ben amatör videolarda izliyorum.10 dakika nasıl dayanıyorlar.ben aşırı tahrik oluyorum.
ama ortalama 15 dakika ön sevişme 2-3 dakika vajinal ilişki yasayabiliyoruım.doktorun biri 2-3 dakika normal boşalma süresidir yazmıştı.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2.3 dakikadar yeter ön sevişmeni uzun tut. Ön sevişme çok önemli. Hemde bu durum psikolojik bilmiş ol. Paralı kadınlarla yaparsan sadece sen keyif almana bak 2.3 dakikada keyif alıyorsan tamamdır.
Ama eşin kız arkadaşın vs. olduğunda yine aynı problemse sevişmeyi uzun tut. Paralı kadınla sevişme onu keyfe getirmeye çalışma zaten para veriyorsun o onunla keyif alıyor.
teşekkürler acıklama için.paralı kadını tatmin etme gibi bi derdim yok.zaten o kadınlarında böyle bi isteği.evlenince karımı tatmin edebilmek istiyorum.o yüzden endişem.
Merak etme eşin tatmin olmasada düzgün bir eşse sana sıkıntı yapmaz. Evlenince daha uzun sürüyor. Çünkü karşındaki daha temiz biliyorsun. İstediğin gibi istediğin yerini öpebiliyorsun o daha çok tatmin oluyor. Hem senin olduğunu biliyorsun 1-2 denemede heyecan olup erken boşalsanda sürekli bu işi yapacağın için alışıyorsun. O yüzden korkma. Psikolojik bir durum bu kafana takarsan sorunu çözemezsin :)
çok teşekkürler kardeş açıklayıcı yorumun için.
hiç bir kadına yetmez.
düzenli partnerin olsa dahi bu sorun kolay aşılamıyor.. mutlaka psikolojik destek almalısın.
ama duruma göre değişiyor olması gerekiyor.. ben 2/3 dk dada geldiğimi 1 saat kesintisiz devam ettiğimi de bilirim.
olay kafada biter.
mabettt :))
doktorların bişey yapabileceğini sanmıyorum.çok kolay tedavisi falan diyorlarda araştırdım mucize bişey yok.hatta denedimde.tedavi seçeneği 3. tane.
1.antidepresan(yan etkisi geç boşalma.ama sertleşme problemide yapıyor)
2.geciktirici krem(lokal olarak uyusturuyor penisi bu seferde zevk almıyorsun bişey hissetmiyosun)
3.terapi.(ne yani benimle konusarak geç boşalmamaımı sağlayacak .saçma)
dediğin gibi kardeş olay bana kalmış birşey..teşekkürler cevap için
valla aklım almıyor 30 dakikayı..bende problem var o zaman.ben masturbasyonda bile o kadar duramam.
buradan yazsan olmaz mı?gizli sormak istedim çünkü.
sağol.öylede ben daha çok tahrik oluyorum onunla uğraşırken bu sefer benim boşalmamda erkene alınmış oluyor.teşekkürler yinede
Benim sevgılımde senın gbıydı . 2 dakıkada bosalırdı hıc bır zevk alamazdım cok kıızardım ama ona bısey dıyemezdım . bıgun oturduk konustuk yontem denıyoruz ve ıse yaramaya basladı 5 6 dk ya cıktı bosalma suresı
yönteminizi söylermisin?benimde ihtiyacım var.evlenince rezil olmak istemiyorum.yakında evlenirim.tahrik olmaman lazım.bunuda nasıl becerecem ki .çok heyecanlanıyorum bi kadın bedenine sarılınca..elim ayağım çekiliyor..kokusu bile tenin boşalmaya yaklaştırıyor.2-3 dakika boşalmayı uzatmaya calısarak yapıyorum istesem girer girmez hızlı bi şekilde 10-15 gidip gelmede boşalırım...çok istekliyim diye düşünüyorum.geç boşalanlar cok rahatlar etkilenmiyorlar.ben deliriyorum yatağa girince.
Anlıyorum benım sevgılımde cabuk etkılenıyor . öncelıkle seks yaparken o an bosalmayı aklından cıkar bosalmayı dusunme hycan ve stres sakın yapma ve acelecı olma ama sakın bak girip çıkarken baska seyler dusun yada partnerınle konus. ılk postada onu oralla yada ben ustte oldugum pozısyonla bosaltıyorum. 2 postada gırıp cıkarken mtlaka onunla konusuyorum kafasını dagıtıyorum konusarak ve bosalacagını anladıgı an cıkarttırıyorum , bosalma gerı kaçana kdr 2 3 dk dınlenıyor sonra tekrar devam
çok teşekkürler yorumun için.aydınlatıcı oldu cevabından sunu anladım partnerin tutumu çok önemli sevgilin çok şanslıymış.inşallah benim evleneceğim kişide böyle senin gibi anlayışlı olur.ben elimden geleni yapcamda ilk başlarda rezil olcam gibi.hani erken boşalınca ne dicem kıza?sessizlik olur bi.insan utanır.neyse evlenmeden provalara devam etcem.kız bakire bekaretini bozamadan boşalmaktan korkuyorum.çokta beğeniyorum çekici geliyor.beş dakikada beşiktaş olcak gibi:)
ne demek yardmcı olduysam ne mutlu umarım işe yarar 1 postada 2-3 kere yap ama bunu tamam mı . ve ılıskıye gırme sıklıgını cogaltmalısın . tabıkıde partnerınde yardımı önemlı onu hep motıve edıp kafasını dagtmk ıcın ugrasıyorum ve seksı sadece seks olarak dusunme ıcıne tatlı oyunlar vs de ekle bız öyle yapıyoruz. yok öyle dusunme tamam belkı ılkte affallar ama ınan sonra alısıcaktır ve dedıklerımı yaparsan hersy duzelıcektır
teşekkürler.en iyi yorum seçiyorum:)
Ben teşekkur ederım :)) Umarım işe yarar ..
Cevap
4Cevap
sen paralı kadını tatmın edebıleceğını mı sanıyorsun ah be zavallı
Her paralı ilişki kurana senin gibi müşteri lazım.Ayrıca bu kadınlara yetmez.
az, çok az
15+ 20 iyidir
offf offff..noralim bozuldu...ama o kadar bi insan nasıl durur ki..arzulamadığın birisinin olması lazım..çok istekliyim...çok tahrik oluyorum kadınlardan.sarılınca bi hoş oluyorum.vajinanın içide zaten erkeği boşaltmak için yaratılmış..15-20 dakikada boşalan erkek zevk almıyordur ya...
ne yapmalıyım sence?sen gördün mü bu sürede boşalan?2-3 dakikadır tıbben diyordu doktor
Mastı çok kısa tutuyosun demi
uzun tutmaya çalısıyorum ama genelde kısa oluyor..banyo wc gibi yerlerde yaptığımız için genelde.uzun tutamıyoruz.
Haftada en fazla 2 kere mast yap. Mast en az 10 dk olsun 5 kere tam boşalıcagın zaman penisin başını sık idrarını yaparken tut 3 ay içinde farkı görürsün
teşekkürler.deneyeceğim.
Hiç bir kadına yetmez.
maalesef az.
en az kaç dakika olmalı?
30
30 dakika boşalmadan vajina içinde duramaz hiç bi erkek.durabiliyorsa erkek değildir o.tahrik olmuyordur.bi kere çok tecrübeli kadınların dediği şu:15 dakikadan sonra vajina feci acır 15 dakikada boşalmazsan zaten kadın için eziyete dönüşür.cinselliğin ne olduğunu bilmeyen bi kızsın bence.fantazilerinizi yazmayaın buraya.
erkek arkadaşımdan bahsettim, senin erken boşalma problemin var.
ama geçici bir şeydir merak etme, dikkatini başka şeylere vermeye çalış, kız arkadaşına da zevk vermeye çalış.
30 dakika vajina içerisinde durabilen erkeklere herseyden önemlisi 30 dakika bi penisin içinde gelgit yapmasına dayanabilen bi kadına bravo..benim kadınlardan duyduğum 15 dakikadan sonra müthiş acı olur...30 dakika bi kaıdnın vajinasında gidip gelen erkek olsa bile kadın için işkence olur.sen nasıl dayanıyorsun?
zevk alıyorum.
acı olmuyormu onu soruyorum.tahriş olur.
hayır diyorum, hayır. eğer bir kadın zevk almıyorsa bir süre sonra acıdığını dile getirir.
zevk alan bir kadın boşalana kadar yapar. anladın mı? mesela benim boşalma sürem otuz otuz beş dk.
30 dakikada boşalıyormuş partnerin.eee 35 dakika senin boşalma süren o boşaldığında 5 dakika daha lazım sana.eee nasıl boşalıyosun o zaman?
otuz ila otuz beş dedim. onun boşlama süresi de o şekilde.
pardon şimdi anladım.teşekkürler.sizin boşalma süreleriniz uyumlu.bende 2-3 dakikada boşalan bi kız çıkmalı evleneceğim kız.bu arada vajinal orgazm mı oluyosun 30-35 dakikada.yani hiç klitoris uyarılmadan vajina içinde gidip gelmeylemi gerçekleşiyor orgazm?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar