neler paylaştık, artık bunu da konuşmanın vakti geldi diye düşünüyorum. Gerdek gecesi korkusu diye bir şey var mı, yok mu?
Erkek korkar mı?
Bu korkunun sadece kadınlarda olduğu düşünülüyor ama bence doğru değil, bal gibi de korkar. 😄 Düğün salonu, çeyiz alışverişi, müzikler, davetliler derken biz erkeklerin aklında dönüp duran başka bir konu: Gerdek gecesi. Evet, her şey çok güzel ama gelin itiraf edelim, kimimiz ilk birlikte olunan geceyi düşününce biraz tedirgin oluyoruz.
İtiraf gibi itiraf: Ben bu korkuyu kabul edenlerdenim. 🙋🏻♂️
İlk birlikte olunan geceyle ilgili en büyük endişelerimden biri cinsel performansım. Daha doğrusu, büyük günün heyecanı ve yorgunluğuyla yaşanabilecek sertleşme sorunu. İşin ilginci, bu durum düşündükçe daha da gerçekçi bir hal alıyor ve “olamaz mı olabilir” dedirtiyor. Biliyoruz ki stres, beklenti ve o anın getirdiği heyecan birleşince, vücut bazen istediğimiz gibi tepki veremeyebiliyor. Cinsellik de zihnin ve bedenin birlikte uyum içinde çalışmasını gerektiriyor. Stres babacım stres… 😮💨
👉 Bak burası önemli!
Yapılan araştırmalar da sertleşme veya erken boşalma probleminin erkeklerin büyük kısmının hayatının bir döneminde başına gelen bir şey olduğunu gösteriyor. Evet, kardeşim senin asla başına gelmez. 😂🦁 Olur, arada olur da ya ilk birlikte olunan gece yaşanırsa… 😰
Bunu düşünerek en mutlu günümüzü ve balayımızı berbat etmeyeceğiz tabii ki. Bu tür durumlar için kullanılabilecek bazı yardımcı ürünler var, bunlardan biri de Lifta. Duydunuz mu veya kullandınız mı? 🧐
Soluğu bir eczanede aldım ve onun önerisi oldu. Lifta, sertliği başlatma ya da sürdürme problemleri için kullanılan bir sertleştirici hap. ✈️ Hızlı etki ediyor ve etkisi nerdeyse 2 gün kadar sürüyormuş. Diğer alternatifler, 3-4 saat sürdüğü için, hapı aldıktan sonra ilişkiye kadar etkinin geçmesi gibi bir risk var. Bunda 2 gün kafa rahat ama yanlış anlaşılmasın, 2 gün sert gezmiyorsunuz, gerektiğinde sertleşmenizi sağlıyor. 👌Şöyle küçük ama önemli bir detay daha var, alkol alınan günlerde de kullanabiliyor, mesela düğün gecesi gibi. 😎 Kullanmaya karar verirseniz siz de benim gibi eczacınıza veya doktorunuza danışmayı unutmayın, daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Şimdi, birbirimize hep destek tam destek zamanı. 🤜🤛 Dürüst olun siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Gerdek gecesi veya ilk birlikte olunan gece için nasıl bir hazırlık yapıyorsunuz?
Bu içerik bir iş birliğine aittir.